Publicerat: / Everyday

DIVERGENT

Aaah. fangirlar över Four och Four/Tris relationship even more now. 
Men är irriterad över att så mycket från boken var utelämnat. 
B U T  I T 'S SO A M A Z I N G.
I wanna be in that kind of movie. One day, just saying.


Publicerat: / Everyday

hittat mitt drive


Och det är jag så glad för!! Äntligen GÖR jag det jag pratar om att jag ska. Och träningen är helt "tillbaka" (inte för att jag slutat, men nu är det mer refelbundet) och jag börjar älska det mer och mer faktiskt. Höll på att bryta ihop på grund av skolan men nu bara gör jag klart del efter del :) idag gjorde jag mitt svenska tal och det hade en fantastisk effekt då jag lyckades inspirera de som lyssnade. Det blev jag glad för!!
Ni anar inte hur mycket jag vill blogga mer!! sätta igång med skådespeleriet på riktigt, vlogga lite kanske, osv osv men som sagt. s k o l a all day every day. MEN SNART SÅ! 


It always seems impossible till it's done. 

Publicerat: / Everyday

DOER

 
Finally! Jag har kommit till det läget att jag gör saker istället för att prata. Här tänker jag stanna. Det är bara titta upp mot himlen så fylls man med världens härligaste känsla som om ingenting är omöjligt.
Solen skiner och jag kom precis hem från commercial jazz - träningen. Jag och mamma åt subway ute på verandan. Nu är det ju så att jag har en HEL DEL i skolan som jag har skrivit om tidigare - men det är bara göra! Längtar tills jag blir klar so I can really LAUNCH INTO MY ACTING CAREER..!!
 
Nu ska jag kanske ut i solen ett tag innan jag sätter igång. Ha en stråååålane strååålande dag!
 

Publicerat: / Everyday

Hello loves


Som ni märkt i mina senaste inlägg är det lite mycket going on nu. Mest psykiskt eller vad man säger. Men det blir bra! Har pratat med min mentor idag, och fick också lite extra glädje av min FANTASTISKA sånglärare idag - har inte sett henne på så långe. Ååh <3
SO I WILL GET BACK TO YOU, I PROMISE!

Publicerat: / Everyday

SCHOOOOOOOL

Jag kom precis hem från en bra träning på Actic!
Helt galet hur mycket det är för mig i skolan nu. Det läskiga är att det är mer än vad jag vet om också. Jag har inte ens fått reda på vilka uppgifter jag ska ta igen i vissa ämnen. Plus det vi har NU i skolan. Plus terminsuppspel som är på G. Så ska vi tydligen spela in våra egna låtar på fredag och jag hade så gott som lagt min på hyllan haha.
Förut har jag ju taggat järnet till dessa saker men det är lite svårt nu när det är sådan överflöd på skolgrejer jag behöver göra, och så ska man pendla mitt i allt och gå upp tidigt tidigt på morgonen. 
 
Ja som i förra inlägget börjar jag bli mer övertygad vad jag vill göra. Men nu ska jag bara göra allt jag behöver så att jag får det klart och kan få betyg i alla ämnen. Synd att det har blivit så mycket krångel över detta. Först Rytmus, sen kopparlunden, sen Rytmus.. och nu?? Det känns så officiellt att skriva ut detta på bloggen och folk på min skola kommer säkert undra. Men då får dom göra det. Jag har inte berättat för någon i min familj än hur jag känner, och ingen vän heller. Jag har kontaktat två skolor för att fråga lite och få reda på mer så att jag kan överväga. En av dom är en online/distansskola och den andra är i Västerås där det finns musik med musikalinriktning så att jag får dans och lite teater också. 
Har fått reda på att går man den distansskolan kan man läsa in tre år på två år! FÖRSTÅ om jag visste detta när jag valde gymnasium från början. Då hade jag kommit ett år tidigare till Los Angeles och skådespeleri!!.. Men men, jag ångrar ingen som sagt. 
Onlineskola skulle ge så mycket. Jag kan träna på morgonen och jag kan VERKLIGEN satsa på min skådespelarkarriär. Den skolan är till för dom som bland annat vill satsa på en elitidrott/karriär eller bo utomlands etc..
 
Solen skiner. Det är jag tacksam för. Förutom att jag sitter inne och ska göra skoljobb ;)
Allt kommer bli bra. Det vet jag. Jag är inte den enda som har haft problem med gymnasieval. Jag är inte den enda som fått byta flera gånger.
 

                                            I need to remember what the end goal is. What really matters.
                                                       And I must do what makes me happy 

 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

Efter solsken

Igår var vi på en utflykt och det var i ett naturreservat som var helt magiskt vackert. Har fler bilder men jag är så lat så jag orkar inte gå till en annan dator där dom är. 
 
Hur jag känner mig har verkligen gått upp och ner, upp och ner den senaste tiden. Jag är så OTROLIGT taggad på skådespeleri, L.A och att bli grym på allt jag gör osv.. Men skolan stressar mig. Jag trodde jag skulle klara det att komma tillbaka till Rytmus och att det skulle fungera att pendla, men jag är inte säker nu. Det handlar om att jag fick något litet rus om att det är musik och artisteri som är prio ett - och isåfall klarar jag det SJÄLVKLART. Men det är ju inte det... Det är ju skådespeleri och det har alltid varit nummer 1 för mig. Mamma och pappa betalar 1300 kr varje månad för att jag pendlar.. pengar som skulle kunna gå till stockholmresor för audition, kurser och inspelning... + Någon mer danslektion. Eftersom jag är så långt borta blir det svårt i schemat också. Skolan blir ett sådant stort block i varje dag och jag är utmattad när jag kommer hem för att jag inte sover tillräckligt och det är ju då it's my time to shine and work my ass off egentligen.. Träning först på gymmet, ute eller hemma och sedan öva. Men sedan har man läxor och uppgifter också. Så måste man lägga sig halv 10 - 10 för att få nog sömn, vilket jag inte gör. 

Det här var ju faktiskt problemet jag hade innan också - och jag är lite irriterad på mig själv för att jag är tillbaka på den rutan igen... Men å andra sidan - kanske det är det bästa. Jag vet ju vad jag vill och det är ju bara bra. 
Things have a way of working out. Dock ångrar jag mig inte att jag slutade på Kopparlunden, för det var ingen linje/profil jag ville gå. Att bli hemskolad - gå onlineskola skulle vara så bra för mig.. Eller om jag bara hade börjat i Västerås från början. Fast Rytmus är så jäkla kick-ass (förutom alla skrivuppgifter i teoretiska ämnen haha..) och jag ångrar ingenting jag lärt mig.
 
Nu läser säkert en del av mina Rytmusvänner det här.. - Men ingenting är säkert än!!
 Jag vill bara må bra. Min hälsa är viktigast, min glödje är viktigast och min dröm är viktigast. 
Jag återkommer hur det ser ut. 

Publicerat: / Dress For Success

Happy easter whatever that means

Jag började den här dagen med att cykla till actic. Jag gick ett corepass och sprang lite on the treadmill afterwards. Skönt! Har inte tränat på ett tag av olika anledningar BUT HERE I GOOOOOO.
Då var det okej att äta lite av  det godiset som låg i påskägget. Haha! Jag fick det här urgulliga iPhoneskalet också!! Har inte råd att köpa ett nytt så det satt fint :) 
 
Jag trodde det var påskafton imorgon så jag hade planerat att jobba med en dramatisk monolog idag, göra klart en skoluppgift, göra klart städning i mitt rum - men men kanske hinner allt när jag kommer hem från
granny's house.
 
 

Publicerat: / Dans

Såhär ser det ut

-Flytta till Los Angeles efter jag tagit studenten. Drygt om 2 år alltså. 
-Då vill jag gå 1 year Acting for film på New York Film Academy i Hollywood. update: Eller 2 år på AMDA College & Conservatory of the performing arts
-Efter det året vill jag SÅ KLART stanna i L.A. Jag kommer nog söka 1 års arbetsvisum ( har precis fått reda på att det existerar!) - Om inte det blir någonting med det visumet får jag försöka hitta ett annat sätt eller ett annat visum.
 
Det som är lite shaky är ju pengarna. utbildningen är dyr och jag kommer ha CSN lån. Boende, flyg, eventuellt bil och att leva där är ju också kostnader. Men jag känner, vad är det värsta som kan hända? Att jag efter 1 år i L.A får flytta till något annat land, eller till Sverige ett tag? Jag satsar på att det inte händer såklart, men ändå! 
 
Jag ska göra mitt bästa, jobba hårt,spara pengar, lära mig sjukt mycket, be bold and get out there, bli bättre - och så får vi se var det leder mig! Mitt mål är ju att stanna i L.A och komma igång med karriären där borta.
Om man inte gör det är det 100% chans att man misslyckas. But if you go go after it...opportunities are endless
 
 
 
Stills från hiphop workshopen med Sabina Dalfjäll i helgen. Foto: Robie Törnell
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

RECHARGE BATTERIES

Ny bloggdesign som ni ser ! Tycker det kändes bra att göra det i det här läget. Min vilja om skådespeleri har kommit tillbaka. Och nu är den här för att stanna. Jag kommer berätta mycket mer om hur planen ser ut nu, och ni kommer absolut få följa med mig på min resa nu. Ser videobloggar framför mig! Men det kommer nog att ta fram till sommaren tills jag kommer igång med auditions och så vidare. 


Publicerat: / Dans

Dans, Skådespeleri, Musik, L.A

Från lördagens fantastiska och lärorika workshop med Sabina Dalfjäll ♥

Jag tänker börja dansa mer igen. Det är i alla fall någonting jag vill nu! Jag vill bli bättre och bättre. Simply incredible. 
 
Jag känner mig glad och stolt över att jag faktiskt vet vad jag vill. Jag har trott att jag inte riktigt vet vad men hallå, det handlar bara om att jag varit osäker. Jag vill ta risker, följa min talang, min dröm. Jag vill göra det till 100 procent. Jag vill skådespela i filmer, jag vill sjunga på scener och jag vill dansa. 
Åter igen börjar jag inse att New York Film Academy i Hollywood är det jag kommer göra efter gymnasiet. 
Under tiden i L.A tänker jag ta dansklasser, försöka uppträda och fortsätta med musik i bakgrunden, networka, lära känna folk, jobba hårt såklart... OCH BARA LEVA LIVET. BE ADVENTUROUS. 
 

Publicerat: / Dans

MUSIC DAY


Idag ska jag och min ensembelgrupp framföra MIN låt vi jobbat med!! I sista sekunden har jag också blivit inslängd i en annan grupp för att göra en rapp i deras låt. Aaah. Sedan är det hiphop ikväll! Kul med allt fast nerverna är på topp eftersom det är så nytt för mig - ite att stå på scen men att rappa (fick texten för ett par timmar sedan) och sen att det är min egen låt. 
Let's go crazy!

Publicerat: / Dans

Lyrical Hiphop video

En film från Lyrical HipHop workshopen med Sabina Dalfjäll jag var på. Man ser mig i början och slutet och lite halvt i mitten. jag har en vinröd tröja på mig och svarta träningsleggings och vita nikes. Gick väl lite sisådär för mig. Mycket koreografi att ta in! Men grymt och så lärorikt. 
 
På lördag är det en till 

Publicerat: / Tips

DIVERGENT

 
Soo... Jag fick Divergent boken i födelsedagspresent och började läsa på mina tågresor och då och då. Men igår fastnade jag och läste ärligt talat halva dagen i streck.. Jag fastnade och kunde inte sluta. 
Jag är såld. Miiindblown. Rekommenderar stakt. Har inte så mycket mer att säga just nu förutom wow. Nu får vi se när jag köper nästa bok, Insurgent. 
I Sverige kommer filmen på bio den 30 april. Jag går väl så snabbt jag får chansen.

Publicerat: / Everyday

Programmed for success

Inställning. Mindset. The most powerful thing. Har varit ovanligt stressad, osäker och även haft swings of pure negativity den senaste tiden. Det blev så mycket nu i skolan med skrivuppgifter jag måste göra - och jag blir för överambitiös så jag bara måste göra det bra men det tar så lång tid att komma igång då. Har till exempel SV nationella i övermorgon och har inte ens skrivit själva talet än. Sen har träningen gått som en jojo också. Halvt sjuk hit och dit.  Somnat allt för sent då jag går upp så himla tidigt för att pendla till Örebro och då blir jag trött senare då jag kommer hem. Detta har jag ju sagt till mig själv så länge - att jag verkligen SKA bara gå och lägga mig i bra tid nu. 
Sedan varje söndag innan commercial jazzen har jag varit så klagig av mig. Otaggad och kanske rädd av någon konstig anledning. För att jag är så rostig när det kommer till piruetter, hopp och tekniska grejer som alltid är i början av träningarna. Är ju van sedan tidigare att alltid vara grym på danslektionerna. HipHop klarar jag super och är alltid taggad till lektionerna. Men annat har det varit nu när jag börjat med detta - direkt in på högsta nivån. ( för er som inte vet har jag dansat hela mitt liv och tävlade i disco i högsta klassen men slutade med det 2011) 
Och så är det andra saker jag gått runt och oroat mig över. 

HA - HA - HA känner jag nu. That is not me. Tänker inte fortsätta sådär. 
Det är bra att jag utmanar mig själv. 
Vill jag klara skolan nu så gör jag det. Det är ingen fara. det är bara skriva de där uppgifterna. Varför vänta? Det är ju super enkelt!
Bestämmer jag mig för att stå kvar i relevén i piruetten jag ska göra - kan jag det! Det är sant, jag testade nyss ;)
Vill jag hålla uppe träningen och bli bättre hela tiden , är det bara att göra det.  Osv osv osv...

Worrying won't change the outcome! Livet är NU och det enda sättet att få saker gjorda, är att sätta igång och bara göra. Så mina stora "mål" är... : 

1. Se saker på den ljusa sidan. Tänka och positivt och ha en positiv attityd. Välja glädje
2. Be a doer not a talker. Work.Publicerat: / Everyday

My journey

 
sorry kära ni. Att jag bara försvinner från bloggen utan att säga någonting helt plötsligt. 
Vet att det är någonting eller fler småsaker jag lovat en del av er way back. Och jag kommer inte riktigt hålla kvar till det nu. Jag märker att jag flera gånger tänkt att jag ska satsa på bloggen, och börjat - men sedan alltid tagit ett steg till baka till 0. Jag vet att det inte är på grund av disbelief, utan för att det kanske helt enkelt inte är min grej i första hand. Jag lär mig mer och mer hur det är att jobba hårt för någonting man vill och älskar - och om jag ska gå runt och oroa mig över bloggen och känna att jag måste lägga upp flera inlägg varje dag utan att jag vet vad - så har det hållit mig tillbaka från att göra det jag vill. Jag vill inte ha den stressen. Bloggen är inte min första prio.
Jag kommer berätta mer om det här och vad som händer i mitt liv och i min hjärna (ooooh nooo haha..) snart
 
och det jag kan säga är att ni kommer få följa med i min vardag och min resa till toppen.
Så fokusen blir inte på att blogga för bloggandets skull - för att skapa ett liv genom bloggandet. Utan det blir mitt liv och min resa och vad jag gör på dagarna för att leva min dröm.  Då får så många av er som vill följa med! Jag är så tacksam att jag har var enda en av er!
 
Tror ni på mig som ni säger och om ni ''känner'' mig rätt, så förstår ni nog varför det blir såhär nu! Nu är det bara ett kick-ass liv som gäller, för det är det enda jag har och jag tänker leva det till det fullaste! 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

Hello

Ja ni märker ju hur jag inte riktigt bloggar. Jag återkommer om det. Men tänkte bara skriva det nu så ni vet att jag är medveten om det och inte bara ''glömt'' :) 

Lite som hänt: 
-Jag är äntligen igång och satsar på artisteriet/musiken
-Jag har fått ett sommarjobb! Ska sjunga/underhålla/spela teater osv på båtar och på en ö verkar det som. Yikes!
-Har maaaassor i skolan nu när jag är tillbaka på Rytmus. 
-Har vårstädat och rensat mitt rum och garderob så nu är jag redo för en grym ny start och också för våren. 

You ain't seen nothing yet ;) 
 
Jag är over the moon!! Ett nytt Michael Jackson album kommer ut den 13 Maj !! Hans färdiginspelade osläppta låtar. O h  m y  Jackson. Xscape heter själva albumet och just låten Xscape har jag hört förut. Jag hoppas Slave To The Rhythm kommer vara med! Och så klart låtar jag aldrig hört!
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com
Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel