Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Power of visualization

Delar med mig! Den första videon har jag börjat att titta på det första jag gör när jag vaknar.
Den andra videon lyssnar jag på ibland (helst varje dag) Jag brukar visualisera själv efter eller innan den videon också, med någon bra musik i bakgrunden.

Jag märker att de dagar jag gör det här.... går mycket bättre!! Och det känns så mycket bättre.

 
 
Kommentar: Kan du lägga upp en monolog? :D<3 KRAM
Svar: Absolut. Jag håller på att jobba på en nu :) 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

MY PINTEREST


Hittade pinterest förut i år.. Men jag slutade använda det. Fast nu har jag hittat det igen och jag älskar det! Finns så mycket. Motivation, tips på träningar, outfits, massor massor massor. Mycket bättre än weheart it ;) 
Tryck på bilden för att komma till min profil! 

Publicerat: / Fitness

Healthy Food Haul !

 
Bästa när pappa säger ''ta lite av vad du vill ha hemma'' när vi är och handlar. Då ser det ut såhär (Hade kunnat köpa rääääätt mycket mer haha) 
Hade övningskört precis innan. Det är så otroligt läskigt, men i slutet gick det faktiskt bra :) 
 
Imorgon ska jag utmana mig själv och sätta igång med en 28 dagars challenge. 28 dagar helt utan junk food/sötsaker. Ska verkligen klara det! Då är det ju speciellt bra att ha massor av annat nyttigt gott hemma. Ja sedan har vi ju nyår.. Då är det enda undantaget. Då om jag är sugen kan jag ta in moderation om jag vill :) 
Nu vet ju alla ni om det här också! Så nu finns ingen chans att jag kommer misslyckas ;) Jag håller er uppdaterade! 
 
Hoppas ni tyckte om förra inlägget förresten!

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Svarar: ''Working Hollywood Actress''.....NU

 
Svar: Jag vet att många skådespelare/personer med skådespelarambitioner känner igen sig (varje ord) i detta. Så klart är jag en av dem. Dock var detta det som var mycket i mitt huvud mer förut. Det var en slags frustation och stress. Man bara ville slita sig över till L.A NU och vare med om en Hollywoodproduktioninspelning. (Inte för att jag inte vill det nu) Men det som jag insett nu.....
Är att det är möjligt!
Att det är möjligt om man gör det hela till en plan , lever den här och nu, och jobbar hårt. 
Ingenting kommer hända om man sitter och väntar... Väntar, med alla dessa drömmar i huvudet. 
Kom upp med en plan, sätt upp mål och vägar till målen. Sedan är det bara att börja leva! Gör vad ni kan med det ni har..Eller skapa någonting som ni inte än har.
 
Jag vill också säga att det inte är brottom. Världen finns kvar där ute. I Hollywoodbranchen spelar 30-åringar 17 år ibland. Det här är någonting jag lärt mig på senare tid. När jag var 14 och var i Los Angeles på Hey Hollywood Here I Come , var allt jag ville att bli en Disney-star. En skådespelare som ung tonåring. Det gäller att se vad man faktiskt kan göra och sedan, när man tittar på planen man har skapat....Fylls man faktiskt med lugn, glädje och excitement :) 
 
All it takes is all you've got. Det enda man kan göra är sitt bästa. Då kan man vara nöjd med det också. Tro, göra, och alltid leta efter öppna dörrar. Nej, vet ni vad. SKAPA öppna dörrar. Tur är ingenting bara vissa har. Tur är någonting vi skapar själva. Plantera någonting som kommer blomma upp så vackert senare. 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Mina Videos

josefinsdream room tour


Kommer igång med min youtubekanal nu där jag kommer dokumentera min karriär, skådespeleri, min resa, mitt liv och så vidare! Jag börjar med att visa mitt rum :) Har en del inspirerande grejer uppe nämligen. Och så är det så viktigt att ha det fint och städat omkring sig! 

 
 

Publicerat: / Fitness

Träna tidigt på dagenJag är påväg till gymmet nu. Jag bestämde mig igår för att det är det första jag ska göra idag efter frukost.
Det är alltid ett sådant otroligt bra val att träna på morgonen/förmiddagen. Då får man en riktig kick och energi inför resten av dagen. Man blir mer produktiv hela dagen då man tränat! (Studier bevisar ya know)
Nu ska jag göra mitt bästa! Idag ska bli så bra :)


Publicerat: / Everyday

I HEREBY GO BY MISS GO-GETTER

Jag är verkligen glad och tacksam för att jag äntligen börjar förstå vad som är viktigast för mig. Att jag satt upp mina största mål. De målen jag kommit fram till är bara så självklara. De är mål som jag brinner för. Grejen är också att dom inte är så många. Nu kan jag absolut hålla fokus. Dock har jag placerat massor av tasks på vägen - har hittat ett grymt system för hur jag ska nå mina mål och ta mig framåt. Mer om det senare! Jag är bara så inne i det här. Äntligen gör jag den där ändringen jag så länge tjatat, försökt och försökt att göra. Bara gör. Nu :) 
 
 
Träna skådespeleri och auditionteknik ungefär varje dag, gå iväg till gymmet och kötta, träna hemma, visualisera mig själv i min drömsituation varje dag, äta hälsosamt och göra allting jag tycker är kul. Allting som får mig att känna mig som en vinnare. För det är jag. 
Nu hade jag bara tänkt att se mina drömmar gå i uppfyllelse :D Man skapar sin egen ''tur''
 
mittenbilden tagen i L.A i år. glädje!

Publicerat: / Everyday

Gym,skådespelarträning, Mål

Jag är här!! Jag är här och jag mår bra :)
Får alltid lite dåligt samvete och så vidare när jag inte bloggar så bra. Men jag är i full gång i alla fall. Jag har nu kommit igång med min skådespelarträning och med mina mål. Har hittat ett riktigt bra sätt för att nå dom, steg för steg. Jag har även lyckats få gratis träning på Actic ända fram till 12/13 Januari!! Så nu går jag till gym istället för att träna hemma ett tag. :) bra med förändring!

Jag funderar på att filma en room tour idag.

Vi hörs mycket snart! I promise. <3
Publicerat: / Everyday

MY CHRISTMAS EVE

Jag hade en jättebra julafton. Mysig som den ska :) Och jag fick presenter som jag blev så glad över! 
Dagen började med att hela familjen såg på det sista avsnittet av julkalendern. Lite senare satt jag på Michael Jackson - Moonwalker. Det värmde verkligen! Kommer aldrig sluta älska honom och inspireras så mycket som alltid. 
Massor av kramar till er ♥

 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

SOCAPA NEW YORK

 
Jag hade ställt in mig på att åka iväg på det här sommaren 2014. Har tänkt 3 week program. 
Nu är det ju så att det kostar. Och allt hängde på en sak. Nu är vi nästan säkra på att det inte löser sig med pengarna. 
Jag har nu bestämt mig för att ställa om mig och göra allt jag kan. Jag tänker delta sommaren 2015. Så är det bara. 
 
Och nu när jag har det som ett mål kan jag verkligen jobba för det. Nu känns det faktiskt bra. 
Jag ska verkligen skaffa ett sommarjobb, spara pengar, skaffa sparkonto, bli riktigt duktig ekonomiskt, om jag har tid : hitta ett extrajobb, önska smart i present och julklapp. Så ska jag hålla koll på mina pengar och så vidare.
SIST MEN INTE MINST, GÖRA ALLT JAG KAN FÖR ATT FÅ ROLLER. SKÅDESPELERI, STATIST, OCH DANSJOBB. Sen om det finns möjlighet att tjäna lite på att sjunga så klart.
 
Under tiden ska jag bli bättre och bättre. Träna lite varje dag. Jag ska gå framåt, och jag ska fortsätta visualisera och sätta upp mål som jag når, ett efter ett.
Jag har lärt mig att allting löser sig. Det är bara att ändra inställning :D

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

LOOK UP AND SMILE

All negativitet ska jag från och med nu pusha bort. Allt som känns svårt och omöjligt , och alla om och men - ska jag blockera och omvandla till YES, YES I CAN. AND I WILL. Nu ska jag bara gå framåt. Jag ska gå framåt och inte stanna. Blicka upp mot den vackra himlen och dom lysande stjärnorna. När jag tittar upp på himlen följer min attityd med. Hela jag fylls med lugn, med glädje och med inspiration. Det är så äkta. Jag vet att jag kommer att komma dit jag vill. Allt kommer bli bra. Allt är bra. Bara kör.
 
 
 

Publicerat: / Everyday

Countdown2Christmas - 20 December

like and subscribe for more and better woooohooo !
 

Publicerat: / Everyday

LAST DAY!!

Jag har haft en grym heldag med en underbar klass och skola (julkonsert/avslutning)  Fylld med
Musik och skratt! Och det är galet hur bra på det dom gör folk på min skola är: Så skönt och wonderful med lov men ska bli tråkigt att inte vara med
Dom ett tag :) jag har 
Fast nu taggar jag till lov , jul, nytt år och fantastiska chanser WHOOO WOOOO

Publicerat: / Everyday

''SUCCESS COMES FROM WITHIN''

Man behöver en grund. Någonting att stå på. Det är viktigt att ta hand om sig själv. 
Jag som har såna ambitioner och höga mål, behöver speciellt alla pusselbitar för att faktiskt nå målen, och för att ha energi och må bra om dagarna.  Den biten jag behöver nu är mer sömn. Allt kommer att falla på plats, det vet jag. Jag behöver sova 8+ timmar varje natt. 
Det ät bara att bestämma sig. Och vad som än händer och vad jag än har för intriger med mig själv haha... SÅ SKA JAG lägga mig då jag bestämt. 
 
Jag antar att jag skriver det här för mig själv och för er . För att ni ska fråga er själva: Vad är det för litet jag kan ändra som kommer att göra så mycket bättre?
 
      
 
Vet ni vad jag tänkt göra nu? VLOGGA! Detta kommer motivera mig mer till att göra det jag tycker om och vara produktiv. Och så vet jag att ni vill att jag ska blogga mer. Så jag tror det blir jätte bra! Vi får se vad jag gör för slags vloggar. Jag ska börja med att göra en från imorgon till efter julafton. Så en vecka (kanske uppdelat) Kul va?! 

Publicerat: / Everyday

RYTMUS - JULLOV


Fick hem denna härliga skolkatalogen här om dagen!
Trots att min skola är mycket mycket bra ska det bli så underbart med avslutning imorgon sen jullov! 
Skola generellt är inte min favoritgrej 

och åh vad jag ser fram emot att få andas ut, satsa på skådespeleriet , träning och allt möjligt (som jag så klart ska få in bra när jag har skola sen också) . Och så ska det bli så kul med julafton . Det är så mysigt och man får samma exhalterade känsla varje år.
Nu är det dags!! (Det är det alltid) 

Publicerat: / Everyday

julen har landat i vardagsrummet

När min syster och pappa var i London i helgen, passade jag och mamma på att köpa en vit julgran (busigt)
Det blev en överraskning när dom kom hem. Sedan pyntade vi den tillsammans, mest jag och Celine eftersom vi gör det såååå mycket bättre ;);)  I love it! Uppskattar det fina! Man kan liksom inte titta sig mätt på all fin julbelysning som finns. Jag älskar att gå ut på promenader på kvällarna. Det gör mig så lugn och glad och hoppfull när man ser så mycket fint. 
Och igår gick vi på The Hobbit 2 hela familjen. Japp, jag gick en gång till. 
 
Nu sitter jag och gör klart mina mål jag skrev om i förra inlägget. Ska få tillbaka den där kämparglöden och passionen jag hade där runt Hey Hollywood 2011. Bara det att nu känns den på en annan nivå. Mycket mer seriös på något sätt. Nu ska jag bara göra den till verklighet. Manifestation all the way. 
Fy vad jag ska göra allt som gör mig glad, och bara njuta.

Publicerat: / Dreams&Plans

Siktar högt

Man får inte glömma vad det är man verkligen vill.
Så nu när jag skriver mina mål ( Gör det nu igen för att jag verkligen vill sätta mål jag är säker på att jag vill och ska nå) så skriver jag 10 stora mål. Dessa är såna jag verkligen har en passion för. De är tydliga och höga ;)
Nu under varje skriver jag delmål och hur jag ska gå till väga, steg för steg. 
Det får bli min karta och vägvisare♥
 
 
Har pyntat gran och hus idag! Ska väl visa bilder sedan :) Och gissa vad? Jag ska se The Hobbit igen imorgon... den här gången med familjen! 
 

Publicerat: / Everyday

o christmas tree..o christmas tree

varning - nu  kommer ett sånt där vardags inlägg....  ;)
Jag hade mitt terminsuppspel igår i skolan. 
Jag hade precis blivit sjuk men rösten förändrades knappt så det var bra. 
På kvällen gick jag och min kompis Linnéa ner för att titta på lucia på stan. Sedan bestämde vi oss som sagt spontant att se The Hobbit , vilket jag skrev om i förra inlägget.
 
Är super förkyld idag men har tagit alvedon och gått runt med mamma hela dagen för att köpa julgran, julklappspapper och så vidare. Köpte lite julklappar också! Så mysigt. Och skönt att få gjort. Sedan ikväll har jag tagit det lugnt genom att slå in julklappar, sätta upp granen och titta på film med mamma. 
(Min syster och pappa är i London just nu) 
 
Hade jag varit frisk hade jag skådespelat och tränat idag också. Men det är lugnt! Jag hade det bra :) 

 

Publicerat: / Everyday

THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG

Vet inte vart jag ska börja. Jag skulle egentligen vänta tills tisdag för att se den, men helt spontant bestämde jag och Linnéa oss för att gå ikväll. Bästa valet någonsin. 
Ni vet hur mycket jag älskar film. Jag älskar speciellt såna mäktiga otroligt bra äventyrs/fantasy filmer som The Lord of the rings, Harry Potter, Pirates of the caribbean, Narnia, The hunger games, and you name it...
Sagan om ringen har legat nära hjärtat så länge jag kan minnas. Och jag har en thing för Orlando Bloom och för Legolas.. Haha. För flera år sedan hade jag posters och min lilla kärlek har inte försvunnit direkt.
Och jag såg självklart The Hobbit förra året när den kom på bio och var helt amazed. 
Och jag har tittat på alla production diaries som Peter Jackson (regissören) lagt upp - HELT OTROLIGT. Och plus att jag vill - ska bli skådespelerska och älskar processen bakom filmen och vill vara med om såna här stora projekt. 
Så YES, ni gissade det. Detta var väldigt perfekt och fantastiskt för mig. 

Jag tror att den här filmen slog alla filmer jag sett. Finns inget som kan mäta sig med det. 
Vi såg 3D också och det är otroligt bra. Så himla fint grafiskt så det är galet. Man blir stunned and mesmerized och så vidare alla passande ord man kan komma på för att beskriva det som inte går att sätta ord på. Remarkable. Mikael Persbrandt var förresten med som Beorn.

Jag är så glad och tacksam känner jag. Sådan inspiration för mig! Jag vet vad jag vill och ska jobba med.
JAG SKA. 
I alla fall , till alla er som läser det här. 
SE DEN HÄR FILMEN. FÖR ER EGEN SKULL. (men se 1an först såklart)
 


Q: Vill ni förresten att jag lägger ut och tipsar om bra behind the scenes klipp? kommentera

Publicerat: / Everyday

FOCUS. COMMITMENT. ENDURANCE. DETERMINATION. LOVE

Det är fullt upp just nu, vilket det alltid brukar vara innan terminslut och så.
Jag har som vanligt massor av ideer och jag vill också som vanligt blogga lite mer. Med mer menar jag, inspirera mer, fokusera mer på det ni tycker mest om - karriär, skådespeleri, tips, videos och så vidare. 
Detta kommer allt eftersom!! Jag vill ju inte blogga för att blogga, utan jag vill blogga utav erfarenhet, och utav vad som faktiskt händer i mitt liv, med mig själv och karriär. Och jag är fokuserad på att commita till fullo nu och göra det jag vill här i livet. 
 
Det är så underbart att många av er har hängt med mig så länge. Ni är liksom en del av det hela :) 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

Skådespeleri och annat


Lite bilder från helgen som var!
 
Jag ser fram emot att lägga ner energi i skådespeleriet nu. Jag tänker liksom ha siktet och målet framför mig och upprepa det varje dag. Under tiden ha roligt också, för man måste ju leva här och nu. 
Jag lär mig att hitta en bra balans mellan skola/musik, skådespeleri, träning, dans, fritid , familj/vänner. Jag behöver verkligen börja övningsköra igen också! :) 
Och jag lär mig att älska mig själv och mitt liv. Så nu vill och ska jag verkligen träna och satsa mer. 

Publicerat: / Mina Videos

Santa Baby Cover!!

Här är resultatet av min senaste insplening! Felicia som sov hos mig i helgen hjälpte till att filma! Vi hade det bara kul och jag satt ihop massor av klipp :) 
Se till att subscriba min youtubekanal @josefinostevik om ni vill!

Och jag ska bara fortsätta . The best is yet to come. Hur många gånger jag än får gå igenom att lägga upp saker utan gillningar, utan något blablabla.... För jag tror på mig själv, och jag vet att jag kan. Jag fortsätter utvecklas. Jag har kommit så långt!  , och jag har så långt att gå..! Så länge jag älskar det kommer jag aldrig sluta. 
just you wait! 

 Publicerat: / Everyday

CHRISTMAS AND THINGS

Hej!!
Jag har ju inte bloggat så mycket och jag hoppas på att kunna få in lite mer av det.

Idag har jag och min vän Felicia spelat in massor till min jul-cover! Hon sover hos mig i helgen. Vi gjorde nyss pepparkakshus med Celine! 
Det börjat också närma sig slutet av skolan och det är terminsuppspel härnäst. 
Jag känner förresten nu att jag hittat motivationen och glöden. Det gäller att hålla det uppe nu så jag inte tappar. Men det kommer jag inte! :) 
Kudde jag hittade idag på lagerhaus. I NEED YOU IN MY LIFE.Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

What if that time... is now ?

Åh! Jag känner mig så glad att jag hittade den här videon. Jag gjorde den alldeles nyss som visualisationsövning idag. Verkligen fantastiskt!! Jag känner mig så säker på att om jag fortsätter med den här, och andra bra varje dag kommer det verkligen att ge någonting. Jag känner mig ûbermotiverad.
Och såklart delar jag detta tips till er!

 
 
Kommentar:

Hej! Underbar person du verkar vara och all lycka till din framtid! 
Jag undrar bara en liten fråga, fungerar det att skådespela fastän du har tandställning? 
Grym blogg! Kram


Svar: Tusen tack, det värmer!
Jag gör det jag kan. Jag har dock märkt att jag inte får så mycket auditons och jag är ganska säker att det har att göra med tandställningen. Jag ångrar mig absolut inte! Det kommer bli så bra när jag tar ut den. Det man kan göra är sitt bästa, träna , och ta kurser om man har råd! Ska önska mig några i julklapp!


Publicerat: / Everyday

REST IN PEACE NELSON, A TRUE SAVIOR

 
Vilken kämpe. Vilken människa. Nelson har förändrat världen föralltid. Vi får aldrig sluta sprida vidare hans budskap. Aldrig ska vi glömma. Vi ska inspireras av hans vilja, kärlek och kämparglöd. 
Idag gick Nelson Mandela bort. Underbart vad gammal han faktiskt lyckades bli. Till höger är en bild på honom och min stora förebild&inspiration Michael Jackson (som ni vet). De var goda vänner och de båda stod för väldigt mycket samma sak. Det kan inte få rum så mycket bättre i samma bild. Det går inte att toppa. 
Bara vara tacksam, lära sig, och inspireras.

Publicerat: / Everyday

WORDS TO LIVE BY

Jag bara skakar om mig och inser att det inte är så svårt. Bara gör det som gör dig glad tjejen, så löser allt sig. Och det är det som tar mig i den riktningen jag vill. 
Dansa, sjunga, träna, frisk luft, skådespeleri, promenader, visualisera & andas, ta hand om mig själv, dricka vatten och äta hälsosamt och färgglatt, och få bra med sömn. 
 
Här är några av mina mål för December!! Nu ska jag se till att jag kryssar av dom också! 
x Spela in √,filma och lägga upp cover - julmusikvideo - REACHED! 
x Söka till SOCAPA
x Sätta AVISTAN (sjunga efter noter på terminsuppspel)   REACHED!
x Göra klart min hemsida 
x Spela in en dramatisk monolog, och en komedimonolog
x Börja visualisera varje dag
x Göra en dansvideo 
 
LOVE♥

Publicerat: / Everyday

4 December

Idag är en sådan dag jag bara tänker göra göra göra. Jag ska få klart skoluppgifter och plugga först och främst. 
Och så klart träna, kanske gå på en härlig promenad för att lugna ner och få in lite energi. När och om jag känner mig klar med skolgrejer och så blir det absolut till att hålla på med musik eller skådespeleri. 
aldrig mer ska jag behöva se på mål som inte blivit nådda. Jag är stark och jag kan.
 

Publicerat: / Everyday

Julmys ♥


Här är bilder från första advent. När jag och Celine kom hem från föreställningen hade pappa satt upp superfina julbelysniningar på garaget, ingången, och altanen.. Det var stjärnor i fönstrena och julgardin i köksfönstret. Inne var massa ljus tända, och första adventsljuset också så klart!
Vi drack glögg/julmust och så hade vi lussebullar och pepparkakor. Och så klart tittade jag på julkalendern och öppnade första luckan på morgonen!
Jag uppskattar verkligen sånt här! 
 
Och här är två bilder på hur det ser ut här i stan just nu... ;)


Jag vill bara säga att jag hoppas att ni vet att det är okej att äta godsaker någon gång i bland, och alldeles lagom! Ha ingen ångest över det :)


Publicerat: / Dans

That's a wrap


Bilder från igår vilket var den sista dagen av föreställningar.
Lite tråkigt när det är slut, men man kan ju inte hålla på föralltid ;)
alla är så duktiga och underbara! 

Publicerat: / Everyday

December, it's time to sparkle


Tis the season. Idag är det den första december! Helt underbart. Jag tycker verkligen om december. Och jag känner att jag behöver något nytt, någonting för att lägga i en växel. Den här månaden kommer jag göra till den bästa, så klart! 
Jag håller på med en cover på en jullåt! Och idag är det föreställningar igen så nu ska jag fixa i ordning mig för att åka sen. Och så klart har jag öppnat första luckan i chokladkalendern, och tittat på julkalendern. Detta går inte att skippa ;)
 
Ha det super bra och gör det ert bästa♥

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel