Publicerat: /

WORKING HARD

Är stolt över mig själv efter denna dag ♥

-Det här blir mitt tredje inlägg idag vilket är exakt hur jag vill ha det.
 
-Jag är back on track med träningen och körde första spinningpasset vid kl 5-6. Wow va jag älskar att träna! (trots träningsvärken från Commercial Jazzen igår haha. love it) 
 
-Sedan kom jag hem och fick lax, broccoli osv - en sån där middag jag bara älskar när mamma gör.
 
-Sedan dess har jag suttit och slitit med min låt som jag precis börjat med - Nu börjar det äntligen likna någonting! Har till och med satt ut lite stämmor här och där (vilket är någonting jag trodde alltid önskat kunna göra! och nu kan jag!!)  Den ska vara så gott som klar på onsdag då jag ska ta med den till min nya ensembelgrupp där vi ska börja.
 
-I skolan på hålet passade jag på att läsa ur Sweet Little Lies och resten av tiden jobbade jag på min låt.
 
-På tåget har jag läst ännu mer... och även kollat igenom och planerat veckan. Birthday crazy i helgen. Torsdag, fredag, lördag och söndag. Helt cray. 
 
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo