Publicerat: / Fitness

Cause it has me feeling unstoppable


Jag är igångggggg and I love it.
Kul att kunna variera. Gym, pass, springa, youtube:fitnessblender/blogilates, gå, simma, improvisera haha
Bara dansen som saknas 

Publicerat: / Everyday

Sommarjobbsbilder








HAR PANIK ÖVER ATT JAG INTE BLGGAR! Men har fortfarande stora planer. Kommer nog ändra design, byta till .se eller .com om jag vill göra bloggen internationell - and then just START fresh . ( and of course be on youtube a lot) 

I alla fall!
Jag är ett trevligt sommarjobb :) jobbar på torsdagar fredagar och lördagar.  På lördagar får vi slussa vilket är bra - så får man röra på sig eftersom jag inte annars hinner träna på jobbdagarna 

Publicerat: / Everyday

Light


Sprids en sådan härlig känsla i mig på kvällen när det är fint omkring mig och så tänder jag något fint ljus OCH NU DENNA UNDRERBARA LAMPA som jag köpte i Turkiet av min lillasysters turkiska prince charming (yup) 

Publicerat: / Everyday

Update


Jag har börjat mitt sommarjobb nu , vilket är torsdag, fredag och lördag i 4 veckors tid. Jag har även skaffat mig en iPhone 5s för 299 kr i månaden! (Mecenat)  nu kan jag fota och filma suuupeeeerbra my friends!! Vi har haft en möhippa för min storasyster som gifter sig snart. Och idag satt jag och planerade inför bröllopet tillsammans med en annan tjej som tillsammans med mig ska vara toast master. Jag ska även vara brudtärna och så ska jag sjunga på vigseln. Nu är jag taggad på att faktiskt sätta igång med Law of Attraction. Det kommer från och med nu vara någonting av det allra bästa och viktigaste i mitt liv. Det tror jag på :)

Jag är ledsen för att jag varit så dålig med bloggandet! Detta var en liten update - vi hörs snart igen!! Kram 




Storasyster i en klänning vi gjorde utav toalettpapper. 




Publicerat: / Everyday

Everything in your life, you've attracted

Skorna, shortsen, tröjan, örhängena och armbandet råkar vara köpta i Turkiet insåg jag för ett tag sedan. Det blev bara så haha! Jag tog en kvällspromenad och satt mig nere vid vattnet och bara njöt av solen.
Jag har precis börjat på riktigt arbeta med The Law Of Attraction så jag visualiserade lite medans jag satt där. Jag har vetat om LOA ett tag och använt det lite fram och tillbaka. Jag hörde talas om filmen ''The Secret'' but I never got around to watching it. Men min coach Naima tipsade precis om den och nu är jag så tacksam att jag sett den! Jag håller på att se den för andra gången nu. Detta kommer vara livsförändrande för mig♥
 
 
I morgon börjar jag mitt sommarjobb! Jag kommer att jobba heldag på en båt torsdag - lördag i 4 veckor. 
Här är en bild från i förrgår då jag var på en liten sommarjobbsträff på Ridön. Detta är dock en annan grupp som jag inte kommer jobba med. De i min grupp never showed up. Jag fick ingen info om mitt jobb alls , men men :)
Kul att träffa lite människor i alla fall! Wish me luck! 
 

Publicerat: / Everyday

TÜRKIYE 5: EVERYTHING ELSE

 
Hade en fantastisk upplevelse på detta turkiska spa som fanns på hotellet. Bilden på vänster visar rummet vi började i. Där låg man på en varm platta och fick foam massage, kaffepeeling och så vidare. Jäklar va ont peelingen gjorde då vi bränt oss som tusan dagen innan. 
självklart bjöd hon upp mig och Sara sen för att dansa med henne. (och två vuxna män som var sjukt roliga haha - danskunskaperna på topp där alltså ) 
 
 

Publicerat: / Everyday

TÜRKIYE 4: JEEP SAFARI

 
 
Världens bästa partymusik i jeepen också!
Floden vi stannade vid heter Dim Cay. Otroligt vackert, och iskallt i vattnet  (18 grader)

Publicerat: / Everyday

TÜRKIYE 3: CUTE LITTLE PORTRAITS

 
 

Publicerat: / Everyday

Türkiye 2: Food & Drinks Wonderland

Bara för att det är en sådan gemensam kärlek för oss människor. Enjooooooy ;-)

Turkiskt äppelté och granaäppelté är det bästa som finns. (Och iste i mängder)
 
 

Publicerat: / Everyday

Türkiye 1: Ocean Breeze

      
 
Börjar med bilder vid strand/pool
Jag ska skriva när jag lagt upp alla bilder jag vill få upp :)

Publicerat: / Everyday

NEXT: TURKEY


Vi måste åka här ifrån innan klockan 3 på natten, vilket är om 3 timmar??? Planet går 07.00 från Arlanda ( <3 )  This is gonna be a looooong day haha. Kag menar? 
Jag ska komma igång med min youtubekanal nu så jag tänker vlogga från resan! Det kommer upp när jag är tillbaka i Sverige! 
Jag vet inte hur det är med internet där borta, men FÖRHOPPNINGSVIS kommer jag kunna blogga lite i alla fall!

KRAM PÅ ER SUPERMEGASTARS 

Publicerat: / Everyday

Got friends all over

Träffade Soma en snabbis idag. Vi gick på dagis och fram till slutet av 2an tillsammans. Sen flyttade hon utomlands. Hade inte sett henne på 3 år! En sååådan energi-och-glädje-bomb är hon! love people like that! 
 
 

Publicerat: / Everyday

LIVET JUST NU

Vad har jag haft för mig? Har varit själv hemma i två nätter med min vän Jenny ! Vuxenpoäng all the way - diska, laga mat, städa, gå ut med sopor, hunden, det gick jättebra och vet att jag kommer sköta mig superbra när jag flyttar :)
 
Jag har precis börjat bli coachad av en tjej som hittade mig genom min blogg, det är jag så tacksam för och jag är riktigt peppad på det hela! Jag ''coachar'' alltid mig själv men det kan vara svårt på egen hand med alla tankar i huvet och all press osv. Jag har länge velat ha någon som gör det mer ''riktigt''. Någon som finns där som en push och en hjälp. 
 
Mitt näst sista (HOPPAS JAG VERKLIGEN) tandregleringsbesök har jag på onsdag!
I Augusti åker tandställningen och jag kan ta grymma headshots och börja nytt med min skådespelarkarriär!
 
I morgon ska jag träffa min fantastiska vän Soma. Hon flyttade till Irak efter lågstadiet (tror jag?) och senast jag såg henne in person var sommaren 2011!! Före Hey Hollywood! That's ANCIENT haha. SO I'M EXCITED.
 
Snart åker mina föräldrar iväg igen och då kommer Louise hit. Vi hittade först varandra genom våra bloggar, sedan har vi träffats vid två tillfällen :) Förhoppningsvis blir hon en av mina roomies i L.A !
 
På lördag ska jag med min syster och hennes blivande man till slottet där de ska gifta sig för att planera lite. Jag ska vara Toast Master (MASTER, inte Madame. I'm a MASTER - OKAY? ), tärna och så ska jag sjunga på deras vigsel. Så jag ska också öva inför det!
 
07.00 på söndag går planet till Turkiet! Ska vara där i en vecka med familjen och min syster Celines kompis Sara. 
Härligt !!! Här är det ju knappast någon sommarkänsla.... What did we expect ;)? 
 
 
Herregud denna bild är om några månader 2 år gammal.  Snart får mina tänder se dagsljuset igen haha!
 
 
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com




Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel