Publicerat: / Fitness

HEALTHY LIFESTYLE

Jag och mamma åkte tillsammans till gymmet idag! 
 
Nu har jag precis sett dokumentären ''Food Matters'' och jag är så otroligt glad över att jag har sett den. Tacksam! Nu känner jag mig ännu mer vis (jo men så är det!) och jag älskar att veta att jag hela tiden lär mig. Att jag själv har bestämt mig för att leva ett bra hälsosamt liv och lära mig saker varje dag. Jag är en av alla som kan göra en ändring i mitt liv och i hela världen. Det känns bra att veta mycket och agera på det redan vid min ålder :)
 
Eftersom jag bryr mig om er så råder jag er att se den dokumentären! Get on it!! Den skulle behöva visas i skolor tycker jag. En live-sändning över hela världen helst, haha.
 
 
 
 


Postat av: LiveHealthyBeHappy :)

Just den dokumentären har jag inte sett ännu, däremot flertalet andra vid det här laget som FOOD INC. , Fat, sick and nearly dead (inspirerande som tusan!) , supersize me, älskade kött och några andra jag glömt namnet på, har du sett fler som är bra får du jättegärna tipsa om de! :) Kul att gymma med sin mamma förresten, jag ska ut och åka pulka med min imorgon wiie!

2014-01-19 @ 00:23:13
http://livehealthybehappy.blogg.se

Postat av: Anonym

OMG vet du vad som kommer upp om man söker på Hollywood dream som typ 6 resultat? Din blogg!

Svar: å vad roligt!! :D
Josefin Östevik

2014-01-19 @ 01:42:54

Postat av: MAtilda

Hej Josefin! :)

Jag har nyligen börjat sälja bloggdesigner men skulle behöva lite hjälp på traven för att börja uppmärksammas. Jag undrar om du eventuellt är intresserad av en ny design, som jag givetvis gör gratis, i utbyte mot lite marknadsföring för min nystartade designförsäljning. - Exempel kan du se på min här; http://mhdesign.blogg.se/portfolio

Oavsett om du är intresserad eller ej får du hemskt gärna svara på detta så att jag i fortsättningen inte skickar ut detta igen om du anser det som reklam/spam eller liknande och ej önskar motta dessa kommentarer.

Tack på förhand. Kram! :)

2014-01-19 @ 11:37:10
http://endearingdreams.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo