Publicerat: / Everyday

Workout complete

Jag tränade hemma idag! Så tänkte jag att jag kunde kolla på biggest loser på halvskärm samtidigt! Haha alltså jag ÄLSKAR det programmet. Så inspirerande på olika sätt. Lite kul att höra tränarna skrika medans man sjäv tränar ;) haha.. 
 
Sista dagen på KGY imorgon lite halvt tråkigt att lämna nya vänner man fått men ååh vad jag är taggad på Rytmus. sedan bär det av till Stockholm hela helgen. Efter the stockholm-weekend börjar jag på Rytmus igen!


Postat av: Emma

Jättefin blogg du har! Jag har startat en veckans blogg tävling, så var gärna med om du vill! :)

2014-03-12 @ 22:35:43
http://nattstad.se/emmasabrina

Postat av: frida christina

Duktig du är! Hur ofta tränar du?

2014-03-13 @ 07:30:11
http://fridachristinas.devote.se

Postat av: Maria

Just nu pågår en Veckans Blogg-tävling hos mig, passa på att anmäla dig, en/flera vinnare utses i helgen! Tävlingen hittar du här: http://www.nattstad.se/HallonMia/veckans-blogg-12863836
Lycka till :)

2014-03-13 @ 09:00:47
http://www.nattstad.se/HallonMiaKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo