Publicerat: / Everyday

Utmattning & Trötthet

Från min instagram:  I've been "suffering" from some sort of fatigue the last coupla weeks. I still have it and it is like it's five am in the morning and you just have to get out of bed. That's how I feel throughout the entire day. It's honestly so hard on me considering everything I want to be doing. Sometimes my energy is great though and I can workout, but then the rest of the day's a bust.  Anyways - right now I'm doing what I can and I will get through this thing. I'll take small steps in working out and I just fight through the fatigue and do things no matter what.
Just wanted to vent a bit....💜
Detta kom efter jag varit sjuk ett tag. (Något virus). Men det håller i sig. Har varit hos läkare och allt var bra. Men väntat svar på blodprov..
Detta bara håller i sig och det påverkar så mycket. Nu när skolan satt igång och jag ska byta från musik till dans och allt med skolan är rätt intensivt. Och nästa vecka börjar dansen utanför också.
 
Därför är det väldigt viktigt att jag blir bra. Vet inte vad det är men jag ska tänka positivt och jag kommer ta mig ur/ bli frisk från detta vad det än är. 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo