Publicerat: / Everyday

HEJDÅ RYTMUS....HEJ KOPPARLUNDEN

Ja anledningen till att jag varit lite frånvarande. 
Jag har tagit ett ganska svårt beslut. Jag har slutat på Rytmus Örebro och har nu gått 2 dagar på Kopparlunden här i Västerås. 
 
Det var synd att jag behövde sluta på Rytmus. Det var faktiskt ett väldigt jobbigt beslut då jag insåg mer och mer hur mycket jag tycker om min klass och själva skolan. Och hur mycket man lyfts upp och utvecklas inom musiken. Så det har alltså absolut ingenting med skolan eller personerna att göra! 
Det var pendlingen som inte riktigt fungerade. Tidig morgon, för lite sömn, och inte så mycket tid hemma och utanför ''skolan'' / tåget. Jag behöver energi och tid för att kunna utvecklas i det jag vill. Skådespeleri, träning, dans och så vidare. Fritid då och då är ju inte fel heller :) 
 
I morgon är jag ledig på morgonen/förmiddagen - så jag ska till Rytmus och lämna in saker, prata med lite lärare och säga hejdå till vännerna.. Kommer bli riktigt jobbigt och jag kommer säkert få massor av ånger-känslor , men det får jag räkna med :/
 
Efter andra dagen trivs jag faktisk jättebra på Kopparlunden, härlig skola! Jag har börjat fått några vänner där också som är superhärliga! So I'll be fine :D
 
 
 
 


Postat av: F E L I C I A

Hoppas du kommer trivas på ditt nya ställe!!

2014-01-10 @ 20:04:15
http://thegoldenyear.blogg.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo