Publicerat: / Fitness

Healthy eating tips


Ska iväg och träna när som helst. här är lite snabba hälsosamma tips! 
 
Drick mycket vatten! Jag börjar alltid mina dagar med ett stort glas vatten och jag dricker oftast innan varje måltid. Dricker några klunkar innan jag ska sova och sedan lite då och då genom dagen.
Gör det till en vana att dricka vatten istället för mjölk :) 
 
Boosta grönsaker. Grönsaker är essential för mig vid en måltid. Tänk färgglatt. Mörkgrönt är super - och sedan är det ju bara köra med tomat, gurka and you name it.
 
Regelbundet. Jag äter alltid frukost, sedan om jag tränar brukar jag ta kanske en clementin , nötter eller något sådant efteråt. Annars väntar jag vanligtvis till lunch. Sedan 3 timmar efter, eller när jag har slutat skolan äter jag mellanmål. 3 timmar senare äter jag middag/kvällsmat. Det händer ibland att jag äter något litet senare också. Men inte 2 timmar innan jag ska sova. 
 
Ät tills du är mätt. Ät långsamt och fråga dig själv om du är mätt, om du verkligen BEHÖVER mer. om ja och nej på dom, då räcker det där :) Jag vet hur hemskt det är att vara proppad. Ewwk.
 
Make it fun! Explore vad för roliga goda saker man kan äta och hålla det hälsosamt. Typ.. Jag brukar frysa in banan eller fruktsallad ibland. Det blir så gott! Sedan brukar jag ibland ha hallon eller citron etc i mitt vatten.. Jag brukar också hitta på massor av olika nyttiga pannkaksrecept, bakverk och så vidare. 
 
Torr mat? Keso, tukrisk yogurt  eller ''genomskinliga'' dressingar funkar perf!! 
 
Der är okej att äta sötsaker! Sätt inga blockeringar att OM JAG ÄTER NÅGONTING ONYTTIGT ÄR ALLT FÖRSTÖRT. Det är helt okej, till och med bra att ta någonting ibland om man är sugen. Bara dra ner på det, gör det mer speciellt och njut av det. Förut kunde jag ta så överdrivet mycket och trycka i mig.. haha. But that makes no sense. Personligen tycker jag det blir godare när man inte har ätit något sött på ett tag, och tar lite i taget :) 
 
Försök att hålla dig borta från vitt bröd och vit pasta, paneringar, friterat..ketchup och feta dressingar, för mycket salt.
 
 
 
Kom ihåg att det är ett livsstilsval. Det finns ingen ''diet''. De är bara ytliga modeflugor. 
 
Att äta hälsosamt, träna, dricka mycket vatten, gå ut i solen och få bra med sömn betyder
styrka, glädje, energi, ett positivt liv, skönhet och självkänsla.


Postat av: Diana

Sant och smart! :)

2014-01-30 @ 07:31:55
http://ddiana.blogg.se

Postat av: Ewelina - modell

Bra tips!!

KRAM

2014-01-30 @ 13:59:57
http://lifebyewe.blogg.se

Postat av: FlizanLizan

Härliga bilder :)

2014-02-01 @ 17:23:53
http://flizanlizan.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo