Publicerat: / Everyday

LAST COUPLE OF DAYS

Jättemysigt med Cityfestivalen som var i stan! Så har jag hunnit med och träffat Josefin också :) skulle egentligen se Loreen , men blev inte så... Tur att jag sett henne live förut iallafall! Så har jag hunnit med att sola, göra american pancakes, chilla med smoothie och tittat på
The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring (Legolas♥).
F I L M K O L L O imorgon! packa packa 

Publicerat: / Musik/Artist

ARTISTTÄVLING - LÅTTIPS?

Jag ska antagligen vara med i en artisttävling på Gotland i slutet avJuli. Men jag vet inte vad jag ska sjunga!
(Måste bestämma mig idag) Har ni några tips på låtval? 

bild från Julias Stjärnskott 2011
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / MJ

Skådespelarvideo - ACTING MONOLOGUE + info

Pratar lite om min nya youtube kanal och om whatever i början. Men sedan så bestämde jag mig lite spontant för att köra en monolog också :) Så den är inte extremt intränad men NI kan få se den! I'm so giving! 
 
MONOLOGEN STARTAR VID 2:27
och ni får helt enkelt stå ut med att det är på engelska! 
I LOVE ACTING
 
 
Glömde förresten posta ett inlägg till Michael Jackson idag.  (finns på Instagram, Facebook & Twitter )

Idag, den 25 Juni 2012 var det 3 år sedan den 25 Juni 2009. (I'm a be LIE ver so I'm not going to be all like
that ) Då jag inte visste någonting om det här med att Michael finns kvar så var dagen hemsk. 70 procent av mig dog. Kunde inte förstå. Inte alls. Det tog ett tag. ( eller ja thanks to the hoax, annars hade jag fortfarande inte trott det var sant ). Som ni som är mina läsare vet så älskar jag Michael Jackson av hela mitt hjärta och han betyder otroligt mycket för mig. Även fast jag är en beLIEver så är detta en speciell dag. Jag bar ett svart armband på vänster handled och hela vägen till Stockholm spelades MJ - Invincible albumet! 
Please click my Michael Jackson category for more. 
TRUTH ALWAYS PREVAILS, IT'S ALL FOR LOVE , IN A WORLD FILLED WITH DISTRUST WE MUST STILL DARE TO BELIEVE.
L.O.V.E

Publicerat: /

ON SET - PICTURES

                        Idag var det filminspelning! En film med Brasse Brännström och Kjell Bergvist!
Det var superkul. Träffade Nicole där, superhärlig tjej som jag förhoppningsvis kommer träffa mer framöver :)
läs hennes blogg! Nickys.se. En kille från förra inspelningen var också där :) Och några fler hah.
Här är några bilder från dagen och sista bilden är nytagen. Fråga mig inte.. I heart Juicy. 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

INSIDE

Tja!
Idag blir det skådespelarträning, städning, packning för filminspelning, och KANSKE presentationen för pappa... ( :s) Annars får jag ta den imorgon eller i övermorgon. iallafall innan filmkollo. Kommer nog inom kort med en VLOG också !
 
 
 
 

Publicerat: / Skådespeleri

INSPELNING PÅ MÅNDAG

Hi everyone!
På måndag har jag filmjobb på en skola på lidingö, denna film kommer också komma på bio:)
glad midsommar!!
(random bild från mitt husletande....wonderful)

Publicerat: / Dans

video från summercamp - hip hop koreografi

 
Här är en video på mig, Jonas & Mattias när vi körde igenom en av koreografierna från summercamp. Koreografin är av Kristina Hedlund. enjoooooooy. I just love these guys ! =)

Publicerat: / Everyday

Dansläger!

Igår va jag på summercamp och är här idag med . Superkul :) så därför har jag inte bloggat. Förresten så skulle jag egentligen ha intervju för explorius idag men jag hoppar över det . Trots allt så är det inte rätt för mig på grund av min dröm!


Publicerat: / Everyday

EGO ME

Jag kommer leva mitt liv så som jag alltid velat. Göra det jag älskar och känna att jag hamnat rätt. Nu har jag lovat mig själv att träna så hårt jag kan och verkligen försöka ännu mer än vad jag gjort innan:)
jag älskar er , lycka till med era drömmar♥

Publicerat: / Everyday

plans

Min blogg kommer tillbaka för fullt då jag känner mig redo och inte så förvirrad haha.
Jag håller på att komma igång nu ORDENTLIGT med skådespelar träningen. Och mitt hopp om LA lyser rätt starkt just nu, även om jag vet att det kan vändas drastiskt. I sommar har jag alla chanser att göra sådant jag inte hinner med annars, nu blir det fokus and I can't wait to tell you guys about allt som händer
hoppas

Publicerat: / Musik/Artist

GIG IKVÄLL!

Weeho. Klockan 17.15 kör jag 3 låtar på en välgörenhetsfest. Växhuset, Västerås. Kör lite Michael Jackson, Justin Bieber och ChinaAnneMcclain/Taio Cruz.Repar igenom massor nu, och snart åker jag och soudcheckar.
SOMMARLOOOOOOV!

Publicerat: /

MY DAY THIS FAR

hade statsorientering med alla 8or. Jag och Jonna på bilderna och Emma i ett hörn;) Nu ska jag ta min gitarr ut i solen och sedan måste jag träna träna träna in låtarna jag ska köra på fredag på Guide2Give
(Affischen med mitt namn på, de sitter lite vart som helst i stan!). måste ladda ner singback också!
åå vad jag vill till USA. nu

Publicerat: / Tips

LIKE MY OFFICIAL FACEBOOK PAGE

Heeej! Hoppas ni mår bäst. Ville bara säga att om ni vill se mer från mig så gilla hjärna min nya facebook sida!
Där kommer jag ladda upp videos, karriär framgångar, auditions, inspelningar, musik, uppträdanden , och andra uppdateringar! Har även gjort en ny youtube kanal som ska vara mer proffsig. I slutet av sommaren kommer jag nog börja använda den. Den ska vara 10000 gånger bättre än min förra. TRYCK FÖR ATT GILLA

Publicerat: / Everyday

JA JAG SKA BLOGGA

Jag lovar!
Lämna mig inte nu haha;)...
Hoppas ni förstår


Publicerat: / Tips

In the heat of Los Angeles

Har oftast kännt mig ledsen och liknande då jag hört Los Angeles/California låtar och sett filmer och så vidare. Men nu är jag mer hoppfull på något sett. Jag börja tänka bättre tankar och det känns mer som att det faktiskt kommer hända. Jag känner att jag kan ha en stor chans att vinna denna revolutionen (haha!, I familjen om flytten)
Jag blir peppad och kan inte sluta lyssna på låtar. Jag håller för fullt på med projektet jag ska visa pappa för att övertyga honom och faktiskt kanske börja kunna planera där efter. Men det stora svåra blir därefter mamma och min syster. Men åh vad nervös jag är för att pappa ska ha ändrat sig. Nej nu ska vi inte tänka så. Nu ska jag fokusera och ta det som det kommer. Han måste ha en bra dag då jag visar honom ;)
Bild från idag. OMG måste tipsa om SqueezedUp! Himmelrike. i am euphoric. Det är en juicebar med smoothies och så vidare. New Obsession. Jag tog en smoothie som heter Aruba(rosa) Och Viola minns jag inte. haha
Sincerely

Publicerat: / Dreams&Plans

one day people, I'll board that plane


Publicerat: / Dress For Success

I'll fight this dilemma somehow

Sooorryy igen. Vet att ni vill att jag bloggar mer men jag har jättemycket nu. Hah, idag gjorde jag skolarbeten från då jag kom hem från skolan tills nu. Typ 1 på natten??? Och jag ska upp ol 5 timmar, grattis. Matteprov imorgon också. Och två redovisningar . Jag känner mig så fit and ready to go:) or do I? Kommer lite mer karriär -uppdatering sen! Juste, i sommar kommer jag antagligen blogga bättre igen! Såhär såg jag ut idag! (mobilinlägg)


Publicerat: / Los Angeles

a little spark of hope

lite halv deppigt inlägg sist. Men jag mådde inte så bra igår. Hade inte sovit på hela natten, och så var det så mycket som gick runt i mitt huvud. Hade en väldigt dålig dag. men det vände på något sätt sedan.
Jag sitter och halvgråter just nu, av lycka...I guess? Av hopp, av längtan, av blandade känslor.. Pratade massor med min pappa igår, när jag var ledsen. Jag är så glad att jag har honom, även om vi bråkar ofta och fast han har brought my dreams down sometimes.  Men jag vet att han vill att jag ska lyckas.

Han sa till slut att
''i och för sig skulle det ju vara bra om hela familjen flyttade med dig, celine (min syster) skulle ju tycka det var kul att flytta utomlands. Och kom igen, jag hatar ju den svenska vintern, och det var så fint i Santa Monica och Venice''. OMFG liksom. Detta är precis det jag vill. En del av att jag var ledsen var för att jag inte vet hur jag skulle klara mig utan min familj i LA. hur skulle jag ta mig runt? hur skulle jag känna mig trygg? Och om jag fick jobb skulle min pappa vara tvungen att komma till LA varje gång jag jobbade , enligt reglerna. Så allt jag vill med hela mitt hjärta är att min familj och jag flyttar till Los Angeles. Jag tror ingen någonsin kan förstå hur mycket jag vill det här och hur mycket jag försöker, hur mycket jag vill bo där, och få göra det jag älskar. Hur som helst, sedan sa han att en stor anledning till att det blir svårt att åka är att farmor bor här. Hon behöver oss. Speciellet pappa. Hon är 86 år... Men sedan sa han att hon i och för sig kan följa med. Men då skulle vi behöva betala för hennes sjukdomar, eftersom sånt kostar i USA. plus att vi måste försörja min syster och min mamma. Pappa skulle ju hitta ett jobb och jag åker ju dit FÖR att få jobb. Men mamma skulle ha det svårt med det, och hon kan inte engelska heller.

Men after all så verkar ju faktiskt att det handlar om PENGAR. Vilket gör mig riktigt lättad ändå. För det känns att det skulle kunna gå att lösa på något sätt. Ja men jag menar man behöver inte bo i världens dyraste hus, och pappa kan fixa jobb. och så säljer vi ju huset här i sverige, och bilarna, och jag kan bidra men väldigt mycket pengar från min bank. Jag bryr mig inte om jag inte får så mycket kvar. För detta är det jag vill med livet och jag är redo att satsa på det.  Så kan jag fortsätta spara pengar så mycket jag kan, som kan gå till till exempel mat och sådant i början. Så att vi kommer igång bra iallafall. Plus att nu i sverige gör jag allt för att få jobb och så jag kan öka mitt CV, vilket är superbra inför LA (när det nu händer..) Jag går på auditions. Och i sommar ska jag satsa stenhårt på sång träning, och skådespelar träning. Ska bli så mycket bättre. Om 2 veckor har jag förresten ett gig på en fest, där förmodligen rätt viktigt folk kommer komma och kolla.. holy mother of cow!
Åh ni förstår inte hur underbart det här är. Men detta är bara mina och min pappas ord. Jag vet att mamma verkligen inte vill, eller jo visst hon vill ju resa och så. Men jag tror att om jag pratar vidare om det här med pappa och han blir mer inne på det, så kan det säkert gå att få med mamma till slut. Jag kan bli helt turned down. Besviken, trust me. I've been there. Jag har fått förhoppningar förut som brutits ned. MEN THIS TIME ska jag vinna kriget.


Sitter här med tårar i ögonen och lyssnar på California / Los Angeles låtar medan jag tittar ut på det fula, gråa vädret. Det regnar så klart. 
Jag ska planera. ALLTING. i minsta detalj. Göra en keynote presentation för att få honom eller dom på fall, haha. Om hur allt ska lösas. Fördelar och så vidare..
TACK FÖR ATT NI FINNS. TACK TACK TACK OCH ÅTER IGEN TACK♥

I'M GONNA , COME BACK TO WALK THESE STREETS AGAIN, REMEMBER THAT WE HAD FUN TOGETHER.
please please please
Jag älskar dig pappa♥

Publicerat: / Everyday

help me out

I'm so confused and I don't know what do do. I never thought I would doubt this. Never. I've always been the one thinking everything is possible. But now, I don't know wether to laugh or cry.
I can't just give up though.
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com
Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel