Publicerat: / Dans

ingenting är omöjligt.

 
Jag har tänkt på en sak. För bara ca ett och ett halvt år sedan satt jag hemma på mitt rum, tänkandes på hur mycket jag ville vara bättre, i sången, i skådespeleriet,o.s.v.Jag hade uppträdit på endel jul och sommaravslutningar i skolan ( inom sång ) och haft någon huvudroll i en musikal, menmen. Det var liksom bara dansen jag lyckats enormt med.  En av mina högsta tillfälliga drömmar var att komma med på en sångtävling. Jag sökte, men lyckades liksom inte. Visst kunde jag sjunga sådär bra, men njae..
Och nu då, nej jag har inte fått ett big break än, men när jag tänker på saken ska jag vara såå tacksam. Jag har tävlat i  2 sångtävlingar, deltagit på ett stort artistläger, spelat ännu två musikal-huvudroller, ska åka till LA och göra allt för att få en agent, har kommit in på ett ännu större artistläger. Jag har blivit bra på att ta kritik. Fått en ännu bättre självkänsla. själv-lärt mig att prata amerikansk engelska flytande.
 
Det är enormt hur mycket jag har utvecklats på sista tiden.
Det får mig att tänka att det absolut inte är omöjligt att kanske bara om ett år, ser jag mig själv på TV. Har jag haft en roll i en serie , eller en film i USA. eller har jag börjat spela in musik. DET ÄR INTE OMÖJLIGT!
sjunger under staging lektion på Julias Camp 2011
agerar under en skådespelar - vecka
Vinner HipHop SM 2010 i par- hiphop, obeskrivlig känsla
 
 
Okej, det har inte BARA gått snabbt nu på slutet. Jag menar, jag har sjungit lite sedan jag var 6. Har dansat sedan jag var 2/3 och agerat sedan jag var ungefär 9. Men gud vad snabbt jag utvecklats under sista tiden :)

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo