Publicerat: / Everyday

HELLO THERE MY SUPERSTAR FRIENDS!

Många intryck för mig nu och mycket som händer. Denna helg i Stockholm med nya vänner har varit helt fantastiskt. Det vi skapar är början till någonting som verkligen kan bli hur stort som helst. Jag vet inte hur mycket jag kan berätta i nuläget men mer kommer ni definitivt att höra om detta! 

And as for today... Första dagen tillbaka på Rytmus! Det känns så himla bra. Det var extra kul idag också eftersom det är temavecka! Soul blev temat och min grupp börjar nu träna på en Stevie Wonder låt!! (hur bra kan det bli?) 
Har också varit hos tandregleringen idag och efter det köpt lite produktivitetsprylar. Söta skrivhäften som var på rea bland annat. Detta kommer bli till bland annat the thing I've done this weekend och även för framgångsdagbok varje dag. Sedan får vi se! 
 
Måste bara säga att jag kommer vara back on track här på bloggen snabbare än snabbast. Det vet ni ju! 
Det är bara fullt upp nu men jag hittar en bra balans. Som jag har nämnt många gånger förr -  ni är fantastiska ♥
 
                                         skulle snarare säga live them;) 
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo