Publicerat: / Dans

dans, musik och självförtroende

Någonting man gör som får en att känna sig på topp,mest i sig själv med massor av grymt självförtroende och energi.. Någonting som får en att glömma alla problem. Någonting som man är bra på. Någonting man älskar. 
Har man hittat det, är det precis vad man ska hålla på med. 
En av de sakerna för mig är att dansa. Gå in i den grymma musiken ( til exempel Beyonce eller Justin Timberlake) och ge allt man har. Jag känner mig strålande. Jag vill dansa mer. Jag vill lyssna mer på musik. Jag vill ut och jobba med skådespeleri mer.
 
Idag testade jag på Commercial Jazz och jag har svårt att bestämma om jag ska börja eller inte. Jag är lite rostig i tekniken, piruetter etc (det var ett tag sedan jag dansade disco haha..) Men när vi väl kom till koreografin var det så otroligt kul och jag kände att dansen sitter kvar i mig och jag kunde göra mitt bästa. Har ju faktiskt blivit vig igen så jag kunde hänga med på allt sådant också.  Totaldiggar dansstilen commercial jazz alltså. Koreografin var till en Beyonce låt också....I mean...I'm out. Vi får se hur jag gör. Jag vet att det kommer få mig att utvecklas ännu mer inom dansen, och boosta mitt självförtroende lite till..


Postat av: Emilia Sjödin

vad fin du är!

Svar: Tack!
Josefin Östevik

2014-01-26 @ 22:02:23
http://emiliasjodin.blogg.se/

Postat av: Sandra Stjerneus Olsson

vad du är fiN!

Svar: Åh tack så mycket!
Josefin Östevik

2014-01-26 @ 23:58:30
http://sandrastjerneus.se/

Postat av: Fatma

härligt! :)

2014-01-27 @ 00:21:52
http://fatmas.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo