Publicerat: / Skådespeleri

CASTING, AMERICAN STUFF

Var i Stockholm på casting idag :) gick bra tycker jag. Träffade en trevlig kille där också.

OCH TRO MIG , jag har inte varit så onyttig som det ser ut

1.Froyo - utan socker och fett

2. USAgodis affären-ej ätit något;)

3.- Arizona ice tea - drack LITE Haha!

Har ätit jättenyttigt och så var jag ute och joggade nyss, 3e dagen i rad . SCORE!

UPDATE: MIN BLOGG FIRAR ETT ÅR IDAG! WEEEHO, GRATTIS GRATTIS ;) tack till er som har vart med från allra första början, ni vet vilka ni är. Tack för att ni stöttar mig. Även om jag inte alltid hinner svara så läser jag allt och ni är underbaaara. 1 HIMLA ÅR. FÖR ETT ÅR SEDAN hade jag precis fått bekräftat att jag skulle till Los Angeles och Hey Hollywood Here I Come. Helt sjukt.

 

I LOVE YOU :)

 


Publicerat: / Los Angeles

this is what's happening

Läget är såhär nu.
 
Min syster vill inte, kommer inte och blablabla flytta till USA innan hon gått ut 9an (vilket är om 2 år). 
MEN!! Vi har pratat lite och bestämt att försöka övertala pappa om att bara jag och han flyttar om 1 år (som det är tänkt) och sedan kommer mamma och Celine året efter. Jag tror absolut inte pappa vill att vi ska vara ifrån varandra så men... Om de är hos oss på sommaren i några veckor, sedan hälsar vi på dom på julen, och så kommer dom sommaren efter, så blir det ju inte lika länge..? Och så har jag Celine på min sida nu vilket jag är tacksam över. Då kanske han kan tänka sig det..Ska försöka få mamma att hjälpa till med det också. Pappa är iväg på fiskeresa uppe i Norrland den här veckan. Så när han kommer hem har han lovat att börja titta på jobb och då får vi prata med honom om det där då. Om inte han går med på det, så blir det inget alls. (förs senare)
Hoppas ni förstod någonting av den här texten. Haha. Ville bara att ni skulle veta hur det ligger till. Det är inte lätt det här. 
 
Imorgon har jag som sagt casting ,på söder. Ska spela en kaxig tjej , lite av mobbarstilen. Hmm. Challenge..
Har bara läst igenom manuset så ska börja träna nu. 
 
Tittar lite mer på lägenheter och hus.Titta vad underbart. I west Hollywood. Att hyra. Finns gym, pool, utsikten är underbart, det är i rätt oråde för skådespeleri och lägenheterna är superfräscha. Skulle inte vara helt fel. 
                

Publicerat: / Everyday

FOCUS

Har inte kunnat uppdatera, sorry! Men nu så. Har glömt säga att min kompis Klara bor i LA nu, hon kom fram igår skulle jag tro? Ska dedikera ett inlägg till henne sen :) Denna vecka ska jag koncentrera mig på skådespelarträning! Har förresten en casting på tisdag, awesome. ARIZONA ICE TEA<33 (vet inte vad jag gör på bilden)


Publicerat: / Everyday

GREAT TIMES

Hade superkul i Göteborg! Har vart hur soligt som helst också ! Bilder från första dagen på Liseberg med jasmine edwin och kajsa Och från andra dagen i stan med Edwin!


Publicerat: / Everyday

Snart i Göteborg!

Så om inte annat blir det någon uppdatering med bilder:) Hörs!


Publicerat: / Everyday

the perfect smile..?

Någonting jag aldrig nämnt om på bloggen är mina tänder. random, I know. Vill inte sprida dålig energi på bloggen men vill ändå ta upp det. Mina tänder är verkligen inte de jag är mest stolt över. Underkäkens tänder sitter hur trångt som helst, och framför och bakom varandra, en är sne och sitter till och med över en på överkäken. Och överkäkens mitt, ni vet mellan framtänderna? Iallafall, de sitter för långt åt vänster . OCH. så har jag en tand som sitter över alla andra tänder. alltså under läppen så långt upp så den inte alltid syns. Så därför har jag ett mellanrum på ena sidan, verkligen inte vackert. Så hade de ju inte varit fel om de varit en aning vitare..  Nu kanske detta inte har synts så mycket på bilderna jag laddat upp. Men jag ska säga det att jag bara lägger upp de bilderna det har sett skapligt bra ut på, Jag hade kunnat lagt upp så sjukt många fler bilder om det inte varit för mitt leende. Jag älskar liksom att le och inte bara på bilder.    And I don't really want to admit it  men ofta (INTE ALLTID) fixar jag tänderna vitare innan jag lägger ut bilder. Men struntsamma, blekning är enkelt att fixa. Det verkliga problemet är själva tänderna.
 
Jag skulle lätt kunna ha tandställning, och strunta i det, skulle inte ens skämmas för det. MEN!!!
Nu när det är det här med min dröm, eventuell LA flytt och även auditions och skådespelarjobb har detta blivit ett problem för mig. De flesta agenturer och rollsättare bokar inte en på grund av tandställning. De vill inte ha en på grund av det ,och jag vill själv inte ha en synlig tandställning medans jag går runt och försöker lyckas. Jag skulle självklart kunna ha en om jag satt i den NU och bara skulle ha den i max 1 ÅR, så kan man ta ur den innan man flyttar. Men jag har tid hos tandläkare i slutet av augusti och då ska dom bara avgöra och så.
Så det skulle ta tid.
 
Det finns en egentligen superbra lösning. Tandställning på insidan, men jag vet inte om jag vill eller får spendera 25 000...
 
Hörrni, kom GÄRNA med tips, om det är någon som vet något ''tandställe(haha)'' där man kan sätta fast en ganska snart, eller har en under kortare tid, eller tandställning på baksidan, eller osynlig. VAD SOM HELST TIPS, alltså som inte kostar så otroligt otroligt mycket.  säg till då, det skulle betyda så mycket..
          
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Los Angeles

keeping you guys updated

Tjena! Nu mår jag ännu lite bättre. Idag pratade jag med mamma om USA/LA flytt också! Visade bildspel under tiden. Och som ni som följt min blogg ett tag nu vet att hon VERKLIGEN inte velat flytta. alltså verkligen inte, typ fastklistrad här. MEN DET GICK BRA! visst, hon är ju inte helt på men jag har nog lyckats övertala henne också! helt sick. Kan nog inte helt förstå det själv. Vilken vändning. VIsst det är mycket som talar emot oss, men det är värt att kämpa för och jag tror att allt är möjligt, och det finns lösningar till allt.
 
Jag ska ta ännu ett inlägg till att svara på era frågor snart! jag har sett dom, och jag kommer svara :) 
Nu tittar jag på The Three Musketeers, med ORLANDO BLOOM <3
 
me at disneyland!

Publicerat: / Skådespeleri

temporary acting headshots

 
Fick hjälp med lite nya bilder till mitt CV (inte den till höger). Såå nu ser ni att jag färgat håret också !
Idag ska jag prata LA med mamma och få över henne på min sida också , moahah.

Publicerat: / Los Angeles

OUR ADDRESS TODAY IS L.A BY THE WAY

 

Tack för att ni är världens bästa läsare ♥

Publicerat: / Everyday

Svar på era kommentarer!

 

Emma: Kan du inte berätta mer om filmkollo? :D

svar: gå in här : http://filmkollo.se. Det är alltså ett superbra läger i en vecka där folk mellan 12-18 som vill hålla på med film - framför kameran eller bakom kameran. Man får vara med i egna filmer, gå på audition till kortfilmer och så vidare. Det är massa bra dramaövningar, undervisningar, typ greenscreen och så vidare. Sen har man sjukt kul ockå. Åkte och badade och lite sånt. De va ettunderbart  läger! och bra erfarenhet:)

Louise: Jag satt och läste igenom ditt arkiv lite igår, hehe läskig tjej.. men typ din dream kategori, la kategorin osv.. jag måste bara säga att jag tror på dig! blir inte alls förvånad om du kommer vara en utav de där större skådespelarna på tv om några år :) Och inte för att jag kan speciellt mycket om skådespeleri, men av dina youtube videos att döma är du riktigt duktig!
lycka till :D

Svar: Haha åh, blir alltid så glad av sånt! Tack så himla mycket, och det hoppas jag verkligen med. Vi får se vad som händer men jag gör mitt bästa.Och TACK igen. Lycka till själv med utbytesåret! KRAAM!

 

Emma: Men det är en grej jag fortfarande inte förstår; Hur ska du kunna söka jobb när du flyttar dit? :S Du har ju inget visum eller green card och de anställer väl inga utan det? Correct me if I'm wrong please!

svar: För att flytta dit behöver man visum. Annars går de ju inte liksom ;) Genom pappas eventuella jobb och jobbvisum kan då jag/vi - barnen få visum. Jag tror även att gå i High School skulle hjälpa det hela. Och sedan ett social security number är tydligen bra att skaffa. Skriv gärna din mailadress i framtiden, så jag kan svara dig lättare!. Hugs :)!

 

Josefine: Haha ! men kan inte du uppdatera bättre din blogg äger ju den e bäst !

svar: Tuuusen taack! Absolut så ska jag det. Vill att den ska växa och bli större, men allt detta kommer när det är mer säkert att vi kommer flytta och så vidare. Jag fortsätter och blogga som vanligt till dess, det kommer iallafall komma upp minst ett inlägg om dagen ! 

   


Publicerat: / Dreams&Plans

AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH

GUYS!!
DET KAN FAKTISKT HÄNDA. ÄNTLIGEN. jag gjorde som ni vet Los Angeles flytt - presentationen idag för pappa. Vi gick och åt på en restaurang. OCH GISSA VAD?! Han vill flytta! so amazing. Vi började liksom prata om hur vi skulle lösa saker, och vad vi ska göra nu och så. Det svåra blir resten av familjen, Celine vill verkligen fortsätta med discon och så. MEN it's not really up to her. Så alltså det jag så innerligt hade hoppats med det hela SKER nu. Pappa vill faktiskt, han ser nu positivt på det hela och tycker det skulle vara kul :D:D:D
 
Jag vill inte bli för glad, för man vet aldrig. Men nu finns det iallafall något att kämpa för , och jag är inte ensam om det! Så nu skriver jag en lista (som vi pratade om att jag skulle) över saker som behöver göras, och ta reda på. 
 
Till en början är det saker som att övertala mamma och Celine, och andra små problem. Jag håller tummarna så hårt jag kan. Sedan är det bara börja försöka - planera och hitta jobb åt pappa. För det är det viktigaste. Annars går det inte. Men JAG BLIR SJUKT GLAD om vi kommer till det stadiet.
 
Så jag skypade med Klara nyss i en och en halv timma (hon flyttar om 7 dagar) Juste, glömde berätta om när vi träffades för några dagar sedan. Så vi har pratat en hel del som vanligt om detta. 
 
FÖRSTÅ, DET KAN FAKTISKT HÄNDA. nu ger jag mig inte, I'm gonna win this thing!!
 

Publicerat: / Everyday

Remember, everything happens for a reason

Hiya! Idag läste jag ut Catching Fire! Alltså The Hunger Games 2. Köpte den i förrgår, haha. Måste bara säga OH MY HEAVENS. Vill inte avslöja för mycket men helt sjukt hur påverkad man kan bli av en bok. Grät, skrattade, blev stressad, förhoppningsfull, lättad , arg, osv. Storyn tog kål på mig, hemskt. Men samtidigt så älskar jag det. Okay enough about that. Imorgon gäller det. Ska göra presentationen för pappa. I'm freakig out. It's going to be an emotional day. Hoppas på det bästa. Önska mig lycka till för det kommer jag VERKLIGEN behöva. Bild på mig från igår, men min kompis Amalia på stan


Publicerat: / Everyday

GOING ALL AMERICAN

Hey folks! 
Som ni ser på bilderna , I went america shopping. Nej alltså det var inte meningen. Igår cyklade jag spontant till ICA Maxi och Hälla och gick förbi USA hyllan där jag köpte Milk Duds. Helt okej. Och imorse åkte jag och mamma in en snabbis till H&M och sedan en snabbis in på MAXI. och sedan kollade jag till vänster och såg en stor USA flagga, mitt hjärta bankade snabbare och jag skrek rakt ut och sprang rakt dit. Haha, mamma blev lite rädd. Där fanns MASSOR av USA drickor. Till och med Arizona ice tea!! men det var slut.... Så jag köpte Pink Lemonade 
(snapple) och mamma köpte två root beers. Så ja nu har jag testat root beer med vaniljglass i vilket är populärt i USA. och jag håller med alla andras åsikt att det bara smakar.. konstigt. svårt att förklara. Konstigt.

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

be strong, have courage and believe

This is one of those moments my eyes slowly turn blurry and moist. 

Medans jag skriver det här hör jag en lugn och fin låt om Los Angeles. Varje gång jag lyssnar på den inser jag hur mycket jag vill det här and I always manage to get way too emotional.. haha. Det kommer stunder då man tänker till och tror att det är omöjligt, man tänker på allt som skulle bli svårt and fear the worst. Man vill inte bli rejected, och allt vänds upp och ner. Men jag tror att på något sett skulle saker och ting bli bra till slut. Man måste bara tro det. Jag har länge kännt en stress kring det hela med USA och agerandet. Att det är brottom. Men egentligen behöver jag andas ut och inse att det inte behöver vara det, att det kommer lösa sig till slut. Inte jämföra sig med andra cause I've come to realize life isn't always fair but it's not supposed to be either. Min tid kommer en dag, men jag hoppas seriöst att det inte dröjer länge alls. Jag har förresten också sagt flera gånger till mig själv att nu ska jag verkligen kämpa och göra så mycket jag möjligen kan. Men jag känner att jag inte levt upp till det. Men denna gång tänker jag inte ge mig. Jag menar om det är det här som alltid snurrar i mitt huvud och det jag verkligen vill, så är det ju SJÄLVKLART att det är det jag ska kämpa för twenty four seven. I mean it. Det är bara det att.. Om det inte går som jag vill vet jag inte vad som händer.. kanske utbytesår ändå.. Men då vet jag inte hur jag ska fortsätta mitt liv efter.Men.. The point is.. Jag tror att allt kommer lösa sig along the way. Tittar jag tillbaks ett år så är det så mycket jag åstadkommit och många frågetecken som lösts. För ett år sedan hade jag inte varit i LA ens , och det var inte ens bestämt att vi skulle åka.
 
So people,keep the faith.You are not alone and everything will be okay in the end, it it's not okay it's not the end.
Oh, and life starts at the end of your comfort zone. 

Publicerat: / Everyday

just stay positive and have fun

Har inte bloggat men de är för att jag har haft fullt upp att vara med Lauren och Joelle:) vi har haft jättekul, igår badade vi och så, och idag va vi på arosfortet. Did i mention they were from Canada an Jordan? De åkte tillbaka till camp idag:/ Imorgon ska jag till Stockholm för att träffa Klara ! Intressant inlägg va? Men nu vet ni hur läget är iallafall. Take care!


Publicerat: / Dress For Success

COLORS THAT POP

Decided to go for happy colors today :) Åh nej jag glömde rosa läppar.. Haha, I'll be fine.
 

Publicerat: / Everyday

FRIDAY 13TH 2012

Från idag till på söndag ska vi ha två utländska 11 åringar (tror jag) hos oss. Vi känner dom inte och de är från två olika länder. De är medlem i någon slags organisation och just nu är dom i Sverige och har under dessa dagar ingen stans att bo. Så äntligen ska jag få använda min engelska! 
 
Annars sitter jag och drömmer mig bort som vanligt. Och förresten. Det är 50 procents chans att min blogg kommer bli så otroligt mycket bättre, och ni vet nog vad det hänger på..? 
 
bild på mig från midsommar i år 

Publicerat: / Everyday

in a way it's like either life or death

Jag har tittat igenom gamla inlägg jag skrivit. Och noteringar jag gjort. Typ den dagen jag åkte hem från LA och så. Det står saker som att jag vet att det är inte sista gången jag va där. Jag kommer tillbaka.. Detta är min framtid och så vidare. I'm glad that I've held on to it , and it might just pay off.
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

FÖLJ MIG PÅ WEHEARTIT @IAMJOSEFIN

Tryck på bilden för att komma dit.
 

Publicerat: / Dreams&Plans

there's some good in this world, and it's worth fighting for

Kommentera om ni känner igen texten ;)
 
Om två veckor flyttar min kompis Klara till Los Angeles, California, USA med sin mamma. ni vet hon jag lärde känna och träffade på Hey Hollywood?. Jag ska träffa henne om en vecka, innan hon åker.Hon ska äntligen ta steget och sätta sig på planet. Jag önskar henne all lycka. Detta får mig att tro mer på att snart KAN detta vara min situation. Vi får se vad som händer. 
I'm so anxious.

Publicerat: /

BILDER FRÅN FILMKOLLO

 Såklart finns det många fler men det får räcka för den här gången. Har haft det så himla underbart och jag saknar alla så det gör ont. Vi bor så långt ifrån varandra.... Åh. var fantastiskt att få agera framför kamera också såklart. Älskar er!!  
 
Såg förresten att jag fått en del underbara kommentarer. Ska försöka svara er så snabbt jag kan! 
 
 

Publicerat: /

FILMKOLLO♥

Är nu hemma från filmkollo.... kan inte beskriva i ord hur underbart det har varit. Är tyvärr sjuk så laddar upp bilder senare. Ni som har mig på facebook kan se där. 
 
 

Publicerat: / Tankar

Did this ever cross your mind..?

foto:Josefin Östevik

Tänk om det finns en plan för mig. Jag kanske är menad för detta. Det är en spännande tanke. Eftersom det faktiskt är vad jag ser när jag tänker på min framtid.
 

Publicerat: / Dans

I was born a dancer, it's in my veins.

(TIDSINSTÄLLT INLÄGG, är på filmkollo)
Är det inte lite konstigt.. Att någonting som varit så dominant i livet, hela livet på en sekund är förändrat. Det kan vara till exempel vänskap också. Though, så dansar jag fortfarande. Men konstant alla dessa tävlingar runt om i Sverige sedan jag var 6 år som inte sker nu i mitt liv. De man umgicks allra mest med har man tappat kontakten med. Det är konstigt.
So many memories. Laughs, happy tears, hard work, victory, failure, excitement and close friends.
It's werid how we just move on to the next chapter like that.

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

skådespelartips 4uguys

(TIDSINSTÄLLT INLÄGG, är på filmkollo)
 
''Never play the character. BE the character''
 
''Don't wait for your line and rush it, live the moment''
 
''Forget about yourself, it's about the character and what he/she feels for the other person and the environment''
 
''It's the real world. Don't think too much''
 
''Go back to your own life. How would you feel?''
 
''It's about your objective. What do you want? What's the problem? Change the other person''
 
'' W H Y ? ''
 
''Don't hold it in''
 
Kommer absolut med fler tips ,om ni vill och i video också :) De här tipsen är skrivna av mig. Det är bara det att jag glömde att jag borde skriva på svenska och sedan fortsatt det, haha. Hoppas de kommer till användning.
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

16 random things about me

(TIDSINSTÄLLT INLÄGG, är på filmkollo)
♥En dansstil jag dansat mycket är disco, jag representerade Sverige i VM och WorldCup år 2008. Har blivit uttagen senare också. 
♥Två av mina favoritdrycker är smoothies och iste 
♥Mina amerikansk/engelskakunskaper har gjort att jag ibland får problem med svenskan.hah
♥Jag använder knappt fula ord. förutom fan och jävla. (tyvävrr) men annars är det extremt sällsynt från mig.
♥Mitt första ''officiella'' artistframförande var som 6/7 år på Bjurhovdaskolans melodifestival då jag och min kompis vann , hihi :)
♥Min första roll var en huvudroll i en musikal kallad ''Djungelvrååål''. Jag var 10 år och spelade en otålig turist. 
♥Jag inser ibland att jag faktiskt älskar att läsa. Det är The Clique - böckerna som gäller. Annars läser jag Twilight och Moonwalk. Skulle gärna vilja ge mig på The Hunger Games böckerna, och Harry Potter. 
♥En hög önskan jag har är förresten att få mitt brev från Hogwarts och börja där.
♥En fråga jag inte gillar att få är ''vilket gymnasium/linje ska du välja då?''. Ni som är mina läsare förstår nog. 
♥ Jag har en lillasyster som är född 98, en sotasyster(halv) som är född 88, och en storebror (halv) född 86.
♥Jag skulle nog kunna påstå att jag är en perfektionist. 
♥Jag vill hjälpa till att hela världen. thanks applehead<3
♥Jag stöter konstant på siffrorna 7 och 2 (22:22, 7:22, 27, 7, 2 t.ex . creepy
♥Jag sjunger alltid och överallt, förutom i duschen.
♥Jag skriver alltid upp saker. Folk säger att det är bra men jag tror att i mitt fall har det gått över en gräns. Jag har listor överallt och det blir lätt stressande och förvirrande:p
♥I loooove to meet new and wonderful people! 
 
 
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel