Publicerat: / Dans

Dans. Sång. Good Times




Hade extra modernt-rep idag i kläderna vi ska ha. Kommer bli supercoolt. Affischen på bilden är den konserten jag ska vara med på i veckan. Kommer bli rep varje dag och sedan är det 4 föreställningar.  Så tacksam att jag får dansa så gott som varje dag!
 
Sedan bjöd min mor på Subway. 
Nu här hemma har jag börjat jobba på en cover av en låt jag fullständigt älskar! spelat in lite.. Smakprov kommer upp på instagram ikväll.
 
Ikväll är det mellodags (I AIN'T EVEN GONNA LIE) och en kär vän kommer hit. 
Ser väldigt mycket fram emot Eric Saades nummer. har haft en av hans dansare som tränare en gång i tiden! Och fått träffa honom själv på ett artistläger. Uppträdit en hel del med hans management . Så det är kul!! 




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo