Publicerat: /

Fighter

@emmaroxstrom på instagram. Följ henne! Hon tar fantastiska bilder. Bara det att blogg.se dödar kvalitén en aning.
 
Idag och framåt tänker jag lämna allt bakom mig och skriva ett nytt kapitel. Där jag går hela vägen, gör allt jag vill och inte börjar om och om igen. Tänker inte leva så himla komplicerat längre.. med saker jag vill, tror att jag vill och inte vill men som jag gör ändå. Stryker ett stort fett streck över det! YES! 
Så idag ska jag bara ägna min tid åt bra saker. Jag gick till gymmet efter skolan och det gick bra. Jag gjorde ett supergott mellanmål när jag kom hem. En nyttig dessert skulle jag kalla det. Mums. Har tänkt att organisera mina mål , så att jag har allting samlat... Plus att jag förenklar så att jag kan fokusera på lite i taget. Jag vet faktiskt precis hur jag ska göra! Can't wait to share with you! 
Sedan vill jag äntligen fortsätta läsa i två böcker jag haft paus från allt för länge. Göra det jag känner för samtidigt som det tar mig framåt! 

När jag tänker på det - jag är faktiskt en riktig fighter.
Jag fortsätter och fortsätter, trots misslyckanden, tvivel och liknande, ställer jag mig alltid upp - determined att det ska gå. Jag lär mig saker hela tiden och jag är också mer öppen idag. Nu vet jag att bara jag satsar fullt ut på det jag vill och det som gör mig glad så kommer jag att gå så långt som möjligt. Jag är också medveten om alla möjligheter som finns för mig här i världen. Jag tänker inte ha någon dörr stängd. Jag tänker bara skapa min egen tur och låta allt fantastiskt komma till mig. 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo