Publicerat: / Musik/Artist

oh dear I can't help it

 Att vara sjuk är ingen dröm för en artist.
Haha fy, jag bara sjunger fast det gör ont, men jag säger åt mig själv att sluta. Jag lovar mig själv. 30 sek senare sitter jag och sjunger. Men nu SKA jag inte. Min röst måste bli bättre först. I alla fall, vill berätta för er att två låtar jag har börjat/ska jobba med är I knew you were trouble - Taylor Swift, och Diamonds - Rihanna.         Gaahh jag har så mycket att ge. Ni får vänta och se helt enkelt. Ikväll är det klädgenrep inför föreställningarna i helgen. Har redigerat klart videon som kommer upp imorgon, 1a December ♥
 
 

Publicerat: / Everyday

Lite om vad som händer

-Är som sagt sjuk.. Inte alls bra, missar simningen idag. Och ikväll är det den sista hiphopträningen, imorgon är det klädgenrep och på lördag och söndag är det föreställningar. Dansen alltså. Hoppas verkligen jag blir bra, snabbt. Tandställningen gör otroligt ont också, men det går väl över.
 
-Igår städade och rensade jag och min mamma klart i mitt rum, så nu är det superfint. Ska bli kul att dekorera det snart inför julen!!
 
-Längtar tills jag kan komma igång med karriären mer. Har förberett inför det nu. Det är bara slutspurten i skolan nu. Har stressigt med arbeten att göra klart. Men snart ska de vara inne, och då ska jag sätta igång ordentligt. Har fixat fram min whiteboard som kommer att komma till anvädning.
 
-Ikväll ska jag redigera 1a julkalendervideon som jag spelade in igår:)
 
3 senaste från min instagram 
         

Publicerat: / Mina Videos

Video - Tandställning part 1

Här är vloggarna jag gjorde när jag fick tandställning i måndags.
Den blev på engelska. Gjorde en vlogg på svenska.. Men ja nu fick det bli så. Kommer bara bli de som handlar om tandställningen, resten på denna kanalen kommer va på svenska :)  
Förresten! Trots att jag är sjuk har jag precis spelat in den första videon i min julkalender! Den kommer ni nog gilla. Kommer upp den 1a December tror jag♥

Publicerat: / Everyday

MIN JULKALENDER

Jag har ju berättat att jag ska göra en slags julkalender här på bloggen.
Hade planerat en lucka för varje dag men jag vet att jag inte kommer hinna det. Och så vill jag lägga ner mer tid på det om det ska bli bra.  Istället kommer jag göra några stycken iallafall. 
 
Iallfall, tanken är till störst del videos. Vanliga inlägg också. Har tänkt saker som till exempel 
bakning, hur jag dekorerar mitt rum, DIYs, covers, julklappsförslag, någon giveaway osv, outfit idéer, sminkvideo, follow me arounds osv.  Allt med jultema såklart 
 

KOMMENTERA GÄRNA VAD NI VILL SE.
TIPS/VIDEOS/BILDER. Skriv allt ni kommer på :) 
Detta kommer bli superkul! KOMMENTERA OCKSÅ GÄRNA OM NI HAR NÅGOT FÖRSLAG PÅ VAD SERIEN SKA HETA
 
kram!
 

Publicerat: / Q&A

S V A R A R

Har fått en del kommentarer på sistone, ska svara på två av dem här. Förresten, Ibland svarar jag er utan att ni kanske märker? Ni får kolla in på inlägget igen. För jag svarar ibland på dem här på sidan. Har ni annat att fråga till exempel kan ni maila mig. adressen hittar ni i menyn!

kommentar: håller med kommentarerna här upppe. Men du har sjukt fin röst, den är så söt! hihi, älskar din röst!! skulle inte du kunna lägga upp fler video när du sjunger oftare??ååh, jag älskar det! skulle du kunna sjunga: Utan dina andetag-Kent , diamonds-Rihanna? 

Älskar din blogg, kommer aldrig sluta läsa den!
 
svar: Tack, ja jag vet jag håller helt och hållet med jag också. Jag kommer absolut att lägga upp fler. Mycket mer professionella efter ett tag också. Men ni får vänta lite, för jag ska satsa hårdare nu som ni vet, vilket betyder hård träning. Vill vänta tills jag verkligen är nöjd nu. Men snart kommer det att dyka upp! 
Jag gjorde faktiskt en cover av utan dina andetag förut hehe, den finns dock på min facebook. Och Diamonds, jag tycker verkligen om den låten! Började koreografera den förut. Så någonting som har med den låten att göra kommer antagligen dyka upp här 

Tack så himla mycket för dina fina ord, det värmer. Kul att du vill följa med på min resa♥

 
kommentar: Hej josefin! Jag älskar din blogg och jag hoppas verkligen att du kommer iväg till usa så snart som möjligt! Jag älskar också usa och vill verkligen bo där, jag har varit där 2 gånger och mina föräldrar har varit där runt 10 och dom älskar också usa. När vi var där i somras sa mina föräldrar att dom skulle tänka sig bo där men när nån månad efter vi kommit hem så ändrar dom sig typ. Min pappa kan skaffa jobb genom företaget han jobbar på så visum är inget problem. Jag har inte snackat med dom om usa flytt på huur länge som helst och jag vet inte hur jag ska ta upp det igen. har du nån ide?
 
svar: Hej! Tusen tack. Det hoppas jag med. I'm working on it! Åh vad roligt. Kul att dina föräldrar älskar USA, skulle vara underbart om mina var likadana ;) Trust me. Jag vet hur det är när föräldrarna ändrar sig. Har gått igenom mycket. Många crying-jags och så vidare. Det är tufft men nu oroar jag mig inte lika mycket . Det går ju så mycket bättre nu och jag ser mer positivt på framtiden. Jag har många idéer faktiskt. Jag har många gånger legat i samma läge. Brukar vara rädd att ta upp det där, till och med med pappa trots att vi pratat en hel del om det...
 
Men det är bara att GÖRA DET. släpp all nervositet och prata om det som om dina föräldrar skulle vara dina kompisar. Bli inte arg för lätt utan ha tålamod, och kom ihåg att dit du vill komma är någonting positivt och underbart så få det att låta som det också. Men verka realistisk och mogen när du pratar också. Det får inte verka oplanerat och som någonting du bara tycker skulle vara en ''cool grej''. Ta också reda på vad just dina föräldrar har för fördelar med att flytta.. Vad som finns där som de kan vara intresserade av osv. Oegoistisk alltså! 
 
kram och lycka till!
 
 
 

Publicerat: / Everyday

BERRYLICIOUS

Tog en berrylicious på squeezed up igår. Min teater var inställd...                                                              Och en duckface bild på mig med min nyköpta mössa! Love it!                                                                                       .

   


Publicerat: / Dress For Success

OUTFIT OF THE NIGHT

Har precis spelat in en blogg! Ska försöka få upp den sedan så snabbt jag kan. Dansar lite i den också haha!
Nu måste jag rusa! Blir skjutsad in till stan, lite tidigt för börjar teatern 19.30. Men mamma skulle in, ska köpa en frozen yogurt på Squeezed Up! Och så får jag väl kolla julklappar under tiden... Juste ska plugga innan teatern också!
HÖRS

Publicerat: / Everyday

Tandställning

Imorse fick jag tandstänningen på överkäken.
Känns bra, tycker det ser bra ut i alla fall :) 
Jag ska tillbaka den 4 Februarim så då ska jag se när jag ska få på den övre tanden, och på underkäken.
Ett steg närmre ♥
 

Har vloggat också, så det kommer nog upp snart 

Publicerat: / MJ

NO WORDS.

Helt otroligt.
En av mina drömmar är att se live/ eller träffa någon i Jackson-familjen. De kommer alltså till Sverige. Har inte haft någon aning om det tills igår. Hoppas biljetterna finns kvar länge.. lite svårt med pengar just nu. Vet inte om jag kanske ska önska mig det i julklapp, alltså om jag skulle sitta hemma och veta att just nu är THE JACKSONS i Sverige , men jag ser dom inte... det skulle vara hemskt. 
 
I VIP paketet får man till och med TRÄFFA DOM.
Herre.
 
L.O.V.E

Publicerat: /

WORK

Just nu monologtränar jag.
Har en del att prata med er om också , så vi ses snart!


Publicerat: / Musik/Artist

JOSEFIN - DON'T YOU WORRY CHILD

Tyckte det var dags för en ny cover. Var väldigt längesedan.
♥ 

Publicerat: / Dress For Success

HOLLY JOLLY SPIRIT


Publicerat: / Everyday

Christmas at disneyland

Ååh vill vara där nu känner jag:')
Har absolut inte haft någon tid till bloggning idag, datorn dog i skolan, sedan dansade jag och nu har jag träffat min vän Ellinore!
Puuuss puuusss puuuss


Publicerat: / Everyday

MIND. LIFE

Bara för att sprida lite negativitet

1. Skolan suger. Har inte tid, orkar inte göra klart allt 2.försöker komma igång, men datan hänger så klart upp sig 3.Känner mig stressad 4.Vill vara mer glad i nuet, och inte bara för att någonting bra händer med"framtiden" 5.ville bli lucia som ni vet. Blev inte ens kandidat från min klass. Kul att nu efterråt (och innan) så kommer fler personer fram och tar för givet att det är jag som ska vara, och blir chockade över mitt svar osv... :/ men men der är bara vara en ROCKING TÄRNA JAOW!
6. Önskar jag kunde träffa vänner ännu oftare

HAHA VAD HÅLLER JAG PÅ MED.
Det är bra med mig! Jag ville bara skriva av mig så det känns bättre. Jag mår bra och så som jag skrev innan, men det har ju med min dröm/karriär att göra.

Puss på er ha det bra och låt inte detta dra ner er.. ;)


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

BUSY

Bilder: detaljer ur min outfit idag, från teatersalen och my essentials!

Mitt schema framöver är späckat. Herregud. Men det är bara att köra!
Vet inte hur jag ska göra med London-shoppingen förresten, vill ni fortfarande se så fixar jag !


Publicerat: /

EACH STEP COUNT♥

Jag hade egentligen tänkt att ladda upp min videoblogg där jag berättar en massor. Men jag känner mig ivrig nu, vill berätta hur saker ligger till. Jag laddar nog upp videon sen ändå dock

Det går bra nu. Eller..Jag tror det kan ha att göra med vad man har för inställning faktiskt. Men iallafall, nu känns det sjukt bra. 

•I lördags skypade jag med Klara  vilket verkligen var länge sedan. Iallafall, man blir alltid peppad när vi pratar, och hoppfull. Vi pratade så klart mycket om LA/USA och skådiskarriären och så vidare. Klara ska bli poet haha! ''Det är som en sån där stig i skogen som man inte ser så bra så man vet inte riktigt vilken väg man ska ta, och så dyker det upp massor av gropar och rötter man snubblar över på vägen''hej Klara om du ser det här;) Men iallafall så pratade vi lite att om jag och familj inte kommer flytta till USA (vilket inte får hända) så vill vi båda att jag ska försöka flytta till henne om det är möjligt så att vi bor tillsammans i LA. Så det finns flera vägar att ta, och jag har en bra känsla om det här. Jag känner att det kommer hända, jag kommer bo där snart.  

 

•Senare på kvällen, när jag kom hem från BreakingDawnpart2 (jag råkade se den igen) gick jag och pappa på en promenad och efter ett tag började vi prata spontant om USA flytten. Och ni vet hur nervös jag har varit för att han ska ha ändrat sig nu när vi ska flytta in till stan? But no. Ingenting sådant. Vi snackade istället om saker som om vi kanske kan hyra ut huset tills dom kommer tillbaka till Sverige och så vidare.. Såå ah nu är jag, min pappa och min syster på att flytta till USA. Mamma får väl.. Ja..vi får försöka övertala henne helt enkelt. Så nu väntar att pappa ska hitta ett jobb, annars går det ju inte ens. 

fick en fråga om vad jag vill gå för gymnasium. Skulle ändå ta upp det, för jag pratade om det med pappa ändå. Jag har två alternativ. 1.Pilträdsgymnasiet (nykommande musikgymnasium inriktad på musikbranchen). Eller 2.Sabbatsår. Ska gå in på det här med året 2013/14 mer sen. Ska förklara vad jag hade planerat om det blir sabbatsår, och så ska jag berätta lite mer om gymnasiet. 

 •Som ni vet har jag tagit tag i musiken och skådespeleriet mer på riktigt nu. Jag  har valt ut monologer och har börjat slipa på dom, och här om dagen när jag hade en liten singing-session märkte jag hur otroligt mycket jag utvecklats. Det är verkligen kul och blev peppad att bara fortsätta nu och bli ännu bättre. Man kan alltid bli bättre. Det här är bara början. 


•Imorgon ska jag kanske träffa Ellinore på stan, på söndag ska jag ha en jul-kväll med Jessica, och på måndag får jag tandställning! Vet.. skulle fått 20e. Men tydligen hade jag fått tid den 26e, vilket jag INTE fick egentligen.. men men:). På hiphopen är det såklart träning inför årets föreställningar ''YoYo!Land'' som gäller. Superkul. Och på teatern tränar vi inför en liten insats vi ska göra in public, typ flashmobs fast i sketcher. Omg. haha!

               

 


Publicerat: / Everyday

Why does monday come after tuesday?

  
Heeej!
Jag håller på att redigera videosarna, hann tyvärr inte lägga upp dem igår. Nu sitter jag i skolan och försöker få klar en bokanalys. Alltid lika kul med sådant..
Åh kan inte vänta att berätta om hur läget är just nu! Kan säga iallafall att hoppet om Los Angeles lyser starkt. 
Känner egentligen för att skriva av mig en massor av fina inlägg, men tyvärr blir det inte så nu eftersom jag sitter i skolan. Ingenting intressant händer heller idag. Måste tyvärr göra skoljobb. Sedan har jag teater. Men men, det ska bli skönt att få det klart så att jag kan gå vidare med livet typ... Hihi. 
Ses!

Publicerat: / Everyday

längar efter julen♥

1:a December och julen närmar sig. Så himla mysigt. I år ska jag verkligen boosta i jul har jag bestämt mig för. Jag har planer att ha en ''julkalender'' här på bloggen i år. Ska inte lova för mycket men jag har en hel del idéer till det med både videos och inlägg. Alltså åh can't wait. 
pepparkakor julmarknad julbelysning lucia lussebullar snö presenter kärlek mörker brasa choklad shoppajulklappar julkalendern julafton saffran glitter mys <3

Publicerat: / Everyday

VIDEOS PÅ GÅNG!

Har precis spelat in två videos. En videoblogg och en karriärtips-video!
De kommer förhoppningsvis upp imorgon! Jag har tagit upp en hel del bra saker så titta in här sedan. ;)
Så glad. 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

GREAT FEELING!

Idag är jag så glad och peppad.
I can do anything!! Går in på det mer senare, ville bara berätta hur himla REDO jag är. Har en bra känsla♥          

      


Publicerat: / Everyday

20 OM MIG ♥

♦Jag älskar när det är stjärnklart. Jag älskar att titta på stjärnorna. Unberbart 
♦Om någon ropar''Friida'' så tänker jag automatiskt ''Friida Gustav älskar dig!!''haha, kommentera om ni förstår;)
♦Jag är äntligen superpeppad på karriären igen men denna gång tänker jag verkligen göra någonting av det.
♦Fast...Skolan kommer ivägen. Just nu är det otroligt mycket och senaste tiden har bestått av skola på fritiden.
♦Har precis börjat träna igen, vill göra som förut då jag tränade varje dag hemma. Mår bra av att leva hälsosamt
♦Jag vill vara den personen jag egentligen är, positiv, peppande och glad, men det är svårt. Blir ofta massor av klagande, svär och så vidare, försöker verkligen att ändra på det. 
♦Jag vill inte tänka negativt på min framtid mer. gör jag det ska jag intala mig själv ''mitt liv är spännande''. 
♦På morgnarna har jag oftast superbrottom, även om jag har varit i god tid hela morgonen, de sista minutrarna bara springer iväg och jag blir stressad haha. 
♦Jag är en morot-oman.
♦En av mina favoritdesserter är helt klart Cheescake 
♦Mitt favoritställe på hela jorden är Disneyland, California 
♦Även om jag inte tagit det seriöst innan, så har jag sedan jag var väldigt liten velat bli artist,dansare eller någonting sådant. Brukade drömma om det lite smått när jag var liten. Ville bli känd
♦Jag hoppas jag blir Lucia i år. Då skulle jag bli glad.  
♦Fråga mig vad som helst om Michael Jackson. I know everything. 
♦Känner att jag verkligen mognat som person. Alltså positivt 
♦Jag älskar processen med att resa. Packa, Arlanda(flygplatsen), Flygresan o.s.v. 
♦Är galen i flygplan. Alltså inte så.. Men när jag ser ett lyfta till exempel får jag rysningar. Tänker på min dröm.
♦Tycker verkligen om personer som är glada , positiva och peppande, det är såna jag vill umgås med.
♦Jag är stolt över mycket i mitt liv, och vill hela tiden bräcka det. Göra mig själv stolt. 
♦Jag är nog lite av en perfektionist- Eller kanske önskar jag att jag var en. 
      
Måste tillägga att jag älskar Thailand också! Titta vilken fin bild vi tog där:
 

Publicerat: / Dans

☆ T A G G A D ☆

 
 
             
             
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I'll dance like you've never seen before
I will sing better than ever
And when I act, you will laugh and cry like never before. 
But most of all. I'm going to shine my brightest.
Los Angeles get ready. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

FOREVER, FOREVER.

To be honest, I cried. Ibland säger jag att någonting var det bästa jag sett, men denna gång. Oh dear. Så glad att jag hade läst boken innan också. Filmer var så grymt bra gjord , och de hade fixat allt från boken sjukt bra. Det var en hel del humor med denna gång. Känslor, action, epic stuff and wow. De hade också lagt till en liten twist som inte fanns med i boken . Alla i biografen bara skrattade och suckade av lättnad haha. Tänker inte berätta mer.
Nu känns det tomt. Det är liksom slut. Gillar inte sånt. Precis samma med till exempel Harry Potter, Pirates of The Caribbean,  Hannah Montana och de andra disney-serierna.
 
Behövde detta av en annan anledning också. Har varit lite off på skådis-karriär sidan känns det som. Inte tillräckligt motiverad, och så har musiken tagit över. Men nu känner jag mig lite extra peppad!
Det här var iallafall dne bästa av filmerna. Åh. Twilight  ♥

Publicerat: / Everyday

NOVEMBER 14TH 2012

Drog ut två tänder imorse.
Så med 4 tänder utdragna.Ni vill inte se mitt leende just nu folks. Så ingen skola idag. Vi skulle ändå sluta 12 idag så jag missade iallafall inte så mycket.
TWILIGHT IKVÄLL. WOAH
ska försöka få ihop videosarna till er också.                                                                                                 Förresten: testar att använda ''gifboom'' så ni som har den appen, följ gärna mig för litte knäppa updates: @josefinostevik

 

 

 


Publicerat: / Everyday

BREAKING DAWN PART TWO IMORGON!

Jag är så sjukt taggad. Det ska bli otroligt. Här om dagen läste jag ut boken också. I'm in love. Jag tror det kanske till och med kan bli den bästa av filmerna. Imorgon 14/11 - Premiären. Klockan 18:45 är det dags. Ska dit med min vän Viola. 

Publicerat: / Everyday

GOOD MORNING ❤


Publicerat: / Everyday

Pinkberry runs through my veins

GE MIG NU, KLARAR INTE AV DET HÄR LÄNGRE AAAH.. haha äh nejdå. Men nästan! 
Rekommenderas STARKT. Det ska jag fira med när vi kommer till USA. whenever that is. 
 

Publicerat: / Everyday

BAD TASTE

Hjälpte till/jobbade på mammas 40årsfest igår med Emma!
Därför har jag haft svårt att uppdatera. Haha måste bli en bättre bloggare, meningen är ju att man ska blogga när saker händer eller vad man säger ;)


Publicerat: / Dress For Success

MOM's BIRTHDAY

Min mamma fyller 40 idag, så är ute och äter. Imorgon har hon fest och då ska jag och en vän "jobba"!


Publicerat: / Everyday

♥♥♥♥♥

Ni kanske skulle tycka det var kul om jag gjorde en sån här. Ni vet ju att jag inte direkt brukar göra sådana. Men tror att det kan vara bra! Om ni har någon idé på en punkt jag kan ha med/byta ut så är det bara att kommentera. Vill ju skriva om sådant som ni vill också. Och ja, jag ska göra shopping videon, oh tips videon. Snart.♥

1– Tio fakta om mig. 

2 – En person jag vill träffa just nu. :

3 – Innehållet i min väska.

4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

5 – En låt som får mig att gråta.

6 – Typ av killar jag faller för.

7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

9 – Bild på mig och min bästa vän.

10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

11 – Någonting jag oroar mig för.

12 – En bild på ett ställe jag vart på.

13 – En bild på mig själv för ett år sen.

14 – Någonting jag ångrar.

15 – Min favorit årstid och varför.

16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

17 – Vad jag åt idag.

18 – En bild på det jag köpte senast.

19 – Min favorit film.

20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.

21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu. 

Vet inte vart jag ska ta vägen, måste...ha...pinkberry...nu

Publicerat: / Dans

LET ME BE FREE. LET ME DANCE

Åker till hiphopen snart. Längtar till att dansa ännu mer sen, vill faktiskt utvecklas mer inom dansen också. Har liksom bara kört nu på sista tiden, och inte tänkt på det så mycket eftersom dansen kommer så naturligt för mig. But I'll work it out. 
Det 'r så mycket jag vill visa er, och videos jag vill göra som sagt. Men har så mycket nu. Jag försöker!

Publicerat: / MJ

O T U R

tappade bort mina vantar i Sthlm igår, tåget var 1 h försenat, kaosade, och nyss sprack skärmen på min kära iPhone. Har lite allmänt otur också.

Har ni haft någon otur på sista tiden?


Publicerat: / MJ

HEJ PÅ ER

gymnasiemässa. Skola. Casting


Publicerat: / MJ

let's believe

Those are moments when fate is unsealed. Nothing is impossible and we are healed. We can soar, we can fly, walk on fire , navigate the sky


Publicerat: / Everyday

TODAY IS ANOTHER DAY

Är i skolan. Alltid lika kul visst är det?!

Imorgon har jag en casting i Stockholm. Var ett tag sedan så det känns bra. Ska försöka förbereda mig på något sätt bara.

Har jättemycket att göra just nu, men ska försöka slänga upp en outfit senare idag. Sedan har jag två videos (shopping från London och Karriärtips)


Publicerat: / Everyday

Tar nya tag☆

Jag har skrivit innan att jag börjar öva/träna mer nu, men det är inte bara det. Nu tar jag nya tag med det mesta. 
Inte för att jag gav upp och så, men det känns som att jag haft en paus från karriären t.ex på något sätt. Har ju skrivit texter om hur jag ville ändra på mig själv och min livsstil och så vidare. Nu känner jag att jag verkligen börjar komma igång. 
I'll not only walk them streets, I will rock em.

Publicerat: / Everyday

I'll show you. Just wait

Igår hann jag faktiskt med sångträning. Jag är otroligt peppad. började även titta in lite visitkort. Känns bra!!
En av låtarna jag kör nu är Wanna be startin somethin - Michael Jackson. Har börjat insett att det kanske faktiskt är min grej. Michael och hans musik ligger varmt om hjärtat så jag får en sån energi och känsla så. Han har verkligen peppat mig.
Om ni har några låtförslag kommentera gärna!
bild i repris

Publicerat: / Everyday

FEELING PINK TODAY + COMMENTS

  • Sitter här i min nya pink tshrt, pink velourjavka och pinktrosor ( yes, I said it ), haha! Jag ska städa lite i mitt rum , min syster Celine fyller 14 år idag. Annars ska jag städa mitt rum, och plugga. Om det finns tid ska jag sätta igång med arbete=träning. Måste börja kämpa hårdare för min dröm. Annars får jag sätta igång imorgon helt enkelt! Ha det jättebra bästa ni!♥

    Elin

    Hej, älskar din blogg, dig och att du verkligen vill och kämpar!Jag har samma dröm som dig.. Men allt är så svårt, har ALLTiD velat hålla på med musiken och skådespeleri.. Men hur ska man bli känd? Snälla, har du några tips på hur gör? Kan inte du skriva ett inlägg typ "mina 10 bästa tips för hur du ska bli känd" 

    Ps.. Ett tag såg jag allting svart.. Jag började tänka mer på annat och "jag kanske borde satsa på något annat.." Men sen började jag läsa din blogg!! :D 
     svar: Hej! vad glad jag blir, betyder jättemycket! Jag kommer att göra inlägg/videos om detta, vet att det är fler som också vill veta :) det kommer, jag lovar 
    kram och lycka till
  • Jossan
    Lägg ut bilder på det du köpt :)'
     svar: Det vill jag också göra, det blir nog en video!
     
  • Hallå, ville bara säga att jag gillar din blogg! Jag kollar in den då och då. Lycka till på resan! :D
     svar: Hej Carin! vad roligt!! tack så mycket :) 
    Iisa 
  • Hihi :) Du verkar verkligen älska pink ( Love pink ;P) Fiin blogg du har! :) 
    Kram
    svar: Haha ja verkligen, tack så mycket :) 
     

Publicerat: / MJ

Immortal World Tour - ♥Michael Jackson♥

 
Immortal igår  var helt otroligt galet bra. Alla som inte var där har verkligen missat något. Jag bara rös och grät. Total eufori. Alltså numren, dansarna, akrobaterna, musikerna och allt det tekniska var helt fenomenalt. Speechless. Men det som verkligen rörde mig, var Michael Jackson. Kan inte beskriva känslan. En stor glädje, men samtidigt sorg, eller jag vet inte. Det var nog bara en ''stark känsla''.Då jag inte kunde hålla tårarna inne var under de fina numren med Michaels underbara röst i lugna låtar, till exempel ''Childhood''. Oh boy. ''Befooore you judge me, try hard to love me, look within your heart, then ask, have you seen my childhood..''
 
En annan gång jag blev totalt överväldigad och rörd var i början av showen. Det började lugnt, med en liten scen och ett skynke bakom, med spotlight på en glittrig kille (otrolig dansare), osv. Till slut började en bild på MJ gradvis spricka upp och sen BOOM, skynket var borta och scenen med massor av stora bildskärmar osv var revealed. Michael överallt, och åh allt var så sjukt coolt. Det kändes så äkta och kunde inte stoppa tårarna. WOW. Och så flera gånger var Michaels speeches och hans röst och så vidare. Hade hört allt tidigare så klart men live var så otroligt magiskt.  En del nummer var så maffiga. Vilket tryck, vilka gale talangfulla människor.
 
Det som fattades, var Michael Jackson, i person. Allt jag önskade var att han skulle stå där på scen, framför mig. Ibland blundade jag, och hoppades att när jag öppnade mina ögon, skulle han stå där. Det var nästan så att jag trodde på att det kunde hända. Jag verkligen hoppades. En gång till och med letade jag efter honom, Michael where are you?.Det kändes verkligen som om han kunde vara där. Kunde föreställa mig honom där framför mig. Åh jobbigt, varför var han inte där..? 
 
I slutet av konserten kördes Michaels legendariska/feelgood/kända låtar och hela globen stod upp, sjöng, klappade och dansade.En del var tråkiga men jag stod upp hela tiden. Det var en sån kärlek, en sån värme och glädje. Det hela rörde mig. We are still truly blessed by Michael Jackson and will always be. Så glad, det är precis detta Michael har velat, många av numren kom från hans egna idéer. Så fint. Han måste vara glad. Det rörde mig, saker som Michael har planerat, satt i hop och slitit hårt för förverkligas.
 
Michael Jackson is legendary, genius, the greatest entertainer that has ever walked this planet, the king of music, the sweetest of hearts, a loving humanitarian and a very humble, innocent and beautiful person. 
 
Ta er tid att titta på dessa är ni snälla!
Every day I love you more than yesterday, I'm blessed. Will I ever be able to thank you enough? ♥

Publicerat: / MJ

MJ:IMMORTAL WORLD TOUR OUTFIT

 I'm so flippin excited! Ikväll är det äntligen Immortal world tour, gaaaah. Ska bli otroligt. Det här har jag på mig! 
Naglarna:Guldfärgade
Accessoarer: Guldglitterarmband från Dorothy Perkins
T-shirt: Från Michael Jackson wardrobe, signed by Michael Bush!
Jacka: gina tror jag , lolzzz
jeans: Pull&Bear
skor: Le Bunny Bleu
örhängen: Forever21

Publicerat: / Everyday

LONDON: BILDBOMB

 Visar inte de bilderna jag redan lagt upp. Fortsätt bläddra om ni inte sett de inläggen:)
Måste bara skriva om några saker:
London Dungeon: O M G vad bra! Världens bästa Halloween/Skräck attraktion. Den måste varit två timmar lång tror jag! Det var så sjukt bra gjort. Rum efter rum efter rum, sjukt bra skådespelare och så vidare.             Pinkberry: Japp. Lika gott som jag alltid trott. Är nu besatt av pinkberry Frozen Yogurt                          
 
 


Publicerat: / MJ

MICHAEL JACKSON WARDROBE/MICHAEL BUSH

Nu ska jag skriva lite mer om när jag var på Getty Images Gallery/Michael Jackson wardrobe by Michael Bush i Westfield. 
(The pictures are not mine, I did not photograph inside the gallery since we weren't allowed to) 
 
Jo det är alltså en utställning som finns uppe under 1 månad. Och herregud, inglasat i ett rum fanns ett stort antal av kläder Michael Jackson haft på sig. Till exempel:
 
1.Beat It Jackan han hade på Dangerous World tour 2. Den kända guldjackan från HIStory world tour
2.Skjorta och byxor Michael hade under This Is It-perioden 3.En jacka som Michael hade på sig en gång som beskriver att man inte ska lyssna på det pressen säger. Åh den videon finns på youtube. **You tell em Mike!!** Hör man massa som skriker ;) 4.En jacka Michael haft på sig med Peter Pan som betyder mycket för honom. Neverland hette ju hans underbara ranch där han bodde fram tills 2005. 
 


Här sprutade tårarna..- Ett meddelande Michael skrev till oss, hans fans.
'' I love you so much, thank you all. I will always adore you all. Love *MichaelJackson* - Love the children.''
 Allt var så äkta, så surrealistiskt. Hans handstil mitt framför mig, hans ord, å herregud jag ord kan inte förklara känslan.Jag kunde inte förstå det själv. Det fanns ett till sånt här meddelande. Det var ett örngott som han hade skrivit ett liknande meddelande på och slängt ut till hans fans genom ett hotellfönster i Japan. Hade innan sett videon på youtube då han gör det i sin pyjamas ååh så gulligt haha. Och sen plötsligt ligger den framför ögona på mig!
På ett ställe låg det tre ikoniska things. - En av  Michaels fedoras(hatt), The Glove(handsken), hans loafers!!(Typ De enda slags skorna han dansat i/ och använt) och ett par solglasögon gan haft lite då och då. Hans loafers och hans hatt var signerade också.
 
Åh och medans jag var där inne spelades några av mina favoritlåtar från Michael. De lyckades alltså mitt i prick. Det var dom otroligt fina och lugna låtarna som man blir helt varm av. Ängel.
 
Och efter turen hände någonting som var helt insane
Michael Bush var där. Michael Bush är mannen som kände Michael mest. En av hans bästa vänner. Michael Bush var mannen som tillsammans med Michael Jackson, designade alla Michaels scenkläder och ikoniska outfits. Under 25 år!! I talked to him. I ungefär 20 minuter. Det var fler som jobbade där och vi stod och pratade. Han berättade om hur han och Michael hade suttit vid ett bord i timmar för att komma på idéer. Han berättade om hur han hade kommit med förslag ibland och Michael hade kommenterat roliga saker som ''Ohh I ain't gonna wear that!'' haha.. osv.Och lite om internskämt som de haft mellan varandra.
Kommer tårar när jag skrivet det här nu. Förstår ni?!Det är ju så verkligt. Helt sjukt. Mitt framför mig står han där och berättar om minnen med Michael och så vidare. Michael har tittat in i hans ögon, och sedan har han tittat in i mina efter.  Och sedan skakade han min hand efteråt också. DEN HANDEN HAR MICHAEL JACKSON OCKSÅ SKAKAT.
Jag darrar nu. Då var jag rätt lugn förutom en gång då tårarna pressade lite medans han berättade saker, men jag skrattade bort det. Fast det är nu efteråt jag har börjat inse vad som verkligen hände.
 
Åh jag blir så glad att ''Michael Jackson'' lever kvar. We are one big family. Där var det fler som berättade att de hade varit på immortal och hur otroligt bra det hade varit. Ett tag var det en annan tjej inne i utställningen som var klädd som MJ - hon började också gråta. Åh den värmen då man inser att man inte är ensam. Jag visste det innan men det var ju så verkligt där och alla skrattade och var glada och de påminde mig att kämpa för min dröm, för plötsligt så är man där.

Här är jag och Michael Bush. synd att pappa inte är bra på att fota, men vem bryr sig.♥ Den här mannen är en legend. Han är otroligt känd ska ni veta. oj juste , kom på nu hur sjukt känd han är..
 IMORGON ÄR DET IMMORTAL WORLD TOUR

Publicerat: / Everyday

BACK

Är i Sverige nu och håller på att fixa massor med kläder osv. Snart blir ni boostade med finfina inlägg :) kunde tyvärr inte blogga igår heller


Publicerat: / Dreams&Plans

Let's do this

Någonting efter Michael Jackson wardroben fick mig att vilja kämpa. Det var så äkta. blev så sjukt inspirerad av Michael Bush och av de folk som var där. Jag ska nå dit jag vill. Jag ska stå på en stor scen. jag ska dansa. Jag ska spela i filmer. Whatever I finally choose, I will make it big one day. 
Livet är underbart. Solen lyser för oss och varje dag är en ny chans att göra skillnad. Skin som en sol.


Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel