Publicerat: / Everyday

Sushi, Movies and Healthy Ice Cream !

I tisdags såg jag The Fault In Our Stars med min vän Jenny. Jag hade läst boken (som jag vann på Divergent-premiären!) innan och älskar älskar den. Grät mig igenom slutet. Och filmen levde definitivt upp till boken och ahh. Fabulous. Hela biosalongen snyftade! Ansel och Shaylene är otroliga skådespelare :) And we had sushi before by the way (love) 
 
Och på sista bilden är min hemgjorda glass som är riktigt hälsosam. Frysta bananer, mandel eller kokosmjölk, vaniljarom och i chokladglassen - kakao. OTROLIGT DELICIOUS. Hallon till var perf!

Publicerat: / MJ

Gone Too Soon - Michael Jackson

It's been five years today and I still can't comprehend...
I love Michael and I will never stop thanking him and spreading his love. Here I sing his beautiful song, Gone Too Soon #5yearswithoutmichaeljackson #michaeljackson #cover #mjfam 
( På engelska eftersom det är till MJ our beautiful applehead ) 


Publicerat: / MJ

#5YearsWithoutMichaelJackson ...

June 25th, 2009 
Börjar jag skriva kommer det bli en uppsats och det behövs inte för det går inte att förklara 
hur tacksam jag är och hur mycket han betyder för mig. 
He will always be with me wherever I go.
 
 
 

Publicerat: / Everyday

IT'S A GOOD MORNING


Gick på en promenad och nu sitter jag och äter världens godaste frukost. Till sorbet (stavas det så?) behöver man baa frysta bär och turkisk/grekisk yogurt/kvarg . Men man kan lägga till någon sötning också eller bara experimentera. Denna hång hade jag hallon, blåbär, kvarg, Almond Milk, coconut water och agave sirap . 
Y U M M E R S!! Bara älskar konsistensen , smaken, everything


Publicerat: / Everyday

DRIVERS TRAINING!


Hade bara kört några ensaka utspridda gånger (3 gånger?) innan , och det var ett tag sedan. Men nu har vi satt igång och ska köra så mycket som möjligt så jag kan ta körkort och även vänja mig ett tag innan Los Angeles. 
 
Jag gick in med ett mindset idag som var på topp. Jag bestämde mig för att det skulle gå bra, att jag inte skulle vara rädd och att jag bara skulle KÖRA. Och det gick hur bra som helst!!
Mindset is key! And persistance. Fortsätt när det går bra . Fortsätt när det inte går bra. Sen bara POFF! 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

SÅ JÄKLA TAGGAD!!

det finns inga om/men/hur/tänk om - det är ingenting jag står för. 
När jag gör det jag älskar och ser min potential och hur bra jag är och kan bli -
och när jag inser allt som finns där ute och bara väntar på mig - finns det INGENTING som kan stoppa mig.
What is the point of living if you don't at least try to do something REMARKLABLE? 
Den meningen inspirerade mig verkligen när jag såg den för första gången.  
 
Bilder tagna i juli förra året. Irsta fotostudio (Längtar otroligt mycket till min tandställning åker och jag ska ta nya headshots och CV bilder och STARTA IGEN!) 
                                                                                                                                                                            
 
 
Det ska vara läskigt. Skrämmande. 
Om två år kommer en riktig life change att hända mig. Jag kommer flytta till andra sidan jordklotet ifrån min familj och allt jag har haft omkring mig. Jag kommer hoppa ut in the unknown. Kommer jag in på AMDA kommer det innebära hårt jobb varje dag i två års tid. Men det slutar inte efter, det har bara börjat. I början av karriären är det viktigast att ligga i - Vara HUNGRIG och GAPA. Jag kommer behöva lägga ner min själ i att få de första jobben, agenten och få ett visum som låter mig stanna kvar. Så när jag åker ifrån Sverige, vet jag inte när jag kommer se det nästa gång (om jag inte blir rik helt plötsligt och kan åka tillbaka på de korta loven).
MEN världen är liten och tacka gud för internet. Och jag kommer INTE vara ensam där borta. Jag känner fler som ska flytta i L.A / bor i L.A , förhoppningsvis en eller flera härifrån som jag kommer flytta in tillsammans med. och jag kommer skapa a bunch of new friends. 

Challenge yourself, JUMP out of your comfort zone and do stuff that SCARE you. 
go after your passion and success will follow. 
WORK HARD and STAY HUMBLE!! Oh... and ENJOY LIFE CAUSE IT'S AMAZING!!!!!

Publicerat: / Dress For Success

En dag i mitt liv igen

Jag bara leker.. :') Idag har jag städat mitt rum på riktigt ! Alltså gjort rent alla ytor, dammsugit upp allt damm och äckel under sängen,bbäddat om, och fixat om i garderoben. 
Gick ut med vovven och sedan tränade jag - mage, rygg och armar blev det idag!  Min syster och mamma åkte till Tjeckien idag för att det är disco EM nu :) 
 
Nu har jag varit på ett möte på min pappas jobb och sedan ätit på Vardagsrum!

Publicerat: / Everyday

Min dag: to keep balance you must keep moving

En liten inblick i hur en hemmadag kan se ut för mig! Nu när jag har mitt mål TYDLIGT och jag vet exakt var jag är på väg känns allting så självklart. Det är inte bara babbel längre. I walk the walk! 
        
 
Idag har jag memorerat en monolog som jag börjar jobba med nu. Tänker inte tröttna och gå vidare till någonting annat , utan hårt jobb och det kommer bli jättebra. Det är så himla kul också.
Jag följer mitt mål att öva skådespeleri varje dag lite eller mycket. Det är vad som kommer att göra mig bättre = Att ligga i . Jag får också in vanan att faktiskt hålla på med det varje dag - då känner jag att JAG gör någonting för min dröm/passion och tar mig framåt.
 
Har också tjänat in 110 kr idag genom att stryka skjortor (haha...alltid något - det skadar inte) 
Ett steg närmre ekonomiskt!! femtontusenmiljarder kvar bara , det fixar vi ;)  !!(ta detta med en nypa salt..)
 
Och idag har jag också tagit tag i någonting jag velat göra länge - fixa en dansvideo. Så jag har börjat koreografera nu. Jag kan bli riktigt bra på det bara jag vänjer mig vid att koreografera mer , för nu går det otroligt långsamt fram. Men som Albert Einstein sa : Life is like riding a bicycle - in order to keep balance you must keep moving . Ahh , underbart. 
 
Förövrigt är jag på en träningskalender jag skapat för denna månad vilket är superkul då jag checkar av de träningar jag gjort varje dag! Efter lite upp och ner och problem med kosten (ni vet att jag är väldigt hälsosam a mig.. Men ingen är perfekt och man har sina downs) så är den on track nu och jag mår bättre för varje dag! Water and nutrition!! det är en livsstil att vilja leva hälsosamt , må bra, känna sig on top of the world och ingenting som sker under ett par dagar. So I'm in it for the long run och det känns så bra! 
 
         
 
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

The key is getting started

Hi superstars!
 
Jag vill bara säga till er att, vad ni än vill göra..Vad det än är ni går runt och väntar på..
Bara sätt i gång! Det är sant att allting är svårast i början och ännu svårare innan man ens börjat..
Men efter ett tag är det någonting man kommer titta tillbaka på och skratta :) 
Så det finns i n g e n t i n g att vänta på. Det enda som existerar är nu och på så sätt skapar man också en ljus framtid.  Starta smått. Någonting är bättre än ingenting. 
 
Ett av mina mål är att jobba på skådespeleriet och skådespelarkarriären varje dag. Men det spelar ingen roll hur mycket. Bara några minuter gör skillnad. Ett steg i taget och snart är jag där♥
 
 

Publicerat: / Everyday

THE DAY AFTER THE LAST DAY

Gissa vad? Jag är klar med min sista uppgift nu! Samhällsekonomi hemtenta.. Jag hade långt in på sommaren på mig med jag bestämde mig självklart för att göra klart den så tidigigt som möjligt, dagen efter avslutningen ! Avslutningen bestod av öppen scen, grillning och folk som höll små härliga tal :) 
So I am now a freeee child!
 
 
Att sluta på Rytmus gjorde jag med blandade känslor.. Det var inte så många vänner jag kommit nära, kanske 2-4 stycken. Det svåraste var lärarna.. - och i allmänhet alla härliga elever på skolan. Och musikglädjen.
Tror inte man kan få bättre lärare än de jag har haft. Skolan är så liten så man lär känna dom lite extra där. 
 
Jag blev så fylld med kärlek den sista dagen särskilt när jag pratade med min sånglärare och rektor. (De är fantastiska). De gav mig så fina ord och nu vet jag vilket stöd och kärlek jag har bakom mig. 
''Jag är helt övertygad om att jag kommer se dig på film eller på en scen i framtiden. Det menar jag verkligen, jag tror på dig'' . och ''det här är inte hejdå, det är ett på återseende'' och ''jag är bara ett telefonsamtal, det är bara att ringa och fråga fråga fråga saker''
 
Så ärligt talat. Tårarna kunde inte hållas tillbaka när jag gick från skolan till tåget. När jag kom hem flög jag på keyboarden och skrev en vers och en refräng. Jag förstår verkligen vad Michael Jackson menar med ''Don't write the music, let the music write itself'' . Det var svårt att sjunga igenom låten och texten för allt var bara en känslosam storm. Haha.... Ja ja . 
Men jag tror att det för det mesta var glädjetårar. Jag ångrar ingenting. Jag ska bara suga in allt jag lärt mig. Allt jag gör i mitt liv får mig att växa. Jag är bara fylld av loooove :)
 
Lite ur låten jag började på: When you have a dream, some things you have to leave, but it doesn't mean, that they're going far. You have it in your heart, so keep it in your heart..
 
AAAAWWWW SO CUTE RIGHT. Men verkligen. Det är sant. orden kom rakt ur mig.
 

 
På denna dag år 2005, blev Michael Jackson fri från alla anklagelser efter den långa hemska rättegången. Not guilty on all charges. Victory day!!
Dock hade hela erfarenheten slitit allting ur honom. Så otroligt stark. Han var alltid oskyldig. <3
 
 

Publicerat: / Everyday

Summer Morning


Idag går jag ut 1:an ! Och det är sista dagen på Rytmus för mig.. 
Jag har en skoluppgift som kommer få gå över lite in på sommaren. Ska kötta klart den sen är jag fri!
 
I nästa inlägg (probably) kommer jag berätta om vad söm hänt senast och hur det ser ut framåt!! I'm exciiiiiiiteeed! 

Publicerat: / Everyday

YOUTUBE

Jag har ett dilemma in my life just nu. Okay inte så dramatiskt, men..
Jag älskar verkligen youtube och att göra videos, att ha ett litet eget community med såna som her som följer med, dela med mig av min resa, sprida glädje. Och jag älskar också att följa vloggare - I alla fall såna som bor i L.A - okej bara såna som bor i L.A - det har bara blivit så, you know me.. ;) 

Så..jag har länge velat komma igång med youtube. Men jag vet inte hur jag ska göra med en sak..
S V E N S K A  eller  I N T E R N A T I O N E L L T ?!
Det finns för och nackdelar med båda.
Det jag vill göra är att vlogga om mitt liv och min karriär, ta med er som tittar ut på mina äventyr , HA!  - Men också några där jag bara pratar om saker... Om det som händer och så vidare.
Och sedan ibland kanske lite tips, fashion, träning och hälsa and what not?
 
Hur jag än gör så kommer jag i alla fall inom en framtid att göra det internationellt.. Det är jag ganska säker på.
Jag vet inte om jag vill ha två kanaler så jag kan göra båda, det kanske känns lite mycket.
Sedan i framtiden kommer jag antagligen ha en mer professionell kanal som knyter sig till min karriär - Acting reels, dans och så vidare. 
 
Jag vill och kommer, tror jag, sätta igång nu i sommar!
 
 
 

Publicerat: / Everyday

MY DAY SO FAR

Jag fick en bra start på dagen. Jag börjar klockan 12 på måndagar (men får ta 10.25 tåget)
Så jag fick upp vid strax efter 7 och körde yoga. Efter det körde jag en kortis med kondition och mage.
Sedan åt jag en durrlicious nutrrricious breakfast :) Nu efter skolan har jag solat ett tag, fixat lite små ärenden och ska plugga så gott som det sista för läsåret.

Jag måste rekommendera Quest Bars!! YUMMERS. Tror de heter @questnutrition på instagram. 
Jag har smakat 3 stycken och hittils är White Chocolate Raspberry min favorit. (Varför är de så dyra här?)
 
 
kärlek till er mina stjärnoooor ♥♥♥♥♥
 

Publicerat: / Everyday

I'TS FLIPPIN JUNE!!

F i n a l l y ! !
Jag är inte helt fri än då sista veckan i skolan består av ett matteprov , en SH debatt, ensembellåtar att lära sig, , ett litet GEMU prov och eventuellt ett danspass jag och en vän ska hålla på idrotten. 
MEN SEN!  Jag började dagen med en springtur eftersom solen äntligen vågat sig fram. Jag har också solat medans jag pluggade musiklära. Ska skicka in en uppgift och plugga lite matte idag också. VAD KUL att så många verkar vara klara för läsåret.. Men inte på min skola inte, nejnej ;)
 
MEN SEN ÄR DET ÖVER. SNART KAN JAG..
Kan sätta igång med youtube och komma tillbaka till bloggen!
träna NÄR JAG VILL på dagen och
öva på det jag vill och göra det jag vill,
komma igång med skådespelarkarriären som legat på is.
(kommer mest träna och så.. för jag ska sommarjobba i Augusti m.m så det är inte förs efter det jag kan börja gå på auditions och göra jobb igen!..)
I Augusti åker tandställningen bort också!
Ska till Turkiet i Juli
Och kanske på ett dansläger i Augisti
 
LOTS OF LOVE SUPERSTARS♥
 
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com
Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel