Publicerat: / MJ

Do what I love, become better


Michael Jackson har slagit ÄNNU ett världsrekord. Första artisten att någonsin hamna i top 10 med en singel på Billboard hot 100 - i FIVE DECADES! Xscape är också det #1 streamande albumet världen över just nu <3<3<3 

Ni som fortfarande tittar in på min blogg - är verkligen tacksam!! Det kliar i hela mig känner jag - vill bara vlogga , blogga, svara på frågor , dela med mig av vad jag gör på min resa etc.. Ah . 
Det är precis samma känsla som hur jag vill göra så mycket mer av det jag älskar, hur mycket jag vill bli bättre!! skådespeleri, sång/artisteri och dans. 
Och allt annat ! Håller på och lär mig Amercan Sign language bland annat ;)

Jag har sagt det förr och jag säger det igen -  S N A R T ! Verkligen, SNART. 
Ni är FANTASTISKA 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo