Publicerat: / Skådespeleri

Created a resume for fun

Satte ihop ett framtida CV. Detta är mest för kul, drömmande och Law of attraction, you know? Kommer ju inte använda detta. Särskilt inte i sverige. Men ska göra ett nytt liknande på svenska så klart! Jag vill bara göra någonting för kul och för att jag senare ska nå detta. Är förväntansfull inför framtiden i L.A då jag kommer få fixa ihop ett riktigt sånt här, skriva ut ett flertal kopior och sätta på en riktigt bra headshot på baksidan. Åh.  Därför sätter jag i hop ett nu. Det är en del av vägen. Att kunna se / visualisera någonting framför sig. Förstår ni? En dag kommer detta(fast mer ifyllt så klart) vara min verklighet!  

Här är en bit av det jag precis skrev ihop. =') ''Special skills'' sektionen blev utanför screenshoten haha. Och oj va pinsam jag är att jag skrev fel namn på Awas musikvideo. La till ett litet '' I'm  ''. Why Josefin...
 
 
 
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo