Publicerat: / Everyday

THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG

Vet inte vart jag ska börja. Jag skulle egentligen vänta tills tisdag för att se den, men helt spontant bestämde jag och Linnéa oss för att gå ikväll. Bästa valet någonsin. 
Ni vet hur mycket jag älskar film. Jag älskar speciellt såna mäktiga otroligt bra äventyrs/fantasy filmer som The Lord of the rings, Harry Potter, Pirates of the caribbean, Narnia, The hunger games, and you name it...
Sagan om ringen har legat nära hjärtat så länge jag kan minnas. Och jag har en thing för Orlando Bloom och för Legolas.. Haha. För flera år sedan hade jag posters och min lilla kärlek har inte försvunnit direkt.
Och jag såg självklart The Hobbit förra året när den kom på bio och var helt amazed. 
Och jag har tittat på alla production diaries som Peter Jackson (regissören) lagt upp - HELT OTROLIGT. Och plus att jag vill - ska bli skådespelerska och älskar processen bakom filmen och vill vara med om såna här stora projekt. 
Så YES, ni gissade det. Detta var väldigt perfekt och fantastiskt för mig. 

Jag tror att den här filmen slog alla filmer jag sett. Finns inget som kan mäta sig med det. 
Vi såg 3D också och det är otroligt bra. Så himla fint grafiskt så det är galet. Man blir stunned and mesmerized och så vidare alla passande ord man kan komma på för att beskriva det som inte går att sätta ord på. Remarkable. Mikael Persbrandt var förresten med som Beorn.

Jag är så glad och tacksam känner jag. Sådan inspiration för mig! Jag vet vad jag vill och ska jobba med.
JAG SKA. 
I alla fall , till alla er som läser det här. 
SE DEN HÄR FILMEN. FÖR ER EGEN SKULL. (men se 1an först såklart)
 


Q: Vill ni förresten att jag lägger ut och tipsar om bra behind the scenes klipp? kommentera


Postat av: Anonym

Jag håller med!! Jag såg premiären och den var helt fantastiskt. Dock tyckte jag att ettan var bättre med mer action men det finns inga andra filmer som är bättre gjorda än dessa. Jag satt och gapade filmen rätt igenom för att grafiken var så jäkla bra!!

2013-12-14 @ 10:53:24

Postat av: Matilda

Jag håller med!! Jag såg premiären och den var helt fantastiskt. Dock tyckte jag att ettan var bättre med mer action men det finns inga andra filmer som är bättre gjorda än dessa. Jag satt och gapade filmen rätt igenom för att grafiken var så jäkla bra!!

2013-12-14 @ 10:54:02
http://endearingdreams.blogg.se



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo