Publicerat: / Dans

FIRST TIME

Gaaash. I morgon ska jag och min nya ensembelgrupp börja jobba med en låt  - MIN låt! Jag har vers 1, brygga  och refräng just nu (eftersom jag inte var med från början - kom tillbaka till Rytmus då dom andra redan hade börjat ) 
Så har jag satt en del stämmor också. Känner att jag kommer komma i säng rätt sent nu eftersom jag jobbar med låten, men så får det vara. Början 10 i morgon men måste ändå ta 07.59 tåget heh..


Any how, det ska bli sjukt kul att få komma med sitt eget material, styra lite, skapa... Och faktiskt få göra någonting av det - MEN jag är lite smått nervös också. Det är verkligen första gången jag gör detta! Kan ingenting om hur trummor , bas, spelet osv ska gå. Det hoppas jag vi kan komma fram till tillsammans. 
Om det blir bra ska jag definitivt få film på det hela när det är klart och då får ni se!! 
 
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo