Publicerat: / Everyday

Mitt rum & Tips

Som många vet flyttade min familj och jag till stan i maj. Och mitt rum är inte fixat så som jag vill ha det än. Men vi börjar med det nu! Min storasyster går inredningsutbildning och jag tycker det är jättekul så imorgon ska vi åka och köpa lite tapeter och färg. Det kommer bli så mysigt. Och jag hoppas att jag kan skaffa fler yankee candle/bath&bodyworks ljus till mitt rum! Ställa på någon fin hållare. 

Det gäller att få in så mycket glädje i sitt liv som man kan. Att befinna sig i en städad och mysig miljö. Jag är mycket i mitt rum i min vardag och då är det viktigt för mig för att må bra, koncentrera mig, och kunna vara kreativ! JobbaJobbaJobba♥ 
Så det är ett litet tips till er idag. Titta omkring er! Hur ser det ut?
 
A child's wish luktade så himla gott! ahh.
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Delar med mig av inspiration

 
Jag fick tårar så fort han nämnde det om sig själv framför en. Var inte förberedd på det alls! Så otroligt bra. Blev verkligen omskakad och det motiverade mig så mycket. Det här är en övning jag kommer köra mycket. 
Jag längtar tills jag kan dela med mig av alla mina tips, erfarenheter och det som händer i mitt liv. För just är jag helhjärtad i att bli bättre, och bättre, och bättre ♥

Publicerat: / Everyday

BEAUTIFUL COLORS, BEAUTIFUL LIFE

Från min lilla kvällspromenad idag fick jag med mig ett par löv hem....Haha. Så fina! Ska väl få ihop någon slags dekoration till rummet!
 

♥Jag håller på med en sak just nu som verkligen kommer hjälpa mig att förändra min vardag och få mig att på riktigt på i rätt riktning. Jag hoppades på att bli klar ikväll men nu springer klockan iväg och jag har lite annat kvar att göra innan jag kan sova.. Så jag får fortsätta imorgon. 
Jag kan säga att det har att göra med mål, tidshantering, förändra sitt liv, hälsa, vardag, schema , organisering ja allt som jag vill hjälpa just er med. Så senare kommer dom videorna jag pratat om upp. Då kommer de att vara från egen erfarenhet. Och jag kanske gör ännu en video om mål, en bättre. Har en hel del fler tips :) 

Publicerat: / Everyday

NY HÅRFÄRG


Jag är jättenöjd med hur färgen blev på mig! Det är lite mörkare i verkligheten dock..!Små förändringar är så bra! 

Publicerat: / Everyday

Lunch, Hår och Inredning..

 
Ett jättebra lunchtips till er! Improvisera lite på en fullkornswrap. Här gjorde jag stekt lax,gurka,tomat, spenat, lite ost, italiensk dressing (genomskinlig) och keso. Gott ,filling och bra! 
 
Jag har precis färgat håret, så nu är det inte sådär ljust längre (ser riktigt ljst ut på den där bilden!)
Och idag har vi tittat på tapeter och dekoration till mitt rum . Ska bli så fiiint!

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Learn to love yourself


Jag mår bra. Jag älskar mig själv. Jag kan göra allt jag vill. För jag är jag och jag är bra. 
Det är slut på att klanka ner på sig själv. 

Cause dreams don't work unless YOU doPublicerat: / Inspiration & Words of Advice

Make that change RIGHT NOW, TODAY.!


Har precis druckit ett stort glas vatten och nu ska jag ut på en powerwalk och sedan göra en bra frukost. Det blir lite sent, men äsch då. Jag behöver sova. 


Idag blir det att först städa och organisera rummet på riktigt. Det är ganska städat, men jag tycker det är viktigt för att kunna koncentrera sig, vara mer kreativ och må bättre. Och det är precis vad jag behöver till exempel idag, och alla andra dagar såklart. Men jag ska sätta alla mina drömmar till planer och delmål idag. 
Yay! Så excited att komma igång. :)


Publicerat: / Everyday

I'm learning and growing...♥

Sitter här i lugn och ro för mig själv och låter mig inspireras. Jag älskar att lära mig nya saker och utvecklas. 
Jag kommer så klart dela med mig av allt jag gör och hur jag har förändrat saker och ting senare :) 

Clarity, peace, , serenity
sov gott och ha en underbar helg!
 
 
 

Publicerat: /

London Throwback Collage

Skulle gärna tillbaks till London, det var så mysigt! 
Var där förra året i slutet av Oktober/November.

Älskar att resa åh.
Bo i L.A och resa runt till andra platser ( helst för att jobba då - idealet hihi ).

Publicerat: / Everyday

GOOD MORNING AUTUMN LEAVES

 
Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

FIGHT DARLING

Jag kom hem från streeten för ett tag sen , weeee!
Och nu ska jag skriva klart min låt som jag gör och snart ska spela in på Singer/Songwriter klassen.  Jag har ett stick kvar. Men behöver hjälp med instrument. Har inte gjort någonting på den fronten.

Iallafall! Det här känns som words to live by ! Man ska tänka att veta att snart , om man pressar lite till kommer någonting underbart att hände. Dom som försöker är dom som vet. Och om du stannade kommer du aldrig veta. 
Någonting att försöka påminna sig själv om så ofta man kan.

Fortsätt fortsätt och tryck på lite till, höj dig någon nivå, tryck tryck, höj en nivå till. Kämpa kämpa. Sedan bara POFF där dök toppen upp. 

Publicerat: / Everyday

Bilder från skolan idag♥

 

Publicerat: / Everyday

Wake up from your dream Sunshine, it's time to live it.

 

Publicerat: / Dress For Success

UNDERBARA FALLTIME

Klicka på bilden för att komma till min Polyvore. 

MY AUTUMN LOVES

- Stjärnklara friska mys-kvällar med belysta gator!

-Doftljus - yankee candle och
Bath&Bodyworks (USA..)

-Uggs! Vet. Can't stress it enough.

-Skådespeleri - det är bara ett ännu mer perfekt tillfälle att ta tag i det, då det är kallare och sämre väder ute. Också titta på film, vilket jag älskar och det inspirirerar verkligen. Och bio! åh.

-Halsdukar, vantar och mössor - stickat helt enkelt.

-Bath & Bodyworks till exempel...Höst kollektion-produkter.

-Nagellack! Så fina färger på hösten

Och det bästa.. Färgerna / löven på soliga dagar... Och själva lukten och känslan!

 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Var stark. En dag kommer belöningen!♥


Ett litet meddelande från mig. Jag vill bara att ni ska veta att om ni arbetar för det, kan ni ha allt ni vill. 
Du kan!!! Vi kan klara så mycket bara vi tror. Vi är otroliga. Bestäm dig för att vara en av dom som gör någonting . Jobbar sig igenom jorden för att sedan växa fina blommor. 

Publicerat: / Dreams&Plans

Något att längta till..


Tills det äntligen är dags för mig att flytta till LA.... Att ta det där steget som man har förberett sig på så länge.
Och flytta in i en egen(eller med fler) lägenhet som man inreder helt själv. Och göra det jag älskar och vill varje dag. Jag kanske kommer gå en skådespelarutbildning i ett år. 

Att bara vara en L.A resident som jag alltid velat vara när jag varit där. 
Åh jag längtar så! Har förövrigt börjat sakna det lite smått den senaste tiden. Har liksom inte riktigt haft tid att tänka på det. Men när jag kom på tanken igen så är det svårt att inte vilja vara där.

men jag är tacksam för att det är ett tag kvar tills det händer . För jag vill vara väl förberedd, har gjort mycket mer och nått mer framgång innan det är dags! 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Catching Fire: Jag ryser!

SPOILER VARNING! Det är nästan så att jag ångrar att jag såg den eftersom jag läst boken..men jag var så nyfiken.! Så om ni inte läst boken och bryr er, titta på egen risk!

Jag älskar The Hunger Games. Efter filmen blev jag helt förtrollad. Lyssnade på musiken, körde monologer och läste båe 2an och 3an. Här är trailer 2 till catching fire som har premiär den 20 November i Sverige. Ska gå på premiären och jag är så himla taggad. Jag kan inte vänta. Av någon anledning när jag tittade på trailern brast jag ut i gråt, jag vet inte om det var glädje, sorg, excitement, att jag var så inne i handlingen eller om det är för att spela i en sån här film en dag är någonting jag vill så mycket..Och insåg att det är dags att kämpa så himla hårt. Känner mig inspirerad.

Enough of that, var beredd på rysningar om ni är en film-och THGNerd som mig. 
Ljudet i slutet alltså...

 

Publicerat: / Everyday

Mysiga kvällsträningar & Svar på kommentarer!

Det är så himla ''mysigt'' att springa på kvällarna.. eller åtminstone gå. Jag älskar hösten. Visst det blir väl lite kallt. Men allt är så himla lugnt och stilla, och gatorna lyses upp och man blir bara extra peppad.
Fick ett meddelande nyss angående en eventuell roll, får se vad det blir...spännande!

S V A R A R   P Å  N Å G R A  K O M M E N T A R E R 

Anonym: 
är du avundsjuk på Zara Larsson? Hon lever ju typ din dröm!
SVAR:Visst skulle det vara sjukt underbart att vara i hennes position, men det är ingen idé att gå runt och vara avundsjuk på folk, det tar energi från att fokusera på sig själv och sina egna framgångar! Jag är så tacksam för allt jag upplevt än så länge och vilka chanser jag har att gå framåt och fortsätta klättra uppåt. 

Anonym:
vad heter filmen? :)
SVAR: ''Säker på jobbet'' är/var produktionsnamnet på filmen.

Var kommer den gråa tröjan ifrån? Super snygg :)
SVAR: Min gråa träningströja kommer från H&M. inte bästa att köra värsta passen i.. men till att springa då det är lite kallare och också till yoga! 

Anonym:
Vill bara börja med att säga stt jag älskar din blogg så stört mycket! Den är sååå inspirerande, jag och mina kompisar pratar tillochmed om dig i skolan :) 
Typ dans/ tips på monolog! 

Kram!
KOMMENTAR: Alltså den som skrev den här kommentaren. Ville bara highlighta. Blev jätteglad. Jag har ju fårr så mycket underbara kommentarer tidigare.. det är bara det att den här kändes lite speciell. Som ett kvitto på att man inspirerar och gör någon skillnad. Ni alltså♥
Publicerat: / Dress For Success

3 CUTE HAIRSTYLES

 
Go to hairstyles! Enkla och heatless. 

♥Fembensfläta & Skruvad lugg.
Fembensfläta: Dela upp håret i fem delar på en sida. Välj sedan vilket håll du vill börja ifrån. Ta delen längst ut och gå under, över , under över. Sedan tar du den som här näst är längst ut och går under, över, under över (eller över,under välj själv) Fortsätt såhär! Jag gillar när man inte gör hela vägen ner utan man sparar ganska mycket hår under tofsen. OBS! Det kan vara krångligt att hålla koll på allt hår. Tro mig jag måste ha en del i munnen ibland..haha.
Om ni gillar fyrbensfläta bättre går det till på exakt samma sätt fast man använder sig av fyra delar.

♥Hög tofs med rosett!
Så himla enkelt och fint, en liten uppspicad vanlig tofs. Tupera håret på huvudet lite svagt innan om ni vill få mer volym. Brukar inte göra det, men ska testa
 
♥Inbakad fläta och utsläppt på sidan!
Jag har aldrig kunnat göra inbakad fläta. Men vill verkligen kunna så jag har nyligen i princip lärt mig. Men även om det inte är så bra så fungerar det ju! Om ni har tid, locka eller skruva håret! Går också att sätta upp i en bulle på sidan man har flätan.
Hitta någon youtube video ni tycker är bra eller fråga någon om inbakad fläta så ska ni se att det löser sig. Kan bara i luggen än så länge dock :) 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

OH THE THINGS IN FRONT OF ME


Sådan underbar känsla att verkligen drömma. Att blunda och bara föreställa sig allt man kommer , eller hoppas på att få uppleva. Klicka på bilden för att komma till min weheartit

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

walk confidently in the direction of your dreams

 
♥Varje morgon: Läsa upp mina affirmationer högt för mig själv. Gå igenom vad jag är tacksam för

♥Varje dag kväll: Se vad jag åstadkommit.
 
♦Varje dag: Ta småsteg närmre mina drömmar.

Publicerat: / Mina Videos

IN ACTION VIDEO


Jag tänkte att ni kanske var intresserade av att se ett klipp från en inspelning.
Det här var alltså det första jobbet jag har haft facetime i!   Den spelades in i augusti 2012. Jag klippte bara in dom delarna jag var med i :)

Publicerat: / Everyday

HOLLYWOOD SMILE UNDER PROGRESS

 
Nu har det gått nästan 10 månader sedan jag fick min tandställning. Jag längtar verkligen tills allting är klart. Trots allt så är det verkligen värt. Det är ju sån himla skillnad. Bara det att jag har massa mellanrum mellan tänderna i överkäken, pga tagit bort. Ska även slipa en tand senare, för den är en hörntand med ''används'' nu som en vanlig tand. så har en spetsig tand där det inte ska vara någon just nu if that makes sense. Men annars så! Helt rakt. Mitten är där den ska och det är inga tänder som pressas ut eller är vridna. Skönt!
Det enda negativa är väl att jag antar att jag inte har lika lätt för att få roller...Men...min dag kommer! :)

Publicerat: / Fitness

I am a fighter, a champion

Jag börjar bli så himla bestämd nu. Har kommit igång lite med det jag nämnde, skrivit om mina mål på ett litet annat sätt, jag är inte riktigt klar än men snart så. Fixat ett veckoschema skulle man kunna säga, där jag delat in dagarna med olika block i sig. 
Jag började den här söndagen med att gå upp strax efter nio, böt om och gick ut och sprang. Jag ska börja helgerna med antingen att gå eller springa, eller vad jag känner för. Sedan frukost när jag kommer tillbaka. Det känns så himla bra! 
 
Jag ska boka dom där rollerna, jag ska göra allt det där jag önskat så länge, skavara den jag vet 
att jag igentligen är!
och jag ska kämpa för att en dag ta mig till L.A och leva efter mina drömmar. 
Det är dags att kämpa!! 
 
♥♥♥♥♥♥♥

Publicerat: / Fitness

Motiverar er till att jobba för det ni vill

Nu ska jag ta och träna. Ganska sent men helt klart värt. Så skönt att äntligen komma igång med att ha haft en dag med superbra måltider. Så nu ni. Jag filmade förresten en video nyss men blev inte alls nöjd, fast nu vet ni att det är på gång i alla fall :) 

Publicerat: / Everyday

Bits of my day: Stockholm&Audition

 
Det var en jätterolig casting idag. Och jag fick spela både själv, mot en tjej i min ålder , och mot en kille. Ja dom var också där och gjorde audition. Jag fick sjunga också! ;) Det var/är en så fin dag idag och då blir allt genast lite bättre. När man väl faktiskt går  till ställen i Stockholm tänker man på hur fint det verkligen är och att man vill bo där istället. haha
Fick en fråga om vad det var casting till den här gången: Gevalia reklam!  Men det verkar vara en sån där stor casting med mycket folk som kommer in!
 
Efter castingen gick jag til DMretro för första gången, följer på instagram och har kollat in webshopen. Och åh vad jag älskar alla kläder där. Har inga pengar just nu men längtar.

Det  blev det massa kaos idag också för efter min audition hade glömt kontanter hemma så var superkissnödig så ja det var en fin historia jag inte vill återuppleva...hahaha.. Och tåget krånglade på både dit och hemvägen med förseningar och fel.. Kom hem en timma efter jag skulle. Jaja jag är glad för det! Känns så kul att komma igång igen!

Publicerat: / Everyday

The start of something new

Börja alltid dagen bra ! :)
 

Idag ska jag till Stockholm på casting för reklamfilm. Så det ska bli jättekul! Annars idag har jag planerat att träna ett riktigt ordentligt träningspass och sedan ska jag fortsätta med att organisera som jag skrev om igår, och lite målsättning. Sedan ta det riktigt lugnt , mysigt och slappna av. Så får vi se vad mer jag har tid med idag. 

Ha en bra helg♥

Publicerat: / Tankar

ORGANIZED, EXTRAORDINARY LIFE & LIVING MY DREAM


Delar med mig lite, det är vilktigt! Jag har fram och tillbaka varit stressad. Och ''procrastinated'' (skjutit fram saker man borde och egentligen vill göra och ersatt det med någonting saboterande eller helt annat.. nej herregud ingenting farligt om ni tänkte så.. utan någonting som drar mig bakåt istället för framåt). Men ja visst har absolut under tiden varit från och tillbaka super determined och så.  Blivit så inspirerad på olika sätt...Det som ni sett på bloggen, vilket också är helt sant. Men jag måste vara helt ärlig med mig själv för att kunna göra någonting åt det. Jag har ibland känt någon press inför allt jag ska göra så att när jag tänker på det får jag ont i magen.
 
Det är som att jag tar för givet att jag tror på mig själv. Jag menar hallå det gör jag väl? Men det har blivit så ofta jag har fått börja om , och det är nästan ibland som att jag går in med inställningen att jag kommer gå hela vägen men en del av mig vet precis vad som verkligen kommer hända för stunden. Har man en sådan inställning är det precis vad som kommer att hända. Så ändra inställning är någonting som är dags att göra. Tänka helt annorlunda.

Jag har haft lite oorganiserat och haft mål på ett ställe, och även i papper .. to do lists i mobilen, dator, papper och kalender i iCal och ibland på en white board.. och aktuella projekt på en whiteboard till exempel. Detta är bara lite av det. Har blivit mer organiserad på sista tiden men jag känner att jag verkligen måste göra om, göra rätt... för att det ska bli bra.

Ta det lugnt, inte ha för hög press och för mycket att göra. Lägga undan det som är mindre värdefullt  och fokusera på det jag verkligen vill göra och se värdet i det hela. Varför vill jag göra det? Och också på att fokusera på vad jag kommer åstadkomma ifrån det, och inte själva saken jag har att göra. 

Så jag sitter här nu och har bestämt mig att en gång för alla ska jag ha ett fantastiskt och organiserat liv. Jag ska hitta ett system som fungerar. Och göra det som glädjer mig och gör mig bättre. Till exempel nyss satt jag på inspirerande musik jag kunde sjunga till och bara dansade framför spegeln. Det påminner mig alltid vad jag vill göra, och att jag är bra och har chansen att ta mig så långt. Så tro inte att jag inte tror på mig själv helt plötsligt. Jag vet att jag en dag kommer hamna där jag vill:) Det som är nu är att jag ska leva min dröm här och nu.
Jag kommer ge er en massa tips om det här! Och prata om det video och i inlägg. Hur man ändrar sin inställning, attityd och hur man blir organiserad. Can't wait!

♥Jag ger mig inte nu. Det här är början.
Happiness

Publicerat: / Fitness

Pancakes & Writing songs...

 
Jag går ju i Singer/Songwriter för tillfället. Och att skriva en låt som ska spelas in har gått lite sådär. Är inte super bra på instrument så jag har inte riktigt fått till det. Men idag på lektionen satt jag mig ner och bara skrev. Så nu har jag en melodi och text på vers, pre chorus och refräng.. Vill verkligen få till en bra!
 
Åt banan/ägg pannkakor som mellanmål, med hallon och lite turkisk yogurt. Hade lite hemmagjord peanut butter i också. Nyttigt enkelt gott! 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

SOMETHING TO REMEMBER...

 
Kom ihåg det här! Det kan inte vara mer sant. Så att man inte börjar om, och börjar om , och börjar om.. Det är meningen att det ska vara svårt. Och det är meningen att vi ska ta oss igenom det tröga i början. Är det svårt , är det helt rätt. Att klara av det och göra det trots allt gör oss till vinnare.
 
Vad jag än gör ska jag bestämma mig för att kämpa med. Inte göra någonting halvt, inte skjuta på det för att det kräver ansträngning eller är svårt. Jag vill bli bra och det blir man om man gör det. Nej hörrni, vad vi ska köra. Vad vi KÖR. Fighter mode on!!♥

Publicerat: / Q&A

Vad händer på en skådespelar-audition?

Hej! Jag kom precis hem från dansen. Börjar bli riktigt peppad! Så sjukt bra koreografi, och så är det massor av fys såklart så det känns som att man bara vill bli bättre och bättre. I alla fall... 
Jag tänkte vad jag skulle skriva för inlägg och nu kom jag på att jag har fått en del frågor om vad som händer på en audition/provfilmning/casting!
Kanske är det många av er som också är intresserad av skådespelar-spåret och som kanske inte har varit på någon eller så många än. Så det här kanske kan lätta er lite !
 
 
P R O V F I L M N I N G  : 
På provfilmning är det oftast inte lika många som ''fightas'' om rollen.  Det är mer på riktigt och närmre fram till att bli bokad. Ofta är det när man ''gått vidare'' men jag har varit provspelningar och det har varit det första jag gjort. Provfilmingar är oftast det roligaste tycker jag. Man gör en scen ur projektet.Blir testad för rollen helt enkelt.
 
♥Du får samtal eller meddelande om din audition. I allra vanligaste fall får du ett manus eller en sida du ska öva in för att göra på din provfilming.
♥Du kommer i tid och när du kliver in genom dörrarna kommer det ofta vara någon som kommer och möter dig. 
♥De ber dig sätta dig ner och du får en form att fylla i med uppgifter.
♥Du får vänta ett tag. Ibland är du ensam, ibland är det fler som sitter och väntar.
♥Du blir uppropad/Hämtad.
♥Inne i rummet:
-Saker händer i olik ordning ibland...Ibland får man först sitta ner och prata kort med regissören/rollsättaren bara som en liten intervju och där det berättas om vad som kommer hända under filmningen. Kan hända att dom berättar lite om lönen och så.
 
-Du bes titta in i kameran och säga ditt namn. Ibland ber de dig säga om du har gjort något t.ex reklamjobb förut eller inte.. och ibland ska du säga vad du har för intressen. Sedan händer det ibland att du ska 
1. titta in i kameran  , 2. profil  3. Andra profil.  4. Titta in i kameran igen (le gärna!)
 
- Sedan är det dags att köra , och man får instruktioner och ofta göra fler gånger på olika sätt... Det kan hända att man får en medspelare att provfilma med ! Det är riktigt kul. Så nu är det bara gå in i karaktär and scene.
 
Klar! Ibland får du information om när du blir meddelad. Fråga inte!
♥Grattis! Du har gjort ditt bästa och nu finns det ingenting att göra mer än att gå vidare med livet ;) Tänk inte tillbaka på auditionen och grubbla och analysera allt du kunde gjort annorlunda...Lägg inte för mycket energi på just en roll. Men du kan dock bokföra om du vill direkt efter vad som fungerade, vad som inte riktigt fungerade och vad du är stolt över. Men kom ihåg! Det du tycker gick fel kanske uppfattas som helt annat ur rollsättarens synvinkel.

HA KUL! Det är det här du vill göra! Se provfilmingen som en riktig inspelning.  Att du redan har fått jobbet.
 
C A S T I N G : 
♥Casting är oftast det man kallar en stor uttaggning.  Jag har inte varit på någon ''registrering'' vilket ibland är det enda som gäller vid casting. 
 
♥Men man får gå in i ett rum, och alltid har man inte fått ett manus innan. Isåfall får du instruktioner där. Det är bara att komma dit, vara dig själv, professionell, självsäker och göra ett bra intryck. Som alltid! 
 
♥(Alla de första stegen är i stort det samma på provfilming, audition och casting)
 
 
A U D I T I O N : 
♥Kan vara ett samlingsord till allting. Det är olika från gång till gång, och ibland är det någonting emellan casting och provfilming. Ibland använder folk olika namn för vad det verkligen är. Så ta inte för hårt på det. Man vet aldrig. Audition som audition, chans som chans :) 
 
 
 
Q: Vill ni att jag ska göra en video med audition-tips? Hur man får roller?
 
 
 
 
 

Publicerat: / Dress For Success

IT'S OFFICIALLY FALL

Jag har vantar på mig för första gången den här säsongen. Men det är väl härligt va! 
Nu blev det faktiskt en del skolgrejer att göra helt plötsligt. Sedan hoppas jag att jag kan förbereda inför casting och också filma lite till bloggen som sagt.

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

GOOD MORNING INSPIRATION

Ge inte upp. Man vet inte vad som precis hade väntat på en runt hörnet om man ger upp.
 
Jag har äntligen en inbokad casting på lördag! Skönt. Reklamfilm. 
Och tack för det ni sagt om vad ni vill se för videos och så vidare. Jag längtar till att börja filma och inspirera er mer! Nu är det torsdag och oj vad veckorna går fort.. Det är bara att fylla dom med det bästa.

Har en utmaning till er idag: Gör äntligen det som ni vill innerst inne, det som ni borde göra, det som är erat mål att göra, även om ni är trötta eller inte känner för det!
 
 

Publicerat: / Fitness

Recept på nyttig smoothie!


Idag testade jag att göra denna smoothie när jag kom hem från skolan. Den blev jättegod! Och till er som tvekar på färgen och på att det är massor med spenat i... Den smakar sött och verkligen inte ''grönsaksaktig'' som den ser ut.  Gör lite mer om ni vill. 
 
Den sätter igång och ökar förbränningen och ger en massa energi!

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

YOU ARE AMAZING


Det var någon som satt upp såna här meddelanden överallt på skolan idag. Tycker det var jättekul och bra! 
Så härligt att det finns såna underbara människor runt omkring !
Och bilden på Michael sitter alltid där, för klassrummet heter Jackson. I know it's perfect.

Publicerat: / Everyday

FILMA VIDEOS

Jag har en hel del härliga videoidéer nedskriva, så inom kort kommer ni få se massa nytt om det går som jag planerat. Jag ska ta ett litet tillfälle i helgen.
Om ni har förslag på videos kommentera gärna!
Det kan vara vad som helst. Karriär, tips, livsstil, hälsa/träning, stil, sång, någon monolog/skådespeleri, follow me around, dans, musikvideo, behind the scenes, usa, LA, självkänsla, tankar, vlogg, tips.. Jag har massor av idéer men vem vet ni kanske har några jag inte tänkt på? 

Här är förresten min skådespelarkarriär-serie på en plats. Många har nog sett den men här är den i alla fall! Vi får se om jag kanske lägger till någon mer video i den serien !

 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

I CAN MAKE THE STARS DANCE

 
Bestäm dig vart du ska hamna. Det spelar ingen roll hur lång eller krånglig vägen är, bara fortsätt att åka bestämd att ta dig framåt, att ta dig hem.  

Publicerat: / Dress For Success

FALL INTO STYLE

Här är några höstinspirerande outfits jag satt ihop på Polyvore! Vill bara slita loss dom från bilden och in i min garderob.

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

ATT FÅ SINA MÅL UPPNÅDDA

Jag har nämnt att jag har mina mål specifikt nedskrivna. Det är ju så viktigt. I alla fall. Någoning jag har tänkt att börja med, från och med igår innan jag skulle gå och lägga mig - är att läsa upp dom. Jag tänker upprepa mina mål 1 gång om dagen. Jag tänker testa nu och se vilka effekter det kommer att ge. Jag tror starkt på att det faktiskt kommer att hålla mig på rätt bana, och få mig att kryssa i dom allt mer, snabbare och oftare.

-Det är lätt hänt att man glömmer bort sig. Kommer på lite då och då att just ja det var ju mina mål... Så att verkligen dag efter dag, kväll eller morgon eller när som passar dig bäst. Läs upp dom och upprepa dom för dig så att du vet vilka dom är och får en extra pepp. 
-Gör specifika mål! Just nu har jag mål under kategorierna ''Fall/Winter 2013'' och ''Fitness goals''. Hälsa/Träningsmål finns med i den första också men inte lika många. De har jag i Reminders på min MacBook och i min iPhone. Men specifikt menar jag också någonting du kan förstå, någonting du vet när du uppnått. Exempel: ''Bli bra på att sjunga'' till  ''Klara av den här låten''.Jag skulle rekommendera att ha en sådan slags ''deadline''! Det blir enklare att fokusera på vad som gäller just nu. Hur många mål kan du nå? 

-Mina stora och långsiktiga mål har jag nedskrivna i en bok. Forsätt alltid att sätta upp nya. Åh vad glada vi kommer vara och va bra vi kommer må när vi utvecklas och klättrar uppåt och uppåt!Publicerat: / Everyday

I LOOK BACK AND SMILE


Höstbilder Amanda tog på mig för ett år sedan.

Jag har tittat igenom mitt arkiv från förra året i September,Oktober och November. Det gav mig massor av inspiration. Jag mådde bra, jag bloggade bra, gjorde massor av härliga grejer osv.. Fick mer inspiration till blogginlägg jag ska göra ! 
I want to make each day count. Det är vad jag har med mig nu och vad jag ska satsa på här och nu.


Publicerat: / Dress For Success

FALL INTO AUTUMN SHOES

On my wishlist. Bara att jobba jobba jobba och spara för att få råd med att köpa sånt man vill! Uggs, converse/platform converse, vinröda och svarta doc martens och boots. ♥


Q: Jag vill gärna ha lite mer ''stil'' på bloggen också, skulle det vara okej för er med tanke på det min blogg handlar om? Jag vill rikta in mig på drömmar, mål, livsstil, karriär, hälsa/träning, stil och musik/dans/skådespeleri. 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Ny vecka nya möjligheter


Gör det bästa av dagen och veckan nu vänner!

Publicerat: / Fitness

IT'S TIME TO BEGIN!

bilderna är mina egna från mitt hälso/träningskonto på IG. kommer inte avslöja det än på ett tag så don't ask..;)
 
Jag ska lägga extra fokus på hälsa och träning nu. Inte någonting halvdant. Det är verklien dags. Ni kanske vill hänga på? Jag ska i alla fall kicka igång allting igen med en 2 week challenge. Jag ska äta rent utan något fusk i 14 dagar. Sedan efter det kommer jag att köra med 1 cheat meal i veckan , eller någonting att unna sig en gång i veckan. Sedan finns det ju massor av nyttiga snacks att äta annars. 
 
Här har jag några träningstips till er!♥
 
♥ När du vill men inte känner för att träna/springa , tänk ''Åh va stolt och glad jag kommer vara när jag kommer hem igen'' och också hur du kommer känna dig om du inte går ut. Jämför de två och bara gör det.
♥Vet att ''allting är svårt innan det är lätt''. 
För att inte släppa taget i början. Om du känner dig urusel, och att det är otroligt jobbigt och hemskt. Du känner dig så bra efterråt, och efter ett tag när du gjort det kommer du känna att det är enklare och enklare och du kommer bara villa fortsätta att utmana dig själv när du känner hur bra du mår och när du märker skillnad.
♥Sätt upp mål
specifika mål. Gärna i en checklista. Jag använder mig av Reminders i min MacBook. Finns även på iphone. Wunderlist är också bra. Annars skriv upp på ett papper eller white board med rutor att kryssa i. Ibland kanske du kan belöna dig själv när du nått ett mål. Typ ta hand om dig själv, köpa någonting du velat ha länge, eller göra någonting annat du verkligen tycker om. 
 
Sötsugen? Cravings om att äta upp hela kylskåpet, och även grannens kylskåp? 
-Drick en kopp té eller ta vatten då du blir sötsugen. Borsta tänderna kan du också göra. Eller gå bara ut, ut och gå. Direkt när det händer! Du kan också försöka visualisera de båda alternativen, hur du kommer känna, vad det kommer att leda till. Ställ dig framför spegeln och upprepa något i stil med ''you can do this''ända tills du tror på dig själv. Sedan bara fortsätt med din dag :)
 
Lycka till nu! Det är superkul om ni vill vara med , och kommentera gärna hur det går, era framgångar, och så klart om ni har någon motgång och vill ha hjälp..
Jag kommer gå hela vägen! Det har jag bestämt mig för.
 
 
 

Publicerat: / Everyday

S U N D A Y

Jag vaknade jättesent idag.. Men jag har i alla fall städat och så.
Har mina mål uppskrivna tydligt som jag nämnde innan och det är bara att sätta igång hur trött jag än är :)
Annars kommer det liksom aldrig hända någonting.
Har det mysigt och fint nu i alla fall och lukten från FireSide Treats är helt underbar! 
Hoppas ni har en bra helg och är peppade för en ny vecka! 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

#ChangeItUpFall2013 ♥


Nu gäller det bara att ligga i. Att inte halka av och att förbli inspirerad och motiverad. Det kommer komma dåliga dagar och motgångar, men det är bara för att man ska märka skillnad på när man mår bra och saker går framåt. Men nu vet jag i alla fall att det är upp till mig vart jag hamnar, hur jag lever mitt liv och hur jag spenderar mina 24 timmar om dagen. 

Jag har planerat massor idag. Och fått Mountain Lion till macen så jag nu ha kunnat skriva upp mina mål och projekt. Det går framåt. Det ska fortsätta gå framåt. Jag ser fram emot att checka av mina mål. 
Jag är redo nu och jag tänker inte ''börja om'' någon mer gång. Nu ska jag utmana mig själv. 
 
Konsten att ha självdisciplin och att vara framgångsrik är att alltid göra det man borde göra, även när man inte känner för det. Att göra slitjobbet först och få betala för det sen.

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Decide to achieve your dream and it's done

Vad jag behövde det här! Will Smith, vilken person. Titta på den här videon om ni vill bli inspirerade och motiverade till att följa och nå era drömmar en gång för alla. Är detta någonting ni vill? Watch. 

Publicerat: / Everyday

Fredag den 13e..

Somnade lite väl sent igår så hade svårt att gå upp imorse.. Men ja jag fick slänga i allt jag behövde i väskan osv..
Sen när jag väl ska ut till cykeln för att åka till tåget så ser jag inte min cykel... Så kom jag ihåg att jag och pappa fick skjuts av min kompis mamma hem från skolan igår kväll (föräldrarmöte, var på skolan 12h igår haha!)  såå min cykel stod på centralen! Ugg. Ropade massa på pappa men "jag soooover kan inte göra något" så fick hitta nycklar till min systers cykel och tar den. Kutar och har 1 min när jag kommer fram så försöker springa upp och sen ner för rulltrappan till perrongen , tåget står inne och PRECIS när jag kliver på perrongen ser jag tåget rulla iväg.... 

Q: har ni någon otur idag? 


Folk tittade därav min dystra min ... ;)

Publicerat: / Fitness

BREAKFAST


Pappa köpte den till mig. iiip! 

Publicerat: / Everyday

Welcome Back, Let's start anew

Fick precis tillbaka min MacBook! Känns skönt. Ska hålla mig organiserad! Och nu blir det mycket bättre med inspelningar, att skriva, redigera, blogga och så vidare! (Saknas bara en bra kamera..) imorgon måste jag vara frisk. Ska vara på skolan 8:30-20.00.. Haha men det ska bli kul det är föräldrarmöte och vi ska uppträda med ensembelgrupperna!
 


 

Publicerat: / Fitness

S M O O T H I E

Good morning! Gjorde precis en god boost smoothie som mellanmål. Har ont i halsen och känner mig lite febril så
Är tyvärr hemma idag. Försöker bli frisk! 
Love love love!  
 


 

Publicerat: / Musik/Artist

Tracks I heart

 
Här får ni en bomb av låtar som jag lyssnar mycket på nu! ♥
kom gärna med massor av tips. Älskar ju musik så det är alltid någonting man vill ha mer av!

 
Och fleeer fleer fleer ! Här är några i alla fall! 

Publicerat: / Dress For Success

LA BOUND


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

The Choice is YOURS


Publicerat: / MJ

THEY DON'T CARE ABOUT US / WHO'S LAUGHIG NOW

Jag och Linnéa jobbade på den här mashupen och idag framförde vi den på
Våran Singer/Songwriter lektion! Liten tribute till kungen ♥


Publicerat: / Everyday

LOVING MONDAYS

God morgon mina stjärnor!
jag tänkt att filma lite till bloggen efter skolan :) idag ska jag och min kompis framföra en låt på första lektionen, och min sista lektion är min privata sånglektion!

(Min kameras minneskort är borta, och jag kommer att skaffa en ny bra kamera snart hoppas jag)


Publicerat: / Everyday

Fall Is Coming..

Jag övningskörde idag för första gången som ni vet!
Jag har även varit och köpt ett Yankee Candle Höst-ljus på House of Västerås. Den största storleken! Jag köpte ''Fireside Treats''. Den luktar fantastiskt! Tips!
 Älskar Yankee och Bath & BodyWorks ljus. Det kommer bli så mysigt i mitt rum nu när vi ska fixa/måla/ dekorera.
Städat lite i mitt rum och i min walk-in closet (lät fancy) har jag också gjort. Tränat med FitnessBlender, och jobbat en timme på den där manualen jag berättade om. (Får 60 kr/h). Jag skulle jobba på min egna låt idag också men det hanns tyvärr inte med och nu ska jag in i duschen. Kram! ♥


2a: Lite fler höstljus.
Bilden längst ner: Pink Sands är en av mina absoluta favoriter, vill köpa den när jag har råd! Min syster fick den i present av mig förut :) 

Publicerat: / Dress For Success

DRIVER TRAINING

Har kört för första gången idag! Höll andan hela tiden ungefär, haha!
Vuxenpoäng till Josefin


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

TONS OF INSPIRATION

Följ mig på WeHeartIt @iamjosefin


Publicerat: / Everyday

MY BRACES

Skillnaden! Känns verkligen jättebra. Det är så värt det men nu vill jag bara att det ska vara klart och så att dom ska av. Nov, 26, 2012 fick jag den där uppe.
Gör ont just nu för jag fick de sista på de fyra där nere i förrgår. Excruciating. Näe men första gången var värst. Det är bara så kul att det blir bättre och bättre. Lite gluggar här och där just nu (på sidan) pga bortdragna tänder och att de flyttas och så.

Can't wait!


Publicerat: / Fitness

LET THE PIC DO THE TALKING


Publicerat: / Dans

Back Dancing!

Så sjukt kul att gå en bra hiphop klass nu! Va tvungen att filma för att komma ihåg koreografin så tog några usla snaphots!!


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Follow Your Heart

And you will automatically always make the good choices


Publicerat: / Dress For Success

The Outfit I Wore Today


 
Sämre kvalitet får man leta efter. Det här är ett exempel på någonting jag ska förbättra med bloggen. Ta mer bilder från kamera. Om du ser det här Celine, hjälp mig;) I alla fall:

-fembensfläta.. Rosett från BrandyMelville
-Tröja från PINK
-Svart bandeau
-vinröda hiphopbyxor från H&M
-Converse 

 

Publicerat: / Everyday

Pursue Life

Det här är en stor del av vad som händer nu, och vad som är kommande.

♥Rytmus! Som ni vet har jag börjat på musikskolan Rytmus i Örebro. Jag får hålla på så mycket med musik nu. Skitbra sånglektioner, skriva egna låtar, spela in, lära mig noter, sjunga och uppträda. Känner att jag kommer utvecklas mycket musikaliskt! 
♥Spela in! I skolan finns bra studio att spela in i, vilket jag inte gjort än och tror ingen annan i 1:an har gjort det heller. Så där hoppas jag att jag får chansen att spela in lite! Jag har även en egen inspelningsmic och mixer hemma. Men det har varit problem med den! Någonting har blivit fel och det låter dåligt. Jag vill inte spela in när min röst blir förvärrad liksom! Men tydligen så går det att fixa, ska kolla upp det! Kanske kan köpa en bättre mixer också.
 
I alla fall! Jag har planer på covers jag ska spela in som jag har börjat jobba med. Vi får se vad jag gör av det men det är ju bara kul! Och i skolan ska en egen låt spelas in också: hoppas jag kan skriva klart en bra! 

 
Skulle också vara kul att testa på att göra videos till mina inspelningar senare ;)...hmm! 

♥Instrument! Har bestämt mig att bli mycket bättre på piano och gitarr. Vill kunna kompa mig bättre och vara bredare helt enkelt. Detta lägger jag inte någon stress på verkligen! Jag gör det när jag vill :)
♥Uppträda/Tävla! När jag får chansen fortsätter jag att uppträda! 
 
 
Kurser: Gick precis en masterclass som ni kanske vet! Jag vill verkligen gå fler steg och i andra liknande! Bara det finns pengar. Vill bli så mycket bättre som jag kan och kunna lägga till på cv:t såklart : 
♥Försöka träna minst 4 gånger i veckan! Jag måste verkligen bli bättre på det ! Jag SKA. Ska börja med detta mål att träna minst 4 gånger i veckan. 
♥Bättre Material!  Tänker be någon ta nya och BRA bilder på mig till mitt CV. Ska börja bygga på en hemsida.
♥Sidtalanger! Såklart alltid förbättra andra saker som musiken, vighet, dans och så vidare! Och på USA-delen: håller jag verkligen uppe engelskan/amerikanskan väldigt mycket just nu.  
Och fortsätta träna(springa/workout)  och sätta nya mål inom det.
♥Auditions&Jobb! Har verkligen varit så sjukt stilla på den fronten på sista tiden. Man blir lite frustrerad men det är bara till att hänga i , vara glad, fixa bra material och bara fortsätta! 
♥Young Actors Camp/SOCAPA! Jag vet inte alls hur det kommer att bli med det! Det är så svårt att veta vad som är bäst för mig, vad jag vill mest  och så vidare. Men vi får se vad som händer nästa sommar. Någonting bra i alla fall! :D
 
 
 
 ♥HipHop classes! Yay . Ska gå tillbaka till det på dansskolan nu igen. Älskar ju verkligen att dansa åh. Känns liksom som om någonting saknas utan. Så kommer köra med en annan tränare än vad jag haft förut. Kommer npg bli grymt!
♥Filma/Koreografera! Nu vill jag verkligen ta tag i det!  Det är ju så kul, får inte glömma det. 
♥TV! Jag var ju på en inspelning och någon gång i höst kommer jag synas i TV på kanal 5. Jag säger till när jag vet!
♥Vig! Jag ska bli lika vig igen som jag alltid varit, och helst ännu mer. Det går snabbt för mig att stretcha upp igen/vänja mig eftersom det är någonting som alltid funnits i mig. Har hållit det uppe lite smått men nu vill jag göra det på riktigt. Och det är bara för att jag tycker det är kul ;) haha! 
 
 
 
 

 
 
♥Ta tag i bloggen! Det är ju någonting jag tjatat om så länge. Och jag menar jag har varit duktig i omvägar, men jag skulle verkligen vilja göra någonting bra på riktigt och ligga i. Det är så värt det. Tack för era ord dock! Det är så underbart! Det är det som driver mig :) Då kör vi då! 
♥Träning&Hälsa - Mål! Jag tänker vara helt ärlig nu och säga att jag faktiskt har ''gå-ner-i-vikt-mål''.. Och jag ser det egentligen inte så utan jag vet känslan och jag vill vara den bästa mig själv och det får mig att må så bra. Och nej jag tänker inte gå och bli nå skinn och ben utan jag har bara en pytteliten väg kvar och jag sätter upp lite mål på vägen och åh jag lever för den där känslan när man lyckats, lyckats med någonting man jobbat hårt med. DISCLAIMER! Ja jag tycker om mitt utseende och jag vet att jag är smal men jag vill verkligen vara i en underbar form, och må bra & stråla.
♥Övningsköra! Jag har ju börjat nu väldigt smått. Inte kört än men det blir nästa gång. 
♥Pengar! Jag har börjat lite men det är någonting jag vill komma igång med betydligt mer. Separat inlägg om detta! 
♥Fixa mitt rum! Det är inte klart i mitt rum nu sen vi flyttat. Snart ska vi fixa mer och åh jag harmassor av mysiga inredning/design/färg - idéer!

 
Och jag hoppas/drömmer om att bara lyckas verkligen ändra mitt mindset och attityd mer. Ta det lugnt, vara glad, veta att allt kommer bli bra och gå i rätt riktining - alltså hålla mig på rätt bana ( allt som jag precis skrev om ). Se dom som möjligheter och inte grejer jag måste göra.

 Jag vill bara leva livet , as simple as that. Jag tänker inte vara en utav alla andra som bara går förbi.. Jag tänker göra någonting...Och jag tänker börja nu. 
 
 
 

Publicerat: / Dress For Success

Upcoming

Ska snart berätta lite om allt som pågår i mitt liv i olika kategorier. Mest musik,skådespeleri,dans,blogg och så vidare :) vänta er det antagligen idag!


Publicerat: / Everyday

Skolfoto dag!

Har tagit sjävbild med mic! Sen klassbild med folk på golvet också , haha sen lite bilder i skolan och omslagsbild ute på gräsmattan! Och sprang på idrotten och fick bästa tjejtiden någonsin, för att skryta lite!


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

STAY TRUE TO YOURSELF

Det jag tänker ta till mig nu. Det här kommer inte bli som förut. Det här är en början och det handlar om att bara ändra sitt mindset och attitud helt och håller och bara göra det som gör en glad.


Publicerat: / Everyday

Dreams & Plans & Reality♥

Hej!
Som ni kanske märkt har mitt bloggande inte varit så bra som det kan vara under de senaste dagarna. Fast nu är det inte så att jag bara struntar i det. Det har varit mycket nu, mycket nytt och så! Men jag vill att ni ska veta att jag håller på att planerar bloggen, förbereder och också försöker få lite rutin på det hela :) Hoppas verkligen jag kan göra någonting utav det här! Jo det är klart jag kan! 

Nu vet ni det, love you! 

 

Publicerat: / Everyday

Every day update

Har sovit hos min underbara kompis Emelie från Rytmus i Kumla och nu är det skola som gäller. Första lektionen har jag en låt att visa upp!


Publicerat: / Everyday

DREAMTEMBER

Klyftig rubrik där.
Det är här min månad, nej mitt år, nej mitt liv.
Hahaha okej måste dra ses ska leva mina drömmar ;)


Publicerat: / Everyday

September 2013

En ny start. Det finns det alltid chans till, men jag känner att jag behöver någonting just nu. Så det känns sjukt bra att gå in i den här nya månaden, första höstmånaden! Göra det bästa utav dagarna..Keep going.

Welcome September!


Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel