Publicerat: / Everyday

Jag har inte glömt er!

Vill verkligen slänga ihop en video och berätta om allt
Ska fixa det, ses snart <3


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Heeey sunshines!

Vad gör ni för att komma närmre era mål och drömmar idag? ❤


Publicerat: / Dress For Success

NEW WEEK + OOTD ♡

Den här veckan kommer nog vara fullspäckad den också, men det är så det ska vara!
Idag börjar danslektionerna för terminen. Funderar dock på vart jag ska gå. Egentligen vill jag ju utvecklas så mycket som möjligt. Iallafall, på onsdag tror jag att jag ska på öppet hus på Rytmus. Antagligen i Örebro, men det finns i Stockholm också. Sedan på fredag ska jag träffa Moa och prata massor LA. Var ju sjuk när vi skulle träffas. Sedan är det nog en hel del med skolan också. Så fortsätter jag med min beauty/fashion-kanal! så excited! 
 

Postade en ny video på starluster07!


Publicerat: / Everyday

kommer tillbaka!

              
Tjena! Jag är frisk nu och imorgon ska jag försöka komma tillbaka till min bloggning som vanligt!
Har filmat en ny video till min beauty/fashion kanal idag, vill inte att den ska ha så mycket att göra med bloggen men tänkte berätta det iallafall! Har egentligen en hel del saker att uppdatera er om/blogga om :)
ses imorgon ♥

Publicerat: / Everyday

ON MY WAY HOME

var ju i Stockholm igen. Vill verkligen gå på kulturama:)


Publicerat: / Everyday

STILL SICK


Publicerat: / Everyday

SJUK...

Tänkte bara berätta att jag lyckats fått feber igen... Mådde illa och hade ont i magen från och till i skolan igår och sen på kvällen fick jag feber.

Hoppas i alla fall att ni mår bra! Ska försöka svara på ers frågor i alla fall :)


Publicerat: / Everyday

PRODUCTIVE

Nu ska jag gå ut på en promenad eller PW. Sen ska jag träna när jag kommer in. Känner att jag vill och behöver det nu.
Har gjort saker idag vilket jag är glad över. Gjorde verkligen det som skulle göras i skolan, och nu har jag skickat iväg ett mail, skrivit lite på mitt sommarjobbsCV och tränat sång<3
Hoppas på att hinna med något skolarbete efter jag tränat. Sen får vi se!


Publicerat: / Everyday

OFF

Hej. Ville bara åter igen för klara att det är lite mycket nu, och att jag håller på med planer och sådant. Därför är som sagt bloggningen inte på topp. Jag vill bara säga det så att ni förstår att de kommande dagarna antagligen kommer vara så.  jag vill verkligen hjälpa er och svara på era frågor! Det kommer jag. trust me.


Publicerat: / Everyday

NEW WEEK

På fredag ska jag träffa en tjej och prata massor LA och bucket lists , tiihih. Och på lördag ska jag till stockholm igen på öppet hus på Kulturama. Ska också träffa Gabriella då. Träffade henne på en inspelning i somras.:) annars har jag ingenting planerar i veckan, förutom plugg och mina projekt/vardag.


Publicerat: / Dans

R A N D O M S

Hoppas ni förstår att den dåliga uppdateringen beror på att jag är på dansläger. 6 pass igår och idag har kag dansat två och har 2 kvar :) börjar nästa om 1h40min
Kraaam

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2886523/images/2013/pic_50fbd3f1e087c35e54a3e9df.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2886523/images/2013/pic_50fbd3f1e087c35e54a3e9df.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2886523/images/2013/pic_50fbd4009606ee332e68c927.jpg" class="image">


Publicerat: / Dans

I LOVE DANCING

Är på winter camp på dansskolan nu. Det är imorgon också! Jag kör bara hiphop , tränaren är Philip Ash Stilling från Danmark. Va en GRYM koreografi nyss. Så sjukt kul!! Ska försöka komma ihåg sen så jag kan filma er och visa er sen !


Publicerat: / Everyday

GOOD DAY - HAPPY DAY

Har precis tränat och därav bilden :)
 
Vill bara säga att jag haft en jättebra dag idag och jag känner mig verkligen glad och jag hoppas verkligen att det förblir så. Åkte ju till Stockholm efter skolan på en casting och det gick som sagt riktigt bra! Och så var det väldigt kul den här gången också vilket gjorde det super. Sen åkte jag hem och mötte pappa i bilen sedan och vi pratade om california flytten (HAN tog upp det!) , gymnasium, castingen och så vidare:) Så skööönt. Alltså allt vi pratade om turned out great och ja det är fortfarande on track! Någonting negativt idag är att jag fick ett brev från pilträd om att skolan inte kommer startas förns än året efter... Men ja jag och pappa ska till Kulturama på öppet hus nästa lördag!! Hoppas det löser sig med att pendla, alltså att det inte blir dyrt och så. Vill verkligen gå där, tror jag. 

Men i alla fall today is a happy day:)
Nu ska jag duscha, packa inför helgens dansläger och redigera videos.
Och jag vet att ni vill ha tips om auditions/skådespeleri och sånt. Det kommer någon gång. Har skrivit upp det!
 
REMEMBER TO SPARKLE AND SHINE!

Publicerat: / Skådespeleri

V Ä G G E N

Är påväg mot Tcentralen nu för min audition är klar. Måste vara en av dom roligaste och bästa jag gjort :D men nu går vi vidare..
När jag kommer hem hoppas jag det finns tid till att träna och fixa lite på det jag nämnde innan!


Publicerat: / Dress For Success

FRIDAY OOTD

 

Har på mig ett par bruna combat boots till det här. Vad tycker ni om strumporna förresten... ;)?


Publicerat: / Everyday

♡PLANS, PROJECTS, LIFE, DREAMS♡

Heey sunshines! 
Tänkte bara berätta att jag har lite nya idéer och sådant som jag vill förverkliga. Jag håller alltid på att jobba mot en bra rytm och balans i allt jag håller på med, måste göra och vill göra. Jag tror att jag kommer få det att fungera. Jag ska försöka nu och jag vet att saker kommer bli superbra. 
Jag ska börja med en grej snart/nu som nog kommer bli kul och spännande, vi får se när ni får ta del av det :-)!
Men detta är bara så ni vet att jag är liksom ''in progress'' och jag tycker att jag gör framsteg varje dag. 
Jag vet att jag sagt det förut, men bloggen kommer absolut bli bättre och bättre under tiden jag gör framsteg. Snart har jag hittat en perfekt balans och det kommer rulla på galant. 
positiv inställning and I'm there! 
 

Ikväll ska jag fortsätta fixa med det här och så ska jag göra vanliga saker som duscha, lägga fram kläder och så vidare. Har ju casting imorgon så ska förbereda mig lite inför det också, och boka tågbiljetter. Here we go again... ;)
 
Förlåt för liten bild. Vet att det ser otroligt fult och oprofessionellt ut. haha! =)
 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

håller motivationen uppe

bild från Patricias blogg 
Idag är en sån dag jag bara längtar!♥

Publicerat: / Everyday

FEARLESS

Tycker man ska försöka se varje dag som en ny möjlighet så nu kör vi, okej:)?
Har alltid håret innanför jackan nu för tiden.. Haha , man slipper verkligen allt det jobbiga ute i den svenska vintern!


Publicerat: / Everyday

PINK ON TOP

Okej den första bilden var inte menad som en ego pic, utan hade börjat använda moroccan oil och tycker faktiskt det blev jättefint!
Idag ska jag träffa Sofia på stan , sedan hoppas jag på att träna ikväll, och även träna lite inför castingen på fredag :)

Har ett problem..måste verkligen sluta ta bilder på mig själv ibland. hihi


Publicerat: / Everyday

MORGONSVAR


 
svar: Det är för huvudroll eller biroller i kortfilmen Väggen :) Då kanske vi ses då!

svar: Tro mig, jag vill och har tänkt på att göra det! Men som sagt är det mycket just nu och jag har svårt att lägga på mig nya saker. MEN JAG SKA. har många planer på hur jag vill ha min blogg/videos. Vänta bara snart komemr jag ur denna perioden :) 

Publicerat: / Fitness

WORKOUT !

Nu ska jag träna. 
Okej såhär ligger det till. I mitten av juli - september började jag äta mycket mindre , hälsosamt och jag gick ut och sprang så gott som varje dag. Okej..hade börjat innan men nu var det verkligen seriöst. När jag hade nått dit jag ville var mitt självförtroende på topp. Jag var så sjukt glad. Nu dock har det gått fram och tillbaka helatiden alltså jag har inte gått upp allt igen men det har gått mer eller mindre upp och ner då jag börat om flera gånger. och flera gånger har jag sagt att jag ska börja om och lovat att inte fuska,men har HELATIDEN brytit det och bläh. Började dagen bra men efter skolan åt jag sjukt onyttigt. Efter det hade jag en reality check. Så nu har jag verkligen LOVAT mig själv. Om nu vill veta mer varför detta är så viktigt för mig så kan ni fråga.
Så nyss gick jag ut med hunden, så skönt. Sprang en hel del i det hemska vädret haha. Och nu ska jag ha ett workout pass. TAGGAD
 
Har blivit bokad för en casting också. 2013's första!! På fredag så! :D

Publicerat: / Everyday

TUESDAY TUESDAY

Hej bästa! Vill bara berätta och hoppas att ni förstår om min bloggning kanske inte är lika bra just idag, och kanske imorgon också. Ja vi får se. Jag vill blogga bra och fixa videos och så men just nu är en period då det är väldigt mycket. Idag har jag till exempel skoljobb att göra tillsammans med två vänner, sedan ska masa annat fixas.. och så vidare. Ja det är helt enkelt mycket just nu.
 
Men jag hoppas att mår bra och glöm inte att fortsätta fråga någonting om ni undrar något, jag svarar när jag kan♥

Publicerat: / Everyday

everything will be just fine :)

Har inte varit en jättebra dag idag. Eller, den började bra men sedan blev det lite kaos. 
Jaja, jag ska inte gå in på det. Utan jag har kommit fram till att jag måste andas ut, försöka hålla huvudet högt, tro och vara positiv. Måste även stay true to myself and be real. 
 
I allafall, jag har pratat med min handledare i skolan och det verkar gå bra att jag åker till L.A dom datumen! Skitbra! Men nu hänger det på om vi lyckas sälja huset.. Jag ska ju betala för resan men jag har inte dom pengarna just nu, och man måste ju boka, och mina föräldrar har inte råd just nu heller. Så det är bara hålla tummarna på att någon lägger bud på huset nu.. Och att det slutar bra..
 
Det är rätt mycket just nu och jag hoppas verkligen det löser sig. Det är liksom hela min framtid. Men som sagt, andas ut, det kommer att ordna sig. Det kommer bli helt amazing till slut.
 
Kanske talar ut och förklarar allt för er senare. 
 

Publicerat: / Everyday

SMOOTHIE

Älskar verkligen. Nu saknas bara värmen. Firar lite med att det verkar som om jag kommer få ledigt från skolan för att åka till LA!! :) yaay


Publicerat: / Everyday

UPCOMING

Lite stillbilder från videon jag håller på med! Ni ville ju att jag skulle fixa en video på hur man blir vig:)

Tredjw bilden är mig imorse.
Idag är det lite ärenden som ska fixas. Så vill jag träna också! Ha det bra, hörs senare:)


Publicerat: / Dreams&Plans

Landing in a city of dreams

Ryser när jag ser bilder på flygplan eller ser dom i verkligheten. 
Jag längtar så. Känslan av att varje dag följa sina drömmar, och en dag sitta där på planet och veta att man är påväg mot dom. Obeskrivlig känsla. Har varit med om just den en gång. Fler ska det bli. 
 
 
Q:vad drömmer ni om?

Publicerat: / Everyday

VECKANS BLOGG! THERESE

Denna söta tjejen valde jag som vinnare av veckans blogg. Ni borde trycka på bilden och titta in hennes blogg! Hon har fina bilder och skriver intressant :) Gillar att hon har många liknande intressen som mig!

Det var svårt att välja, hade helst valt fler av er!
 

Publicerat: / Everyday

GYMNASIEVAL....

Pilträdsgymnasiet - musikgymnasium
Ett nystartat gymnasium här i Västerås som verkar så otroligt bra för mig! Det är musikbranchen i fokus och jag skulle välja sång som det jag inriktar mig på. Man får chansen till studios, scen m.m. De har en del kontakter, man får lära sig skriva låtar och spela in dom och så vidare.
Det är bara det att den skolan kanske inte kommer få startas...Hoppas verkligen
ska på informationskväll den 22a
 
Kulturama: sång eller skådespeleri
i Stockholm. Verkar vara en så sjukt bra skola. Har inte så mycket att kommentera här, utan checka bara in hemsidan! Riktigt bra. Vet bara inte vilken väg jag ska ta. musik eller skådespeleri. Oh dear..
Ska på öppet hus den 26e!
kommer jag i på kulturama kommer jag få gå upp läskigt tidigt på morgonen...haha, tåg osv.
 
Carlforsska: musik
Helst vill jag inte gå där, men det blir min plan C typ.
 
Vi får se hur länge jag kommer gå gymnasium... Det ligger på hur det blir med flytten. Men jag kommer i alla fall börja och sedan får vi se vad som händer!
 
                  
idag väljs vinnaren av veckans blogg! 
 

Publicerat: / Los Angeles

something about the sunshine

Har skypat med Klara ikväll och nu är jag så taggad på att få komma till L.A igen! Can't wait. Finns så mycket jag ser fram emot och vill göra. Typ som Hika/PW i Runyon canyon/griffith park, mys på stränderna, froyo/sprinkles/urth och alla andra cafén, shoppaaaaa - vill tillbaks till The Grove och 3rd Street men vill även till ställen som Beverly Center till exempel. Så har dom tydligen en pool där jag ska bo (hos Klara) Skulle också vilja till farmers market, någon känd premium outlet , fairfax medmer. omg och till PINKBERRY<3 Haha orkar inte , finns så mycket jag vill göra så vi får se vad det blir! På förmiddagarna kommer jag vara själv eftersom Klara går i skolan och hennes mamma jobbar. Så då får vi se vad jag hittar på. Har lite ideer :) 
 
Vill också försöka ta tillfället att göra ''karriär''-grejer. Har några ideer nu men ska titta runt och tänka lite på vad jag kan göra! 
 
I alla fall, ska inte ha förväntningar, det bästa är ändå att jag kommer få vara där. Få uppleva the vibe igen och gå runt på gatorna i solen. Känna att jag är hemma. Bli peppad på nytt av att bara vilja fortsätta ännu mer!
 
Så i alla fall, ska prata med mina föräldrar igen och se när vi kan boka och så. 17 maj är datumet som antagligen kommer att gälla! Ledighetsansökan från skolan måste fixas också :) 

Dagen jag flyttar, när den nu är. Det kommer vara underbart.
 

Publicerat: / Fitness

a little about beauty

För mig tycker jag det är viktigt ''to look my best''.Vilket jag inte alltid lyckas med haha.. Men jag tycker det har blivit viktigare och roligare på sista tiden. Och detta är för min egen skull :) Det är en del av framgång, tro mig.
Jag tycker det handlar om naturlig skönhet. Jag är inte den som går runt med massor av smink och craziga håruppsättningar. Utan jag tycker om att göra sig fin/ta hand om sig själv från grunden. Som ansiktsvård, fint hår, fina naglar, hälsosam kropp och så vidare!

Detta är några essentials för mig
hår: Jag fick Moroccan oil i julklapp. Har inte använt så mycker för jag är inte säker på om den är rätt för min hårtyp. Men i alla fall, någon bra hårserum/leave in etc, är huvudsakligt! Hitta det som för ditt hår till det bästa! Skulle tipsa den flaskan ni ser i bakgrunden på hyllan, den är gulrosa och långsmal! Det är got2be:)
 
kropp: Igår smörjde jag in mig med Dove summer glow: medium. Jag vill testa att vara lite mer brunare på ett naturligt sätt. Ska fortsätta med den idag och imorgon i alla fall. Superbra! 
 
Lite övriga essentials: ögonbrynsplockare och ögonfransböjare! Önskar jag kunde plocka oftare men det gör så otroligt ont.

Tips: Organisera bland dina produkter så blir det mycket bättre.
         Skippa inte att borsta tänderna, for goodness sake! 
 
VIKTIGT: your body is your temple. EAT CLEAN and BE ACTIVE. visst blir man mer fit, men man ser bättre ut överlag också :) Och såklart mår man mycket bättre!  

Publicerat: / Musik/Artist

RECORDING

Igår kväll började jag spela in en låt som jag håller på att jobba med. Det kan dock dröja för jag vill verkligen ha det perfekt. Vill satsa på det här och innan jag gör musikvideor och liknande som jag lägger ut vill jag känna att det verkligen är bra.
Det är så sjukt kul i alla fall! Det är det viktigaste! 
 

Publicerat: / Tips

WHAT'S ON MY iPHONE

 
1.
We♥It - Någonting som håller mig lite extra inspirerad glad
StarNow - Actor's audition finder / artists / dancers / models 
Countdown - Superbra, du kan ha hur många du vill, och med egen bild på varje! Har redan skrivit in den till L.A fast det ens inte är säkert än..haha ;)
Calendar - BÄST! Använder som min kalender och det är verkligen underbart bra. Håller koll på datum, kan planera och se vad som händer den kommande veckan :) 
Mail&Maps- well obviousy. Mail är bra för bloggmail och jobbmail. Och maps använder jag när jag ska på auditions i Stockholm haha!
Skyscanner- OMG! Där jag hittade de bästaste flygbiljetterna till L.A. Grym app!!
 
2. BLOGG
Wunderlist - EN AV STORFAVORITERNA. checklistor. Finns att ladda ner gratis på appstore på macen också! älskar. Här har jag just nu alla blogginlägg jag vill/ska göra.
Videofyme - Används inte så mycket i mobilen, men ska nog börja göra det. Bra att kunna använda då man inte har tillgång till datorn.
bloggar (ooops, hade precis lagt till de till hemskärmen, följer många fler och en av dom som är med där vet jag inte ens vilken det är. Men i alla fall, Patricia i L.A har jag följt som en galning, och Klara Gadd såklart my friend, och Nicole har en underbar blogg och henne känner jag lite. Men skulle verkligen tipsa om de :) 
Photo collage - Om jag mobilbloggar eller instagrammar använder jag den här appen till mina kollage. Hade en bättre förut så tror jag ska byta till den, men den här är bra i alla fall!
blogg.se - Hands down. 
 
3. HEALTH
ShapeUp / Calorie Counter har varit en riktig räddning. Använde den hela tiden när jag blev mer fit och åt hälsosamt. (äter). Använder den fortfarande. Inte regelbundet som förut dock. Men DEN REKOMMENDERAS STARKT. Runkeeper använder jag också på vår/sommar/höst då jag springer/joggar/PW
 
 
4.MUSIC ♥
 
5.SCHOOL
 
och juste.. translate haha. jag kan vara lite rolig ibland. Får ofta hjärnsläpp på ord på vardera språk : svenska/engelska då jag switchar hela tiden. Kan behövas i nödlägen. Trust me. lol
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Fitness

VS MODEL INSPIRED MAKE UP

Inte någon bra kvalité men ni kanske ser ungefär. Älskar den fräscha och flirtiga och fun-looken!
Tog hjälp av en av Bethany/Macbarbie07's videos! 
Har även tränat idag så det känns skönt. Fuskade dock i matväg haha, men det var sista gången! 
Har pricis fått 600 kr till inför L.A också! 

Publicerat: / Los Angeles

WELCOME TO DREAMLAND

Går bra med LA resan nu , har snackat med mamma och sen pappa mer och det går bra så nu ska jag bara prata med Klara på skype, sen förhoppningsvis boka!!

Nu i helgen ska jag fixa videos som bi ville se :)!


Publicerat: / Everyday

THE BRIGHTEST OF STARS

har lagt upp bilden förut, yes. But I like it, and I know many of you have not seen it, och så vill jag jättegärna fortäsätta ta såna här bilder. Måste bara komma överens med någon som kan ta dom på morgnarna! 

Anywhoo,
 Vill bara snacka om den underbara känslan jag träffas av ibland då jag ba ''WOW. I'm going to be  a star. I'm going to work SO HARD. I'll shine so bright, osv.'' HAHAHA. LOVE IT. Den är helt underbar. 
Ibland står jag framför spegeln i mitt rum till exempel och dansar commercial/hiphop till olika låtar och bara föreställer mig det som i en musikvideo / på en scen osv. Ja jag kan ju dansa så jag vet att det inte är omöjligt. JAG ÄLSKAR DET SÅ SJUKT MYCKET. Sitter även just nu och lyssnar på en inspelning jag gjorde av Diamonds - Rihanna och den blev rätt så bra i alla fall. Okej, kan göra det så mycket bättre nu, men ändå! 


Får bara en sån kick. ÅH VAD JAG ÄR REDO - BRING IT, WORLD , redo för challenges, för hard work och bara få glänsa. Jag vill göra mig själv stolt och värd det. Jag vet att jag kan. 
Jag ska jobba för att utveckla my craft, look my best, confidence, och bara göra det jag älskar. 
Vill verkligen gå långt. Jag vet att jag kan. Har verkligen utvecklats så mycket, hittade en skitgammal video på när jag sjöng hahaha. Så nu ser jag fram emot ännu mer utveckling och flera framsteg! 
youwon'tgettherebywaiting.
 
hoppas förresten ingen tar illa upp av detta, märkte att det var en riktig boost självförtroende. Men vet ni vad? Det tycker jag man har rätt till! Annars kommer man ingen vart :) 


I alla fall, remember to just be you and SHINE 


 
 
 

Publicerat: / Everyday

SMILE IT'S THURSDAY

inte ofta jag postar totalt varsagliga inlägg! I alla fall nu ska jag faktiskt berätta vad jag gjort idag :)

Gått till skolan - redan frisk!
Varit hemma och sångtränat
Pratat lite pengaplan med mamma! (LA)
gjort ett dokument om "success,drömmar och mål"
Nu har jag en svenskauppgift att jobba med, tyvärr!


Publicerat: / Fitness

HEALTHY SNACK

Lite iPhone bilder på hälsosamma mellanmål / frukost /luncher jag ätit på sista tiden!
Några av er ville ha tips så:)
Jag råder er att ha
KESO hemma, det funkar bra istället för någon onyttig sås till maten.

BANANER är också grymt!! Går att ha i många olika blandningar.

GRÖT. Super enkelt att göra, låg på kalorier och man står sig :)

FRUKT FRUKY FRUKT

FISK OCH GRÖNSAKER
Gott och nyttigt. Hade faktiskt lite potatis också.

Och sedan såklart mycket VATTEN


Publicerat: / Q&A

FREQUENTLY ASKED

Jag kände att jag verkligen behövde svara på era frågor! Ni är så gulliga. Wishing you the best of luck! :D
svar: Tack! :D Ärligt talat, ja. Det är palmer överallt och solen skiner. Men såklart finns det mindre attraktiva områden. Haha alltså det kan vara rätt smutsigt. Men om vi säger såhär - Det är sjukt fint där det är fint på filmer till exempel .Alltså bra områden, finare områden, shoppingställen, stränder, turistställen osv. :) 

1.Jag har CV på statist.se/skådespelare.se, filmcafé och på stagepool. Men betalar dock endast för statist.se. Ofta har jag sökt roller där och fått komma på audition. Ofta har jag också blivit kontaktad. Då vet jag inte vart dom har sett mitt CV men det är antagligen där :)

2.Om du menar på semester så kan man åka dit utan visum i ett antal veckor. Men stannar man där lite längre kan man ansöka om turistvisum vilket håller i tre månader, fast så tror jag att man kan förlänga det. Flytta dit, ja då krävs ju ett visum vilket är en krångligare process. Det finns sjukt många olika visum så det beror på situationen! Det är svårt. Men absolut inte omöjligt!

3.Jag skrev ett inlägg förut faktiskt! Jag bestämde mig. Varje nytt ord jag hörde skrev jag ner och såg till att jag lärde mig. Hade ett brinnande intresse, lyssnade verkligen. Tittade mycket disney channel, youtube och typ MJ videos (sådant som intresserade mig alltså). Sedan började jag prata en hel del och spelade in mig själv. Kunde typ härma vad amerikaner sa och försökte få det bra. Är ganska lättlärd i alla fall. Sedan om det var någon mening som var svår att säga eller som jag snubblade på envisades jag mig att klara det. Sa den långsamt först sedan snabbare och snabbare. Lärde mig olika fraser och ''snackspråk''.


Absolut! Jag har faktiskt planerat att göra det :) Känd är ett lite skakigt begrepp, men jag ska göra mitt bästa och komma med tips! 

Jag kommer fixa en sådan video, ska du se! 
Det kommer bli bra, jag tror inte riktigt på att du inte är bra på någonting.. Klart att du är, girl :) 

Hehe. Standard frågan här på bloggen ;) Jag vet inte riktigt om man borde gå ut med sådant, men priset kommer du få reda på om du anmäler dig. I alla fall kan jag säga att det finns olika paket att välja på och det jag valde var det billigaste, det kostar cirka 15 000. Yup... Pretty expensive I'm aware.. oops, I said it. Äsch. Nu vet ni en gång för alla ! Och ja det är en seriös organisation, TJ är superbra! han håller i det. Folk har fått ett stort skjut i sina karriärer genom programmet. Men sedan är frågan om det är värt the effort och pengarna. Det avgör man själv! 

Jag blev antagen till ett program som kallas Hey Hollywood Here I Come. Där fick jag träffa agenter/casting directors och managers! omg I just realized what I actually have done. duuude

 
Det tycker jag absolut att du ska göra! Det var superkul :) Jag lärde mig inte så himla mycket eftersom jag redan varit på inspelningar och researchat en hel del och tränat teater, MEN det är jag det och om inte annat är det en bra chans att få vara med på inspelningar och så vidare. Det var så sjukt kul åter igen! Jag tror att många kan lära sig av det och att det är nyttigt!

             Du kommer in till adressen, sätter dig ner och får fylla i ett papper. Väntar ett tag sedan blir du kallad. Där inne får du agera. Antingen har du fått manus innan eller så ger de dig ett scenario som du ska improvisera. Ja eller så blir det cold read, vilket betyder att du får pappret framför dig och agerar direkt :) Sedan filmas du och du får säga namn ålder, och ofta berätta om dig själv. Sedan tar de bilder på dig.

Det finns ingen anledning att vara rädd! De är jättetrevliga och gör bara sitt jobb. Det är din chans att visa vad du har att erbjuda rollen!  Var trevlig och tveka inte att fråga om du undrar något. Och ha självförtroende!
     Åh tack så himla mycket. Håller mig peppad! Vad kul att du vill bli det! Jag kommer göra specifika inlägg med skådespelar och casting tips! Så då kan jag berätta hur ett CV ska se ut :) 
Och nej du behöver inte skriva någonting annat i rutan! Ja förutom om det är någonting du bara måste tillägga. Men det brukar det inte vara. Så tryck bara på sök :) eller skicka... haha jag minns inte ens. (var inne där nyss..)
En video kommer dyka upp! kram :) 

Absolut, jag ska fixa en video!


 
 Hihi, som sagt. YES!
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

2 0 1 3 - Vad jag ser fram emot

S T A G E    A C A D E M Y    C A M P 
4-7 April smäller det. Artistläger. Har varit på två liknande förut, och ååh vad det är underbart. Man lär sig så sjukt mycket, blir inspirerad och träffar massor av nya vänner. 
 
F L Y T T A   T I L L   S T A N 
I maj ska vi flytta in till stan och jag ska äntligen få min walk in closet , haha! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♥L O S    A N G E L E S 
 Det är ju inte säkert än men jag hoppas verkligen att ungefär den 17 maj åka dit igen och stanna där 2 veckor. 
 
♥F R A M G Å N G 
Jag ser fram emot att visa vem jag verkligen är, att jobb hårt och nå någon slags framgång. Hoppas på att ha gjort musikvideos, fått fler roller i filmer, att det går framåt med dansen och så vidare! 
Visst, framgång är så mycket mer än bara det. Det handlar om att vara lycklig :) 
 
♥Vill även fortsätta att vara hälsosam och träna, och då menar jag utan fusk. 
Jag var så glad och stolt över mig själv och jag såg/ser så mycket bättre ut än innan, vilket ger bättre självförtroende, och det kommer göra mig mer framgångsfull :)
 
 
 

Publicerat: / Resor & Äventyr

THROWBACK: THAILAND 2010

 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

you are in charge ♥

Hittade den här bilden och började genast minnas tillbaka. Jag minns den där dagen, eller åtminstone den stunden. Bilden är tagen 13 juni 2010. Det är sommar och jag befinner mig i sommarstugan som vi hade haft, forever. Jag låg där och drömde. Det var kring den här tiden som mina stora drömmar verkligen blev seriösa. 
Så liten, bara 13 år. Jag visste att en dag kommer jag att lyckas. Jag hade inte kommit igång ordentligt än så detta var innan berg och dalbanan tog sin start.
Jag kommer ihåg hur jag mindes hur min pappa en gång sa till mig
''Det kommer bli någonting av dig. Det har jag alltid vetat''.
Jag har alltid hållit på med att uppträda, men när jag var väldigt liten ville jag bli forskare, delfinskötare osv. Fast jag hade redan drömmen om att bli artist. (det var den första drömmen)
Nu finner jag mig själv här idag... Fortfarande i grund och botten med samma dröm. Jag har inte tappat det och jag vet att det är någonting som inte kommer fade away. 

Det är rörande att tänka tillbaka på sin bakgrund, och på allt som har hänt med tiden. Det är viktigt för att hålla kvar sina fötter på jorden. 

Finns det någonting som är omöjligt? Gör det verkligen det? Titta på personerna som faktiskt har åstadkommit det ''omöjliga''. 
Det kan lika gärna vara du.
 
Så jag ber dig att titta dig själv i spegeln. Vem är du?


Vill bara ge er ett till råd, och det är att hålla sig till personer som sprider glädje. Folk som tror. De människor som inspirerar dig och gör dig till en bättre person. 
Det finns folk där ute som verkligen bryr sig, som bara går runt med ett leende på läpparna.

Jag vill tacka er som stöttar mig och håller mig motiverad. ♥


Publicerat: /

TILLFÄLLIG HEADSHOT

superkul det här med statistiken nu! 

Här är en tillfällig CV bild. och nej den är inte bra. Eller..ja, jag borde le och sen borde den vara mer profesionell. Men annars så! Ville bara kunna komma igång och börja söka. Ska försöka hitta någon som kan ta bilder på mig snart. Det är ju verkligen viktigt:)!

Publicerat: / Los Angeles

snart ses vi igen ♥

Ville bara hålla er lite uppdaterade. Jag har hittat biljetter för 1 000 kronor billigare än vad jag hittade innan. 
Så nu börjar det verkligen bli rimligt för mig att få ihop! 90% säker :D Visst, kommer ju behövas lite mer pengar, annars kommer jag inte kunna äta och göra saker där borta... Men det fixar sig! 
Har pratat en hel del om det hemma och det är okej för både mamma och pappa att jag åker! Och vi satt ner och kollade på lite datum och så. Det sista nationella provet är dagen innan den 17. Det kommer även att vara en lovdag mitt i. 

Det jag behöver göra nu är att få tag på Klara så jag kan höra om det är okej att jag kommer dessa datum! Hej Klara om du ser det här! Så måste jag också kolla med skolan. Men dom måste tillåta det här. Haha1

Har också börjat tänka på vad jag kan göra där borta också. Alltså förutom se hur det är att bo i lägenhet där, chilla, shoppa, nöjen och så vidare. Nu tänker jag karriärmässigt. Ska se lite mer så berättar jag allt när jag vet!

Om det blir så att jag åker, kommer jag alltså åka helt själv. Det är första gången jag gör det. Och så ska det mellanlandas också...Jag kommer absolut växa!
 
 
 

Publicerat: / Everyday

VECKANS BLOGG ♥

 
Nu tänker jag börja med ''veckans blogg''. Detta är en superbra chans för er att synas lite mer och få fler besökare! Jag kommer kolla in era bloggar om ni anmäler er:). Skulle vara jätteroligt om ni ville anmäla er!
Jag tror att jag kommer välja en eller flera vinnare på söndag

Vinner du kommer jag att skriva ett inlägg om dig och din blogg!
Lycka till♥

Publicerat: / Dress For Success

GOD MORGON

Idag börjar skolan igen.
Jag har knappt sovit någonting i natt men det ska inte förstöra! 
Idag är en ny dag att ta vara på:)


Publicerat: / Dans

stretch flex and stuff like that

Va kul man kan ha när man är vig.

Nu håller jag på med en hemtenta som måste in innan jag börjar skolan imorgon..
Kram på er :) 
 

Publicerat: / Dress For Success

UGG AUSTRALIA

Jag gillar verkligen uggs. De är så otroligt söta, sköna och varma. (Paret längst till vänster är mina)
Jag skulle verkligen vilja ha ett par svarta med paljetter. Och ett par i någon annan modell i någon söt färg.

Måste bara säga att jag rekommenderar er att köpa ett par om ni vill ha bra vinterskor. De är snygga, hur sköna som helst och de håller fötterna varma! 

Mina är köpta i USA och de var väl hälften så billiga som i Svergie. Tyvärr är dom ju ganska dyra så det var bra att jag fick ett par när jag var i LA. Så om ni ska till USA någon gång tycker jag att ni ska passa på! 

Här är några ställen där du kan köpa UGGs 
Ryns skor (såg några när jag var där förut)
Brandos
PriceRunner(sökmotor för bästa priser)
orginalhemsidan:
UGG AUSTRALIA
 

Publicerat: /

Nya läsare..

Etersom jag satsar mer på bloggen nu så betyder det ju fler besökare och läsare. NYA besökare och läsare.
Jag var lite rädd för det här då jag vet att många kommer missförstå eftersom de bara ramlat in på min resa.
 
Ni som följt mig hela vägen vet ju hur mycket jag har gått igenom och hur svårt det är men att allt äntligen börjar fixa sig.

Nu ska jag snabbt skriva lite till dig som skrev den här kommentaren, och ni andra:
Nej, man kan inte flytta till USA hur som helst. Och jo, han kan visst söka jobb i USA. Det finns till exempel ABB kontor i California. Får pappa jobb från ett visa supportive företag får han arbetstillstånd och vi i familjen får visum från hans visum. 
Jag har en kompis som flyttat till USA nu i sommar. Hon och hennes familj
Jag har en till kompis, Klara som också håller på med skådespeleri och musik. Hon flyttade också dit i somras med sin mamma, och det är henne jag ska hälsa på nu i år. 
Så det är möjligt.
Jag tycker det är synd med folk som inte tror att någonting är möjligt, utan att ens ha tagit reda på hur det verkligen ligger till först. Det är dom som inte kommer lyckas, inte VI som tror,försöker och kämpar. Det är VI som kommer lyckas en vacker dag! 

Ni som vill börja följa mig på min resa får gärna titta in här för att få reda på hur allt började och hur jag har hamnat här jag är idag :)

Tryck på bilderna för att komma till de olika kategorierna!          
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

TAKING BABY STEPS EACH DAY

Igår åkte jag, mamma och pappa hem till en som heter Diana (...som jag ska berätta mer om senare) och hon och hennes sambo var sååå snälla , jag fick flera sopsäckar fulla med pant! Hon vill hjälpa mig så mycket som möjligt, verkligen supersnällt. För det fick jag 287 kronor! Jag kanske ska få ännu mer av en hon känner också.. haha!
 
Har skrivit ihop en pengaplan inför LA resan också. Jag tror faktiskt att det kommer gå! 
Har börjat kolla på datum och så också. Återkommer om det här :)

Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

Hey Hollywood here I come..

 
 
 CERTIFICATE OF COMPLETION

This is to certify that
Josefin Ostevik
 
was selected from a very large group of international actors and invited to attend HHHIC's intensive 4-day Mastery in Acting Program in Hollywood, Los Angeles. The program involved studying at the world-renowned Stella Adler Academy of Acting and auditioning for over 25 of Hollywood's Leading Talent Agencies and Casting Directors.
24th October 2011

Nu har jag äntligen ramat in mitt fina diplom jag fick på HHHIC i Los Angeles när jag var där.
När jag läser texten börjar jag rysa. Det är lite sjukt egentligen att jag varit med om det där. Jag ska vara stolt över mig själv. Jag är evigt tacksam. Det där bland annat, har gjort mig till den jag är idag. Speciellt har det fått mig att drömma, att kämpa. 
 
Jag kan lyckas med allt♥

Publicerat: / Dans

JUST DANCE 4

Just dance (4) är så galet kul!
Idag körde jag ett 30 minuters just sweat pass! superbra sätt att träna på, och så älskar jag ju att dansa så.. ;)
Ikväll ska jag få en sopsäck pantburkar!!


Publicerat: / Dress For Success

Lite från Victoria's Secret♥

Här är lite av det jag har från VS / VS PINK. Ni vet ju att jag verkligen tycker om den affären. Samlar förresten på påsarna, dom är så fina så jag kan bara inte slänga iväg dom. Har en hel del i mitt rum! Tihih♥

(det är problem med att kommentera det här inlägget...jag har kontaktat blogg.se så vi får se vad som händer)
 

Publicerat: / Everyday

HEALTH / FOODS / WORKOUT

Okay, så jag kommer absolut att blogga mer om hälsa och träning! Jag vet vad som funkar för mig och delar gärna med mig av det! Utseende/hälsa och att må bra är faktiskt någonting viktigt om man vill nå framgång.
Ni som är intresserade får hålla utkik här!
 

Publicerat: / Tips

att få ihop pengar

I min videoblogg nämnde jag att jag förhoppningsvis ska till L.A snart igen. Detta innebär att jag behöver fixa ihop pengar själv till flygbiljett och så vidare. Jag ska ju bo hos Klara under resan så hotell slipper jag betala i alla fall!
Men.. Nu har jag någonting att verkligen lägga fokus på. Att få ihop pengar.
Här är mina idéer, och jag hoppas att detta kan hjälpa er också! 
 
*Satsa på bloggen - tjäna pengar via annonser och videofy till exempel
*Göra sysslor hemma: kanske kan du göra någon deal med dina föräldrar, städa/laga mat och så vidare
*Spara ihop barnbidrag/studiebidrag: 1050 kr i månaden, jag betalar iPhone så jag får 800
*spara pantburkar och flaskor - panta: spara i kassar och fråga om du får ta hand om det som familjen använt, istället för att slänga. bra för miljön också!
*Önska i födelsedagspresent: det kan bli en hel del om det är det enda man önskar sig (jag ska önska systemkamera också.. men ändå!)
*Barnvakt
*Spara i övrigt: kanske får man pengar av momor/farmor till exempel
*film/tv jobb: ska satsa hårt på skådespelarjobben nu. Ett stort plus är ju att man tjänar pengar!
*Hör runt: fråga folk du känner / släktingar om de vet någon som behöver städhjälp/handla o.s.v
*Sätt upp lappar i ditt område!: detta gäller också barnvakt/gå up med hundar/städhjälp etc.
*Sälj grejer och kläder via nätet
 
jag kommer antagligen och helst att åka till USA innan sommaren, men annars är någonting..
*Sommarjobb (dags att söka redan nu) - c:a 10 000 kr
 

Publicerat: / Dress For Success

New things♥

Lite av de sakerna som låg framme som jag fått/skaffat på senaste tiden. Fick PINK vattenflaskan i julklapp av Klara, och det blåa O.P.I nagellacket av min lillasyster. Sedan för presentkort köpte jag det lila och det guldiga. REKOMMENDERAR VERKLIGEN O.P.I! De finns faktiskt på till exempel Kicks.  Och här om dagen fick jag nya street dansskor och så köpte jag två bar superbilliga byxor. De röda är riktigt coola, dom kommer jag ha mycket på hiphop träningar. Och de INKA mönstrade. Haha jag vet vad ni tänker. men ärligt talat dom är så sjukt snygga på! Lovar. Det var min kompis Jonna som hade båda byxorna och så köpte jag dom med när hon var med, haha... känns inte bra :l men ändå. 
 
Har en hel del att prata med er om förresten! hoppas jag kan fixa en vlogg snart!

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

start with the person in the mirror.

Alla har vi problem, saker som är jobbiga. Kärlek som suger och en vardag som är bitter. Men nu tycker jag att vi alla har en chans att stanna upp. Ta ett djupt andetag och omvärdera livet ett slag. Vi måste lära oss om ödmjukhet, att inte lägga negativ energi på andra, att vara glada för andras skull. Och att uppskatta det man har.
Men i alla fall, att allting händer av en anledning är någonting jag tycker man ska intala sig. Viktigast av allt är att inte glömma bort vem man verkligen är. Vi måste våga drömma. Livet är fullt av motgångar men dem är bara till för att vi ska växa, att vi ska kunna gå vidare och bli både starkare och visare. En dag kommer vi nå våra drömmar om vi försöker, och om vi inte glömmer bort de här småsakerna. Det lönar sig att vara ödmjuk, att tro och att vara den starkaste i slutändan. Jag har alltid sökt motivation. Den har kanske funnits där, men har inte alltid orkat. Men nu vet jag att livet och världen är där ute och jag ska inte låta jobbiga moment stå emot. Jag tänker stå kvar. 

Och till alla er som är besvikna och mår dåligt, det behöver inte vara 1 januari för att man ska börja om. Det finns alltid en chans där. Det handlar bara om att våga ta den. 
Låt t.ex inte en förlorad kärlek förstöra den du är. Livet har bra börjat och det är dags att ta tag i det. 
Ta vara på dagen. Cause if time came to an end today, what would we want to change if we could turn it back? 

Publicerat: / Everyday

from new years

Jag får in lite frågor och tips på inlägg ibland. Jag ska försöka att fixa det! vill ju skriva om sånt ni vill :)
Nu ska jag snart ner på stan och fixa lite saker! 

Vi hörs! Kram
 

Publicerat: / Mina Videos

LONDON - VLOGGAR

Kom hem från ett friskis indoor walking pass innan. Åkte dit med min syster och hennes kompis, sedan träffade jag Ellinore där så tränade vi tillsammans. Känns riktigt skönt! Bra start på 2013 :)
 
Jag tittade igenom min finder lite och kom på att jag kanske skulle klippa ihop lite vloggar från London ändå!

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

A NEW YEAR - A BETTER YOU

Jag måste ändra mig nu. Eller..Förbättra mig. Jag är en bra person, och det vet jag. 
Men det är bara det att, när jag gick upp för att göra frukost började jag bråka med pappa och det ville jag verkligen inte. Jag menade inte alls det. Jag var så peppad och glad på det här året och så slutar det i tårar istället. Ja i alla fall, han kan VERKLIGEN inte ta skämt, alltså det språket vi i min ålder snackar med varandra och skrattar åt. Det tar han åt sig av och beter sig som en liten unge när han blir arg och bläääh. 
 
Ja men i alla fall.. Jag har märkt att jag inta alltid säger det jag vill säga, utan ibland säger jag någonting mer dumt, klagosamt(ord?) eller taskigt. Alltså inte ofta alls. Men nu snackar vi hemma ibland. 
 
Från och med nu är det slut på allt sånt här. Att bråka är onödigt, och speciellt med dem man tycker om mest. Hur ska det kunna vara fred i världen om man till och med bråkar med sina närmaste?'
Åhh nu tror jag att min syster är osams med honom också..
 
Så nu ska jag försöka vara den bra versionen av mig själv på heltid. Det kommer hjälpa så himla mycket. Både andra personer och mig. 
Karma.
 
Gick i alla fall upp och tog en nyttig frukost, ja för sådant ska jag också fortsätta med. Det ska bli så skönt. Ikväll kanske jag ska till friskis med min syster också! Nu ska jag nog sortera lite papper och fixa med min whiteboard så att jag kan komma igång med det här året som kommer bli the shit for me!
 
Så jag ber er alla. Var snälla och glada. Även när ni bara vill skrika åt era föräldrar. Se det ur en annan synpunkt. Vad skulle du tycka om du såg det på film? Pinsamt. Älska folket runt om kring så kommer du också bli älskad. WORD.

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com
Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel