Publicerat: / Everyday

Nystart!!!

Hej!
Jag startar nytt med denna blogg: josieostevik.blogg.se 
Den kommer för det mesta vara dedikerad till min skådespelarkarriär, L.A flytt och liknande. 
Jag ville också ha ett ställe som inte hade ett superlångt-arkiv. Man ändras ju som person och här har jag bloggat så otroligt mycket. Det känns bara bra att börja om. 
 
Det börjar närma sig 2015 och då ska jag ta nya proffsiga headshots, skriva om mitt CV och dyka in i skådespelarjobben. Nu har jag dock börjat träna och plugga mer så min resa har definitivt redan börjat. Det hade den ju för länge sedan i och för sig... But you get my drift! 
 
Så länge har jag bloggat på den här bloggen!! (Sedan 1 Augusti 2011 !!). Jag kommer behålla den, SJÄLVKLART! Det finns ju så mycket här jag inte vill gå miste om. Och för eran skull också så klart. Det är ju bara fortsätta att gå in här och titta in i arkivet. Vem vet kanske bloggar någonting mer här också. But we'll see. 
 
Kram♥♥♥♥

Publicerat: / Dans

I miss you people!!

Från en awesome workshop i Jazz Fusion. Foto Robie Törnell
 
Ville bara lägga upp någonting för att jag saknar detta och er. Viill blogga mer. okej. :) 
Ikväll är det dags för midnatsspremiären av Mocking Jay Part 1 !!! ♥♥♥♥♥♥♥♥
 

Publicerat: / Everyday

Explaining myself and stuff

Så förra inlägget skrev jag mitt i stormen och mycket var svårt att sätta ord på och det kanske såg ut som att jag är otacksam och allt möjligt. Men så är det inte. Jag är otroligt tacksam för det jag har och för det mina föräldrar gör för mig och jag vet att min pappa är stolt över mig. 

Så nog om det!! :) I måndags blev jag sjuk och har inte varit i skolan denna vecka. Men i morgon ska jag dit och jag har HÖGAR av plugg och uppgifter. Den börjar minska lite nu i alla fall! 
Min syster blev precis 16! Publicerat: / Everyday

Mockingjay biljetter Check!!

AAAH!
Var precis och hämtade ut fem biljetter till midnattsvisningen av The Hunger Games - Mocking Jay Part 1 !!
Helt otroligt att det är dags. Det var ett tag sedan jag läste trean så jag kommer inte ihåg allting, vilket är bra - Jag vill bli lite överraskad i alla fall. Jag ska gå med Miranda, Grant och två av mina underbara Rytmus-vänner och även THG-fans som jag saknar så!!
Remember who the real enemy is and may the odds be EVER in your favor, GOODBYE 
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com
Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel