Publicerat: / Everyday

skola / musik / missing Rytmus

Just nu är det en hel del skolgrejer som måste göras. Skolan jag går på nu är så att vi jobbar i skolan på olika projekt och hemma har man sitt liv , alltså inte massor av läxor och uppgifter. - Men det har blivit lite nu ändå pga ingen hög motivation när man väl är i skolan och så.
 
Igår såg jag på låtskrivarfestivalen med Erik, min syster var med och hon och hennes grupp kom 2a! - Då när jag satt där insåg jag hur mycket jag saknar Rytmus. Det känns lite jobbigt och förvirrande.. vemodigt liksom. Man utvecklas så mycket inom musiken där och så får man också stå på scen lite då och då. Saknar att vara omringad av musik om dagarna.. Att vara omringad av folk som brinner för det. Saknar några vänner jag började lära känna och verkligen tycka om. 
 
Det jag vill göra nu är att hålla på mer med musik på dagarna, börja sjunga mer igen, träna och hålla på med projekt. STÅ PÅ SCEN. Yay, jag missade att anmäla mig till Helges talangjakt i år igen, kom på det när jag såg att tävlingen var i helgen. Jaja, NÄSTA ÅR. 
Allting händer av en anledning, det tror jag på. Att det som är menat kommer att ske. Vi får se vad som händer! 

 
 
 
 
 
 


Postat av: Jennifer i München med hjärtat i Indien

Vad glad jag blev av att läsa din introduktion av dig själv! Du verkar som en enormt härlig och inspirerande tjej. Fortsätt följa dina drömmar! Kram

Svar: åh va roligt. Tusen tackkram <3
Josefin Östevik

2014-02-13 @ 23:38:37
http://jennifersandstrom.se

Postat av: marina

Hoppas du har en fin alla hjärtans dag. :)

2014-02-14 @ 12:01:04
http://marinapalme.blogg.se

Postat av: Linnéa

har du bytt skola? varför? :o

2014-02-15 @ 21:49:19
http://linnearu.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo