Publicerat: / MJ

MICHAEL EVERYWHERE!!!

Måste bara skriva av mig. Wow ni som ens ger er in på att läsa.
Detta är en bra tid för en så stor MJ-lover som jag.
Alltså. JAG ÄR SÅ OTROLIGT GLAD att han bara lever vidare.
Xscape albumet är påväg att släppas - om några dagar!! Jag har ju hört demosarna inspelade av han själv av några av låtarna innan. Älskar älskar älskar.
''Hardcore Jackson fans will recognize almost all of these tracks. Most were in some form of completion, and have leaked through the years, in part or whole. Some of the leaks can still be heard online.''
 
OCH IDAG LEAKADE MTV ''Blue Gangsta'' för streaming. Låten har jag ALDRIG hört innan och jag är kär. Han är ett sådant geni. Hans röst är helt magisk och hans känsla går inte ens att röra. Detta var ju inget nytt direkt ;) 
Så jag sitter som ett barn på julafton och lyssnar på Blue Gangsta och alla av hans andra mindre kända eller osläppta låtar som är alldeles fantastiska.
 
och mitt i all excitement....ser jag DETTA:
OKAY SO NATTEN MELLAN 18 MAJ OCH 19 MAJ DÅ SMÄLLER DET. 
Det läskiga är att jag sitter men en sjuk och helknäpp känsla att han bara kommer komma tillbaka och BAM shock the world... haha. Jag var en beLIEver (inte längre kan jag väl inte säga...det blev lite jobbigt i längden att bara vänta på honom)- Men i alla fall - allt som står i texten om detta event på Billboards hemsida, känner jag igen från alla ''ledtrådarna'' om att han lever, som jag var så inne i på beLIEve tiden. 

Hah- jag tror inte det längre, ni kan vara lugna.. men jag vet inte. En liten del av mig fick en känsla av hopp när jag såg det. förgäves. Den känslan hade jag på Immortal World tour där jag bara KÄNDE honom. Jag trodde nästan att han bara skulle dyka upp på scenen.. men så blev det ju såklart inte..Det är så jäkla orättvist hur han blev behandlad en stor del i sitt liv... där i slutet. HEMSKT. Och att han inte finns här längre. FEM år har snart gått. FEM ÅR (!!) sedan han dog.. och fortfarande kan jag sitta och storböla då och då. What an impact he made. 

Jag antar att han verkligen ÄR odödlig. Och detta är jag mer än glad för. Jag vill av hela mitt hjärta, och vet att han kommer leva vidare i generation efter generation. Han finns någonstans. Hans energi, kärlek och geni.

 
Hoppas ni har haft en bra dag,
#KeepMichaeling
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo