Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

JAG SKA FÅ DET ATT HÄNDA!!


Michael-inspirationen använde jag till något grymt! Först fick jag lust att skriva en ny låt så satt mig vid pianot och inspirationen kom på en gång. Har en början på en vers och refräng. Vill verkligen komma igång med detta! Har än så länge skrivit 1 låt (förutom när jag var liten och skrev låtar stup i kvarten).
 
I alla fall! Det jag nu gjorde var att göra ett häfte där jag punktat upp mina drömmar och så jag vill att mitt liv ska se ut. Sedan har jag 1-2 sidor för varje där jag ska lista små baby-steg jag kan ta. Break huge overwhelming tasks into small manageable ones and you're closer to your dream every day! I häftet finns 4 av mina favorit framgångs-citat av MJ och Steve Jobs mfl.
 
sedan handlar det inte om vad jag skriver ner hit och dit. Det handlar om att ha en passion för någonting och verkligen vilja och drivas till det. Att ta ett beslut om att man från och med nu göra sitt allra bästa och att man no matter what ska göra sin dröm sin verklighet. 
 
Love
 
 


Postat av: Linda

bra gjort

2014-03-09 @ 22:01:42
http://www.nattstad.se/Lindalinnros

Postat av: elinn

Hoppas att du haft en super bra helg och att din vecka kommer bli kanon! :)
Har även en veckans blogg igång just nu, var jätte gärna med om du vill!
Kram

2014-03-09 @ 22:29:20
http://finest.se/elinnjl

Postat av: Josefine ♔

Sv: Ja verkligen! Idag var ju vädret helt toppen, satt till och med ute med pojkvännen och åt mat förut! :o Så hoppas verkligen att våren är påväg nu :D

2014-03-09 @ 22:38:53
http://jlandgrens.blogg.se

Postat av: Emma Berglund

Svar; Jaa verkligen :) Hahah, det är så jobbigt!

2014-03-10 @ 09:16:25
http://emmaberglunds.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo