Publicerat: / Dans

SNART❤️

Oj va dåligt det känns att vara borta från bloggen/er såhär pass mycket. Vill svara på era frågor och vill blogga om min resa -  Men som sagt det är inte det enda jag har varit borta från. Det är svårt att blogga om min resa när det inte riktigt finns någon för stunden..Jag är pendlings/skoltrött och det här med att faktiskt pendla fungerar ju verkligen inte in i mitt liv. Det känns lite som att allt jag vill göra står på paus. 

Så vet ni vad det ska jag ändra på nu! The only way is up. And my favorite = IT ONLY SEEMS IMPOSSIBLE UNTIL IT'S DONE - det är himla sant. Det finns ingenting att vänta på. Vill man leva på ett visst sätt är den bästa tiden till det nu. Och snart är det sommarlov. Då ni :)

Var funktinär på Disco SM i helgen. Min syster blev svensk mästare i disco freestyle, svensk mästare i pardisco och 3:a i singeldisco!! Grym


Postat av: Frida

Hej Josefin! Vill bara säga att du ä grym, och att du och jag delar samma dröm! :D Nu är det så att jag har kontaktat heyhollywoodhereicom, men min fråga är hur mycket det kostar om man kommer med? skall man själv betala flyget ner och hotellet osv? hur mycket kostar allt som allt? Kram!

2014-05-24 @ 21:40:26KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo