Publicerat: / Everyday

TILLBAKS TILL RYTMUS ♥

Jag har valt att komma tillbaka till Rytmus Musikergymnasium i Örebro. Det där lät väldigt formellt haha. Det är där mitt hjärta ligger helt enkelt. Jag saknar der verkligen och jag vill vill viiill ha mer musik i mitt liv, få sjunga mer och fortsätta utvecklas massor. Saknar sammanhållningen också. Och för er som inte vet - jag bytte till en skola här i Västerås på grund av att pendlingen inte riktigt fungerade för mig. Men det är det värt! Det har jag insett. 
Det blir skärpning nu. Det jag är glad över nu är att jag verkligen kommer uppskatta det ännu mer där borta. Vara tacksam för hur lycklig jag är som får lära mig så mycket och vara del av någonting sådant. Jag tänker ligga i med skolarbeten nu också. Så är det bara! Jag börjar om 1 vecka !! Lets doo diiizzz ♥♥ Gaaah.


Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: Tack ska du ha, det är för att jag gillar mat och recept, men inte vill lägga in varje dag så jag inte blir en matblogg, men ändå får visa mycket :D

2014-03-10 @ 19:27:01
http://lorissalovebomb.se

Postat av: SARA

Va kul :) Att få syssla mes musik är ju verkligen det bästa som finns :)

2014-03-10 @ 21:55:56
http://saraemilias.for.me

Postat av: maya lundberg

Hej:) Va gärna med i min tävling där du kan vinna en todiefor bikini, kram!

2014-03-11 @ 10:36:30
http://mayalundberg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo