Publicerat: / Dreams&Plans

SISTA DAGEN I MARS 2013


Åh jag längtar så. Jag måste verkligen fixa så jag får fönsterplats när jag landar i L.A. Rysningar
(bilden i mitten är på mig från LA resan 2011)

Bild i repris. Hittade den nu när jag vårstädar min dator. Ni anar inte hur lång tid det tar, hur OTROLIGT mycket jag har / har haft i min dator, massa strunt och knappt något har legat rätt. Ja det har ju inte funnits någon som helst plats kvar. Det har också funnits dubbletter ocg trippletter av många filer så..japp! Hade ingen space alls , men nu börjar det likna någonting! Så skönt.
 
Anledningen till att jag behöver göra det är för att jag behöver slappna av och kunna fokusera. Jag tycker inte om när det är stökigt runt om kring mig och när man inte har koll på någonting. För att kunna jobba mot mina drömmar behöver jag ordning och så :) Jag sparar mycket viktiga saker i min dator.
 
Nu ska jag ta en 30 - 45 minuters powerwalk till ICA Maxi och köpa någon lätt lunch.  :)

Publicerat: / Everyday

Ibland får man finbesök... :')

Min hund Skipper gilar verkligen min säng, när man kommer hem från skolan hittar man honom ofta där! Å så kommer han in till mig och myser då och då:')

Haha tog underifrån så han ser jättetjock ut !
Q: har ni något djur?


Publicerat: / Dress For Success

OUTFIT OF THE DAY

Ska iväg och fira min big sister nu, fick jeansen och skinnjackan när jag fyllde år! Naglarna är essie (kommer inte ihåg namnet) vet att skorna inte matchar alls men men! :)


Publicerat: / Skådespeleri

WORK FOR IT

Sitter och skriver ett litet manus till en "berätta om dig själv" video. Jag ska söka till en Maggie Widstrand långfilm- eller kommande långfilmer:) det är också bra att ha videon eftersom jag kanske kommer kunna använda den till annat också! I samma veva ska jag passa på att spela in lite till bloggen


Publicerat: / Everyday

MY 16TH BIRTHDAY

 
Och ja.. En dag man inte tänkte på kalorierna och näringsinehållet helt enkelt.. haha!
Hade vaniljkvarg till frukosten också. Delish!

Jag hade i alla fall en underbar dag !
Blev väckt med en random låt och min familj som kom in till mitt rum, fick lite presenter,
Var riktigt kul i skolan med min vän Emma (ni kan kolla i vloggen haha) , hon bjöd mig på en glass ute i solen, Sedan var jag hemma ett tag och typ dansade som en galning, och så åkte vi till Pizza hut och Emma fick följa med dit också! Så det var min mamma, pappa, lillasyster, mormor, morfar och Emma.

Sedan såg jag och Emma The Host på bio. Grym! Rekommenderar. Ja ni vet ju hur jag  älskar film (och hur mycket jag vill spela i dom...hehe)Hade så kul och är så glad över alla som grattat mig och över det jag fick! Tack till er få som skrev här på bloggen också <3 Ska visa er vad jag fick :)

Publicerat: / Mina Videos

VLOGS - 26 & 27 MARS

 Åh herregud jag vet att jag pratar himla snabbt ibland, någonting jag verkligen vill förbättra! 

Publicerat: / Everyday

GOOD MORNING BIRTHDAY!

Fick några av mina presenter nu på morgonen , en skinnjacka, blommiga jeans och lauren conrad bok! Hade önskat mig allt (fast först och främst pengar till LA)
Skriver mer om dagen senare, och med bilder såklart!


Publicerat: / Los Angeles

HOP OFF A PLANE, FEEL THE WARM AIR

Det ska bli så underbart att komma till den platsen jag verkligen känner att jag hör hemma igen. Det känns också som att det kommer att ta mig ett steg närmre flytten. Det enda som känns lite scary (förutom det faktum att jag ska flyga & byta plan helt själv) är att åka tillbaks till sverige... Men som sist kommer jag intala mig själv att jag kommer tillbaka. Det vet jag att jag kommer.


Publicerat: / Everyday

MONDAY MARCH 25TH

Kanske vill ni ha lite vardagsinlägg också  Idag har jag vloggat hela dagen på grund av min vlogg/followmearoundvecka, men det är lite sent för att redigera och lägga upp nu så ni får antagligen se alla videos en dag efter:) hade en konstig (men fin ,solig och vårig!) dag med två inställda lektioner och ett antionellt prov. Sedan åkte jag till tandregleringen. Handlade därefter och sedan hade jag sånglektion.
Super! Nu har jag tränat, kollat på top model sverige final OCH BOKAT BILJETTERNA TILL LOS ANGELES.


Ps: ni är underbara! Ni bara fortsätter att kommentera och vara gulliga, det betyder massor. TACK


Jag gjorde iallafall nyttiga våfflor till hela familjen: 
 grahamsmjöl , fullkornsdinkelmjöl,mannagryn,salt,lättmjölk, kesella lätt, ägg och vatten 

bild 1: spnnde åt på överkäken och fick tandställning på underkäken på de bakre tänderna. AJ 
och ja jag tog precis bild 2 och låt oss säga att jag var rätt trött och hade ont i tänderna - orkade helt enkelt inte reagera på annat vis. HA


Publicerat: / Los Angeles

EXCITING EXCITING EXCITING

yaaaaaaaaaaay! Antagligen bokar vi mina biljetter idag. Åhh. I'm going back home! Vi hittade på en lösning, men det kommer kräva att jag efteråt behöver tjäna ihop en hel del pengar. Men vet ni vad, det löser sig. Det är absolut möjligt. snälla ge tips på hur man kan få ihop pengar så är ni bäst :)
 
Så den 17e maj åker jag och kommer bo hos Klara i två veckor och 2 dagar ( det blir 9 dagar borta från skolan, men det fixar sig, det är inget nationellt prov kvar, och jag kommer jobba innan och efter)
 
Okay , en annan trevlig nyhet - Idag börjar jag en vlog / follow me around week! Så det kommer bli en hel del videos framöver kan jag säga! Kommer svara på massor av era frågor i någon av mina videos!

Publicerat: / Skådespeleri

CV BILDER + VISITKORT

       

Får hem visitkorten (100 st) förhoppningsvis nästa vecka. Ska bli kul att testa på och man vet ju aldrig , kanske leder det någon stans! Jag vill verkligen göra allt jag kan för att få auditions och framför allt såklart jobb nu. Det är ju det jag älskar att göra, och behöver verkligen pengarna, och det ger ju såklart en sån större chans i USA sen. Håll tummarna för mig nu !

Publicerat: / Skådespeleri

FINALLY!

Har tagit Nya CV bilder , och nu har jag betalat mitt medlemsskap också, så det är bara dags att få jobb igen nudå! Hoppas :) ska ut och springa. Höörss!


Publicerat: /

This girl is on fiiiiiireeeee

I go cray cray. Leker lite modell och ja hejdå.Ni kanske ser där på mina tänder att jag fått en glugg på ett ställe eftersom det flyttas. Kul att något händer.
 

Saker som händer nu i  mitt liv:
- Jag tränar hårt (mest cardio/abs) varje dag och det går verkligen framåt!
 
- Jag fyller år om 4 dagar (27 Mars!)
 
- Jag har det äntligen nedskrivet vad mitt exakta stora mål är, och så har jag delmål på vägen. Jag är mycket inspirerad och har äntligen hittat viljan och glädjen med att arbeta mot det, och bara leva. Jag börjar allt mer hamna i någon slags rutin med att vara produktiv.
 
- Jag gjorde min audition för Rytmus i Onsdags!! Och Kulturama helgen innan..
 
- Idag har jag (och min syster) börjat jobba med ett övertalningsprojekt (mamma-mission impossible), inför flytten till L.A
 
-Jag har inte sökt skådespelarjobb på ett tag vilket har stressat mig, men nu har mina pengar kommit och jag ska betala medlemsskapet igen och försöka få bra headshots. IT'S ON!
 
-Jag tänker börja satsa på bloggen igen, fast på riktigt nu. Får se om jag börjar på en gång eller om jag väntar några dagar :) 
 
-Om 12 dagar är det dags för Stage Academy Camp!
 
 
Det är dags att verkligen ta tag i allting och göra allt för att ta mig till toppen. Där jag hör hemma.
 
 

Publicerat: / Everyday

SOLEN BARA SKINER

Idag är en superfin dag och det har varit en produktiv dag hittils ! ( vilket varje dag kommer vara härefter.. :) )
Jag gör stora framsteg kan jag säga , en del spännande saker står på spel och så, jag ska gå in mer på detta. Håller på att allt mer komma tillbaka till bloggen som ni märker. Just you wait :)

Förresten, min syster har kommit till det läget att hon verkligen vill flytta till LA och ikväll ska vi börja jobba med det , första steget är att övertala mamma. Pappa verkar förresten fortfarande vara lite på i alla fall.

Bilder: Efter min morgonträning började jag dagen med en smoothie , DUH-RLICIOUS . nu ska jag hoppa in i duschen!


Publicerat: / Everyday

EXCITED TO COME BACK!

Hey jag ska snart börja planera min blogg, jag är så excited att komma tillbaka, inspirera, motivera och bara ha kontakt med er!
Kommentera gärna om ni har några önskemål om vad ni vill se/ se mer av är i bloggen i framtiden!

Lite nytagna bilder på mig... Gillar den med flätan :)!


Publicerat: / Musik/Artist

YAY, EN COVER !

 Tänkte att jag kan underhålla er lite i min bloggpaus i alla fall!
Det här är Stay med Rihanna. Jag valde mellan den och MJ- Give In To Me för Rytmus testet imorgon, men valde Michael låten till slut. Super svårt val! Men ni som fortfarande kikar in på min blogg - här har ni en liten cover just for fun :) - Som ni velat ha!

Jag kommer snart tillbaka! Börjar närma mig nu! Ååh blir gladare nu och jag har boostats med visdom, energi , att göra drömmar till planer och så vidare. Kan inte vänta att dela allt med er! Hoppas allt är bra, vi hörs snart♥ 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

JAG KOMMER TILLBAKA

Med förra inlägget kanske det var svårt för er att förstå om jag kommer tillbaka eller inte, och hur snart.
Men jo det gör jag . Jag vill satsa på bloggen som sagt.
Längre en två veckor blir det antagligen inte. Det kan vara snart, eller om två veckor. Vi får se hur jag känner ! För det är det de handlar om!
 
 
Ses snart! 

Publicerat: / Everyday

take your time to read this....♥

                               
Ni är helt underbara. ville bara säga det. 
Jag suger på att blogga just nu och till exempel så lovar jag massa saker som jag inte sedan gör (videos,inlägg,förbättring t.ex)  men ni finns fortfarande där och kommenterar, ger massa komplimanger och vad jag har förstått vill ni verkligen att jag fortsätter blogga. Alltså jag skulle inte kunna sluta helt, det skulle vara helt fel och jag skulle ärligt talat känna mig som en helt annan person haha. Det är liksom jag. Kanske inte att blogga, men hela grejen som har blivit. 
 
Anledningen just nu är väl helt enkelt att jag håller på att hitta mig själv. Jag känner att jag är påväg dit. Jag vill hitat en balans i mitt liv - ett lugn och general happiness. Jag känner att det är svårt för mig att blogga bra när jag inte ens har en grund eller vad man ska säga. Jag känner att nu börjar allting bli bättre, men jag kommer ha svårt att blogga på ett tag tror jag. Man måste ha en stam innan man kan växa grenar
 
Det som blivit med min blogg nu är att jag har en press på mig själv , eller jag skulle säga att jag har såna förväntningar och den här bilden i mitt huvud om hur jag vill ha den. Jag vill liksom att det ska vara SUPER. Att ni ska bli boostade med inspiration genom olika videor och inlägg. Att ni ska följa med i mitt liv, mycket bilder och så vidare. Men jag har ju ingen himla systemkamera. Bara någonting jag fick när jag fyllde tretton. Hade önskat mig en systemkamera typ Canon eller Nikon men fick en Olympus digital systemkamera, Så det blir mest iPhone bilder . + Att minneskortet är borta till den kameran nu, ska hitta det.
 
Men i alla fall, detta betyder alltså inte att jag VILL sluta blogga. Det är ju tvärtom, jag vill ha en super bra blogg och verkligen få den att växa och glädja många. Men just nu är det mycket som måste ställas till rätta först. Förstår ni? 
 
och svarsvideon, la ärligt talat ner tid på att redigera den, men nu när jag tittar på den vet jag inte om jag vill lägga upp den. Stör mig lite på hur jag låter och pratar och så är kvalitén inte så bra. Men den va rätt rolig ändå! Jag svarar på era kommentarer i kommentarsfältet istället. så kolla där! Sen får vi se om jag kanske lägger upp den ändå.
 
Jag är nästan där, jag måste landa och hitta en bra balans mellan allt i mitt liv:
 
skola, artisteriet - evenemang:tävlingar:inspelningar:auditions, skådespeleriet, träning&hälsa, socialt, LA, drömmar,jobb, dans, projekt och sen bloggen yup you name it. 
Jag vill bara vara glad vilket jag ofta är nu för tiden. Fri. Vill ha ett liv jag älskar vilket jag tror jag närmar mig.
 
- så att jag sedan känner mig peppad och have the tools to make a wonderful blog/vlog. 
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

OMG JUUUSJAAA

Kom just på att jag inte laddat upp videon än! SORRY! håller på och hittar mig själv och vad jag ska göra med bloggen men va som än händer kommer jag ladda upp den!!! PINKY SWEAR.
Hörs!


Publicerat: / Everyday

ROOTS BEFORE BRANCHES


Just nu pluggar jag HK inför ett prov imorgon.. Och åter igen får ni tyvärr vänta lite på videon..:/
Vi får se hur jag kommer göra med bloggen den kommande tiden
Det är lite blandade känslor, vi hörs mer om det sen!

Det gäller att alltid tro att någonting underbart kommer hända :)


Publicerat: / Musik/Artist

S I N G ME S O M E T H I N G

Kom som sagt tillbaks till mina sånglektioner idag. Jobbar med Uncover - Zara Larsson. Funderar på att välja den till Rytmus färdighetsprov. Håller på att redigera klart videon förresten, förlåt att det tar tid! den blev ganska lång:)
 
Bild från april 2011
 
 
 


       Kommentar:
       så du känner nils axelsson? eller visst va det han i videon? :D I know him too!!
  • svar: Njae tyvärr har vi inte haft någon kontakt efter jobbet :/ Men vi snackade en hel del han va supertrevlig verkligen och vi hade många liknande intressen :)

    Kommentar:

    Åh är det en Jack Russel? :)


    svar: Ja! Det är en blandning mellan det och en DanskSvensk gårdshund! Vänta till min nästa video kommer upp så kommer du få se en hel del av honom, hihi :) 

 

Publicerat: / Everyday

The love of my life

The lord of the rings. Legolas.
Do I have to say more


Publicerat: /

SATURDAY NIGHT

FÖRLÅT jag har inte haft tid jag vet att ni väntar på videon, den ska baa redigeras :) Ni är sååå gulliga med era kommentarer, läser alla!

Var faktiskt onyttig ikväll! Mathilda sover hos mig och vi är home alone right now. Hon hade aldrig sett sagan om ringen så jag såg såklart till så att vi kollade. Vi kollade klart på the two towers men nu måste vi sova.
KRAM.


Publicerat: / Everyday

I <3 U

Tack för alla era förslag på vad ni vill se här i bloggen! Jag hoppas att jag kan bli bättre och bättre på det här med bloggandet och hitta en balans. Vill också använda en bättre kamera för mina iPhone bilder är så otroligt tråkiga. ha. Det jag vill satsa mer på är videos, motivation, tips, outfits, karriär osv. 

Men ni är så underbara och har tålamod med mig . Har liksom lovat massor av saker hit och dit och har så dåligt samvete. Men som sagt jag försöker att bli bättre och bättre. Men tusen tack för att ni fortfarande sprider kääärlek med era kommentarer och fortfarande läser! 
 
Ska tillbaka till mina sånglektioner på måndag förresten. Då kan jag träna inför Rytmus och Kulturamas färdighetsprov, och även Stage Academy Camp såklart :) 

Publicerat: / Fitness

NYTTIGT FRUKOST/SNACKTIPS

Low carb bröd, skivad banan och sen rinse (kan ej svenska) över lite agavesirap! Jag rostade brödet också. Heaven!
Ska se om jag kan redigera videon idag!


Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]




Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel