Publicerat: / Fitness

LIVET ÄR NU

Let's get personal. Jag har varit så trött och oproduktiv av mig på sista tiden... Fast jag skrikit efter att göra saker jag verkligen vill och också borde. Vet inte vad det är men jag ska ändra på det nu! Har också ätit ovanligt mycket socker lately och det mår jag uruselt av. Pratar verkligen aldrig med någon om detta och har knappt ens erkänt det för mig själv, men jag trivs inte i min kropp så pass mycket som jag vill och bör göra. From time to time i alla fall... Jag har en stark självbild/känsla men det betyder inte att jag inte vill förbättra mig själv och vara så bra och må så bra jag kan.
Hälsa, träning, produktivitet, working hard, följa sin glädje, drömmar, aktivitet, positivt tänkande - Har alltid varit viktiga delar i mitt liv men jag har DEFINITIVT been struggling. Som att jag inte är den jag varje dag intalar mig själv att jag är och ska bli... Det är väldigt frustrerande och det är som att jag börjar om vaaaarje dag och har gjort det i tusentals dagar. Visst, många skulle titta på mitt liv och tänka wow.... Vad hon är igång. Jag dansar ju faktiskt 9+ gånger i veckan, går i skolan, skådespelar, sjunger, tränar utanför (de sista 3 punkterna är bland annat vad som knappt blivit av på ett litet tag) ... osv. Men det handlar om vad jag känner och vad som får mig att må strålande. 

Så nu...gör jag en jäkla ändring på riktigt. In the spirit of Nike: Just Do It. (And then do it again) 
Ska sluta äta socker som en maniac (HAHA. Detta är så olikt mig. Vet inte varför detta ens händer, lol) Hålla i min träning -  FÖR JAG ÄLSKAR DET. När det inte bara går fram och tillbaka i perioder liksom... Jag ska förvandla min kropp till en som jag känner mig fantastisk i :) 
Har skrivit upp ett veckoschema för det känns bra för mig att ha ordning. Allt rosa är dans och det gula är träning som t.ex Core/springa/HIIT/Styrka. Har lagt ut så att jag har 1-2 vilodagar. En hel vilodag och en annan där jag bara har en danslektion i skolan och så vilar jag resten av dagen.  I det här schemat har jag också lagt in skoljobb/plugg-tillfällen eller dagar. Det känns otroligt skönt.

Från och med nu går jag inte och väntar på någonting. Vill jag spela in en kortfilm, så gör jag det. Vill jag lägga upp en skådespelar-monolog på youtube, börjar jag jobba med den tills den är bra and that's just it. Vill jag söka ett sommarjobb gör jag det. Vill jag klara av att sjunga en speciell låt, börjar jag öva. Jag väntar inte på några möjligheter, för jag skapar dom. 

Jag tycker verkligen att ni ska tänka likadant! Livet är det som händer nu och inte sen och jag skiter i hur klyschigt det låter för det kunde inte vara viktigare. 
Sluta lev genom dator- eller iphone-skärmen. Sluta lev ert liv genom andras. Sluta gå runt och må dåligt över er själva eller er tillvaro och känna er maktlösa över situationen. DET GÅR ATT BYGGA UPP NÅGONTING NYTT!! Det är så sjukt enkelt. Det är bara att titta uppåt och bestämma sig. Är du inte nöjd med någonting, ändra på det eller ändra inställning.

Och en till sak jag vill att ni ska komma ihåg..... Vare sig du tror att du kan eller inte kan så har du rätt båda gångerna.  

 



Postat av: Thea :)

SV: Ja kanske, vilken mandelmjölk köper du och vad använder du den till? :)

2015-03-01 @ 21:13:20
http://theasspace.blogg.se



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo