Publicerat: / Los Angeles

LOS ANGELES FOREVER

Älskade plats, dit jag alltid vill.
Börjat tänka på hur det bli nästa sommar. Jag och min syster ska väl prata med the folks om vi kan åka på en riktig california resa nästa sommar (Time to save some money!!). Mamma och Celine har aldrig varit där. Vilken guide jag kommer vara! Jag har ju pratat om SOCAPA och Young Actors Camp förut. Vi får se - det är ju dyrt - och vill man kan man, så det handlar om hur mycket jag vill det. Jag har öppna dörrar och jag vill fler saker än skådespeleri. Jag ska testa på lite olika! Annars under tiden vi är på semester skulle jag kunna kolla in olika colleges där borta. Dansa lite också osv! 
På lördag ska jag till Stockholm träffa en tjejkompis jag aldrig träffat förut- är sjukt taggad till det! Vi har läst varandras bloggar och nu ska snacka massor om L.A och titta på olika möjligheter. Brainstorma lite, drömma lite, se hur vi kan göra. 
 
 
 


Postat av: Ellen

ÅHH VAD KUL :D En av mina största drömmar är att åka till LA :)

2014-02-25 @ 18:01:48
http://ellenjosefssons.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo