Publicerat: / MJ

SINGING AND DANCING

Kommit hem från hiphopen nu och det känns såååå bra. Koreografin är till Cry Me A River - JT och jag verkligen DANSADE idag. - Gjorde mitt bästa och kände att jag mycket mer dansade efter musiken än vad jag har förut. Jag hörde mycket mer och kunde verkligen koncentrera mig på hur jag dansade istället för att bara tänka på koreografi! 
Innan övade jag på en låt jag börjat jobba med - ska inte ge upp med den , utan tänker göra någonting av den och är nästan säker på att ni kommer få höra ! 
I morgon är det dags för konsert i skolan - alla grupper ska framföra två soullåtar vi jobbat med under denna temavecka! Det ska bli så kul. Här är ett klipp från förra terminen då det var Peace, Love and Understanding tema 
 
 
       
 
Jag mådde lite halvdåligt innan detta satte igång, lite efter skolan där. En av anledningarna: Jag hade en konversation om Michael med en tjej i min skola. Jag mådde så illa och kände nästan för att gråta (helt sjukt) - jag vet inte hur jag ska bete mig i såna situationer där folk tror på alla missförstånd och alla false accusations about MJ... Det är så svårt att övertala folk om vilken underbar person han är och hur loving, caring, innocent and humle he was  - Mina ord är liksom inte övertygande. Man måste se det jag och alla andra fans har sett - då lovar jag att alla skulle vara 100% säkra på att han är så fantastisk som han är - Inte bara som artist. 
Jag är så otroligt stolt över att vara en del av MJ familjen och då får man ta sånt här. 


Postat av: BYcajsaB

ÅH, Queen B!

2014-03-22 @ 09:45:49
http://bycajsab.blogg.se

Postat av: Anonym

Lite dumt att bli illamående över att någon inte har samma åsikt som dig? :s alla får ju tycka som de vill...

Svar: I know right?!
Josefin Östevik

2014-03-25 @ 07:13:15KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo