Publicerat: / Everyday

acting, youtube, summer, L.A

Idag har jag faktiskt ingenting i skolan att göra! Det är terminsuppspelsvecka och mitt är uppskjutet till någon annan dag! Så idag tänker jag träna, stretcha, öva skådespeleri och sång, plugga GEMU och så får jag se om det blir något mer. 
 
Jag blir så glad när jag får fina kommentarer, och jag får fortfarande frågor om skådespeleri, L.A med mer! plus att jag aldrig svarade på frågestunden jag hade senast. - så när jag sätter igång min youtube-kanal på riktigt, vilket jag VERKLIGEN vill och kommer, så tänker jag ta en där jag svarar på frågor om skådespeleri, L.A, drömmar och kanske musik och dans. Det här sker nog inte än på några veckor. I början - mitten av juni siktar jag på. Det är från och med juni/sommar då jag kan dyka in i skådespeleriet och allt vad min Hollywood dröm handlar om. Ska bland annat beställa hem böcker från Amazon för att plugga skådespeleri, branchen, auditions and everything it takes. Vill också dansa mer i sommar eftersom det inte är någonting på dansskolan, så jag hoppas jag kan hitta några workshops. I will stop at nothing to be great. Så då kan ni vänta er videos och betydligt fler inlägg angående detta. Det lovar jag mig själv. Ska bli så kul :)!! Hela vägen kommer ni få följa med mig. Och om 2 år hoppas jag ni hänger med på min flytt till Cali och mitt liv där borta där jag hör hemma.
 
 
Första gången jag var där, haha! ↓
 
 


Postat av: Frida

Hej Josefin! Vill bara säga att du ä grym, och att du och jag delar samma dröm! :D Nu är det så att jag har kontaktat heyhollywoodhereicom, men min fråga är hur mycket det kostar om man kommer med? skall man själv betala flyget ner och hotellet osv? hur mycket kostar allt som allt? Kram!

2014-05-19 @ 19:34:07

Postat av: Natalie

Hej! Jag har precis blivit accepterad till HHHIC, och undrar så klart hur äkta allt är. Jag såg att du hade genomfört programmet för några år sen och undrar nu om vi skulle kunna ha lite mailkontakt så jag får lite mer background info :)
/Natalie

2014-05-26 @ 10:47:48

Postat av: Cute

kan du svara? :)

2014-05-27 @ 20:35:02KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo