Publicerat: / Dans

Dansklass

 
Hello beautiful! 
So... Jag har bytit inriktning från musik till dans ( tror jag nämnt det innan? ). Nu har jag gått andra dagen med den klassen och det känns så så bra. Först hade jag en uppsjungning för alla musiklärare för att jag ska kunna på mitt betyg i instrument/sång. Sedan hade jag HipHop och att ha det i skolan är ju grymt roligt. Efter det var det ett intensivt tabata-pass på idrotten. Jag är så glad att jag kommer få vara ännu mer aktiv nu. 

Senare idag ska jag boka tågbijetter till Stockholm den 16 Februari för att gå på ett möte med..... TRUMVIRVEL... New York Film Academy!! Underbart att de besöker Sverige. Mer om det sen.... ;) 

Tack för era fina ord ni som kommenterar ibland. Det glädjer mig alltid så mycket.♥
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo