Publicerat: / Everyday

MYCKET

Beskriver min vardag just nu... haha. Det blir i alla fall väldigt mycket musik för mig nu vilket jag tycker är så bra. Förutom det som görs i skolan har jag äntligen börjat jobba hemma. Känner att drömmen om att stå på en stor scen en dag börjar bli allt mer självklar för mig.  Det är skönt. Det är precis detta jag vill ska hända! 
 
Ska jag få allting att fungera med skolan/pendling, musik, träning, projektet jag pratat om som kickar igång nu, bloggen, dans och förhoppningsvis skådespeleri ( som ligger lite på is nu tyvärr... tandställningen skyller jag på ) - så måste jag bestämma mig för att det ska fungera. Jag behöver den sömn jag behöver och jag behöver också se till att vara produktiv och använda min tid så gott jag kan. Jag vill och behöver också gå tillbaka till de hälsa och träningsvanor jag brukar ha som får mig att må så mycket bättre. För crappy är ingen känsla som fungerar om man vill må strålande och utvecklas. 
Det här kommer jag klara GALANT ! It's simple. Det gäller att skapa vanor. Kände att det kanske var bra att dela med mig av det här till er så ni vet lite mer om hur det ser ut för mig just nu. 

Bild tagen i Juni 2012. Jag ser bara så glad ut och det inspirerar mig :) 
 
 
 
 


Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Fina lockar, du passade i de :) ha en bra onsdag :)

2014-03-19 @ 16:53:52
http://coffeeandcupcake.blogg.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo