Publicerat: / Everyday

pink tulips and pink cakes

Tack för era gratulationer bästa ni!! Jag hade en fin dag! I fredags (dagen efter) träffade jag även en vän och vi åt sushi, ben&jerry, skrattade massor och såg på en riktigt bra film: ''50/50''.
Idag ska vi fira min big sis som fyllt år och även mig eftersom dom inte var med i torsdags! 
 
Vad jag fick av Celine, pappa, mamma, mormor och farmor
Jag fick ett keyboard!! Har suttit och sjungit, spelat och skrivit på min låt sedan dess kan jag säga 
Ett par lila snygga Reebook-Sneakers
Divergent boken Se om jag hinner läsa den innan biopremiären
Träningsbyxor/tights från Adidas Äntligen ett par som man inte måste dra i hela tiden! 
En keps med ''Los Angeles'' på - så klart.. ;)
En crop top 
träningsstrumpor och en tränings/skol-ryggsäck
 
Igår köpte jag även present till mig själv i form av två våriga Essie - nagellack! 

Publicerat: / Everyday

17

      
Jag hade en fantastisk dag fylld av kärlek. Idag har jag träffat en vän och minifirat eller vad man säger, och på söndag blir det med resterande släktingar. Jag måste verkligen sova nu så jag berättar mer om dagen och om vad jag fick!! 
 

Publicerat: / Everyday

Birthday breakfast
Vi har frukost-på-sängen + presenter och firande - tradition i min familj.  Nu blev det inte så för mig eftersom jag går upp så tidigt för att åka med tåget. 
Men när jag gick ner imorse hade pappa GONE CRAZY och fixat massor. Det stog tulpaner och ljus på bordet och så hade han gjort i ordning frukost och mellanmål. Verkligen lagt ner tid! Kunde inte välja nästan... Födelsedagsfrukosten blev det som är på bild nummer 2! 

Så himla glad blev jag :) !

Publicerat: / Dans

FIRST TIME

Gaaash. I morgon ska jag och min nya ensembelgrupp börja jobba med en låt  - MIN låt! Jag har vers 1, brygga  och refräng just nu (eftersom jag inte var med från början - kom tillbaka till Rytmus då dom andra redan hade börjat ) 
Så har jag satt en del stämmor också. Känner att jag kommer komma i säng rätt sent nu eftersom jag jobbar med låten, men så får det vara. Början 10 i morgon men måste ändå ta 07.59 tåget heh..


Any how, det ska bli sjukt kul att få komma med sitt eget material, styra lite, skapa... Och faktiskt få göra någonting av det - MEN jag är lite smått nervös också. Det är verkligen första gången jag gör detta! Kan ingenting om hur trummor , bas, spelet osv ska gå. Det hoppas jag vi kan komma fram till tillsammans. 
Om det blir bra ska jag definitivt få film på det hela när det är klart och då får ni se!! 
 
 

Publicerat: /

WORKING HARD

Är stolt över mig själv efter denna dag ♥

-Det här blir mitt tredje inlägg idag vilket är exakt hur jag vill ha det.
 
-Jag är back on track med träningen och körde första spinningpasset vid kl 5-6. Wow va jag älskar att träna! (trots träningsvärken från Commercial Jazzen igår haha. love it) 
 
-Sedan kom jag hem och fick lax, broccoli osv - en sån där middag jag bara älskar när mamma gör.
 
-Sedan dess har jag suttit och slitit med min låt som jag precis börjat med - Nu börjar det äntligen likna någonting! Har till och med satt ut lite stämmor här och där (vilket är någonting jag trodde alltid önskat kunna göra! och nu kan jag!!)  Den ska vara så gott som klar på onsdag då jag ska ta med den till min nya ensembelgrupp där vi ska börja.
 
-I skolan på hålet passade jag på att läsa ur Sweet Little Lies och resten av tiden jobbade jag på min låt.
 
-På tåget har jag läst ännu mer... och även kollat igenom och planerat veckan. Birthday crazy i helgen. Torsdag, fredag, lördag och söndag. Helt cray. 
 
 

Publicerat: / Everyday

Every day punch fear in the face


Jag är påväg till mitt första pass på Actic. Har ju gymmat där men aldrig gått något pass. Spinning idag! Vill bara utmana mig själv, get out there, try new things, be great, you know? 

Publicerat: / Everyday

Choosing happiness and success


"Take on the world, let's go crazy" lät det precis i mina earphones. Precis så känner jag nu :)

Dom målen jag sätter upp nu ska jag se till att jobba för och nå. No fuss. Bara simply determination and work! Det känns bra. Är inte det minsta orolig att jag inte kommer göra mitt bästa. 

Publicerat: / Musik/Artist

Från konserten i fredags


Kan inte riktigt skriva nu , måste sova!! 6.54 tåget imorgon... Dags att få in en bra sömn-rutin nu!  Alltså får jag se till att sova senast 10 på de tidiga dagarna!
You gotta WORK for what you want ;)

Publicerat: / Dress For Success

pop of color

       
 
        
 
Fyller år på torsdag och nu sitter jag och letar vilka essie favoriter jag har. Wow I want them all. 
Bra mindre sak att önska sig! Jag är galen i nagellack - Essie, OPI är så gott som dom enda jag köper. Skulle vilja testa på fler märken! 
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

READ MORE BOOKS


Tar en paus efter att ha städat upp i rummet. Känner att min dator även behöver vårstädas! But right now - L.A Candy time

Publicerat: / MJ

SINGING AND DANCING

Kommit hem från hiphopen nu och det känns såååå bra. Koreografin är till Cry Me A River - JT och jag verkligen DANSADE idag. - Gjorde mitt bästa och kände att jag mycket mer dansade efter musiken än vad jag har förut. Jag hörde mycket mer och kunde verkligen koncentrera mig på hur jag dansade istället för att bara tänka på koreografi! 
Innan övade jag på en låt jag börjat jobba med - ska inte ge upp med den , utan tänker göra någonting av den och är nästan säker på att ni kommer få höra ! 
I morgon är det dags för konsert i skolan - alla grupper ska framföra två soullåtar vi jobbat med under denna temavecka! Det ska bli så kul. Här är ett klipp från förra terminen då det var Peace, Love and Understanding tema 
 
 
       
 
Jag mådde lite halvdåligt innan detta satte igång, lite efter skolan där. En av anledningarna: Jag hade en konversation om Michael med en tjej i min skola. Jag mådde så illa och kände nästan för att gråta (helt sjukt) - jag vet inte hur jag ska bete mig i såna situationer där folk tror på alla missförstånd och alla false accusations about MJ... Det är så svårt att övertala folk om vilken underbar person han är och hur loving, caring, innocent and humle he was  - Mina ord är liksom inte övertygande. Man måste se det jag och alla andra fans har sett - då lovar jag att alla skulle vara 100% säkra på att han är så fantastisk som han är - Inte bara som artist. 
Jag är så otroligt stolt över att vara en del av MJ familjen och då får man ta sånt här. 

Publicerat: / Dans

WORD

         
 
 

Publicerat: / Everyday

MYCKET

Beskriver min vardag just nu... haha. Det blir i alla fall väldigt mycket musik för mig nu vilket jag tycker är så bra. Förutom det som görs i skolan har jag äntligen börjat jobba hemma. Känner att drömmen om att stå på en stor scen en dag börjar bli allt mer självklar för mig.  Det är skönt. Det är precis detta jag vill ska hända! 
 
Ska jag få allting att fungera med skolan/pendling, musik, träning, projektet jag pratat om som kickar igång nu, bloggen, dans och förhoppningsvis skådespeleri ( som ligger lite på is nu tyvärr... tandställningen skyller jag på ) - så måste jag bestämma mig för att det ska fungera. Jag behöver den sömn jag behöver och jag behöver också se till att vara produktiv och använda min tid så gott jag kan. Jag vill och behöver också gå tillbaka till de hälsa och träningsvanor jag brukar ha som får mig att må så mycket bättre. För crappy är ingen känsla som fungerar om man vill må strålande och utvecklas. 
Det här kommer jag klara GALANT ! It's simple. Det gäller att skapa vanor. Kände att det kanske var bra att dela med mig av det här till er så ni vet lite mer om hur det ser ut för mig just nu. 

Bild tagen i Juni 2012. Jag ser bara så glad ut och det inspirerar mig :) 
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

THE PROJECT

Bilder snodda av Johanna och Eira 
Jag och 9 andra tjejer håller alltså på att starta någonting som förhoppningsvis kommer bli ett framgånsrikt företag. Det handlar om självkänsla, självförtroende, att göra sina drömmar sanna och liknande. 
Kommer nog inte prata så mycket mer om detta tills vi kör igång och tills jag vet att jag kan säga mer. 
Är väldigt taggad på det, det kan jag säga i alla fall !

Publicerat: / Dress For Success

NEW


Sitter just nu på tåget på väg till dag två av soul - temaveckan! Let's deliver ! 

Publicerat: / Everyday

HELLO THERE MY SUPERSTAR FRIENDS!

Många intryck för mig nu och mycket som händer. Denna helg i Stockholm med nya vänner har varit helt fantastiskt. Det vi skapar är början till någonting som verkligen kan bli hur stort som helst. Jag vet inte hur mycket jag kan berätta i nuläget men mer kommer ni definitivt att höra om detta! 

And as for today... Första dagen tillbaka på Rytmus! Det känns så himla bra. Det var extra kul idag också eftersom det är temavecka! Soul blev temat och min grupp börjar nu träna på en Stevie Wonder låt!! (hur bra kan det bli?) 
Har också varit hos tandregleringen idag och efter det köpt lite produktivitetsprylar. Söta skrivhäften som var på rea bland annat. Detta kommer bli till bland annat the thing I've done this weekend och även för framgångsdagbok varje dag. Sedan får vi se! 
 
Måste bara säga att jag kommer vara back on track här på bloggen snabbare än snabbast. Det vet ni ju! 
Det är bara fullt upp nu men jag hittar en bra balans. Som jag har nämnt många gånger förr -  ni är fantastiska ♥
 
                                         skulle snarare säga live them;) 
 

Publicerat: / Everyday

BIG PLANSIgår var en helt fantastisk dag. Nu sätter allting igång. Vi tjejer går bra ihop och alla är drivna och starka så det är superkul!  Jag kommer berätta lite mer om vad vi gjorde när jag kommer hem senare. Idag har vi ett sista möte på östermalm och sedan åker jag hem till Västerås. Rytmus i morgon!

Publicerat: / Everyday

Start of something new


Nu är vi samlade. Detta är början på det projekt jag nämnt lite smått tidigare. Vi får se hur jag väljer att gå vidare med det, men ska bli så kul och vad som händer! Vi är ett gäng fullt av powerhouses :D 

Publicerat: / Everyday

Mot Stockholm!


Vi är 10 powertjejer som ska träffas i Stockholm och vara där hela helgen. Vi håller på att starta upp någonting som kan bli helt fantastiskt!! Har bara träffat en av dom tidigare så detta ska verkligen bli spännande och kul ! 

Publicerat: / MJ

Throwback Thursday!

Bilder på mig från 2 November 2012. Detta var innan Michael Jackson - Immortal World Tour by Cirque du Soleil.
Det är bland det allra bästa jag någonsin varit med om. Det kändes som att han var där... På riktigt. Goosebumbs.
Jäklar va bra det va. 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

it starts with ME

 
Jobbar du på självförtroendet och din självkänsla? Det är någonting jag tycker man ska göra varje dag. 
Du kanske tycker det känns fånigt och konstigt såhär i början, och som att det inte spelar någon roll, But believe me.. du kan nå såna höjder. love yourself now so you can get to where you wanna be later. 
 

Publicerat: / Everyday

Workout complete

Jag tränade hemma idag! Så tänkte jag att jag kunde kolla på biggest loser på halvskärm samtidigt! Haha alltså jag ÄLSKAR det programmet. Så inspirerande på olika sätt. Lite kul att höra tränarna skrika medans man sjäv tränar ;) haha.. 
 
Sista dagen på KGY imorgon lite halvt tråkigt att lämna nya vänner man fått men ååh vad jag är taggad på Rytmus. sedan bär det av till Stockholm hela helgen. Efter the stockholm-weekend börjar jag på Rytmus igen!

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

music for a superstar

Här är några låtar som verkligen boostar vinnar-känslan. Älskar hur mycker musik kan göra! Så måste jag nämna Michael Jackson - Bad också. en klassiker. Här är en länk till ett live-performance från bad world tour. Gaaah älskar när han sjunger live. Helt fantastisk. Den bästa, så klart.
https://www.youtube.com/watch?v=BdupEfDipmY

Publicerat: / Fitness

svarar - träning och sång

gymmar du ofta?
Svar: Jag vet inte vad ofta är riktigt, men att jag tränar mycket skulle vi väl kunna säga :)! Jag dansar Commercial Jazz på söndagar och HipHop på torsdagar - i båda klasserna ingår bra med fys osv också. 
Gym brukar bli 2-4 gånger i veckan (2/3 är vanligast). Sedan brukar jag vilja göra någonting annat en dag. Workout Videos med Cassey Ho eller Fitnessblender. Blogilates är helt underbart! (och jobbigt) 
Jag tycker om att gå ut och gå på morgonen om jag har tid. Nu när det blir lite varmare kommer jag ersätta pass med att gå ut och springa. 
1-2 vilodagar / vecka. Då ser jag till att i alla fall stretcha. 

        
 
Sjunger du hos sångpedagog? :)
Jag har tagit sånglektioner på medborgarskolan (1 termin) och sedan några terminer/år på kulturskolan. 
Nu även en termin på Rytmus.  Nu ska jag ju tillbaka till Rytmus efter att ha gått 8(?) veckor på Kopparlundsgymnasiet. Detta betyder att jag får tillbaka mina fantastiska sånglektioner! Aah. Övriga sånglektioner har jag haft på de artistläger jag har varit på. Guuud vad jag vill på ett igen! Fantastiskt.   Pengar though...
Den mesta träningen sker dock hemma. Sjung sjung sjung. Study the greats and become greater / MJ
 
      
 
 
 

Publicerat: / Everyday

Productive


 Idag har jag gått ut på en promenad, övat sång, lagat mat , tittat på biggest loser osv.. Jag var precis på stan och planerade brölloppsbuketter inför mon systers bröllopp. Nu är jag på gymmet! Äntligen! Har varit sjuk och nu är jag SOOOO SOOO BACK !!

Publicerat: / Dans

what you plant is what you harvest

Mitt mindset som bara kommer bli starkare och starkare. 
Den där lilla rösten som säger att det är omöjligt suddas ut och det ersätts med handling och positivt tänkande. 

Publicerat: / Everyday

TILLBAKS TILL RYTMUS ♥

Jag har valt att komma tillbaka till Rytmus Musikergymnasium i Örebro. Det där lät väldigt formellt haha. Det är där mitt hjärta ligger helt enkelt. Jag saknar der verkligen och jag vill vill viiill ha mer musik i mitt liv, få sjunga mer och fortsätta utvecklas massor. Saknar sammanhållningen också. Och för er som inte vet - jag bytte till en skola här i Västerås på grund av att pendlingen inte riktigt fungerade för mig. Men det är det värt! Det har jag insett. 
Det blir skärpning nu. Det jag är glad över nu är att jag verkligen kommer uppskatta det ännu mer där borta. Vara tacksam för hur lycklig jag är som får lära mig så mycket och vara del av någonting sådant. Jag tänker ligga i med skolarbeten nu också. Så är det bara! Jag börjar om 1 vecka !! Lets doo diiizzz ♥♥ Gaaah.

Publicerat: / Tips

ONCE UPON A TIME IS BACK!

Min favoritserie ( along with Pretty Little Liars, The Carrie Diaries och Glee) är Once Upon A Time. Jag är helt förälskad i den. Detta startade i somras efter jag kommit tillbaka från L.A och köpt season 1 boken på LAX flygplats. Nu är det så att det blev ett stort break mitt inne i säsong 3 - det var mitt när allting var som mest spännande - verkligen GAAAH. Men idag kom det efterlängtade avsnittet ut! Can't wait. 
Att se på en bra serie är en bra paus för mig ibland :) 

Nu vill jag veta om det finns några fler ONCERS out there? Lätta på era hjärtan !!


 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

JAG SKA FÅ DET ATT HÄNDA!!


Michael-inspirationen använde jag till något grymt! Först fick jag lust att skriva en ny låt så satt mig vid pianot och inspirationen kom på en gång. Har en början på en vers och refräng. Vill verkligen komma igång med detta! Har än så länge skrivit 1 låt (förutom när jag var liten och skrev låtar stup i kvarten).
 
I alla fall! Det jag nu gjorde var att göra ett häfte där jag punktat upp mina drömmar och så jag vill att mitt liv ska se ut. Sedan har jag 1-2 sidor för varje där jag ska lista små baby-steg jag kan ta. Break huge overwhelming tasks into small manageable ones and you're closer to your dream every day! I häftet finns 4 av mina favorit framgångs-citat av MJ och Steve Jobs mfl.
 
sedan handlar det inte om vad jag skriver ner hit och dit. Det handlar om att ha en passion för någonting och verkligen vilja och drivas till det. Att ta ett beslut om att man från och med nu göra sitt allra bästa och att man no matter what ska göra sin dröm sin verklighet. 
 
Love
 
 

Publicerat: / MJ

emotional

Jag behövde inspiration och tittade igenom dokumentärerna på Netflix. Jag slog på en Michael Jackson dokumentär. Jag kan ha sett den förut, minns inte riktigt..  Michael Jackson - The Life Of An Icon. Trots att jag sett allt sånt här om honom flera gånger blev jag så himla träffad. Jag lyckades verkligen bli inspirerad och för första gången känner jag och vet att tänker göra någonting av inspirationen. Jag kommer aldrig glömma när jag mötte hans designer i London och han berättade hur Michael skrev upp sitt mål för hur många skivor han skulle sälja - på badrumsspeglar och var han än gick. 
Michael trodde på det omöjliga och när alla runt om kring honom sa nej , gick han hela vägen , tog världen med storm och överträffade alla sina skyhöga mål. 

Men det jag verkligen ville komma till i detta inlägget.. När jag slog på dokumentären trodde jag aldrig att jag skulle sluta som jag gjorde, efter alla dessa år. Jag brast ut i gråt. Det gjorde så himla ont också. Det var inte bara ''filmtårar'' utan det var högt och ljudligt och det blev bara mer och mer. Tårarna forsade och jag började nästan hyperventillera.  Det var i mitten - slutet av dokumentäret då fokusen låg på rättegångarna, alla orättvisor mot honom, hur hans glädje och liv togs ifrån honom och sedan hans död. Jag bara...orkar inte. Jag har varit ett troget fan i 5 år nu och vetat om allt detta, men det spelar ingen roll. Kärleken är obeskrivlig. 

Jag är så motiverad och stensäker på att jag kommer sprida vidare honom, hans musik, greatness, budskap och kärlek  så länge jag lever. När jag står på en stor scen en dag, eller vart jag än hamnar - kommer han alltid att få en plats i det jag gör. Han har varit med och skapat mig, format mig till den jag är idag.


Citat från dokumentären

''He was one of the warmest, lovable persons you could ever meet'' 

''There is only one Michael Jackson and the world will never see anyone like him'' 

''I love the fact that everything he sang he sang from his heart''

''He gave us so much LOVE, and so much wonderful music. And I think that this is what we will always remember him for''

''Michael's legacy is that he will be known as the greatest entertainer, ever''

''Michael was the best overall talent that I've seen in my entire life, and I've been following talents since I was three years old... He was the best I ever saw'' /Smokey Robinson

 
''I'll remember that little boy I met when he was ten years old. That little fiesty, cute, incredibly taleted youngster.. that went on to become one of the greatest entertainers that ever lived''

 
''He was , to me, the greatest entertainer I had ever seen in my life. He was a gentleman and he was..very kind.  And I'll always love him. Always.'' /Whitney Houston 

 
''I think Michael's greatest achievement, throughout his life was making people happy. Helping people. Somebody needed an operation, or a family starving and need food, he would send over groceries for a year, things like that. Always. I think that's where he really got his enjoyment, seeing somebody sad become happy. Those were the things he really wanted to achieve that was beyond the music.'' /Tito Jackson 


''We will remember him as a great showman and a humanitarian''
 
''People ask me if I think of Michael 's story as a tragedy and  I say no, I think that Michael's story is a triumph. This is the man who was the total embodyment of the american dream. This is a guy who came out of Gary, Indiana and set the world on fire. He did amazing things with his life''
 
''He wanted to make the world a better place. That spirit of his , I think is still around now' 
 
''The part I loved most about him was that gentle, friend side.''
 
''Michael Jackson became the greatest star of all time, but.. That's not how I'm going to remember him. Because he was just one great human being. Rest well my friend. I love you, M'' 

 
 
 
För er som känner att ni vill se lite mer om honom. Detta är ett bra tips. Sanningen bakom alla lögner. Just simply Michael Jackson. 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

change for the better

 
 

Publicerat: / Musik/Artist

ARTIST-AUDITION NÄSTA HELG!

Har anmält mig till en audition till artist 2014 och en massa andra saker som kommer att vara nästa helg! så nu ska jag snabbt välja en låt och börja köööötta! Ska nämligen på en weekend-träff i stockholm den helgen med ett gäng tjejer från hela Sverige. Vi ska starta ett samarbete! Sedan på söndag åker jag till Danderyd och uppträder:) 

På bilden finns lite från olika artistläger och någon tävling jag varit med på. Ser ni Eddie Razaz, Oscar Zia och Eric Saade? Det är några av dom jag fått träffat och frågat lite frågor! 
På camp lingman 2011 var jag i samma grupp som Omar Rudberg som ni kanske känner igen från The Fooo! Så kul att det går bra för folk man lärt känna inom musiken :D 

Publicerat: / Everyday

JUST BE FREE


äntligen fått gått ut på en promenad i solen . Det kändes så bra. Man bara drömmer och lever. 

Publicerat: / Everyday

SOLSKEN

Tacksam över att jag vaknade imorse av solsken och fågelkvitter. Ärligt talat, det är fantastiskt. Nu ska jag hoppa in i duschen till min favoritmusik, bädda sängen and get ready for the day. Har dock en skoluppgift som kommer ta upp en stor del av dagen. Ska bli skönt att få den klar. Sedan kan jag njuta och göra things I like. 

Publicerat: / Everyday

FREDAG - SJUK MEN POSITIV

Sjukling är jag just nu. Men det är inte så farligt! Vill verkligen träna though. 
Jag började dagen med att se på lite Glee avsnitt från säsong 2. Blev otroligt glad av alla låtarna, och av de fantastiska Blaine och Kurt osv.. Jag har blastat härlig musik idag också! Mycket Glee. Underbart. 
 
För att fortsätta i förra inläggets anda vill jag bara säga att jag är ''taggad på livet''(brukar höra den frasen ofta från folk nu haha) 
tänker bara blicka fram nu och genom ett steg i taget, börja göra dröm efter dröm verklighet. Igår hade jag besöksrekord!! - Har inte haft så mycket sedan april 2012 tror jag. Det lönar sig att bestämma sig och sedan ligga i ! Jag må vilja mycket och ha många många passioner och vara lite lost just nu, men det är en BRA sak! Då kan jag testa mig fram och se vart det tar mig. 
 
Ha en fantastisk helg nu! Go kick som butt! 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Blicka framåt

 
It's a liberty walk
Feelin your heart again
Breathin new oxygen
It's a liberty walk
Free yourself
Slam the door
Not a prisoner anymore
 
Don't be afraid to make a move
It won't hurt you
Just do what you were born to do
And everything works out right

Publicerat: / Dress For Success

ON MY BIRTHDAY WISHLIST PART 1

Den 27 Mars fyller jag år! Träningskläder. Alla är från Nelly. Vill / behöver verkligen träningskläder. Träning är ju någonting jag spenderar en stor del av min tid till. Jag skulle känna mig mer motiverad och det skulle bli en aning roligare om jag hade sköna, bra och fina träningskläder! Nästa gång jag är i USA ska jag direkt till lululemon , Lorna Jane och Nike alltså. 


Leggins HÄR , Shorts HÄR
 

SportBHs HÄR
 
Linnen HÄR
 
T-Shirts HÄR, Tröjor HÄR

Publicerat: / Dreams&Plans

josefinsdream - varför jag vill komma långt med min blogg

Jag tycker att det är mycket fel ''inspiration'' för tjejer i den här åldern i bloggvärlden. Jag tänker inte peka ut eller gå in på det något speciellt mer, men jag tycker i alla fall att mycket börjar kännas väldigt ytligt. En blogg blir känd för att bloggaren lägger upp ''perfekta'' bilder på sig själv titt som tätt, tar överexponerade matbilder och klär sig i hunterstövlar och primeboots. Jag säger inte att det här är dåligt och jag klankar inte ner på någon! - Jag tycker det är trevligt med sådana matbilder och det är absolut inget fel på skorna. Kul att det går bra för dom! Det jag menar dock, är att det är mycket sånt här som går omkring och för lite äkta. 
 
Jag vill komma med något nytt. Uppmuntra mina läsare. Ge er en ny motivation, en ny bubblande känsla och ett annorlunda perspektiv. Jag vill, genom att ni får följa min resa och ta del av mina tankar och råd, att ni ska tänka lite annorlunda. Jag vill vara en av de få som tänker positivt och outside the box. Någon som går ur sin comfort zone och tror att ingen dröm är för stor. Somebody that walks the walk and don't just talk the talk.Detta vill jag sprida vidare till er också. Ni är värda ett liv som inte bara är tillräckligt, utan så bra som det faktiskt kan vara. Jag vill att ni ska förstå hur sjukt bra ni är och hur mycket ni är kapabla att göra. Du som läser det här - En riktig superstar är vad du är!! Det handlar om att skapa sig själv och designa det liv man vill ha. Det är det jag känner beskriver min blogg perfekt. Det är så jag vill ha det coh det är vad jag vill nå ut med. 
Allting började med ''Josefin - Chasing The Hollywood Dream'' (skådespeleri). Jag fortsätter i den andan men har nu öppnat fler dörrar. Man ska inte låsa sig till någonting, utan passa på att utforska och göra det man älskar! Det kommer motgångar och dem får ni följa med mig igenom. Motgångar är framgångar! (tänk på den lite). Nothing good ever comes easy. Jag vill visa att ger man aldrig upp kan man komma långt.
 
 
Sedan vill jag bara ha kul! Massor av videos, fashion, bilder, träning&hälsa, musik , tips , livet, resor, Los Angeles, film, mitt liv och allt annat som är himla underbart :) 
 
Det är så kul att höra från er och ha kontakt med er. Det är underbart att ha med er på min resa och jag hoppas ni vet att ni alltid kan dela med er av eran - det kan bli som ett litet community här! Vi gör det tillsammans. 
Och välkommen till alla er nya ! Ni kommer inte att ångra att ni hittat hit! Jag tror på er till 100%. 

 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

You can move a mountain you can break rocks


God morgon superstars!
Jag känner mig sjuk och kunde inte gå till gymmet nu innan skolan, men jag känner mig så bra ändå! Glad. Lyssnade på massa dream big be happy musik och taggade nu innan jag gick iväg. Börjar 12 idag :) 

Make this day amazing!! Kram 

Publicerat: / Dress For Success

SELENA

Selena Gomez är verkligen en fashion inspiration till mig! Hon har blandade stilar och de är precis som jag gillar det. Jag har ju verkligen många olika - fast det blir som en tillsammans. Tycker om både street/modern hiphop looking outfits (lite tuffare) fast också girly - men skulle inte klä mig helt och hållet girly, utan isåfall blanda in någonting för att klä ner det och göra det tuffare. Men sedan tycker jag om andra stilar också! Zendaya Coleman - love her style too!  Back to Selena though, she's looking FABULOUS!! GAH. Dress for success. 
 
Q: Har ni någon ni ser upp till då det kommer till stil, fashion etc?

Publicerat: / Dreams&Plans

LET'S TAKE ON THE WORLD


Förstå hur mycket underbart det finns i världen.. Hur många möjligheter som bara väntar på en

Publicerat: / Everyday

HEMLIGHETEN TILL FRAMGÅNG

One of them at least. Bedårande bild på mig också.
Hoppas ni haft en fantastisk dag stjärnor!! Nu ska jag och min syster titta på Top Model.
 

Publicerat: / Fitness

SÅ FÅR DU MOTIVATION TILL ATT TRÄNA OCH LEVA HÄLSOSAMT

-Försöker också träna, hur får du motivation? :)
-Det är så härligt att träna! Tappar du aldrig motivationen?
Jätteroligt att jag får såna här frågor, det är saker jag vill snacka om i youtubevideos om jag väljer att sätta igång med min kanal! Klart händer det att jag tappar motivationen. Jag är mänskligt och det är OK. Det jag gör är att jag vänder på det på en gång och no matter what I feel, I stick to my plan.

Om du inte känner dig motiverad att gå till gymmet eller gå ut och springa, eller träna överhuvudtaget... Om du känner för att vara lat eller ta tag i de där sockriga onyttigheterna (som är helt okej att ta lite av ibland) ....

         Fråga dig själv dessa 2 frågor.


1. Vad vill jag? Detta är dit du är påväg. Om du kör någonstans vet du vart du ska någonstans, annars kommer du ju såklart inte fram. 

2. Varför vill jag det? Detta är varför du vill/behöver fram dit. Detta är din motivation. Ju starkare dina anledningar är, desto bättre och mer motiverande.

-Vad som händer sen: Nu kan du som nummer tre göra en plan. Bryt ner överväldigande och komplicerade mål och steg till supersmå lätta steg och börja på nummer 1. The secret to getting ahead is getting started.

Det handlar om att veta att du är VDn över ditt liv, din glädje och var du hamnar. När du har lärt dig detta kommer du göra bra val automatiskt. Då kommer du förstå att det handlar om en livsstil och inte en snabb ändring. Om du vet att du är den enda som bestämmer över var du ska hamna, vem du är och vad du stoppar i din kropp etc.. då kommer fantastiska saker hända dig :) 

 

 

 

 

 

 

 

 


Publicerat: / Dress For Success

CLOSET NEWS


Jag köpte the sparkly beauty tillsammans med min syster. Toppen och ringen var en present från pappa och hårbandet köpte jag själv, så bra eftersom jag inte hade köpt någonting alls, och sparat. 

Publicerat: / Musik/Artist

MUSIC IS LOVE

Jag skulle gjort skolarbeten nu på kvällen, men vad gjorde jag istället? Jo jag fastnade på spotify då jag bestämde att rensa och skapa nya spellistor. Imorgon blir det full fokus på att göra klart skolgrejer... haha.


Delar med mig av några av alla låtar I'm loving right now. 

 
 
 Jag tycker om så himla mycket musik. Ingen stil alls utan allt möjligt bra. 

Publicerat: / Fitness

Healthy & Active lifestyle

Alltså GAH vad jag längtar till våren sommaren och kunna träna utomhus, var fri och gå runt i shorts! 
Efter skolan idag cyklade jag direkt till gymmet. Sprang 10 min på 11an innan jag körde mina maxtest som jag fått i min introduktion. Avslutade med roddmaskinen (?) och lite stretching. Sedan har man ju cykelfärden hem med världens underbaraste (eller inte) backe. 
 
Jag är riktigt pepp på träningen. Älskar när man ser saker hända.  Jag mår så sjukt bra av det! 
Jag har fått enn sådant underbart schema i skolan då jag kommer börja 12.00 tre dagar i veckan. Då kommer jag träna på morgonen! Även om det bara är en liten promenad eller så är det ju så underbart att jag kommer ha tid med det. Kanske kör lite yoga ibland.. :)  En dag slutar jag klockan 11! Tacksam. 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

CONTINUE TO SLEEP WITH YOUR DREAMS, OR WAKE UP AND CHASE THEM

 
 

Publicerat: / Everyday

FEELING BETTER

Mitt humör/min trötthet tog en sväng! Nu har jag fått mer energi och det känns bättre! 
Blev klar med städningen och nu är mitt rum liiiite mer skinande rent i alla fall. 
Nu tänker jag träna sång!! Vill och ska ta tag i min sång,musik, mitt låtskrivande och artisteri mer nu!
Sedan ska jag stretcha, förbereda lite inlägg och lägga fram träningskläder till imorgon. Then SLEEP. Har förresten fått ett kick-ass schema nu efter sportlovet, berättar senare :) 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

REMEMBER TO LOOK UP

Idag har jag bara varit allmänt trött och lite småsur av någon anledning. Jag har brytit mina hälsosamma vanor under de senaste dagarna och det gör verkligen en negativ inverkan på mig. Haha but I'm too glam to give a damn , så det är lugnt! Just a bad day not a bad life. Det är okej att inte alltid känna sig på topp. Jag vill , som jag sagt tidigare, göra det jag mår bra av och det jag älskar - do my best and forget the rest - då faller allting på plats. 
Det jag ska göra nu är att fortsätta städa i mitt rum. Ska dammsuga , göra rent spegel och ytor också - DECLUTTER!! Då kommer jag må bra. Ska träna ikväll också. Every second is a chance to change!
Och vet ni? Nu spelas ''What A Wonderful World - Louis Armstrong'' på min spotify. Så himla underbart härligt, det känns redan mycket bättre. 
 
 
 

Publicerat: / Dans

SVARAR PÅ FRÅGOR

Jag svarar på lite frågor jag fått in på senaste tiden angående dans och skådespeleri!
L.A frågorna kommer jag att svara på i en video
 ♥ ♥ ♥FORTSÄTT FRÅGA MIG OM LOS ANGELES HÄR ♥ ♥ ♥
 
 
Hur mycket tid lägger du i veckan på skådespeleri?
Svar:
Just nu lägger jag inte ner mycket tid alls. Det är för att mycket annat finns med i bilden som träning, blogg, dans, skola, musik, fritid och så vidare. Det är svårt för mig att få jobb just nu också på grund av min tandställning. (nååågra månader till!) Men jag ska testa mig fram och börja träna mer och vara produktiv inom alla områden jag har passion i - så då kommer jag märka vad jag vill mest och då kommer jag ha ett bättre svar ;) Det går verkligen fram och tillbaka med hur mycket tid jag lägger ner. Jag vet att jag kommer jobba mycket mer i alla fall! 
 
Och hur länge har du dansat diskodans och är det svårt att lära sig ? :D*
Svar: Jag dansar inte disco längre, men jag började dansa innan jag skulle fylla 3 år. Då var det barndans men sedan gick det över till discodans, (och andra stilar jag också dansat/dansar) Jag började tävla när jag var 6-7 och min sista tävling var i Superstar-klassen (som då var den högsta) i slutet av 2010. Sedan började jag dansa disco igen i början på 2012, men jag slutade för att jag märkte att det inte riktigt var kul längre. 
Och om det är svårt att lära sig beror helt på vem du är, hur mycket du vill , hur mycket tid du lägger ner och om du tycker det är roligt. Jag bara dansade , dansade , dansade och det var det bästa jag visste. Så blir man bara bättre. Det handlar om att vilja! Du kan det lovar jag :D 
 
 
 

Hej! 
Hur söker du till dansjobb? Dansar själv och min dröm är att få vara med och dansa i TV och bakom artister och så.. Jag bara undrar om du vet var man kan söka såna jobb? Kram <3
Svar:
Dansjobben har jag fått - precis som statist/skådespelarjobben - Genom statist.se/filmcafe/stagepool. Jag tror alla kommit från statist.se faktiskt. Det är det enda jag vet. Jag vet om flera som dansar bakom stora och små artister hit och dit - Dom har dansen som huvudyrke. Dansa, dansa, dansa säger jag bara. Networka och var inte rädd att fråga. 
 
bilder från inspelningen av Filip&Fredrik och Awas musikvideo där jag var med som dansare/statist.
 
Hur blir monologen?
Svar: Jag vill verkligen göra en! Jag ska hitta en dramatisk monolog jag tycker om och så ska jag träna tills jag nailar den. Jag kan tyvärr inte säga när, men jag tänker sätta igång i veckan! 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

CITY WHERE ALL IS POSSIBILE

This video always gives me chills.
Sooner than I think kommer det vara dags. Den där flytten jag drömt om sedan jag var 12-13 år. Så nu är det tid att börja tjäna pengar och spara pengar. Utvecklas och gå framåt&uppåt så jag kommer vara mer redo än någonsin. 
Om jag verkligen vill satsa på skådespeleriet mer än allt annat vill jag gå på New York Film Academy ( i L.A)
Annars har jag börjat kolla lite på FIDM (Fashion Institute of Design And Merchandising). Men så vill jag ju bli artist så gärna också. Haha... all the neverending possibilities...Som sagt vill jag ju inte stänga några dörrar - utan följa mitt hjärta och satsa på sådant jag älskar. Det kommer bli så bra, det ska jag se till!

Publicerat: / Everyday

L.A TALK WITH A FRIENDÄr påväg hem från Stockholm nu! Har spenderat dagen med Louise , vi har snackat L.A, framtid osv. Kanske blir så att vi blir roomies en dag! Har vart superkul :) gud va jag är taggad!  och nu blev det mycket matigt som ni ser , men så lyxigt kan jag inte leva hela tiden. Dags att spara!

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

''så vad väntar jag på?''


Det inkluderar dig själv. För vår värsta fiende kan vara oss själva utan att vi inser det.
Den enda som styr dina tankar är du. Den enda som bestämmer över ditt liv är du.
Vil du någonting, ge dig fan på att du ska hamna där. GET UP AND WORK! 
Ingen dröm är för liten. Inget mål är omöjligt så länge man kan visualisera det/ se det framför sig. 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel