Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

acting class

Den kursen jag gick på igår var en av Ymperias alla kurser. Jag gick på Dialog i höstas och den här gången gick jag persongestaltning. Som ni kanske förstod av inlägget igår gav det en otroligt bra inverkan och kick att gå på den! Det är så bra att komma ut och öva...Möta folk i branchen. Jag märkte i slutet av kursen hur mycket jag älskar att skådespela. Det är någonting jag verkligen behövde inse för nu är jag fulltankad att gå framåt och göra mer, mer, mer... - Och vara den bästa jag kan vara. 
 
Kurserna är ju olika men det verkar som att de går ut på att man gör någonting och hamnar sedan framför kameran, sedan får man se på filmen och analysera - sedan får man göra om scenen igen, och titta på filmen och analysera. Kanske får man ett nytt uppdrag efter.
Den här kursen slutade iallafall med en galet rolig övning. Har ni sett parlamentets ''Tips från coachen''? Det var ungefär så och det var så galet kul. Tyckte att jag gjorde det väldigt bra och det kändes grymt kul! 
 
Nu håller jag i alla fall på att skaffa medlemskap hos dom! Det ger rabatter på kurser och så vidare. 
 
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo