Publicerat: / Dans

Behind The Scenes y'all


Haft första dagen av dansföreställningar idag! Grymt!! Hoppas jag kan lägga upp video senare.
Imorgon blir det två till.
älskar att dansa ahh ♥♥♥♥


Publicerat: / Dans

I needed to vent

Jag ska skriva mer! Tack till er som fortfarande stannar kvar ♥

Måste bara skriva av mig lite.. Jag har knappt kollat på idol alls i år, men bara kort
ibland för att se den sjukt begåvade Erik Rapp. Jag har vetat vem han är sedan mycket längre tillbaka. Han var en av dom som gjorde det jag ville göra, tävlade i artisttävlingar osv. Vilket jag började göra då också.. och någon jag tänke fy va bra han är och att han kommer gå långt, Vi har jobbat med samma sångcoach och han var på ett av dom artistlägren jag varit på, fast något år innan. 
I alla fall...
 
Han är en riktig artist. En sån man inte alltid ser.. I alla fall inte här. Han har den där säkerheten, den grymma talangen. ''Hela paketet'' som man säger . En sådan kontroll på scenen och över sin riktigt grymma röst, och så är han himla ödmjuk vilket är så viktigt. 
 
Att han var the rightful winner tycker jag inte ens behöver diskuteras.. Men idol är ju verkligen inte alls. Och det är ju trots allt tittarna som röstar. 

här är lite bilder från i söndags när jag var på julmarknad/shopping i stan med min syster!
 
Har varit på genrep ikväll och hela helgen är det föreställningar!

Publicerat: / Everyday

"Remember who the real enemy is..."

Min iPhone och alla mina kort är tillbaka! Nu gäller det att vara extra noga och försiktig.

Jag och två vänner var som sagt på Catching Fire premiären , på dom bästa platserna också! Har taggat och längtat så länge. Filmen är riktigt bra gjord, stark! Absolut super bra. Jag hade läst boken innan och det var en hel del grejer som inte var med dock... Men annars själva filmen i sig - fantastisk!

Publicerat: / Everyday

DANCE REHEARSAL

 
Idag har jag haft en jättemysig dag med min syster på julmarknad/shopping i stan!
Min mobil är ju inte här och så, ni får se bilder sen!

Nu ska vi iväg på dansrep!! Älskar det varje år. Så härligt!!

Publicerat: / Everyday

smile

 
Jag jobbar på att tänka och se positvt. Jag känner att det fungerar och att jag faktiskt växer och blir bättre på det. Det känns som att på något sätt, löser sig allting. Det spelar ingen roll vad man har för motgångar. De är till för att ta sig över och komma ut med stolthet, tacksamhet, glädje osv...   
Så lär er detta och ni kommer må ännu bättre :) 
 
Och snart kommer det inlägg med bild/bilder - Min mobil är påväg med posten...!

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Fredag Fredag Fredag

Jag låter bilden få tala, jag är så otroligt trött.

Jag sitter nu och skriver för första gången på min nya macbook! sköööönt. 
Och på måndag(dunno) när jag får min mobil bloggar jag en aning mer, till exempel om THG och så vidare!

REMEMBER TO DAZZLE

Publicerat: / Everyday

WOOOPSS..

Imorse glömde jag min mobil på tåget... Och ja där fanns också mitt bankkort, mitt SJ kort, VL kort och SL kort..
Men! Jag får det på måndag med posten, då dom som jobbar på tåget hade hittat, sådan tur!!
 
Så därför har jag inte kunnat lägga upp det jag ville.
Jag såg Catching Fire premiären igår!! Som jag längtat. Boken är så himla bra och även då en hel del inte är med i filmen så älskar jag den ändå. Så bra gjord och grymma skådespelare.
Jag kommer skriva mer om detta och lägga upp bilder när jag får mobilen. 
Fick ta mig hem från skolan idag också för att jag mådda illa och hade ont i magen och så vidare...''Höll på att dö'' sa jag flera gånger, men så illa var det inte som tur är ;) 
 
Jag ville bara säga detta så ni vet! ni vet att jag hör av mig snart med massa bra! 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Wishing you a fabulous weekJobba på med det du älskar. Kliv ur din comfort zone. Säg till dig själv "Jag nan det här, och jag ska". "Jag älskar det här".
Vi är starkare än vi tror. Testa så får du se <3

Publicerat: / Musik/Artist

WE ARE THE WORLD LIVE COVER

Här är videon från idag då jag , Linnéa och Teddy upträdde med We Are The World på eventet ''I Tyfonens spår'' (För Filippinerna). Vi hade kort tid att öva men så klart skulle vi vara med och hjälpa till att göra en skillnad. Alla vi som kom dit skänkte också minst 50 kronor.
Lite småfel här och där, men det känns inte så viktigt just nu! 


Publicerat: / Everyday

Fullt upp!Ska bjuda ut min mormor på middag ikväll för att hon fyller år, imorgon uppträda på "I Tyfonens spår" , Catching Fire premiär på onsdag, jag har en casting där i helgen.
 
Och så är det massor på gång i skolan. 
Börjar öva inför terminsuppspelet, ensembelturné lite senare, julkonsert kör..  Ja och sen de lite tråkigare som prov , men vi har inte så mycket sånt. Och det vi har är mycket roligare än förut. Så är det kurssamtal och utvecklingssamtal också!
 
Ja annars så består mina vardagar av träning, musik & projekt, skådespelarkarriär, dans, visualisationsövningar, och allt annat som hör till :)
 
Vilka framsteg jag gör, nu känner jag att jag kan ju klara av allt! 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

What's shakin!

 
På söndag ska jag uppträda på ett event här i Västerås - för det som hänt i  Filippinerna. Entré 50 kronor och allt går till röda korset som man köper där också. Det kommer komma lite musiker och artister och jag ska uppträda med Linnéa från min klass, och Teddy i min klass ska spela gitarr. 
Känns som en jättebra grej! Att få stå på scenen, musik och att det är för välgörenhet.
 

Och annars då? jag är glad! Det är jag. Jag har fått en mycket bättre mind-control och jag gör det jag vill och det som tar mig framåt, och slösar nästan ingen tid. Jag känner också hur jag växer och hur jag generellt allt mer ser det positiva i situationer.

Publicerat: / Everyday

NO WORRIES... ?

Pengaaaar.
Kan göra en galen men det gäller att se det positivt för av att oroa sig kommer man ingen stans.
I all fall..
 
Jag vill ju verkligen åka på SOCAPA. Men detta hänger på mina pengar som är låsta. och det är ovisst när dom kommer vara tillgängliga. 
Så vill jag gärna på något artistläger igen. Och ha medlemskap i en agentur och ta några fler skådespelarkurser hos dom, och på det här ska jag spara till Los Angeles flytten. Juste sedan är det julafton snart, det har varit lite födelsedagar, jag vill ha ett par nya uggs som vinterskor och jag ska köpa en vinterjacka imorgon (billig, och ska betala hälften med mamma)
 
Och vet ni vad som hänt nu helt oväntat? Jo min macbook har upphört att fungera. Den är så viktig för mig och jag spelar in, gör videos, bloggar, tränar, skolgrejer, the lost goes on... Detta är någonting jag verkligen behöver. Så ja vad kostar en ny? 9500 kronor. Det som är grejen är att detta hade jag inte ens planerat. Det kom liksom som en bonus yaaay...
 
Det jag kan göra är allt jag kan för att lösa detta och tänka ut vad som är allra viktigast. Det känns som MacBook och SOCAPA först och främst. Väldigt gärna artistläger också.
Men det är inte lite pengar vi pratar om. 
 
spara, jobba hårt för att få film och tvjobb, börja sjunga på begravningar, och göra småsaker hemma, och önska mig i julklapp. Allt känns liksom som att det flyter på och det går så bra för mig nu. Sedan har man ju det här. Men med rätt attityd ska jag fixa det här... på något sätt 
 
     
  
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Jag vet exakt vad jag vill

Jag känner mig verkligen glad och exhalterad och bara peppad på livet och det jag gör.
Jag har liksom bestämt mig vad jag verkligen vill, och ni kan ge er tusan på att det kommer att bli verklighet.
Varje dag går jag i rätt riktning. Och man måste veta att ibland kommer man ha sämre dagar, och man kommer mötas av motgångar. Men så länge man är tacksam, vet vem man är och ser allting som en lösning, och helt enkelt ser den större bilden, är sådant ingenting märkvärdigt.
 
Ju mer man utför vanor av framgång, ju mer vill man fortsätta. När man märker hur det känns, när man av det man gör - märker att man faktiskt kommer komma dit man vill om man gör just det blir man så glad.
Det gäller att ta det där första steget. Step out of the Comfort zone.
 
 

Publicerat: / Musik/Artist

SPELAT IN♥

 
Från och nu är det bara hårt jobb som gäller! 
Älskar den här låten förresten :) 

Publicerat: / Dans

Not ready to say goodbyeDet va riktigt kul på inspelningen igår. Så härliga och duktiga människor och ett supergäng, producent, koreograf.. 
Awas låt är riktigt bra , så jag rekommenderar er att lyssna på den när den kommer ut!  Längtar till att se resultatet :)

Publicerat: / Dans

MUSIC VIDEO SHOOT NEXT!!
Publicerat: / Dreams&Plans

Believe, Work hard, and Sparkle a little while I do it.

Var rätt ledsen, arg och irriterad nyss tyvärr. Det handlade om en covervideo jag la upp. Jag hade en känsla att det skulle bli dåligt och ja.. Jag blir så trött på att jag aldrig får visa hur bra jag verkligen är och vad jag kan. 
För att jag är bra och det har gått så mycket bättre, men sedan när det kommer till att lägga upp någonting på youtube är det någonting som händer. POFF säger det så har jag en förbannelse över mig som bra: dåligt.
Saken är att när det betyder så mycket, när man har förväntningar och vill blow people off their chairs blir det bara så tråkigt..
 
MEN vet ni vad?! Sånt här växer man av. Jag vänder detta till motivation och determination. 
Jag ska jobba , blod svett och tårar stil. Jag ska hamna precis där jag vill and nothing is getting in my way.
Nästa gång ska jag välja rätt, någonting som passar mig och så ska jag arbeta med det i minsta detalj.
 
 
Jag ska fortsätta kötta med skådespeleriet för jag bara älskar det och jag känner hur bättre jag blir, fortsätta dansa, fortsätta boka inspelningar, fortsätta hålla på med musiken stenhårt, fortsätta med träning och hälsa. Fortsätta med min mindset morning och peppa mig genom dagen. Fortsätta visualisera, fortsätta vara glad och bara göra det jag älskar, my best and forget the rest.
Så ska ni se vilken bright present and future I have. 
Det jag ska ladda till nu är musikvideoinspelning med Awa och dansare imorgon! Så kuuul
 
Vill man någonting - Jobba för det. Och sluta aldrig tro.♥
 
 

Publicerat: / Everyday

LOVE THISHar precis spelat in en cover video som
Jag säkert kommer lägga upp på min nya kanal!
Nu är det träna som gäller. Jag är så glad att jag äntligen är påväg och bara
Kör och gör det jag vill och älskar

Publicerat: / MJ

NEVER EVER STOP


Lever kvar föralltid

Publicerat: / Everyday

Updates, Inspelning m.m..

♥Jag har börjat jobba på mitt skådespeleri varje dag. Jag har precis spelat in en auditionvideo som ska in, och jag börjar att leka lite med monologer till youtube kanal! 
 
♥Jag har lite musikprojekt på gång. Covers jag jobbar med, sådant jag hoppas ska spelas in och så vidare.
 
♥Jag har precis börjat tagit in visualisationsövningar i vardagen , vilket jag verkligen ska satsa på att göra vare dag nu. Det får mig så glad, peppad, bestämd och det ger mig bara världens bästa känsla.
 
♥På fredag ska jag på inspelning! Jag ska  vara med som dansare i Awa's nya musikvideo!! Det ska bli riktigt roligt. Inspelning hela eftermiddagen och kvällen fram till klockan 1 på natten. Fick reda på detta idag! Så kul, fast det är ett obetalt jobb. Man får börja någonstans :) 

Ni kanske vet vem hon är? Hon vann The X Factor här i Sverige. 
 
Detta är början av någonting så bra♥
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

CHOOSING A LIFE I LOVE


Jag kan välja hur jag vill att mitt liv ska se ut. Och jag kan välja vem jag är :)

Publicerat: / Dans

SING ACT DANCE TRAIN REPEAT

Jag framför spegeln.... Celine har fest så jag är instängd på mitt rum. Ni kan ju gissa vad som händer med musik på.. ;) Putting on a show , hahaha!
 
Bara för att denna tjejen bestämt sig. Jag älskar detta och ser fram emot alla projekt och saker jag ska jobba på. Ser fram emot att se slutresultatet av det jag jobbat med. Nu börjar det!! Så sjukt roligt är det och ska det bli!! Ni kommer snart få se resultat av det jag gör! 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

TÄNK POSITIVT = POSITIVT LIV

Jag börjar ju bli lite trött på att vara sjuk exakt när man har sån bra tid till att träna, öva, sjunga och dansa. 
Har gjort en träningskalender till denna månaden som jag hade hoppats på att börja med idag.
 
Men. Man får göra det bäta av situationen! Och jag är glad över att jag kommit igång med skådespeleriet och har börjat öva varje dag. Jag har också jobbat lite med ett projekt där jag får 60 kr i timmen. Och så har jag kommit igång lite med att räkna klart matte inför ett prov. Det är lite småsaker jag gjort för att utnyttja situationen!
 
Så en läxa att lära sig: Se det bästa i allting. Det är onödigt att klaga på sådant man inte kan ändra.
 
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com
Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel