Publicerat: / Everyday

What have I been up to?

Och hur skriver man ett sånt här inlägg? Hej det ar superjätteoändligt-längesen som jag bloggade. 
Vet inte varför jag gör ett inlägg nu heller, eftersom jag ska iväg och träna snart. Men! Can't wait ;) 
 
Har tagit ut min tandställning, Har lärt känna nya (och amerikanska) (och underbara) vänner, Har varit i Stockholm på skådespelarkurser, Har köpt de bästa böckerna någonsin som från och med nu är som biblar för mig, min resa, mitt liv och mina drömmar! Igår var jag alltså i Stockholm på Ymperia hela dagen ( love love love ) och sedan var jag på kulturnatten med Miranda och Grant vilket var såååå himla kul. 

 
         
      
      
      
 
 
 
Det är mycket skolgrejer (märker att man går i tvåan) men jag får det gjort! Annars är det bara fullt ös med träningen och att kicka igång skådespeleriet och de jobben som gäller! Jobbar med Law Of Attraction tacksamhet som jag nämnt tidigare också. ( <3 ). Så är jag också så glad och tacksam över att lära känna nya vänner som kommer med sådan bra energi :) 
 
 
 
 
 


Postat av: Susanna Maria J

Vad fin du var i röda läppar :)

2014-09-21 @ 18:58:34
http://oslofru.com/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo