Publicerat: / Everyday

snabb uppdatering

provfilmningen igår gick bra! Och idag har jag uppträdit med låten Dirty Diana - Michael Jackson !
Video kommer ! ville bara uppdatera er :)

Publicerat: / Skådespeleri

MOT SVERIGES TELEVISION!

Är nu påväg till Stockholm för provfilmning för "15" . Såå kul ska jag ha haha:) vi får hoppas på tredje gången gilt.. Sitter iallafall nu och väntar på bussen in till centrum, sedan blir det tåg och tunnelbana!

FÖRRESTEN! UESDJMFPEOSDKIOE GLÖMDE SÄGA ATT JAG FÄRGAT HÅRET :)

 


Publicerat: / Everyday

MY WALLPAPER

 
redigering: av mig

Publicerat: / Musik/Artist

Jag sjunger Sober av Loreen Talhaoui

ACAPELLA - KORT VERSION-PREVIEW. kommer spela in en längre senare. musikvideo kanske? 

Publicerat: / Everyday

2013/2014

Så hörrni. Det var sjukt lätt att prata med min pappa om utbytesår. Alltså, har knappt gått in på det direkt än. Men han sa tt jag kunde skicka in intresseanmälan och gå på intervju och så. Vet inte vilken organisation jag vill åka med, men har skickat in för både STS och Explorius. Så bestämmer mig efter intervjuerna - alltså om jg blir antagen till båda.  Har ingen aning om jag ens ska åka, det beror på om jag kommer komma till USA på ett annat sätt. Men iallafall. Nu väntar jag på samtal från båda organisationerna. STS ville att man redan skulle göra delstatsval om man ville, jag tog 1.California , 2.Arizona och 3.Florida.. 3an var extremt svår! kanske byter till Texas istället för Florida. Men jag vet inte. Kanske byter helt och hållet haha... men men.

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

INSPIRING. TOUCHING

You did it Loreen, You did it. you'll be a legend. I am so happy that I've already met you. you have made a great impact on my singing and performing. THANK YOU. varför tog jag detta på engelska? Loreen är ju svensk...hah.
GRATTIS LOREEN TALHAOUI, JAG ÄLSKAR DIG. DU ÄR OTROLIG <3

Publicerat: /

FRÅN IGÅR 25/05-2012

Mina fina vänner Ellinore & Clara
Ikväll blir en känslofylld kväll för mig haha.. då eurovision finalen är

Älskar verkligen Loreen. så underbar. En av mina förebilder. sjukt duktig artist också. jag önskar henne allt det bästa , och hon är så värd att vinna i Eurovision. helt sjukt. ryser när hon sjunger och de där kungfu rörelserna är jag helt förälskad i, haha. LOREEN12p all the way! 


Publicerat: / Everyday

PROVFILMNING PÅ TISDAG

yaaaaaay , så glad att det fortsätter nu! superdåligt inlägg med ville bara hålla er uppdaterade om något sånt här:)
kram på er

Publicerat: / Dreams&Plans

THOSE DILEMMAS

Tankar och tankar och åter igen tankar
Börjar helt ärligt åter igen fundera på om ett utbytesår är det rätta. Gör listor över planer, för och nackdelar , hur jag kan få ihop pengar, organisationer och så vidare. Vi får helt enkelt se hur detta slutar . Vill verkligen! Hur mycket som helst . Det är bara det att jag måste lista ut om det är rätt för min framtid. Wish me luck you guys, smile and remember to make actions out of your dreams! They do come true if you truly try


Publicerat: / Everyday

BEAUTIFUL DAY

Josefiiin är på stan nu! Jag ska träffa Sofia, sypermysigt! Ovärt inlägg men ville bara säga att jag är allmänt glad!:)


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

what if pottermore sorts me in the wrong house? I think I'd freak out and so would you

Vilket underligt smile måste jag konstatera!
Tjenare, tänkte bara säga att jag ska börja en ny livsstil på något sätt. tycker det behövs! Ska bli så skönt. Måste leva mer :) Och snart är det ju sommarlov så det blir ett jättebra tillfälle. Åh vad jag är taggad inför olika saker. haha! En negativ grej med helg förresten är att det inte kommer upp fler skådis-jobb annonser på statist.se
jaja i'm coping. Måste bara säga att jag är gift med Daniel Radcliffe aka Harry Potter, Passar också på att säga att jag mår så himla temporärt bra , även att jag bara älskar Loreen,CIAO

Publicerat: / Tips

SNABB UPPDATERING - KARRIÄR TIPS

Glöm inte att checka in denna youtube kanal: http://youtube.com/acting
så gott som allt man behöver veta om skådespelar branchen, auditiontips, och så vidare! SUPERBRA
för er som vill bli skådisar alltså haha:) framför allt i USA
har en underbar vän vid namn Viola här som ska sova hos mig. super mysigt. KRAM PÅ ER

Publicerat: / Tips

accio Hogwarts!

Älskar Harry Potter av hela mitt hjärta. för de första blir jag avundsjuk på skådisarna och för det andra så blir jag deprimerad eftersom jag själv inte går på Hogwarts.. De skulle väl vara det ända negativa, hahaa.
Fler HarryPotter fans? vilken/vilka är eran favoritscen från filmerna?

Publicerat: / Everyday

dance is passion

Ni har ju redan sett. Men denna är nyfilmad :)  Ska försöka börja blogga igen, som förut! Helt grymt awesome va?

Publicerat: / Everyday

it's hard to cross the water without a bridge

känns bättre på engelska
I want to be on set. I mean imagine, on set for a huge movie. Have landed a starring role. An epic franchise. Kind of like Harry Potter for instance. This is what I truly love and dream of every second of every day. Basically and unfortunately, it's not easy having these ambitions in my situation, and conditions. I'm not saying it's impossible because nothing is. But this, this is as close to impossible as it can get. The feeling I had when I had an extra part (only even an extra part!!) in a movie, even that feeling was euphoric. Besides the fact that I felt like jumping up infront of the camera and magically being one of the actors (haha). I keep watching behind the scenes and extra material from different kinds of movies. It inspires me. Makes me cry. I just feel like screaming , out loud. So every casting director , producer, agent and director there is can see me and put me in a movie straight away. And no I'm not talking about some swedish film. That would be amazing aswell. For now you know. I would really love getting cast - even in a commercial. But it's so frustrating. Like, does it look like I'm on set at the moment? No. I'm at home. On my couch. Wishing to be elsewhere if you know what I mean.  You'll ever be able to imagine how I feel. I don't know what to do. I'm stuck here. I can't just teleport to California.  I'm lost without direction and I don't know what do . I feel so miserable. I keep closing my eyes , to make a wish. why does it necessarily have to be this way..
sincerely,
Josefin

Publicerat: / Everyday

FÖRLÅÅÅÅÅT

Ni äälskar väl inte mig så mycket just nu. haha..
Får panik av att inte blogga. Men vill ni att jag ska komma tillbaks så snabbt som möjligt , så kommentera vad n vill se i bloggen, förutom det jag annars kommer lägga upp

Publicerat: / Everyday

headline

Jag kommer tillbaka. är bara mycket just nu. måste ta livet i första hand men jag älskar att blogga så stanna kvar.
love ya

Publicerat: / Everyday

YES I ACTUALLY AM ALIVE

( SKULLE UPP IMORSE!!)Sorry för ingen bloggning igår! Va iallafall på träning igårkväll:) jag håller på att kollar på harry potter 1 förresten! SÅÅÅ underbart. väntar på svar från provfilmning och lite sånt. Annars blir det tyvärr samtal och massa plugg idag. KUL... Ha de bäst :)


Publicerat: / Skådespeleri

BILDER FRÅN DAGEN

Här är några bilder från sista dagen på inspelningen av LasseMaja. Var bara massor av gryymt folk i min ålder. Ska finnas otroligt fler bilder , typ gruppbilder o.s.v. Men dom finns på andras mobiler/kameror. hoppas jag kan få tag på dom :)!  Sedan åkte jag in till stan och träffade Josefin! Frozen Yogurt<33
OTROLIGT duktiga skådespelare i filmen förresten, och han som var i vår scen var huur rolig och duktig som helst. Jag kommer nog syna rääätt bra i filmen där för han stod bredvid mig ;)!
åh kunde inte hitta bild på Josefin som jag träffade efter inspelningen ( de två sista bilderna)

Publicerat: /

GREAT TIMES

Såå igår var jag först och tittade på dansskolemästerskapet :) sedan på kvällen träffade jag massor av mina kompisar som jag inte varit med på hur länge som helst! Vi grillade, supermysigt faktiskt! Sedan sov Allie här!
valde några bilder bara :) IMORGON åker jag till kära STHLM åter igen, för ännu en dag på inspelning av filmen! grymt kul!

Publicerat: / Mina Videos

Q&As plus SHOPPING


Publicerat: / Skådespeleri

BACKSTAGE PÅ DAGENS INSPELNING

Väldigt snygga regnrockar ;) fick först den gula , vilket nästan alla hade.. Sedan var det ytterst några som hade orangea, och jag blev en av dom. Men sedan fick jag byta tillbaka till en gul för att tjuven i filmen skulle ha min... Men ja ja jag klarade mig haha. Jag ska tillbaka till inspelningen på måndag!
Träffade en jättesnäll tjej som är lika gammal som mig, med samma namn haha ;)

Publicerat: / Skådespeleri

provspelning/casting

Gick jättebra tycker jag:)  Så nu väntar jag alltså svar på två roller.. vi får se hur det blir men man ska inte ha för höga förhoppningar.. Iallafall sedan shoppade jag på Hollister. (Ja , jag sparar pengar men har gjort det så länge nu  så någon gång får man!) Visar bilder sedan. Nu är jag på ett hotell i Stockholm och imorgon blir det LasseMaja inspelning!
kram på er

Publicerat: / Skådespeleri

WONDERFUL DAY!

Var som sagt i Stockholm idag på audition på Stillerksa - Lidingö. Det gick faktiskt jättebra :)
Men vet ni? Precis innan jag skulle in så blev jag kontaktad av en rollsättare som ville att jag skulle provspela för ett program , redan imorgon. Så japp imorgon blir det provspelning. Ska ju ändå till Stockholm imorgin igen så det blir ju jättebra. Manuset äger också . Åh jag är så sjukt glad att detta äntligen händer mig. Efter allt.♥
Bild 1- Tränade repliker på tåget
bild 2- Efter min audition ute i hettan!
bild 3 - Inne på Hollister och provar kläder. SÅ UNDERBART fina kläder där.

Publicerat: / Dress For Success

THE DAY IS YOUNG

När detta kommer upp är jag i Stockholm :) Ihhh så peppad inför min audition nu. ALL IN

Publicerat: / Musik/Artist

I threw a wish in the well..

Idag åker jag till Lidingö/Stockholm på audition för kortfilmen. underbart!
FORTSÄTT FRÅGA I FRÅGESTUNDEN

Publicerat: / Everyday

FRÅGA FRÅGA FRÅGA + VIDEO UPDATE

frågor om dans är också välkomna ;)ULTRA-VACKER STILLBILD!!!!!
Har förresten nyss tränat igenom mina repliker, och det känns rikigt bra måste jag säga!

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel