Publicerat: / Everyday

MY YEAR - 2 0 1 2

Jag började först på en lång video med bilder, videos och allt sånt där på allt som hänt 2012. Sedan ångrade jag mig och började lägga upp bilder i ett inlägg. Märkte efter ettt tag att det skulle ta för lång tid, och att jag är för trött så istället så kommer jag att svara på lite frågor 
 
 Hur har mitt år 2012 varit?  Såklart har det funnits ups and downs men så kommer det alltid att vara. Men jag tycker faktiskt att det här har varit ett bra och speciellt år. Har börjat gått på auditions. Fått miniroller, fortsatt att uppträda (såklart), sökt till the x factor, färgat håret, gått upp i vikt, gått ner mycket mer i vikt, börjat disco igen, slutat disco, åkt på filmkollo, till London och störst av allt MJ immortal world tour. Har haft 9ornas luciatåg och fått betyg. Har fått min pappa att vilja flytta till California och jag lyckades spara till 6 000 kronor, sedan försvann dom men nu ska jag börja om. Fick tandställning också ju. I januari blev jag obsessed av William Spetz och så började jag göra massa knäppa videor på yourube..lol.  Och sen alla dessa resor till Stockholm. Jag skulle ha räknat..;)  Och alla dessa sjukt bra biofilmer. The Hunger Games, snow white and the huntsman, breaking dawn part 2, The Hobbit och Berättelsen om Pi. De är dom jag minns. Så bra. Haha, ska inte skriva en bok men jag har hunnit med mycket i år! Har antagligen glömt en hel del nu men det gör inget. Jag tycker detta året har varit bra trots att det har funnits många problem.

Vem har jag umgås med mest? Det har varit olika. Känns superdåligt men det har varit lite i perioder. Sedan har jag många vänner på olika håll som jag träffar ibland. Men någon som jag umgåtts med överlag hela året mest är Emma som går i min klass. Vi har varit nära vänner hela året. :)

Bästa minnet från 2012? MICHAEL JACKSON IMMORTAL WORLD TOUR by CIRQUE DU SOLEIL.
har inga ord. skrev ett inlägg om det förut. Kommer aldrig glömma. Slår allt. 

 Är det något jag har saknat 2012 som jag vill ha år 2013? mer framgång...ohyeah I said it ;) I'm ready!!

Var jag gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och. Har varit otroligt ledsen och också otroligt glad. Höga berg och djupa dalar typ.Fast när jag är ledsen är det inte över hela mitt liv, utan just en del. Jag kan vara glad på samma gång. Så ja.. Men att det har varit ett känslomässigt år på många sätt beror antadligen i grunden på min dröm. 

Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar? Jag har inte direkt festat. Not my thing

 Vem/Vilka saknade jag? Saknar väldigt många. Soma, Linnéa B, Frida&Jennifer, artistkompisar, Jasmine, och så vidare. Men nu på sista halvåret måste det ha varit mest Pontus. Vi var nära under en tid och lite senare i juni flyttade han till USA.
(nääee inte alls avundsjuk by the way) 

Tror jag att år 2013 kommer blir bättre? JA. JAG ÄR SÅ TAGGAD. SÅ BESTÄMD. THERE IS NO WAITING. JUST FIGHTING, CLIMBING, SMILING AND SHINING. 

Vad gjorde mig riktigt glad i år? Saker som när pappa gick med på att försöka flytta till USA, och att det ibland gått så bra för bloggen. Helt sjukt att jag nästan har fans. Vill inte kalla dem det men ni skulle nog också se det så om ni sett allt. Hihi:) Vet inte riktigt varför men det är superkul!

Har jag några löften inför år 2013? Jag skulle inte kalla de löften. Har bara ''ta tag i livet'' Har planerat lite hur jag ska balansera saker. Ska fortsätta ta hälsa&träning på allvar, karriären, och så vidare. Vill satsa mer på bloggen. Ja, det finns en hel del grejer jag vill ska bli bättre och jag är redo to face them! 
(Ska göra en video när jag pratar om sånt här)

Har jag haft ett förhållande under 2012? maeeeee. inte förhållande

Vad ser jag mest framemot med år 2013? Det som jag vet nu är Stage Academy Camp i april! ÅÅÅh är sååå excited! Och såååå klart en Los Angeles resa - besöka Klara om det blir av.

En låt som påmminer mig om 2012Jag lyssnar på så mycket musik så jag kan inte välja någon. Annars är det väl någon av the overexposed songs like ''Sombody That I Used To Know'' etc. 

Vad hoppas jag inträffar 2013? 
Att det går bra för bloggen
L.A resa , Sommarjobb, film/reklam/tv-roll, vinna någon artisttävling,börja på pilträdsgymnasiet, att pappa får jobb i California, att jag hittar en balans och kan vara glad och känna mig som en ny och bättre person. Massa fler saker och småsaker också men ja. Hoppashoppashoppas.

 Bilder på mig från 2012 - I månadsordning (inte alla månader)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Måste visa för och efterbild på min lilla förändring. Gick ju upp lite i vikt i början av året. Och sedan bestämde jag mig för att träna massor och leva hälsosamt, åt inte mycket, men nyttigt. Här är resultatet. Sorry, orkar inte sitta vid datorn längre så jag hittade inga bättre innan bilder - har sett de förut. Dog.

 

Innan (i mars)

EEfter/Nu :) (bilder tagna i september)
 
 Har varit smal innan men det var mest den där perioden som något hände. Fast nu är jag smalare än vad jag varit förut. Om man inte räknar med när jag var mini. Haha
 

Publicerat: /

Att hitta en balans

Hej idag ska jag planera lite med bloggen . Som det är just nu vill jag satsa så vi får se om jag kan fixa så att det kommer finnas en bra balans. Vill ju att bloggen ska vara bra. Jag ska ockå planera lite inför 2013. Behöver se hur jag ska balansera allt som danskurser, skolan, artisteriet, skådespeleri/auditions, träning, vänner, blogg och så vidare. Behöver en bra balans för att allting ska kunna fungera. Vill inte ha kaos och gå runt och oroa mig igen. Men först av allt, ska jag städa klart mitt rum. Det är essential för att det här ska funka. Driver inte ens;)

Publicerat: / Everyday

egopics in le mirror. Ain't even ashamed

Idag har jag sjungit en hel del. Tyvärr har jag inte hunnit med så mycket idag för jag vaknade väldigt sent. 
Villr bara säga att herregud vad jag längtar till 2013. Jag ska göra det till det bästa året jag kan!

Publicerat: / Musik/Artist

Jag sjunger I AM ME - Willow Smith

 
Älskar den här låten. Ni får tycka vad ni vill men hur som helst så har jag utvecklats riktigt mycket. Så glad att det går framåt. Jag vet inte varför jag snackade engelska men jag är ju som jag är :) 
Hoppas ni gillar det i alla fall! 

Publicerat: / Everyday

MY CHRISTMAS EVE ♥


Publicerat: / Los Angeles

LOS ANGELES THROWBACK

Helt galet hur jag saknar detta. Eller jag skulle mer säga att jag längtar efter det. Det har gått mer än ett år nu och jag är fortfarande bestämd över att det är där jag hör hemma. 
Det som är bra är att min pappa vill leta jobb där och min syster vill flytta. Vi har problem som behöver lösas dock. Som pappas mamma som är väldigt gammal, och vår hund och så vidare. Men i alla fall things are looking much brighter than they used to. :) När jag var hos Klara i söndags pratade vi en hel del om hur jag skulle kunna göra för att komma dit osv, och vi kom fram till en möjlighet som jag ska ta med min pappa. 
Jag kommer berätta mer om det här. Jag ska spela in en vlogg som sagt snart. 
 

Publicerat: / Musik/Artist

I'M FREE AND YOU CAN'T STOP ME

Jag är så peppad. Har skrivit detta förut men.. Ja i alla fall så har jag fårr världens kick. Sjöng på I am me av Willow Smith. Är in love with that song. Det gick så sjukt bra. Jag är så glad att jag faktiskt klarade den och gjorde det bra också!! Jag började gråta medans jag sjöng för låten är så emotional. Behövde detta nu. Den texten går rakt in i hjärtat och så blev jag positivt överraskad att jag har utvecklats så pass mycket. 
Har blivit garanterad en plats på stage academy camp nu också!! all in! 
Nu ska jag spela in en vlogg. kram finaste ni.

Publicerat: / Everyday

hey

Hey ni kanske förstår att min bloggning har vart lite dålig nu över jul.
Ska ladda in bilder sen från julafton, och så tror jag att jag ska spela in en video på vad jag fick. 
 
Hoppas ni haft en superbra jul! 
gammal bild men ååh :) 

Publicerat: / Musik/Artist

MERRY CHRISTMAS ♥

Här får ni en video på en av låtarna jag sjöng på avslutningen i torsdags. 
Var inte så bra uppsjungen så träffade inte helt rätt ibland men annars är jag nöjd! 
(videon var mmsad därför är kvalitén inte så bra)
KRAM PÅ ER. REMEMBER TO BE HAPPY AND THANKFUL!
 

Publicerat: / Everyday

S P A R K L E

Stockholm/Huddinge och träffa Klara idag som sagt. Oj vad vi kommer att ha mycket att prata om. Ska bli spännande och se vad vi kommer fram till. Men ja såklart kommer jag hålla er uppdaterade :) 
 
Sedan blir det uppesittarkväll tror jag. Ååh kan inte fatta att det är julafton på månag! Imorgon! Dan före dopparedan:) Är så himla excited.
HAR ANMÄLT MIG TILL STAGE ACADEMY CAMP!! min pappa är bäst bäst bäst!
I LOVE LIFE
 
Känns som om det var ett tag sedan ni såg bilder på mig här på bloggen . Då blir det inte lika personligt. So here are two freshly shot photos of me:) kram på er! 

Publicerat: / Dress For Success

STYLING CHRISTMAS

  
Här är några jul-outfits jag fixade ihop. Gillar verkligen polyvore. Så bra om man vill klä sig bra och efter sin stil. Då kan man ha något att utgå ifrån. Och så står det vart allt kommer ifrån och hur mycket det kostar också, om man vill köpa exakt lika alltså. 

Publicerat: / Everyday

SATURDAY - DAN FÖRE DAN FÖRE DAN

Igår kväll umgicks jag med (haha låter lame) Emma och Erik. Sen Emma och Marcus. Några vänner från skolan alltså. Har även tränat en del på sången och fortsätter med stretching varje dag. Gör verkligen framsteg! 
 
Idag ska jag köpa de sista julklapparna tillsammans med Ellinore på erikslund. Sen ska vi nog göra mer julgodis här hemma.
 
Imorgon ska jag till Stockholm och träffa Klara!! antar att ni vet vem det är :) På kvällen blir det nog skriva julrim med familjen eller något. Förbereda inför 
På måndag är det julafton 
 
Nu ska jag sätta igång hårt igen med träning och hälsa. Super viktigt. Det kommer gå jättebra om jag har den inställningen. Julafton kanske är ett litet undantag då.. Men jaja.
 
ännu ett collage. Lite sånt jag gärna vill ha. En stor del av det har jag önskat mig i julklapp:)

Publicerat: / Dress For Success

COLLAGE - WINTER LUXURIES

Tryck på bilden för att se vart allt kommer ifrån :) 

Publicerat: / Everyday

SINGING, DAILY , TWITTER

Ska uppträda imorgon! Inget stort alls haha. Niornas julavslutning :) men ändå! Ska sjunga jul jul strålande jul och winter wonderland. Har precis valt ut kläder och så också. Kommer nog bli en trevlig dag. 
 
om dagen 
Idag var en riktigt kul dag. Började dock med ett uselt prov. Fast sedan hade jag ett härligt gymnasiesamtal med Anna (syo) och sedan sjöng jag med musikläraren inför imorgon. Så senare var det julkul som högstadiet har varje år. Så galet kul haha. OCH VÅRAN KLASS VANN I DRAGKAMPEN. jag var med och fyyyyyy vad grymma vi var. Det var så otroligt kul. Vi skrev MAAAT! MAAAT! MAAAT! varje gång vi drog. (internt)
 
Här hemma har vi iallafall byggt pepparkakshus.
Sedan tränade jag (workout) vilket ledde till stretching vilket ledde till att min syrra joinade.
Haha va kul vi hade då asså. Vi ba went wild. Börjar bli riktigt vig nu igen. 
 
Nu ska jag sjunga igenom lite låtar inför imorgon (har två andra som fler sjunger och spelar också) 
Sedan städa upp kaoset i mitt rum och sedan blir det sovdags. 
 
FÖRRESTEN! NI SOM INTE FÖLJER MIG PÅ TWITTER. TYCKER NI BORDE GÖRA DET. JAG UPPDATERAR SÅ MYCKET MER DÄR. JUST NU DÅ BLOGGANDET INTE ÄR SÅ BRA SÅ. :) kram

Publicerat: / Everyday

PYNTAR JULGRANEN - VIDEO!

 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

du KAN nå dina drömmars mål

bara du jobbar hårt, håller huvudet högt , tror och kommer ihåg varför du gör det ♥

Publicerat: / Everyday

TREDJE ADVENT

Idag:
Julklappsshopping på erikslund med familjen. Jag och celine pyntade övervåningen och granen. Slog in paket med familjen. Stretchade.

Kanske ska på ett artistläger i vår! Pappa tog faktiskt upp det med mig! :)

Har hittat bilder på mig i luciatåget också!
Kram


Publicerat: / Everyday

darling, it's so cold outside

På fredag ska jag antagligen till Stockholm och träffa Klara som har kommit från LA till Sverige för att hälsa på nu!
Vi kommer att ha en hel del att prata om och är taggad på vad jag/vi kommer få ut av det. Känns som att då kommer man verkligen kunna börja ''planera''.
 
Har varit med lite vänner under de senaste dagarna. Man måste få göra sådant också ;) 
 
Bloggandet kommer bli mer intressant och bättre snart! Puss&Kram
min bild:)

Publicerat: / Everyday

THE HOBBIT

Bästa jag sett. Ingenting kan jämföra sig med det. Har inga ord som kan beskriva vad jag tyckte om filmen. Helt otroligt.


Publicerat: / Everyday

LUCIA OCH SÅ VIDARE

Var i skolan 7.15 imorse!!
Men det är faktiskt helt okej för alla vänner i nian är så underbart sköna :D
Luciatågen är över, och mina solon gick jättebra. Kanske får upp en film snart.
SKA SNART ÅKA OCH SE THE HOBBIT!!


Publicerat: / Everyday

12 / 12 /12

Bjuder på fler bilder här då !
Det går framåt med re-stretchingen!!


Publicerat: / Everyday

LATELY♥


Publicerat: / Everyday

come morning light

Stretchat/tränat 4 dagar i rad 
Sångtränat 4 dagar i rad 
varot produktiv 4 dagar i rad
Haft kontakt med vänner 4 dagar i rad (antagligen mer haha) 
Har varit glad 4 dagar i rad 
Har så mycket att ge. Vänta så får ni snart se

Publicerat: / Everyday

l o v e l y

 Först stretchade jag, tränade och dansade lite. Så fräschade jag till mig. Sedan pyntade jag lite till i mitt rum. Och som ni ser på bilden så sjöng jag och spelade in en hel del!! Så kul! Nu har jag varit ute i vintern och gått ut med vovven. Kanske träffar några kompisar ikväll med. Det blir en bra dag:) Skönt att jag verkligen kommit igång nu. iiip

Publicerat: / MJ

I'm a slave to the rhythm

Det som återstår idag är skriva klart uppgifter och skicka in eftersom det är sista inskickningsdag idag.
Har precis tjockat haha mår sämst. Så jag vill helst träna. Kanske hinner. Och så kommer en vän kanske förbi här ett tag. Så är det The X Factor Swe final ikväll! haha..hur ska jag hinna detta. 
 
Ska bli så sjukt skönt att kunna fokusera på träning och hard work. Det är i och för sig lucia och sådant nästa vecka. Men där ska jag sjunga solo, och det ska jag även antagligen göra på våran julavslutning.
 
Så, bara lite kort om vad som är nu. Hör av mig om något mer intressant sen. Kram på er, ni är underbara
 
ny favorit. Fattar inte att jag fortfarande hittar låtar jag aldrig hört av honom. Det är omänskligt många. Haha, och jag som trodde jag hört alla hans inspelade osläppta.. Men det är ju bra, det är ju som om han är en artist som är aktuell med ny musik!

Publicerat: /

THIS IS IT

Kör. Kör bara kör
Ska bli lika vig som förut, ska utvecklas ännu mer inom dansen, ska hårdträna på sång och staging, ska fortsätta vara hälsosam och nu ska jag slipa mig fram till star quality. Agerandet också såklart. När skolstressen är över snart är det dags. Denna gången ska jag träna och kämpa och jag ska inte sluta förns det har tagit mig någonstans.. Kanske inte ens då.


Publicerat: / Everyday

DECEMBER 5TH - PICTURE

1. En bild på dig.
2. En bild från en utlandsresa du varit på
3. En på dig och din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på din önskelista i år.
21. En bild på dig när du är ledsen.
22. En bild på dig när du är glad.
23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
24. En bild från en tidigare julafton.
 
Haha knäpp. Edwin tog på filmkollo. 

Publicerat: /

LIFE IS A ROLLERCOASTER

Alltså. Nyss kom min pappa hem från jobbet och bara flög på och började prata om hur mycket han inte ville vara i detta vädret och hur han ogillade det.. Sedan fortsatte han om ''täänk vad mysigt, varmt och härligt det var när vi gick på stranden i Santa Monica...'' osv. Sen direkt efter ba ''kanske kan söka jobb där, njaaee fel stad, där då? neej det går inte, men *minns inte företagets namn* Det är ju ett amerikanskt företag!'', där kan jag söka jobb. Skulle verkligen vilja komma ut på ett äventyr utomlands.
Och jag hade inte ens sagt någonting.
Trodde det var helt uteslutet. Jag hade liksom börjat tänka om på ett sätt att flytta dit själv. Till Klara alltså. Men det blir kanske ändå. Vi får se. Nu vet jag att det fortfarande finns hopp iallafall.
Har mått super och kasst från och till nu. vet inte, Hoppas jag kan hitta en balans snart. Måste få in alla krafttagande skolarbeten bara... Veckan ut så..
kan.....dom....bara...sluta...ringa...från...olika...gymnasium...
       
Men iallafall just detta var ju faktiskt jättebra. Får se bara om det blir någonting av det denna gång.
 
SVARAR PÅ EN FRÅGA:
 
 
      
 
 
 
 
svar: @josefinfelicia Följ mig gärna! 
(har skrivit detta flera gånger förut, men jag får nog sätta in det i menyn)

Publicerat: / Everyday

F I N A L L Y !!

 

Publicerat: / Everyday

DECEMBER PICTURE A DAY

Har inte allt planerat att göra en sådan här. Men jag tycker att punkterna i denna var bra. Så här har ni. Jag gör 4 på en gång nu eftersom det är den 4e!

1. En bild på dig.
2. En bild från en utlandsresa du varit på
3. En på dig och din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på din önskelista i år.
21. En bild på dig när du är ledsen.
22. En bild på dig när du är glad.
23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
24. En bild från en tidigare julafton.

 1 . E N   B I L D   P Å   D I G      

 den klassiska egobilden

2. E N   B I L D   F R Å N   E N   U T L A N D S R E S A   D U   V A R I T   P Å 

Thailand 2012 

3. E N   B I L D   P Å   D I G   O C H   D I N   B Ä S T A   V Ä N 

Har ingen just nu. Har många bra kompisar. Men ingen särskild jag rankar högst direkt.  NI ÄR MINA BÄST VÄNNER <3

4. E N   B I L D   P Å   N Å G O N   D U   B E U N D R A R 

that's a shocker right there... Michael. Många fler men han är den absolut största.

 
 

Publicerat: / Dans

T H E J O K E R

Koreograf: Veronica Salas
Filmad av: Robie Törnell
Västerås Danscenter 2012 
Music: ''The Joker'' by Caleb Mak ft. B-Eazy
Här är alltså den koregrafin jag var med i på 4 föreställningar i helgen. Jag står någonstans i mitten i början, och i första placeringen bak till vänster någonstans. Om ni fortsätter kolla för att förstå vem jag är så är jag den de två killarna lyfter upp. Var lite dåligt placerad i början i förhållande till kameran. Men men!
 
Tack till Oscar för att han la upp videon!
 
Vad tycker ni:)?  
 

Publicerat: / Dans

My very first love

Åhh nu är dansen slut för i år. 
Helt galet. Inser nu hur mycket jag verkligen älskar det här. Och personerna är så underbara också. Var bara med i 1 dans (4 gånger) nu.. plus ett extranummer på slutet också. Minns när man hade sjukt många. Men jag var uppe backstage och hjälpte till folk under stressiga ombyten. 
 
Ska dansa lite mer nästa termin. Ska köra en till street och sedan funderar jag på att komma tillbaks till någon modern/jazz/teknik igen. Så det kanske blir 3 träningar då:)
 
Får se när jag kan dela videon här på bloggen från Joker - Koreografin. Lägger upp den så snabbt jag kan!
Sommar 2009. ja jag höll på att tappa benet när den togs men det får duga! Önskar jag hade fler bilder från dansen. Konstigt att det inte är så med tanke på att jag dansat i snart 13 år .

Publicerat: / Everyday

L A S T C H R I S T M A S

Jag och min lillasyster förra julafton. I CANNOT WAIT. SERIOUSLY.
och till dig som frågade vart jag hade köpt sakerna i videon, allt förutom mössan och ljuset är som jag sa köpt på Rusta:) 
Åker iväg nu på de två sista dansföreställningarna!

Publicerat: / Mina Videos

JOSEFINS XMAS - 1a December♥

Nu åker jag snart iväg mot Carlforsska scenen igen. Men idag börjar föreställningarna. 
Ses!

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel