Publicerat: / Dress For Success

FASHION. DRESSING FOR SUCCESS

Någonting jag drömmer om/längtar till är när jag börjar tjäna pengar så att jag kan buy me some outfits. 
Och skoooooor! Oh yes, shoes. Kläder kan verkligen boosta självförtroendet. Älskar att känna mig extra fierce då jag klär mig snyggt. Synd att man bara inte kan dra ut plagg/outfits direkt från dataskärmen though.
Ya gotta work for it! 


Jag skulle inte säga att jag har någon speciell stil. Det är min egna med massor av gott och blandat. Älskar Zendaya's stil och hur hon rockar sina miljontals olika Nike-sneakers. Tycker också om lite mer girly och classy. Som ni ser blev det mycket Selana Gomez bilder - diggar hennes stil totalt. Det känns som mig, väldigt mycket olika men precis som jag gillar det.
En sak är säkert - Det ska va 100% Fab ! 
 
 


Postat av: elin stridh

jaaa!

2014-02-10 @ 19:36:15
http://elincecilia.com/

Postat av: MATILDA

snyggt

2014-02-11 @ 15:04:01
http://matildays.forme.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo