Publicerat: / Everyday

Vinterfoton från igår ♥

Igår var det väldigt fint väder och mycket varmare än det brukar!
 
 

Publicerat: / Dress For Success

VÅR OUTFITS

Satte ihop tre outfits på Polyvore. Tryck på bilden för att komma till settet och se vart allt är ifrån, och där kan ni se alla mina andra kollage också :)

Jag spelade precis in videon med mina svar på era frågor, ska redigera den när jag har tid! 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

TIME TO SPARKLE


Publicerat: / Q&A

ANSWERS VIDEO

 Jag har fått in en hel del frågot och förslag på videos / inlägg och bloggläsare som vill ha hjälp och så vidare.
En del handlar om skådespeleri, auditions, andra om sång, vighet, usa, produkter och så vidare. 
Jag hade tänkt att sätta mig ner och filma imorgon så nu är eran chans att fråga någonting mer om ni vill!
Det kan vara om vad som helst och ni får absolut fråga om hjälp/råd/videos och så vidare! 
Personliga frågor tas också emot om ni vill veta mer om mig :) Kram!
förut fick jag alltid frågor om Hey Hollywood också så om det är någonting där fråga gärna på

 
E
 

Publicerat: / Fitness

DAILY DOSE OF W O R K O U T

Igår började jag dagen med 45 minuter cardio / abs / legs och liknande, sen gick jag på promenad och sen på kvällen åkte jag och mamma till friskis för ett pass!
Nu ska jag börja dagen med några slags blogilates (youtube) pass igen.
LET'S FLIPPIN DO THIS YA'LL!


Publicerat: / Everyday

Nu är jag tillbaka!

 
Lite bilder på mig från tiden jag vart borta från bloggen, och från en friluftsdag vi hade med skolan. 
 
Mycket har hänt mentalt eller vad man ska säga på sista tiden och nu försöker jag verkligen leva, göra det bästa för att nå mina drömmar och vara den bästa jag. 
 
Jag ska börja med en videoserie här på bloggen som kommer heta How To Be Happy.
Håll utkik efter det! Har ni tips på videos/inlägg eller sånt ni vill veta så kan ni som vanligt kontakta mig eller kommentera. Jag gör vad jag kan nu för att svara på era frågor och hjälpa till!
 
Har saknat er! Tack för era kommentarer, Let's do this! 

Publicerat: / Everyday

Har spännande ideer för den här bloggen som sagt, och nu har det gårr 1 vecka - vilket känns otrolgit konstigt - haha! Men jag kommer nog behöva en dag till för att fixa bloggen med lite tidsinställda och så vidare, och se om jag kan fixa lite videos . Har iallafall en planering och det kommer bli grymt! Ses imorgon eller måndag! LOVE YA'LL !
 
 
Louise:
Du har exakt likadana drömmar som jag! Min allra högsta dröm är att bli en känd skådespelerska eller sångare! Gud, jag kommer typ börja läsa din blogg nu! Kram!
Blir så gald av såna här kommentarer ni är bäst! ska inte svika er , see ya VERY soon - piiinkiee swear!

Publicerat: / Everyday

CHANGE - PAUSE

har stötit på ännu en grej som gör att jag behöver en liten tid borta från bloggen.
För att det här ska kunna bli så bra som möjligt, och för att jag ska kunna inspirera er till max så behöver jag verkligen en liten bloggpaus. Jag kan inte ha för länge för jag kommer bara få ångest typ haha.
 
Men om vi säger en vecka.. Jag tror det kan bli bra. Jag kommer kanske lägga in någoy inlägg om någonting speciellt sker. Så kolla in här på lördag den 23 så är jag antagligen tillbaka!
 
Och jag vet att ni frågar en hel del nu och vill se videos som jag lovat. Just nu kan jag inte lägga på mig någonting TYVÄRR. Jag vill verkligen, men det är därför jag tar paus så jag kan styra upp allt jag behöver styra upp och sen komma tillbaka mycket starkare!  
 
 
VI SES, JAG HOPPAS NI KOMMER TILLBAKA OCKSÅ
 
Juste måste bara säga att The Jacksons är i Svergie nu. OMG. men jag kommer inte träffa dom :( och Jackie Jackson retweetade mig!! och dom var nyss med i programmet Skavlan ååååh så underbara och jag grät.
Lol va bara tvungen att nämna! seeya

Publicerat: / Everyday

THE MOVIES : BEAUTIFUL CREATURES

Åter igen, Amazed by a film. Ikväll såg jag som sagt beautiful creatures. Otroligt bra. Såklart. Gillar inte att beskriva filmer så. Men jag älskar den här typen av filmer. Rekommenderas starkt! Hade tyvärr inte läst boken innan men funderar på att göra det (om jag hade råd). Bra skådespelare också. Uppskattar verkligen att få se riktigt bra filmer på sistone, speciellt på bio. Jag blir så otrolgit inspirerad och varm inuti. Det känns rätt. Jag vill vara på den skärmen en dag. Men faktiskt, det som jag drömmer mest om är själva inspelningarna. Åh. Ni anar inte.♥ Får se när jag lyckas få ihop skådespeleri/dröm/svarapåfrågor videon, vill verkligen haha förlåt mig! 

Publicerat: / Everyday

Alla hjärtans dag ❤

ååh blir så glad av hjärtan! Haha,dom är så söta :)!
Idag ska jag och pappa gå på beautiful creatures på bio som hade premiär igår!

Ha en bra valentines day!

Igår tränade jag förresten riktigt hårt! Jag körde Blogilates ( youtube kanal ) med Cassie (hon som äger kanalen)

Hennes nya HIITilates! Jag körde ALLA TRE PÅ RAKEN. Har aldrig svettats så mycket i mitt liv. Menar det :) Så jag ska köra dom ikväll också, eller ut och springa. Vi får se, men nu finns inga undantag längre.

Vill ni förresten följa mitt getfit / healthy konto på instagram så säg till mig så kan jag ge er username ! 


Publicerat: / Everyday

ABSENCE - MAKING THINGS RIGHT

Hej
Min frånvaro är för att jag försöker ställa saker och ting till rätta just nu. Jag hoppas ni förstår. Vill inte hålla på halvdant med bloggen så lika bra att jag berättar det nu. När jag kommer tillbaka ordentligt blir det inte halvdant, utan bra! 
 
Men ja ska fortfarnade göra videon/videos om skådistips, frågor och svar, följa drömmar :)
 
Önska mig lycka till,
Just nu behöver jag bara set my mind to it. Ses snart!
 
 
 
Bild från L.A Oktober 2011                                                                                                                                       
            
 
 

Publicerat: / Dress For Success

BEAUTY STUFF

köpte lite makeup här om dagen. Det skadade inte mycket! Det var bara kontanter som låg och skräpade!
Två maybelline mascaror för dom är bäst, en liquid eyeliner från maybelline, en liptint, och ETT EOS LIP BALM! vill ha fler i olika färger:) sen två nagellack från essie? Ååh ja sen ett par shades!

ursäkta den dpliga kvalitén..


Publicerat: / Dreams&Plans

TO BE A WORKING ACTRESS

Var ska jag börja? Okay just nu kan ni inte ana hur gärna jag vill det här med min skådespelardröm.
I just wanna be on set , och få bra respons från det och så vidare.. iallafall. Solsken, påskriven, boka sin första stora roll och sen bara få göra det man älskar. Kan kännas omöjligt men ja för att få det här att funka behövs:
 
Flytta utomlands (L.A) sommaren nästa år - måste verkligen kämpa för det nu. Det bara måste bli av. Jag vill verkligen.
Look my best - Det är sjukt viktigt. Det är viktigt att man mår bra och ser bra ut. That's just it no comments :) Det kommer leda till fler möjligheter och jobb. Trust me
Få fler jobb här - Om en vecka ungefär ska jag ta nya headshots och betala medlemsskapet som gått ut. Fast den här gången antagligen på filmcafé istället. Vill få fler och fler och större jobb nu!
Get myself out there - Hemsida, projekt på youtube, monologer, community ,mer youtube och jaaa, så vidare!
positiv inställning + ta alla möjligheter - Är jag faktiskt glad hela tiden och har en positiv inställning, jobbar hårt och försöker hitta möjligheter så kommer allting lösa sig. 
 
OCH JA! JAG SKA GÖRA EN VIDEO TILL ER SOM VILL HA SKÅDESPELAR/AUDITION TIPS

Publicerat: / Dreams&Plans

YOU'RE IN CHARGE

Ska filma en video där jag pratar om mina drömmar och förklarar hur jag ska följa dem. Det har blivit efterfrågat och jag tror det kan vara en bra idé för att hjälpa både mig och er! 

Publicerat: / Skådespeleri

ME IN ACTION

Yaay! Nu är den ute , mitt senaste jobb!
Åh längtar till jag kan göra fler. Is this just the beginning? :)

Ska filma till er snart också!


Publicerat: / Everyday

100 DAYS 100 SLEEPS 100 DREAMS

Har nationellt prov idag.
Därav outfiten. Såg även att det är 100 dagar kvar tills jag får se L.A igen! Hoppas verkligen. Idag måste jag tyvärr fixa en hel del skoluppgifter.
Sen om det finns tid göra det vanliga, följa mina drömmar ;)


Publicerat: / Skådespeleri

to wake up to be on set, every day

Så glad att jag fått tillbaka elden om att vilja skådespela, to be on set. På riktigt alltså inte nå himla statistjobb eller amatörskådespelarjobb haha. Varför andra saker kom emellan under en tid och varför jag inte haft motivationen på samma sätt har nog varit för att jag glömt vad det verkligen är jag strävar efter. Har inte kollat på serier/film på ett tag så nu när jag kollade på H2o's alla avsnitt blev jag verkligen peppad, mest när jag efterråt bestämde mig att kolla på the making of/behind the scenes. ni anar inte HUR MYCKET jag skulle vilja vara med om det. Men som ni vet vill jag ju inte in i den svenska industrin. Det är inte alls samma sak. Inte ens i närheten. Så nu är goet tillbaka ännu mer om att försöka flytta bort med familjen. 
 
Ska betala medlemsskapet på filmcafe nu istället tror jag. Och så ska jag träna varje dag på monologer och karaktärbyggning och allt sånt där. Och vet ni? Igår när jag agerade (var ett tag sen sist) så FICK JAG RIKTIGA TÅRAR UNDER MIN MONOLOG, FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Och det var inte bara en engångsförteelse utan jag testade igen och lyckades. Yay!

Publicerat: / Everyday

back on track and ready to fly

Har haft en hel del funderingar på sistone och jag hoppar fram och tillbaka på vad jag vill göra mest och så vidare.. Börjar tänka om lite med youtube.. och så dansen, bloggen, sången/artisteriet, och så har jag fått tillbaka min brinnande vilja om att bli skådis, på riktigt... Och LA,skola och så vidare. Tankarna bara går runt.
Och det är helt okej! Man ska få testa på allt möjligt. Till slut märker man vad man verkligen vill göra. Allting sker av en anledning:) Nu har jag fått en riktig reality check. Kommer inte slösa min tid längre. Har sagt detta förut till mig själv, men den här gången är det en känsla. Den här gången litar jag på mig själv. Jag ska bara GÖRA nu.
och jag ska inte lyssna på mig själv när jag känner att någonting inte är möjligt, för det är det!
 
Iallafall. Jag tror att jag vill komma tillbaka till bloggen ordentligt. Fast den här gången, blogga för att jag vill, och inte för att jag känner att jag måste. Den här gången ska jag verkligen ta med er på min resa också. Det blir nog en hel del vloggar, inspiration, tips och så vidare. Ska försöka få med fler bilder av min vardag och så vidare. Nu får ni på riktigt följa med på min resa, i mina drömmar och tankar. 
Vi hörs i någon slags video snart igen. Ska bli kul att komma igång. 
 
Är så redo för en ändring. Är så redo att jobba mot mina mål och drömmar.

Publicerat: / Everyday

FLY OR DIE

Take it or leave it!


Publicerat: / Everyday

h2o just add water♥

Okay så det här är sorgligt. Hahaa.. Jag började kolla på H2o: Just add water från säsong 1-3. Hela alltså.
Och nu är det slut :( Helt förtrollad typ. Älskar Zane men synd att Emma inte är med i säsong 3, och Lewis bara lämnade...och så kom han tillbaka i sista avsnittet igen, blev sååååååååå glad.
Iallafall, är in love med den här serien. Hade ju sett några avsnitt förut på disney men aldrig följt / kollat i rätt ordning och så var det maaassor jag inte sett innan. Funderar ärligt talat på att kolla om igen. Lol.
                                                    
                                    Want it to last forever, all the magic and fun at sea.. :)
En photoshoppad bild så alla fyra kom med tydligen, heh (trodde det var en säsong 4 men icke...)

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com
Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel