Publicerat: / Dans

WORKSHOP MED SABINA DALFJÄLL

Jag är så tacksam att jag fick chansen att dansa för henne idag. Jag körde två klasser i rad. Det kan hända att jag dansat för henne för ett antal år sedan någon gång, men jag minns inte riktigt. 
Sabina har dansat bakom och koreograferat massor av artister (Darin, Ricki Martin, Eric Saade, Danny mfl) , utbildat sig i L.A, New York, Miami & Paris. Hon har också koreograferat i So You Think You Can Dance Scandinavia och melodifestivalen etc.
Så jag är verkligen glad att jag fått lära mig utav henne! Grym är hon. 
Det var definitivt en utmaning - Det är ju det som är bra! Då blir man bättre och stoltare. Mycket koreografi, detaljer och att lyssna på minsta lilla grej i musiken. Det var lyrical hiphop. 
 
Var ute och gick på förmiddagen också. Och efter klasserna gick jag runt i stan i 40 minuter. Köpte lite till ikväll. Så detta har verkligen varit en aktiv dag :) Och jag är helt ensam för min familj är på discotävling. Celine har det gått superbra för! Ska vara helt själv och titta på melodifestivalen och fortsätta på min dröm-session jag hade imorse ;) 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo