Publicerat: / Dans

Drömmen som blev en plan

På senaste tid har jag verkligen låtit mig vara mer öppen. Nya vägar, drömmar, möjligheter har släppts in i mitt liv och detta är superviktigt. 

Det ända som behövs för att komma dit man vill är att ha sin slutvision klar för sig - Det man verkligen vill göra och hur det ska se ut. När man har det och tror på det så kommer hur inte spela någon roll för det kommer bara lägga sig framför dig som en väg... Automatiskt... Bara du hoppar på alla möjligheter som kommer åt ditt håll..

 

Såhär, lite grovt, ser min plan ut just nu: 

 

1. Ta studenten 2016

Yaaas! Fram tills detta (Nu) fortsätter jag att dansa så mycket som möjligt, både i skolan och de klasser jag går utanför - Plus hoppa på de workshop-möjligheter som kommer. 
Jag fortsätter att åka till Ymperia Film Academy i Stockholm för att gå skådespeleri / för film - lektioner. Söka skådespelarjobb etc...  Ska kanske börja göra lite kortfilmer med än vän som ska bli regissör osv... Spännande! Ska också fortsätta med min sång så klart! Den vill jag absolut inte släppa.

Bilder från avslutningen i 9an... Oj. Tiden bara...Swissshhh

2. Jobba ett litet tag = Tjäna pengar. (Plus Plugga ihop de Poäng som är kvar) 

Under detta år ska jag också, så klart, forsätta utvecklas inom dans och skådespeleri.
På grund av att jag har bytt gymnasium så himla mycket har det gjort att jag inte får ihop alla mina poäng när jag går ut. Så detta kommer jag behöva göra året efter. Får se om det blir på distans eller ej. Det löser sig! 

3. (Maybe!!) Flytta till London ett tag - Skådespela och Dansa. 

Finns en dansstudio som heter Pineapple som min vän Elisa introducerade för mig. Kanske dansar där. Samtidigt vill jag jobba med massa bra skådespelarcoacher och lära mig så mycket jag kan. Och i England kan man ju jobba också! Så bra va?! Då kan ekonomin hållas uppe. i London kan jag göra mig redo inför the real deal i Hollywood  då det gäller att vara på topp! Vill också till London för att jag älskar att resa och vill ha ett nytt äventyr - Få in ny energi och ha sjukt kul. Har ju varit i L.A så mycket och kommer säkert vara där resten av mitt liv.. Sen kan jag ju lära mig brittisk engelska så jag har både den, den amerikanska och den svenska dialekten att plocka fram och ha med på mitt CV...Perf! 
Elisa ska till London ett tag hon med - för att dansa. Så vi får se hur det blir... Vi har precis börjat prata om det här tillsammans.  Men jäklar va kul!!! 

 

4. Flytta till Los Angeles och Dansa på Millennium Dance Complex Certificate Program (Kanske). Sen gå Acting For Film på New York Film Academy! 
Japp. Kanske börjar med att gå på Millennium. Detta för att jag älskar och dansa så klart men också för att knyta kontakter inom den branschen lika som filmbranschen. Jag vill bli skådespelare i första hand men vill också ha möjligheten att göra en hel del dansgig och bli så bra som möjligt. (Och det är så sjukt kul). 
Men sedan har jag tänkt gå på New York Film Academy i Burbank/Hollywood!! Det är långt kvar men oj.. I AM SO EXCITED. 


 

5. Ett års OPT - Visum för att få jobba inom skådespeleri/Dans osv i USA. 

Efter utbildning på New York Film Academy kan man söka ett års OPT! Detta innebär att man får jobba i USA inom den branschen man pluggat. Det är alltså nu det gäller. Totally immerse myself into getting an agent, vara med på så mycket inspelningar jag kan, networka, gå på casting director workshops, spela i indie-kortfilmer, Gå på audition efter audition. Ah.. Ya name it!

Sen får vi se vad som händer.... 

 

 

 

Min plan har ändrats och förbättrats många gånger. Och det händer säkert igen... Det handlar om att veta att det är okej. Att allt sker i perfekt timing och är precis vad som är menat att hända.
EMBRACE THE JOURNEY!! Dröm på, andas och lev nu. 



Postat av: Kajsa

Kul med en plan :D

2015-03-02 @ 04:58:39
http://wanderlustes.blogg.se/



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo