Publicerat: / Everyday

JAG BARA LER!

Har världens adrenalin nu. Fick en sådan kick efter skådespelarkursen idag. Ärligt talat jag inser nu hur mycket jag älskar skådespeleri. Det är så galet kul. Jag vill göra det så mycket som möjligt. Imorgon berättar jag mer om själva kursen! Jag har mailat om medlemskap i själva academyn nu! 
 
När jag skulle ta mig hem, efter att ha pratat med en kille från kursen och så vidare, kände/känner jag mig så glad. Som om allt falller på plats. Jag har inte känt mig såhär på länge. När jag gick runt där mellan buss och tåg, i rulltrappor och bland folk och lyssnade på grym musik, kunde jag inte hjälpa att dra på smilbanden och bara skratta. Det bara bubblade inom hela mig och jag har den känslan även nu. Idag känns som en riktig eye opener för mig. Världens underbaraste känsla och jag känner att jag kan klara av allt. Det är inte bara det, utan nu har dansen börjat igen och jag älskar det. Jag sjunger fortfarande såklart och nu gör jag det när jag känner för det för att det är så galet kul. 
Alla osäkerheter och problem från innan, känns som historia just nu. Jag är självständig.
I don't need to be on somebody's arm to be fabulous.
 Jag har mig själv, min passion och mina drömmar och mål och det är det viktigaste.. Allt löser sig and what's meant to be will be! Och jag har människor runt om kring mig som jag lär känna. Även folk jag inte pratat med på ett tag som jag ska träffa igen. Åh jag är så glad. Världen är min. 
 
 


Postat av: yasmine modell mamma och fru

ha en fin kväll

Svar: tack detsamma!
Josefin Östevik

2014-01-26 @ 00:42:57
http://www.yasminegill.blogg.se

Postat av: M

alltså du är så himla bra!! motiverande och positiv

Svar: tack <3
Josefin Östevik

2014-01-26 @ 00:46:14

Postat av: Anonym

Var persongestaltning eller monolo bäst?

2014-01-26 @ 18:13:52KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo