Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Eyes on the prize

Jag vet hur det kan vara ibland, motivationen går fram och tillbaka. 
När det är så, föreställ er hur det kommer kännas när eran dröm går i uppfyllelse. Se er själva i den situationen. Känn efter hur det känns.

Känns rätt bra va ;)?


Publicerat: / Tips

INSPIRERAS AV FILMER

Jag älskar ju film och skådespeleri och bra filmer inspirerar mig verkligen. Här har ni LOADS OF TIPS!

Mysiga äventyrs/familjefimer!
Spiderwick chronicles, Jumanju, The secret of Moonacre, Stardust

 
Två dansfilmer och två musikfilmer.
För massor av inspiration! fr.v: Step Up-filmerna, Lemonade Mouth, Raise your voice, Make it happen
 
The Karate Kid, Holes, Charlie and the chocolate factory, Tangled
 
 
Tonårsfilmer! bara så underbara. Alla disnet förutom The Clique
16 Wishes, Camp rock-filmerna, Geek Charming, Radio rebel, The Clique

Två mer storslagna filmer.
The day after tomorrow, Life of Pi
 
Äventyr/Fantasy/Drama och en liten hint av komedi.(MIB)
After Earth, Tuck Everlasting, The Host, Men in black - filmerna (MJ är med i 2an haha!)
 
Fler fantasy-filmer! Alla är riktigt bra.
Beautiful Creatures, Snow White and the Huntsman, Alice in Wonderland, Cirque du freak: The vampire's assistant.

Publicerat: / Everyday

My saturday night

Min familj har åkt iväg till Herräng i en vecka. Och nu är mormor här i ett par dagar, och så skulle hon såklart bjuda på mat.. Kunde inte säga nej till det :l
Sen gick jag iväg och kollade på en föreställning som några danskompisar var med i. Blev inspirerad som vanligt och ännu met taggad.

Jag vill stå på scenen.


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

InspireToday: Du är värdefull!

 
 
 
 
Om du till exempel är på en audition av något slag, eller någon annan tillställning där du känner att du är omringad av människor av ''högre klass''.. Glöm inte dig själv! De är inte viktigare och bättre än dig, även fast dom har lyckats tjäna mycket pengar, har tusentals följare, eller till exemel en rollbesättare - dom är inga kungar som styr världen. Det är du som är viktig på till exempel din audition. Du har chansen att hamna , att bli vad du vill. Det har dom också. Det syns tydligt på människor som inte har stannat till och insett att dom är precis lika värdefulla. Så ett tips till er (nu tar jag exemplet att gå på audition) - ni är GRYMMA och har alla chanser att bli vad ni vill - se det hela som ett jobb och var dig själv - rollbesättaren är inte bättre än du och dom gör bara sitt jobb. De vill hitta den bästa för rollen. Så trp på dig själv och gör ditt bästa, för du är PROFESSIONELL, och DU KAN. 
 
du är en stjärna, okay?!

Publicerat: / Dans

Good morning!

Den här dagen får ni inte igen, LIVE!


Publicerat: / Dans

Disco EM 2013

Sitter på EuroDisco som är i Örebro, Sverige! Tredje dagen är det och idag är det par. Helt sjukt hur grymma det finns. Hålmer tummarna för min syster Celine och hennes parkompis Cassandra! Minns tillbaka tills då jag var med och tävlade i VM och world cup :)


Publicerat: / Everyday

MY AMERICAN HEART..

Såg detta och freakade ur. Hade några
Minuter innan gått och fantiserat om att det skulle poppa upp något yogurtland i stan... Sen går man några
Minuter och BAM, (står yogurtland på kopparna på bilden)

Senare köpte jag...
Och ja... Fick ju nåt helt annat.. Åh jag som trodde jag skulle känna mig som hemma haha <3. Fick inte ens en smak jag beställde

Kram underbara följare/läsare/fans/vänner!


Publicerat: / Everyday

InspireToday: My life right now!

om disney-bilden: Har en period då jag så gärna vill tillbaka till disneyland, och så vill jag till Knott's Berry Farm eller SixFlags (alla är nöjesparker i LA.områder) haha...!

Publicerat: / Everyday

FRUIT BOOST

 Idag träffade jag min vän Jenna och gick runt ett tag på stan, det är cityfestival där nu, sedan gick vi åt och frukt och bär på min altan och kollade på film, grymt! Nu ska jag väl träna lite och kanske sjunga eller något, och sedan ikväll ska jag träffa några kompisar på stan igen :) Darin ska uppträda, tycler han är riktigt bra, så får se om jag går och kikar!

förresten: Om min video från L.A - så sjukt jobbigt redigeringsprogram här i PCn, vi får se hur jag ska lösa det hela, men som sagt, jag vill absolut få upp den så ni kan se :) Inom kort kommer den! 
Och tack för era kommentarer om vad ni vill se i bloggen.


 

Publicerat: / Everyday

josefinsdream.blogg.se

en tröja jag köpte som jag tyckte var rätt passande
 

Tänkte fråga er vad ni vill se / se mer av i bloggen. Har som sagt idéer och mycket av det har jag redan kommit igång med. Men har ni önskemål eller någonting ni vill att jag ska fortsätta mer med så skriv gärna!

Här är lite idéer jag har:

JosefinBehindTheScenes: Vanliga inlägg och videos där ni får följa med mig i träning, till jobb, fotografering, auditions, musikgrejer, kanske dansträningar, låtskrivande etc

Mer outfits/stil: Absolut inte varje dag men jag är intresserad av stil så foton lite då och då vad jag har på mig skulle jag gärna vilja ha:)

Videos: Nu när jag inte har min mac är det verkligen svårt... Men jag ska försöka. Kansje kan svara på frågot, vlogga lite, ge tips, monologvideos?, och såna videos jag gjort förut, fast lite nyare lite bättre ;) 
 
Mer tips: På musik, hemsidor, filmer, hälsa, skådespeleri, artisteri, självkänsla, pengar, livet osv

Drömmar och mål: Fortsätta boosta !

Karriär, USA/L.A & Projekt: Allt som händer , vad jag gör och vad jag har för planer, om skådespeleri, musik och hur det går med USA/L.A

Mer bilder: Från när jag gör roliga saker t.ex nu i sommar

Hjälpa er mer?: Ge info och tips inom det jag håller på med
 
Och såklart kommer jag länka allt som hamnar på youtube här: som dans och musik/sångvideos.
 
InspireToday: Kanske ett inspirerande citat/video/bild/text om dagen?
 
Och annat kul som händer spontant helt enkelt :)
 

Publicerat: / Skådespeleri

WORK baby WORK

Just nu sitter jag och noterar och jobbar på allt inom film/tv/skådespelarbranchen,- provspelningar, vad man ska/inte, tänka på, teknik , skådespeleri, viktiga saker osv.
Innan tränade jag ett pass och sedan har jag faktiskt bara chillat framför youtube och bloggar. Min syster blev precis 6a i disco freestyle Europamästerskapen! Grymt!


SPARKLE EVEN BRIGHTER


Publicerat: / Fitness

Träningstips!

Kämpar ni också för någonting så är det som ni förstår viktigt med hälsa, för att må bra, se bra ut och klara av saker!  Men vet ni vad? Det behöver inte kosta någonting, och har ni mycket att göra behöver det heller inte ta lång tid som det tar att åka iväg någonstans.

Här är två youtube-kanaler jag använder mig av för att träna hemma. Det fungerar super! tryck på bilderna

                                
Blogilates av Cassey Ho. Underbar kanal, av en supertjej som inte bara har cardio, pilates, etc utan också tips och recept på god och nyttig mat. Hon har en ny serie där hon visar  hur man kan göra ''onyttiga'' grejer, nyttiga! Hon har en lifestyle kanal också som heter BlogilatesTV där det finns mer sånt! Med Cassey har man alltif kul när man tränar, hon skojar ofta till det , har bra musik och klär sig faancy ibland!
Hon har också en hemsida och en webshop, där man kan få en träningskalender för varje månad.
Train like a beast, look like a beauty.
 
Fitnessblender. En tjej och en kille som styr denna kanal. Finns alla möjliga grymma övningar! Många av dom har en kalorimätare och de blandar allting sueprbra så att det ska ta och göra nytta. De finns så otroligt mycket att välja på, så jag rekommenderar starkt!
 
Ni kan klara allt! Lycka till♥

Publicerat: / Everyday

DETERMINED

 
Den här växeln har jag lagt i nu. Är så taggad! 

  • Nästa tisdag har jag en photo shoot där jag ska ta nya CV bilder och liknande!
  • Snart kommer jag spela in två dansvideos: En modern/lyrisk och en Hiphop 
  • Den 23 Juli tävlar jag i Open Audition/Artist 2013
  • Besöksantalet stiger under de senaste dagarna och jag har planer att fortsätta som jag gör och förbättra bloggen, så hoppas det uppskattas :)
  • Springer och tränar varje dag nu och har kommit in i en nyttig rutin igen
  • Har precis börjat skådespeleri och provfilmnings-träning.
  • Har börjat stretcha igen så att jag kan vara på topp vig som oftast, vilket såklart hjälper i dansen!
  • Sången tränas på varje dag. 
Lite annat aktuellt är att jag ska väl ta tag i att ta körkurs och så, och börja övningsköra. Sedan åker min familj bort en vecka och då kommer min skådespelar-vän Jasmine hit i ett par dagar, ska bli kuulkul :) 

Publicerat: / Everyday

Hello Summer!


Publicerat: / MJ

MICHAEL JACKSON

Jag kan inte förstå att idag har det gått fyra år... Tårarna rinner än idag, men vet ni? Det tycker jag är bra. Det betyder att han gjorde inverkan. Michael betyder verkligen allt för mig. Han är min inspiration, min förebild och ett ljus som alltid finns där , full av kärlek. Jag hoppas, och tror att han ALLTID kommer vara känd som
THE GREATEST ENTERTAINER OF ALL TIME
 and the true KING OF POP , ROCK AND SOUL (sooo limiting...king of music!)
Så mycket talang, så myckt hårt jobb, så mycket kärlek. Vi borde alla tacka honom för att han förändrade musiken och dansen föralltid. Hade det inte varit för honom kanske inte era idoler hade varit där dom är idag. Också för att han hjälp så mycket i att förändra världen och sprida kärlek till oss så klart, men mest barn som har det svårt, sjuka , döende och våran planet. 
I love you.

 
Här kommer några videos
  
Earth Song är en av mina absoluta favoriter. Han menar verkligen allt i musiken, texten och det är så mycket kärlek. Heal the world. Och kolla live! Se honom i The Cherry Picker liksom! Helt galen - WHAAAT AN ENTERTAINER. king,

 
Älskar det här framträdandet av Another Part of me. En sån begåvad atist, musiker, geni. 

Publicerat: / Q&A

Skådespeleri update

     
 
 Nu har jag äntligen betalat PLUS-Medlemsskap på filmcafe också. Så nu finns jag på två sidor. Jag slutade med stagepool, men vi får se hur det blir med det. Vill göra så mycket jag kan nu! 
Har precis kontaktat en fotostudio angående CVbilder, vilket är SÅ VIKTIGT. Måste ha profesionella nu, om jag vill få jobb. Och så lär jag lägga i en växel när det kommer till träning. Kan inte vänta tills allt börjar rulla, vill verkligen kasta mig ut, slå casting directors av stolen och bara rocka loss på inspelningar. Haha! Jag älskar det. 
 
 backstagebild från ''säker på jobbet'' - inspelningen förra sommaren. Svarar på frågor under! 
 
 
 
Hej! om man frågar dig om autograf , skulle du kolla snett på en eller skulle du bli glad? kan man få ta bild med dig?
svar: Ååhh.. jag skulle absolut bli jätteglad! Det är bara komma fram i så fall :) Så kan vi prata lite! Ni är mina best friends ju! Men ärligt talat, känns alltid kul när man har jobbat med något så får man respons. 
kram på dig♥

Du är så inspirerande!! Kan du inte berätta mer om alla dina projekt just nu?? Kram 
svar: Tusen tack! Jo absolut, det kommer komma en hel del sådant, eftersom en stor fokus ligger på det. 
 
Svar på kommentarerna om Cirkeln
svar: Nej , tyvärr sökte jag inte till Cirkeln. Jag visste inte om det helt enkelt, tills det blev för sent :/
skriv gärna din mail när du kommenterar, så du ser att jag svarar på kommentarerna :)!

Publicerat: / Fitness

BE THE BEST YOU

Har kommit igång med träning och hälsa nu igen, samtidigt som jag kommit igång med allt annat som sagt! Det är ju så viktigt om man vill bli skådespelare, artist, dansare osv.. Och man mår så sjukt mycket bättre, bygget självkänslan och boostar självförtroendet:) gjorde det där till middag. Pannkakor på banan, ägg, havregryn och kokosflingor, med keso och kokos på !


Publicerat: / Dreams&Plans

I'M HERE, I'M ALIVE WITH AN OPEN MIND

 
I was here - Beyonce
lyssna på den. Det är så jag känner.
I want to make my mark. Do something with my life. Och det kommer gå i uppfyllelse om jag fortsätter precis som jag gör nu. ♥

Hoppas ni har en bra dag och en bra start på sommaren!

Publicerat: / Dans

lyrisk jazz improv träning

 Kom på hur mycket jag älskar modernt & lyrisk jazz, och bara leva sig in i musiken. Så förutom hiphop/commercial koreografin jag håller på med, så kommer jag nu börja koreografera en lyrisk/modern koreografi. Antagligen till låten Heal av Loreen. 
Här är ett LIIITET smakprov, fast här improviserade jag :)

Fixade om en del i designen också! Ibland behöver man förnya och fräscha till.

Idag har jag gjort mycket vilket är så skönt! Har sjungit, kört en workout, fixat inlägg och design, dansat och kollat runt lite på olika saker , hittat låtar osv. Vill att alla dagar ska va så här! (eller ja, någon paus för att njuta av sommaren och vara med vänner är ju undantag :D)


Publicerat: / Dreams&Plans

Drömmar

Jag har så mycket olika drömmar, stora som små. Det är en skillnad på drömmar och mål! Mina mål har jag nu äntligen samlat på ett ställe så att jag vet om dom, och kan stryka över dom när de är uppnådda. Dom ska finnas där och jag ska försöka läsa dom två gånger om dagen, när jag vaknar och när jag går och lägger mig.

Men iallafall, jag tog också tid att bara låta min hjärna drömma. Så jag skrev ner en hel bunt drömmar också, så nu tänker jag dela med mig av några till er! 
 
♥Lära mig japanska, spanska, Italienska eller kanske franska
Skulle vara så härligt att kunna ett exotiskt språkhelt flytande, jag vill verkligen lära mig så mycket jag kan, och förstå att åka till exempel till Japan och kunna prata japanska med invånarna :)
 
♥Spela i en stor filmproduktion eller serie
Stora drömmen i skådespeleri. Vilken känsla att vara med om det. Att få vara en karaktär som man lär känna genom tiden , eftersom det är en stor produktion. Och vakna varje dag för att gå till inspelning med ett underbart gäng av talangfulla personer. Och samarbeta och vara med om något otroligt. En dröm skulle vara någon slags Fantasy/äventyrsfilm- eller serie. Till exempel någon serie som Once Upon A Time (♥) eller någon film som Snow White And The Huntsman, Beautiful Creatures etc.
 
 
 
♥Hjälpa världens barn 
Jag föreställer mig att på något sätt vara väldigt mycket inblandad i välgörenhet/hjälpa till/resa osv. Vill åka runt till folk i hela världen, och hjälpa. Eller anordna en stor konsert eller någon slags produktion och skänka pengarna till något bra. 
 
 
 
Åka på turné
Vilken känsla. Efter hårt jobb får man åka ut och framföra det man älskar och tror på, bara känna in publikens kärlek och bara KÖTTA. 
 
 
 
♥Resa runt i Asien (och världen så klart!) 
Besöka Kina, Japan, Korea, Thailand(har varit där en gång), Singapore osv .Få uppleva kulturerna på riktigt. Gå på marknader, testa någon kampsport, besöka fina ställen&utsikter, se nåt ballt kung-fu-ish tempel haha, äta sushi, fira någon slags högtid. SÅ COOLT.
 
 
 
                        
 
♥Växa min blogg
Om jag v'äl skulle bestämma mig för att lägga ner tid på bloggen, skulle det vara så härligt att komma med mycket inspiration , härliga inlägg, videos , och börja tjäna pengar på den. Tänker inte ljuga liksom, skulle vara nice att få in lite extra pengar då och då, Kanske man kan lägga på något sparkonto. Men jag tror också något som en lyckad växande blogg, skulle vara en extra boost, och väldigt roligt att ha.
 ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

♥Flytta till Los Angeles.
Såklart! Höll på att glömma ;) 
 
♥Bo i mitt drömhus 
På ett vackert ställe i L.A - Hollywood Hills eller liknande. Sedan såklart utomlands i andra länder skulle itne vara fel att bo någon gång. Ska vara pool och världens finaste utsikt. 
 
 Och någonting till viktigt..
Vill må riktigt bra, vara gladare, se ut mitt bästa genon träning, hälsa, jobba hårt och vara sann mot mig själv - leva livet och bara växa och växa. 
 
Det var några av de drömmarna jag har!  vill ni ta del mer av dom- följ mig på weheartit! iamjosefin
If you can dream it, you sure as hell can do it. 
 

Publicerat: / Everyday

Info

Jag vil så gärna lägga upp alla filmer från L.A här!
Men som sagt, vi fick lämna in macen och nu finns alla filer på en extern hårddisk. Så jag skulle precis börja redigera i movie maker , men det blev såklart fel, förhandsvisingen är en ruta som är svart... PC, PC, PC.. 

Men det kommer lösa sig!
Vill bara kika in och säga att jag är on track nu. Jag koreograferar, sjunger, tränar, skådespelar , håller på med musik, osv. Jobba hårt eller inget alls. Lite så känner jag faktiskt. Så ska bli kul att se vad det kan ge. 

bild från LA
 

Publicerat: / Musik/Artist

9:ans avslutning: sjunger You are not alone av Frida

Här är videon från när jag sjung You are not alone av Frida Amundsen på våran avslutning som var den 14 juni.
Låten betyder så himla mycket. Texten är så himla fin. Blev inspirerad av min vän Molly när hon sjung den på Stage Academy camp. 

Det var en känslosam dag. Kändes så himla konstigt att allt var slut. Vi har växt upp tillsammans. Det var ett fint avslut och det var mycket tårar bland mina vänner i publiken medans jag sjung.
Jag är så himla glad över den responsen jag fått, har fått så mycket komplimanger, sjung den på en fest på kvällen sedan, och folk började gråta igen, och åh sån himla respons. Det peppar mig. I alla fall, tänkte att jag lägger upp den :)

Publicerat: / Everyday

even the strongest

Jag behöver tid. Jag behöver samla mig. Jag är tom just nu och vet inte vad jag ska göra.
Vi hörs väl


Publicerat: /

We Can't Stop ❤


Publicerat: /

Do all things come to an end?

Förlååt! Är så borta från bloggen just nu.
Här är lite bilder från avslutningsdagen i alla fall. Så mycke kärlek under de senaste dagarna Som sagt, berättar mer


Publicerat: /

Avslutnings-Bal 2013

Kunde inte förstå att det var våran tur att ha våran avslutningsest. Dethär var i torsdags. Alla var så fina och vi kom verkligen närmre varandra. Det var superkul verkligen. Kom hem rätt sent och fick inte direkt mycket sömn till dagen efter då det var skolavslutning.. Sjung solo i kyrkan osv, skriver mer om avslutningsdagen imorgon. Finns ännu fler bilder och filmer som kommer sen! Måste sova nu..
 
bilder av mig och även Amalia.
b

Publicerat: / Musik/Artist

MAKE ME DANCE, MAKE ME SING

Kommer satsa mycket på musiken framöver.
Kärlek.


Publicerat: / Everyday

Happier and happier

Oh no, hade börjat på LA videon och kommit långt, men nu när vi ska lämna tillbaka datorn har jag flyttat alla filer från den (tog 16 h..)så tydligen kan man inte fortsätta med projektet.. Så tydligen kommer det ta mycket längre tid än vad jag hoppats på.. Men jag vill verkligen lägga upp den!
Här är lite vardagsbilder! PÅ TORSDAG ÄR DET BAL/AVSLUTNINGSFEST oc PÅ FREDAG AVSLUTNING!!
Mår förresten bra just nu, hände så mycket småsaker idag som jag är glad över :D


Publicerat: / Skådespeleri

Audition

Va på en viktig audition igår, för stora folk inom musikbranchen.
Min skiva funkade inte så det blev acapella, och sen släppte texten på rappen lite, men jag fortsatte såklart bara!
Det är sånt som händer, och det är bra! Synd bara att det skulle va just nu:/ MEN det kanske gick bättre än jag trodde :)


Publicerat: / MJ

Music

Hey imorgon ska jag spontant till Sigtuna på en artistaudition! 
har valt outfit och precis bränt ut låten till cd och så :) 
tänkte bara säga att jag håller på att redigara filmen från L.A också! 
 
Staying inspired.

Publicerat: / Musik/Artist

Billionaire Practice

  Tränar på låten Billionaire, inför I am music inspelning :)
Jag tyckte att jag kunde visa er en sån här video, då det är långt från perfekt. Jag har knappt värmt upp innan, kan knappt låten och så, det ska bli kul att kunna jämföra den här med slutresultatet!

Kom mer än gärna med låttips! Kommer göra musikvideor och livevideos fram över, och uppträda live såklart. Behöver verkligen musikinspiration! Jag älskar Michael Jackson, Beyonce, Zendaya-style och en hel del mer Ni kanske förstår lite den musiken jag vill göra? kram! 

 

 


Publicerat: / Everyday

GILLA MIG PÅ FACEBOOK!

 
Det gäller att vara envis och satsa på att få ut sig själv där ute. Jag kommer börja använda min facebook sida allt mer och mer, och kommer länka allt som videos från youtube (sång, musik, dans) och info om auditions, och ja allt om min karriär helt enkelt. 

https://www.facebook.com/josefinfelicia

Publicerat: / Los Angeles 2013

Close your eyes and believe.

 När jag var i L.A kändes allting så himla naturligt. Det kändes så himla rätt, menat. Jag mådde bra som aldrig förr, jag verkligen levde, och varje dag kändes som den bästa, och överallt runt omkring mig fanns möjligheter som jag bara vilje ta tag i.

De sista dagarna i LA blev jag så himla boostad, peppad och glad. Jag var / är så redo att jobba så hårt för att lyckas inom musiken/dansen och skådespeleriet, och att komma och jobba i Hollywood/Los Angeles. Det är helt säkert. Det är där jag SKA vara . Jag och Klara började prata lite om ideer, det är sjukt svårt. Men jag SKA hitta ett sätt. Det bara måste gå. I sommar , så, dang nu kör vi. 

Sen, när jag kom till Sverige, hem till huset, it all hit me, jetlaggad zombie kom alla tårar. Jag hade inte förståelse om vad som hände, jag förstod inte vart jag var, och hur jag kunde helt plötsligt inte vara i Los Angeles helt plötsligt. Reality hit me. Mådde så sjukt dåligt, och har varit trött, ledsen och smått irriterad sen dess, men jag vet att jetlaggen har mycket med det att göra. Det kommer bli mycket  bättre. Men allt känns bara fel. Jag hör inte hemma här, men vet ni vad jag ska göra åt det? Jag ska jobba för att komma dit jag vill. Jag ska koncentrera mig på det som är viktigt. Musiken, skådespeleriet, dansen, komma till L.A och mina drömmar.  
 
 
 
 
 

Publicerat: / Los Angeles 2013

Last Day: Froyo, View, After Earth, Pier, Travel

När allt bara börjar kännas bättre och bättre och jag verkligen känner mig hemma.
Jag och Klara såg After Earth starring Will Smith & Jaden smith. Jag älskade den verkligen. Den har premiär 7 juni i Sverige. 


Måste bara säga att jag mår verkligen inte bra nu. Jetlag, och allt känns fel, att vara i Sverige. Det är nu när jag är här jag inser hur mycket jag hör hemma i Los Angeles. Är som en helt annan person där. Håller på och somnar, har ont i huvudet, men har massor att göra, packa upp, filma saker till bloggen (vlogg från Los Angeles och vad jag köpt, hoppas jag orkar!), städa - (rummet är kaos efter flytt), föra över alla filer till extern hårddisk för datorn ska lämnas in till skolan, ett skolarbete kvar, musiktävling, och så vidare och så vidare. Så inte sån bra timing att jag mår dåligt och är zombie just nu. 
Jag ska skriva mer om hur jag känner sen
 
 
 

Publicerat: / Los Angeles 2013

life has some weird turns sometimes

Tänkte bara kika in snabbt och berätta att jag kom till Sverige imorse, 
borde verkligen sova nu, men nu vet ni!
Kommer blogga om lördagen i LA, gick på bio och var på piren med Klara och så :)
Och så kommer jag skriva om hur allting känns, hur jag ska gå vidare och mina framtidsplaner.
Ni kanske vill se vad jag köpt också?
 
Love Josefin

Publicerat: / Los Angeles 2013

MY FRIDAY

Packade , solade, gymmde med Klaras och sen åkte alla till The Cheescake Factory <3 fick en superfin plats den här gången! Älskar! Personalen, maten , stämningen, priserna , utsikten, och det är jättefint!
Och gud vad roligt jag och Klara hade haha! Övertrötta och mätta var vi:)
Bloggar från LAX, flygplatsen (http://blogg.se/internet">blogg.se/internet krånglar så
Blir massa kollage , nu är jag i Chicago) kommer fler inlägg sen! Om idag och allt, är så himla krångligt med internet/appen så ... Ha det bra så skriver jag mycket mer sen !


Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel