Publicerat: / Everyday

Happiness all the way

Är glad idag av någon anledning. Har förresten gått ner 6 kilo(!) Tycker verkligen att det syns. så jag känner att jag har ännu bättre självförtroende nu.Annars är jag bara allmänt glad som man brukar vara ibland :) 

Men iallafall. Ikväll är det bara jag och pappa hemma och jag har bestämt att vi ska sätta igång att verkligen planera och prata om flytten nu. Även om det inte blir av så måste vi börja nu att planera och fixa jobb och så. Så jag är super excited. Vi får se vad som händer men kommer nog att bli en mysig och trevlig kväll
 
och jag ska börja med min LA guide, har inte glömt den!
Ni är underbara, kram!

Publicerat: / MJ

HAPPY BIRTHDAY MICHAEL JACKSON♥

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Michael Jacksons födelsedag. Det är nu 54 år sedan the king of pop, rock, soul, hearts, music, blablabla, and the best entertainer of all time föddes i Gary,Indiana. 
Jag behvöer inte förklara hur otrolgit mycket jag älskar honom och varför, för det har jag redan gjort ett aantal gånger. He basically changed my life for the better. Not only me though, but the whole world.
I LOVE YOU MICHAEL JOE JACKSON a.k.a applehead♥
titta på dessa videos, ni kommer inte ångra er

Publicerat: / Everyday

answering some more

 

hej:) jag undrade bara vilka bloggar du läser? eller om du har något tips på nån liknade blogg som din eller usa blogg? lycka till med allt kram emma

svar: Hello! Åh jag läser massor av underbara bloggar.Här kommer några bra tips av de jag läser:

 

http://honeyandmoon.blogg.se (bloggar inte längre där, men titta i arkivet)  

                       

http://nojesmix.com/patricia      

                                                                                                              http://blogg.veckorevyn.com/hannamontazami/        

                                                                       

 http://everylastminute.blogg.se        

                                                                                                       

 http://alexandrafredblad.blogg.se            

                                                                                               

   http://klaragadd.blogg.se  (min kära vän heh)                                                                                            

Vilken teaterskola går du på?

svar: Jag går på kulturskolan i Västerås.

 

snygga kläder! älskar din blogg och läser den hela tiden, men jag måste fråga: känner mig lite halvt efterbliven men vad är haul och vad betyder det? vet att det har med att visa vad man typ köpte på stan och såna saker men kan snälla svara haha kram <3

svar: Tack så mycket, visst är dom? Vad roligt att du läser min blogg ! Åh det är lugnt. Det betyder ''drag'' alltså I shoppingväg skulle det vara om jag köpt fler saker på samma gång :) KRAM

 

Publicerat: / Everyday

If you just smile

Min vän Viola har varit hos mig i helgen , och så har jag skypat med Klara (hon som flyttat till LA)

Uppdaterar er mer när jag vet hur det blir med nästa år. Och så ska jag ju såklart börja med min LA GUIDE också.
Hugs!


Publicerat: / Everyday

STARTING NEW - SERIES, LA GUIDE

Ska starta en ny serie/kategori här på bloggen. Det kommer att vara en LA guide. Har fått requests att folk vill ha tips om vad man kan hitta på där borta. Och detta är någonting som jag tänkt på att göra förut också , so why not. It'll be fun. Nu har jag inte varit där hur länge som helst, men jag har varit på en del ställen. Och så vet jag väldigt mycket om andra ställen med. Snart kommer jag ju dit igen och stannar där läänge så då så.
Iallafll. Jag börjar antagligen i nästa inlägg :) 
bild i repris

Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

try not to get hungry

I think I've never showed these pictures before.  Den till vänster är på min första froyo någonsin. Önskar jag hae en bättre bild, men noes. Och den till höger är på en frukost jag åt på Starbucks - mitt emot där vi bodde. Båda från LA alltså. Har ni märkt hur ofta jag lägger upp bilder på frozen yogurt haha? Helt sick. Resterande bilder är på annat som åts i LA. haha som ni vet äter jag hälsosamt nu så klaga inte. Nu tog jag mest kort på allt skit, men måste säga att att gå på restaurang i Los Angeles är så bra. Så så bra restauranger. De bästa.
Detta är antagligen det fetaste inlägget jag någonsin har - och någonsin kommer att publicera.                                                                                                   

Publicerat: / Los Angeles

- - P L A N E R A R - -

Idaghar varit en dag då jag har gjort stora beslut. Haha, men iallafall ska ta att berätta om dagen nu.
 
Det började med första dagen i skolan. Vi 10 hade jag tid på tandregleringen (tandställningssak) Tog kort, tog avgjutning, röntgade, pratade och så vidare. Får jag tandställning kommer jag ha den i 1,5 - drygt 2 år. Beroende på hur bra jag sköter tänderna:). Först blev jag förskräckt men sedan började jag tänka.
Jag är 90% säker på att jag ska ha tandställning.
 
Såhär har jag tänkt. Jag får klara mig med att flytta till USA om knappt 2 år, istället för 1 år. Det hade ändå kanske inte gått om 1 år och om 2 år är det nästan säkert att vi faktiskt kommer flytta. Hela familjen vill , förutom mamma då men hon är 50/50. Men då tänker jag, åh jag vill verkligen till LA mycket tidigare. Kommer inte stå ut liksom;). BUT WAIT!! Nästa år (när jag gått ut 9an) Tänker jag att jag kanske kan åka och stanna där i 2-3 månader. (Det är så länge ett turistvisum håller). Inte säkert hur jag ska bo där, men kanske hos min vän, vi pratade om det förut. Försöker få tag på henne. Och under tiden skulle jag kunna gå på skådespelarkurser eller i någon skådespelarutbildning. Då håller jag språket uppe, jag får skådespelarträning och jag får åter igen vara i Los Angeles, California, USA och det blir också en liten mjukstart för flytten. 
 
Och sedan flytten, om 2 år kommer tandställningen vara borta innan så då har man ett strålande leende också;) 
Jag hinner också spara mer pengar under tiden och så vidare. 
 
Men som sagt, det handlar om att pappa ska ha ett jobb. Men det måste ju gå om man verkligen försöker. 
Även fast jag fortfarande känner mig stressad över att jag blir äldre, så känns det här väldigt bra. Och jag är ju väldigt väldigt ung egentligen, haha! 
foto: Belinda Oldrati
Det kommer bli bra till slut. En dag. Sooner than I can dream of.

Publicerat: / Everyday

Please just take me there

So sorry for the absence today!

Har inte haft så mycket att blogga om. Är lite nervös om usa flytt right now, jag ska försöka fixa det hela. Nu i veckan kommer vi börja planera/prata om det riktigt seriöst. Wow. Hoppas allt går bra.
Vill bara vara där borta , vill ha en Frozen Yogurt också haha!
(bilden är på en mamma köpte, den ser gigantisk ut!)
Imorgon börjar jag skolan, och så ska jag till tandregleringen.


Publicerat: / Everyday

SHORT Q&A

Vad heter din kompis blogg?
Hon som flyttade till usa:)

Svar: http://klaragadd.blogg.se
Finns i menyn och skrev även ett inlägg om det nyss:)


Vad är det för film? :)
Svar: en informationsfilm, vet tyvärr inte så mycket.

Gud vad det är kul att läsa din blogg! Jag har samma dröm som dig och jag försöker också få mina föräldrar till att vilja flytta till LA hahah! Sen måste jag bara fråga, går du någon kurs i teater eller så? Jag har nämligen sätt dina monologer, du är ju jätteduktig!
Lycka till imorgon!

Svar: tusen tack det här gör mig så himla glad! All lycka till dig , kom ihåg att man måste kämpa! Men det är möjligt. Yes jag har gått i teater och ska börja igen, även musikalteater. Men det är hemma den riktiga träningen sker. Tack så himla mycket! Kram

åh superfint!! vad använder du för filmkamera? kram fina du<3

Svar: TACK! :D jag använde en canon filmkamera, en svart . Min pappas, haha inte helt säker vilket namn den har. Kram !


Publicerat: / Everyday

Light up your face with gladness


Publicerat: / Los Angeles

say hi to the land of dreams

Har börjat inse att det faktiskt kan hända. Om ett år kanske jag befinner mig tusentals mil bort, där jag hör hemma. När jag åkte från LA lovade jag mig själv att jag kommer tillbaka. Bara tiden kan avgöra vart jag befinner mig om 1 år.  Just nu känns det bra iallafall, I hope it'll stay that way. never stop

Publicerat: / Musik/Artist

Julias stjärnskott

Befinner mig i Stockholm och ska snart ha soundcheck för julias stjärnskott!
Om ni befinner er i Sthlm får ni gärna komma och kolla! Sjunger vid 12. Vid slottet på Norrbro är det ett litet festivalområde med en scen :) kram!


Publicerat: /

UNDER THE LIGHTS

Har varit hemma nu ett tag, det var ju inspelning idag. Mycket trevliga och roliga människor och fick faktiskt en bättre roll än vad jag hade trott. Blev lite uppgraderad kan man säga när jag väl var där:) Spelade flickvän till en kille. Nils Axelsson heter han för er som ville veta. It's official. haha nej jag skoja. Men det var en kul inspelning :)
 
Det som jag skulle berätta var att här om dagen sa min pappa att han borde börja kolla på jobb. Att han ska göra det när han blir färdig med en grej. YAAAY. Jag behövde inte ens fråga, blir så glad att han liksom vill.
Jag och Felicia på bild 

Publicerat: / Skådespeleri

My everyday life

Ikväll åker jag åter igen till Stockholm, jag ska sova hos min moster/kusiner. Anledning - inspelning klockan 8 imorgon. På någon max restaurang i Haninge, verkar super krångligt att ta sig dit, men får helt enkelt vara ute i god tid! (tiiiidigt på morgonen ;). Och dagen efter ska jag tillbaka till Stockholm för Julias Stjärnskott. När jag vet tid så informerar jag er :)! Har förresten lite roliga nyheter att berätta, gör det i nästa inlägg! N
Nytagen bild. Från instagram. Följ mig om ni vill: josefinfelicia 
 
 

Publicerat: / MJ

FOREVER 21 HAUL!

 Nu är videon uppe! Ursäktar texten i mitten. Endast i den här videon:)  kram! 

Publicerat: / Dress For Success

sooner than I think

Heeejsan
Idag ska jag träna inför artisttävlingen julias stjärnskott. Håller också på att redigera videon jag berättat om.
Fortfarande inget nytt på USA fronten.. Hoppas verkligen det finns tid för det snart.
Detta har jag på mig idag:)

update:

Anonym: vart har du köpt halsbandet? :)


halsband - forever21 (beställt)

linne - Hollister,  

skjorta - Forever 21 (Los Angeles) 

shorts - Forever 21 ( beställt)

haha ja forever 21 är min favoritaffär...typ.. hah


Publicerat: / Everyday

Upcoming video :)

Har precis spelat in Forever21 videon, det kan ta ett antal tinmar innan den är uppe för det är så mycket jobb med överföring, uppladdning, format, redigering och så vidare. Men snart så!


Publicerat: / Everyday

SHORT UPDATE

Har precis varit ute och sprungit :) Håller förresten på att rensa kläder här hemma så mitt rum ser helt galet ut just nu, därför har jag inte bloggat idag. Men jag ska göra videon då jag visar upp det jag köpt från Forever21 , jag kommer spela in den ikväll eller imorgon. Så håll utkik.
 
Kan inte sluta tänka på rollen jag provspelade för igår.. Åhh vill bara få ut det i mitt huvud eftersom jag inte vill bli ledsen om jag inte får rollen. Gosh this is crazy. 
Några roligare nyheter kan jag tyvärr inte komma med.
 
XOXO

Publicerat: / Everyday

UNDERBAR DAG

Åh den här dagen har hittils varit helt underbar.
Först som jag skrev fick jag en liten roll inbokad. Och sedan i Sthlm på provspelningen så var det hur kul som helst! Den bästa audition jag någonsin gjort. Det var kul och jag kände att jag kom in bra i karaktären, Jag och min motspelare fick till den där kemin, och det berömde castaren oss för också. Det var en mycket rolig audition och woow I'm so happy. Fanns i n g e n t i n g jag hade kunnat göra bättre. Jag är nöjd, fick mycket beröm av mitt skådespeleri vilket känns riktigt skönt. 
 
Nu återstår det bara att vänta. Man ska som sagt hoppas på det värsta när det gäller sånt här, men det är svårt. Har till och med fått ett datum då de kommer höra av sig. 

När jag kom hem så låg det MASSOR av kläder , smycken och en väska från F o r e v e r  2 1 ! Paketet hade äntligen kommit. Det gick hur snabbt som helst att få hem det. Och jag är kär i allt jag köpte. supernöjd och det är hur fins dom helst. Vill ni att jag ska göra en video då jag visar upp allt? 
sedan efter ett tag gav min brors flickvän mig ett par sjuuukt snygga kilklack skor. MoviePremiere time! haha. så himla galet snällt av henne.
 
 här ser man i dålig kvalité nya örhängen tröja och knappt ett par virkade shorts. haha.

Publicerat: /

GOING PLACES I TELL YA

Heeeeyaaa
Ska snart iväg till tåget för att åka på provspelningen. Har verkligen byggt upp karaktären nu och känner att jag kan gå in i den. Hoppas verkligen , skulle vara huge att få rollen. Men man vet aldrig.

Något roligt är att nyss ringde en från en produktionsbolag jag gjort audition på förut. Han vill ha med mig i filmen :D! Dock inte som rollen jag spelade som , utan en mindre. Men ändå det är hur bra som helst.
Bild längst till höger är precis tagen, haha


Publicerat: / Dreams&Plans

ON MY BUCKET LIST - DREAM HOME

 Inte helt fel va? En vacker dag ska jag bo i mitt drömhem har jag bestämt:) haha! Fast det behöver inte vara gigantiskt, tycker inte om det så mycket. Nu är det här långt i framtiden. Men man kan ju alltid drömma sig bort?
 
vad säger ni, skulle det inte vara helt underbart att bo såhär? ;)

Publicerat: / Dress For Success

provfilmning, artisttävling och intervju!

Vet ni? På torsdag har jag en viktig provfilmning. Det är för en huvudroll i en reklamfilm som kommer visas på TV i  Norge i minst 1 år. Det är en stor chans för mig och jag är nästan 95% säker att de inte är många alls som provfilmar. Denna gången ska jag göra mitt allra bästa. 
 
Och nästa onsdag ska jag tävla i Julias Stjärnskott i Stockholm, alltså artisttävligt, de ska också bli superroligt :) kommer med detaljer om ni vill komma och se/träffa mig där! 
 
Imorgon ska jag också på någon slags bloggintervju som jag nämnde innan. 

Så jag har några roliga dagar framför mig! 
ME TODAY 

Publicerat: / Everyday

TO SOME PEOPLE ALL I WANNA SAY IS......NO,JUST..NO

  Okej nu kommer ni få skåda någonting som är mycket skrattretande. Bilderna är från en person som kommenterade min vlogg på youtube (förra inlägget). Denna person visste inte vem jag var, hade inte läst min blogg eller något liknande. BARA sett den videon. Detta är vad han kommenterade och jag svarade: 
OOOHHHH NO. vad ska man säga?! Stora bokstäver också. Och ingen logik i det hela. Utan bara skriver det rakt ut: DU KOMMER INTE LYCKAS.      Haha, jag vet inte vad jag ska säga. Såna här personer går inte att rädda. 
 
Dock så kommer jag antagligen ta bort videon någon gång, och ersätta den. Den är lite random och så. Detta var bara så att ni, mina läsare skulle veta hur läget ligger till!
 
Q: Har ni någonting att säga om det här? ;)
 
 
 

Publicerat: / Everyday

EXCITING NEWS !

Som jag har nämnt förut vill jag börja vlogga mer, och liknade. Så det tänker jag börja med! Har idag spelat in en vlogg som kommer upp idag- dock mest bara prat om hur läget ligger till och så. Så kommer det inte bli sen :) Så jag kommer ha 3(!!!?!-I know) youtube kanaler som jag använder. 1 som är ''heyitsjosefin'' - den har jag redan videos på och där ska jag fortsätta lägga ut skådespeleri - sång och dans videos. Sedan en annan som heter ''iamjosefin'' - den har jag använt förut, men ska nu använda den för vloggar här på bloggen. De kommer handla mycket om USA/LA/agerandet osv. Och sedan en ny som heter ''josefinostevik''. Det kommer att vara min amerikanska/internationella kanal där jag har videos i stil med @stilababe09 och @macbarbie07. Fast lite mer vlogg-aktigt. Haha! Men jag tror det kommer bli awesome.
 
 
@josefinostevik är lite 50/50 då jag inte vet hur det blir med LA och det.... Men jag hoppas och försöker ju verkligen......
EXCITING MUCH?! Så i framtiden kommer det nog komma en hel del giveaways and other cool stuff :D
          

Publicerat: /

And when the sun shines it'll shine out the clearer!

Tre små bilder från de 3 senaste dagarna! That's pretty much all I've got:) Om någon har någonting de vill att jag ska ta med i min vlogg, vad som helst! -kommentera! Eller en fråga ni vill ha svar på :)


Publicerat: / MJ

on a thread

inns inte så mycket att uppdatera just nu. Känns som om jag befinner mig i något slags vakuum. Det är svårt att förklara. Men inatt kommer pappa hem och snart blir det dags att återigen diskutera, och förhoppningsvis börjar han leta jobb. 
 
Under de senaste dagarna har förresten mina unika besökare stigit mycket helt plötsligt, jag vet inte varför. Kanske har blivit länkad någonstans?. På onsdag ska jag förresten på en liten bloggintervju :) Ska nog bli kul. 
Men tack för att ni fortsätter klicka er in här, jag vill kunna göra bättre ifrån mig med bloggnivån och så, det kommer. Kommer göra en ny vlogg om några dagar. 
 
Vi hörs!
 
this man right here keeps me believing :) 
            

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

INSPO - THIS OR THAT

Blev verkligen inspirerad av den här bilden. Anledning - är sugen på en reeses peanut buttercup, haha. Men allvarligt, sånt här är så mycket godare egentligen. Bara man har det hemma , skulle jag absolut valt att äta det istället. Alltså för er som inte vet så försöker jag äta nyttigt och träna :)så ni som vill hålla er fit, bara man har såna här goodies så kan det inte vara lika svårt!


Publicerat: / Dress For Success

BRANDY MELVILLE ♥

Brandy Melville finns i Los Angeles och New York. Har en liten crush på märket. absolutely gorgeous. Kan inte fatta att jag inte köpt någonting därifrån , då jag var på 3rd Street Promenade där det finns. Såg det nog inte..    Bara älskar det iallafall, och på hemsidan har de tips om hur man kan styla varje plagg.                               
           
 
 

Publicerat: / Tips

bloggtips - klaragadd.blogg.se

 Ni som följt min blogg vet nog vem Klara är:) Vi båda gick på Hey Hollywood Here I Come i Los Angeles samtidigt. Och sedan har vi träffats en hel del under året också. Nu har hon äntligen flyttat med sin mamma till LA. Jag tycker absolut att ni bör kolla in hennes blogg!  
                                                                                                                                                               But don't leave me haha, snart är jag i samma position.
BILDER PÅ OSS I L.A
 
 
 
 

Publicerat: / Q&A

MORE COMMENTS

Eftersom mitt första inlägg jag skrev på bloggen var detta datum, för ett år sedan så kan jag vara lite snäll och svara på kommentarer. Alltså det är helt sjukt förresten hur underbara ni är ibland, när ni skriver till mig på instagram, mail, facebook, youtube och bloggen. keep spreading the love ;)
 

 

ANONYM - vart har du hittat allt det där?! :O

(USA grejerna) hihi. I stalk america. Nej men Frozen Yogurt köpte jag faktiskt i Gallerian i Stockholm. USA godiset,måste tipsa om Reese´s! - Köpte jag på USAgodis som också ligger i Stockholm. Även Arizona Iced Tea

 

 ISABELLE - Jag hoppas verkligen att ni lyckas ta er dit! Det känns ändå som om det är riktigt nära nu! Hahah, jag blir så avundsjuk bara jag tänker på det. Jätte glad för din skull, verkligen, men ändå något så otroligt avundjuk! ;D

Svar: <3
Tack för fina ord! verkligen.  

J O S E F I N E -Hoppas verkligen du kommer flytta snart du har ju velat det so bad, så länge !

Åh jag vet, helt sick. Tack så mycket verkligen 

FELICIA - Åååh jag bor ju i Göteborg men när du väl e i göteborg så e jag borta!! Hur länge är du där ? (:

Det var några som skrev liknande kommentarer som den här. Sorry att jag inte svarade. Men jag var baa där i två dagar :/ 

ANONYM - du skrev förut att de där bilderna som du hade före varje inlägg var gjorda på en mac. har precis skaffat en och undrar vad programmet hette. tacksam för svar! Kram :)


Juste :) Keynote kan du göra det i, och sedan printscreena texten. Snygga typsnitt kan du ladda ner från till exempel dafont.com eller så googlar du bara. kram!

 

AMANDA - Jag tycker du borde köra på tandställning ifall dina tänder stör dig så mycket (jag märker inget fel). Du kommer ha det i ett år och du kan inte förvänta dig att få jobb direkt när du flyttar liksom ändå. Du borde ändå fokusera på att ta acting classes och working on your craft det första året. Du kan även då göra student filmer och jag tror inte de bryr sig. Kram!


Jag har nog bestämt mig för att faktiskt göra det, får hoppas att jag inte kommer ha det längre! OM vi flyttar så kommer det vara så otroligt mycket att fixa med i början, och jag kommer nog vilja landa först , och börja på high school innan jag gör auditions. Så det gör nog ingenting med tandställning :) och ja det är klart jag ska ta acting classes, man kan alltid bli bättre. Tack för dina ord, kram!

J O S E F I N E fint hår :)


Tack så mycket. Och tack för dina kommentarer!


 

Vad säger ni förresten om en vlogg? De va verkligen länge sedan!


typ världens mest peppande bild..

 


Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel